- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.881
eşimde benim dur durr demelerimden bıktıbu iş sana kalırsa asla bu işi yapamıcaz dedi ben bu işi ele alıcam dinlemicem artık seni dedi bu sefer dahada dellendim ben gidiyorum git sana 2 .ci eş için izin veriyorum boşa dedim kalktım yataktan kaçmaya çalıştım gülme krizine girdi adam ya hepimiz aynı hastalığı yaşıyoruz hepimiz aynı şeyleri söylüyoruz ne tuaf hepimiz biriz ya yok böyle bişiy okuyorum okuyorum sanki kendi yaşadıklarımı okuyorum eeeee sonuççç demekki yenenler mutlu acı yok diyorlar e onlarda biz gibiydi şimdi 1.0 öne geçtiler gol atma zamanı bizde artık eşitlemeliyiz bu durumu ay yine gaz veresim geldi herkese YENMEKKKKK İSTİYORUM ARTIKKKKKKK
güldürdün beni yinevalla seni böyle görmeyi özlemişim
delimisin sen adama git evlen diyon.bak bi yen ozaman bunun şakası bile insanı sinirlendirmeye yetiyo
Tunaydin kizlarrrrrr fun ikinci denemeyi yapacaktim ama bu seferde esim hazir deildi cok canim sikildi istemiosun beni ondan bole dedim bu kezde o uzuldudra bile gitti gecen haftalarda dr bideyin yok strestendir dedi edi vajili olan erkekletde oluyomus. Ne yapmam lazim bilemedim on sevismede iyi hadi diyorum hooop gidio titturdu sende bise yok ben yapamiyorum demeye zaten takintili bi insan gerginde simdi iyice gerildi ne dicemi bilemiyorum bende gerilicem die korkuyorum
dün cok morelım bozuldu... eşim geldı ve ben dırek uyudum .... okadar konusmak ıstedı sarılmak ıstedı
hiiiic.....
uyudum ..
haftaya pazar gününe sentezz aile danısmanlığından kadıköydendevu aldım .
maddii yönden ucuz geldı gözüme....
artık gidicem cnkı hıc gıtmedım pskologa. dün saatlerce agladım ve egzersız den snra tıtredim ve eşimden ılkdefa tiksindim.
cok ürperdim.
bilemıyorum ....
bu ünlü doktorlara gıtmek ıstıyorum ama cok pahalı 2500 tl den baslıyor.
burası da vajınısmus merkezı...
hıc olmazsa bıyerden baslarım..
giden oldumu hıc oraya ?
canım oda onca zaman beklemiş artık kafasında bazı şeyler durgunlaşmış normal bir ilişki yaşayamadıkki eşlerimizle neyapsınlar bir kadın var yanlarında helalinden ama dokunamıyorlar sorun soru nsorun derken adamlarda bozuluyor ben normal karşılıyorum onada zaman ver sen bir kadın oalrak cilveni sevgini tatlılığını ve çekicilik yönünü eksik etme illaki biyerde uyanıcaktır vee düzene girecektir inş. üzülme Dogru soyluyosun ama artik oda kafadina takiyo taktikcada daha kotu oluo dun sorun bende diyip durdubiseyi yok aslinda kendi kendinin cesaretini kiriyo bende gerilemim die egzersiz yapcam bgn sen ne alemdedin ne zaman deneme yapacaksin tanlis hatirlamiyosam senin zamanin gelmistiiiii coktannn hazirmisin cnm:)
kızlar merhaba.bende 1 senelik evliyim ve hala eşimle birleşemedim,bikaçay öncesine kadar buraya üye olmustum parmak egzersizine basladım ve daha bıtıremeden
bıraktımerteledim sımdı yenıden döndüm buraya ve dun egzersıze yenden basladım işeret parmağından basladım ve gayet ıyı oldu ama sımdı ne yapacagım bılemıyorum banada yardımcı olurmusunuz artık yenmek ıstıyorum bu ılletı yenen yada yenme asamasında olan arkadaslar lutfen banada yazın
Dogru soyluyosun ama artik oda kafadina takiyo taktikcada daha kotu oluo dun sorun bende diyip durdubiseyi yok aslinda kendi kendinin cesaretini kiriyo bende gerilemim die egzersiz yapcam bgn sen ne alemdedin ne zaman deneme yapacaksin tanlis hatirlamiyosam senin zamanin gelmistiiiii coktannn hazirmisin cnm:)
hoşgeldin canım tekrar buraya dönmene sevindim yani gördüğün gibi giden geri geliyor burası gerçekten harika bende daha yenemeyenler grubundanım ve 2 parmak alabiliyorum işaret ve orta parmak 1 parmağı alabiliyorsan rahatlıkla 2 .ci parmağa geç canım küs işareti yapıp almaya çalış biraz öyle devam edersin alıştırırsın sonra istersen 3 parmak yada aparata geçebilirsin..
aramıza hoşgeldin cnm. bence çok doğru bir yerdesin. "oo ne ki cnm, onu da yaparız kocamı çoook seviyorum" diyen ben bile burdaki yazışmalar sayesinde şuan olduğum aşamadayım. olay sevmek olayı değil ki.. kafanın önce ok demesi lazım.
doktora gitmiştim bir kere. bana bi şey dedi ve aaaaa aslında doğru dedim. ORASI BU İŞ İÇİN VAR, YANİ ONUN GÖREVİ BU. ORDAN ÇOCUK ÇIKTIĞI DÜŞÜNÜLÜRSE PENİSİN GİRMESİ HİÇ Bİ ŞEY. HAZ ALMAK İÇİN VAR OLAN BİR ORGAN NEDEN ACISIN, PATLASIN, ŞARIL ŞARIL KANASIN VE SANA SIKINTI VERSİN Kİ. ONU SEN ÖEYLE DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN ACITIYORSUN demişti doktor.
düşünürsen hakkaten de öyle. bu zamana kadar ölümüne koruduğumuz için şimdi bu durumu beynimiz kabullenmiyor.
bak öeylesine bi denemişsin, olmuş bile. önce kafanı rahatlat derim.
ben bu şekilde başlamıştım ve inan olayın %80 i bu. geri kalan da tabili egzersiz.
Hepimiz seninle aynınız inan bakma burda artık güldüğümüzü içimizdekileri kimse bilmez.. Ama umutsuzluk yok..gurbet demişsinyaaaa bende cecemdeeeee ve birçok arkadaşımızda gurbette;( nasıl olduğunu en iyi biz anlarız cnm şimdi güçlü ol birbirimize destek olup yenicezzzzewet erteledıgım ıcınde kendıme cok kızıyorum kımseye anlatamamak cok kötu bısey ben birde gurbetteyım kendımı cok yalnız hıssedıyorum psikolojık olarakta kötuymaparat ıcın ne hazırlamam gerekıyor ıkı parmagı ne kadar deneyeyım
iHepimiz seninle aynınız inan bakma burda artık güldüğümüzü içimizdekileri kimse bilmez.. Ama umutsuzluk yok..gurbet demişsinyaaaa bende cecemdeeeee ve birçok arkadaşımızda gurbette;( nasıl olduğunu en iyi biz anlarız cnm şimdi güçlü ol birbirimize destek olup yenicezzzz))
Asla yalnız değilsinnnn bizi en iyi anlayanların yanındayız inan burda.. Yendiği halde bizi burda yanlız bırakmayanları bi düşün.... Neler çektiğimiz en iyi onlar anladığından yendikleri halde bizi bırakmıyorlar burayı bulduğumuz için hepimiz öle şanslıyızkiiii
inş canım tsk ederim yazdıgınız ıcınn yalnız değilmişim ozamanen kötünün ben oldugumu dusunuyodum
hazırım canım hazırım geçen denedik ben üstte daha rahatım ama eşim ben üstteyken rahat edemedi öyle bi aksilik oldu onun rahatlığını yakalarsam olcak inş. dua larını eksik etmeeşinde zamanla düzelir canım gitme üzerine dediğim gibi tatlı bi kız ol güzel bir eş ol onu etkile ozaman aklına sorun gelmicektir
Nasılll istedimmmm şimdikkkkk yanında olmayııııyılın ilk karı yağıyo şuan...valla özlemişim kar görmeyi
şimdi kahvemi yaptım oturdum karın yağışını izliyorum
şimdi kan kesildimi peki msn gelirmisin 5 dk
Nasılll istedimmmm şimdikkkkk yanında olmayıııı)))) benim içinde içi kahvenden bi yudummmm ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?