- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.921
eşim 15 tatilimi mahvediyor........... maalesef izin aldıııııııııııı ve şunu yap buunu getir belim ağrıdı.... sabahtan beri mutfak temizle banyo wc temizlee dolapları sil balkon keza ölümdüüü yarın misafirimde var ama adam halden anlamıyor kalk şunu pişir bunu pişirrr.. hiç destek olmuyor vede konuşmaları deli ediyor beniiiiiiiiiiiiiii ne olur dua edin .... eşşek bu eşşek eşşek
eşim 15 tatilimi mahvediyor........... maalesef izin aldıııııııııııı ve şunu yap buunu getir belim ağrıdı.... sabahtan beri mutfak temizle banyo wc temizlee dolapları sil balkon keza ölümdüüü yarın misafirimde var ama adam halden anlamıyor kalk şunu pişir bunu pişirrr.. hiç destek olmuyor vede konuşmaları deli ediyor beniiiiiiiiiiiiiii ne olur dua edin .... eşşek bu eşşek eşşek
canım ya o adam nie öylekisonuçta bi 15 tatilin var.... bence hastayım de git biraz yat yada haplarını fazla ver uyuyakalsın
e hürremi izlerken egzersiz yap.daha rahat olur.kafanı oraya vermemiş olursunben adetliyken son 2 gün falan çok az gelirdi ozamanlar egzersiz yapardım az geliyosa yap.
değişme olmazmı,farklı bi mutluluk oluyo.yani tanıdığın kişi gidiyo çocuk gibi sevinen biri geliyo.biz ilk yaptığımızda eşim hıçkıra hıçkıra ağlamıştı...inan herşey daha güzel oluyo
Allah yardımcın olsun canım ya eşin senin imtihanın
arkadaşım sana çok teşekkür ederim ama hürrem i izlerken eşimde olur onun yanında yapamamam..hem utanırım hemde psikolojik olarak onu etkileyebilirim diye..ama bir fırsat bulup yarım saatte olsa denesem adetli olduğum için mikrop kapmaktan korkuyorum onun içinde eldiven kullanayım diyorum nasıl olur? sana gerçekten çok teşekkür ederim ilgin beni çok mutlu etti..
bu arada sen ne aşamadasın yeni yazdığım için hikayelerinizi bilmiyorumççam belki benimde sana yardımım olur dye sordum..eskiden sanırım liste yapılıyomuş şimdi yapılmıyomu?
pardon yaaa..biz ilk yaptığımızda yazmışsın o kadar şaşkınımki anlamamışım :)
arkadaşım sana çok teşekkür ederim ama hürrem i izlerken eşimde olur onun yanında yapamamam..hem utanırım hemde psikolojik olarak onu etkileyebilirim diye..ama bir fırsat bulup yarım saatte olsa denesem adetli olduğum için mikrop kapmaktan korkuyorum onun içinde eldiven kullanayım diyorum nasıl olur? sana gerçekten çok teşekkür ederim ilgin beni çok mutlu etti..
bu arada sen ne aşamadasın yeni yazdığım için hikayelerinizi bilmiyorumççam belki benimde sana yardımım olur dye sordum..eskiden sanırım liste yapılıyomuş şimdi yapılmıyomu?
ben geldim
yeni gelin var mı hiç geçmişe bakamıyorum
peki parmağımı aşağı doğrumu itecem direk mi itecem ne tarafa gidecek bu meret
geçemeyecem bu sınavıııııııııı uffffffffffffff usandım valla
kızlar ben geldım morelım çok bozuk canım ço0k sıkın üstne bıde hastym yanı bu hastalıgı yendım 2 kere deneme yaptım öyle kaldık dün eşime yapalım dedm artık gerilicm dedm baktım uymuş ya çok sinirlendm geriledim galıba bennn artık ufak ufak olmicak korkusu kapladı içimi . off ya offff hergun iğne oluyorum bıde ya
hoş geldin..bende yeniyim daha bugün yazmaya başladım..yeni bir liste yapsak daha iyi olur aslında
kendiöi sıkmak bu konuya kafamı takmak ıstemyrm ama düzene girsin istyrm hemenhoşgeldin canım.ya bi kere yaptın gerilemzsin endişelenme.sadece ilk seferde biraz zorlanırsın okadar.oda senden kaynaklı olarak.yani düşün iki kere yaptın oldu öle değilmi.ne kadar rahat olursan okadar kolay olur sende biliyosunşimdi sıkma canını tamammı.yani çok sıkıntı yapıyosan bu durumu egzersiz yap bence
kendiöi sıkmak bu konuya kafamı takmak ıstemyrm ama düzene girsin istyrm hemen
evett canım benım ama insanda bir şüphe oluyor sn nasılsn anltsana nasıl gdyrolur inş.canım sen en zor olanı ilk seferi yaptın öle değilmi gerisi gelir bi şekilde
evett canım benım ama insanda bir şüphe oluyor sn nasılsn anltsana nasıl gdyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?