Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iiyim çok şükür.regl oldum sanırım biraz moralim bozuldu.artık reglden sonra çalışmalara devam etcemhaftasonu ankaraya gitcem inş tatil gibi bişey olcak yani ve ankaradan sonrada ailemin yanına
ohh ohhhh gezz tabiiki at sıkıntını stresiniiii cnm benmm ilşkinde düznli gtsn hepp inşl git gelere alıştınmı cnm

ayy o koca nasıl bişiymiş öyle aynı kuzenime benziyor oda eşine aynen böyle eziyet ediyor Allah yardımcın olsun tabi eşide az değil didişip duruyorlar çok zor gerçekten

alıştım sayılır.bazen üşütüyorum ozamanlar acıyo üşüttüğüm için.onun dışında çok şükür ii gidiyo.ama hala üstteyim

kız hem bebiş istiyon hem üsttesin olmazki ama bak ilişki halindeyken eşine kenetlen tutsun çevirsin seni pns içerdeyken en azından rahim e ulaşsın birşeyler bu dediğimi dene canım olacak emin ol sık dişini tutsun çeviriversin ohh al sana alttada yapmış olursun

Merhaba arkadaslar 5 gün önce vajinismusu yendim 13,14 cm aparatı her sekilde rahat alıyorum ama esim bana dönük olunca biraz kendimi kasıyorum ve esimi zorluyorum ne kadar zamanda gecer bu durum?git gel yaparken yavas ta olsa içim dışım bulanıyor normal mi,tesekkürler.....

Son düzenleme:

ya doktor egzersiz yaparken hiç bişeyle uğraşma dedi sessiz ortam olacakmış kendi stresim ve korkularımı yenecekmişim bilmiyorum ne yapacagımı.

merhaba kızlar bende yeni yazmaya başladım bu konuda uun zamandır okuyodum da cesaret edemıyodum ama artık umudum var dün ilk denememi yaptım bilir bazılarınız

Parmağımla cesaret edemedim ama aparat yaptım ve sonuna kadar alabıldım ama dar bir aparat 6-7 cm falan, genişleticektım bugun ama regl oldum

4 günden önce bitmiyo inşallah ertelemem zaman geçince de.

Naçizane bişey söylemek isterim hedef koyarsanız başarırsınız hoş henuz başarmamış biriyim ama buna inandım ben, benım hatam hep ertelemek.

Ama şimdi kafamda regl biter bitmez 2.denemeyi 9cm le denemek ertesi gün 10cm ve hsonuna kadar pratik yapıp ctesi pazar eşimle denemek inşallah uygulayabilirim

ya doktor egzersiz yaparken hiç bişeyle uğraşma dedi sessiz ortam olacakmış kendi stresim ve korkularımı yenecekmişim bilmiyorum ne yapacagımı.

benim gittiğim dr un tekide öle demişti.ama orayı düşündükçe acıyacakmı die kasılıyosun.ben öle yapamadım.başka şeyleri düşününce izleyince daha rahat oluyo.bence ikisinide dene.hangisinde rahat edersen onu yap

Doktoruna danışıp tv ya da film izlerken yapmayı dene derim. Çünkü özellikle takip ettiğin bir dizi falan izlerken aparatı yerleştirip filme diziye dalmak rahatlatıp alıştırıyo o hisse. Çoğunluğun söylediği bu bende de olumlu etkisi var, sonuçta tecrübe teorik bi bilgiden daha önemlidir

oooyyyy kuzuma benim biz burda kaç kişiyiz biliyomu o koca valla bana ankarayı bastırmasın şimdi yapmasın canım yormasın seni

ARKADAŞLAR ,
bunu yenebilirsiniz bakın. ben 2 yıllık evliyim türküyenin en yi konusunda uzman vajinismus doktorlarına gittim. en son 3.000 alan haydar dümene gittim. ve aglayarak dedim ya krem verdi uyuşturucu ve jel hap vs. kullandım ama nasıl sıkamıyorum spreyi aglaya aglaya eşimle kavga ederkek sıktım.tabi o kızınca öleceksem öliyim dedim sıktım.ve salatalık o gün girdi ben agladım seası asıntıyı geçince nefesle vinçten ama uyuşturucu krem etkisi geçti zararmı vermişim bilmiyorum bir agrı anlatamam sabah işe agrıyla geliyordum. sonra kremsiz deneyeyim dedim yok olmadı agladım bitti bırak dedim eşime olmuyor
orası demekki krtemle ben ölürüm onu alamam dedim.küçük benim dar olmuyor işte.sonra şehir dışına gitti eşim ben karar verdim annemlerde kalıyordum ailemde biliyordu ben çalışcam odada dedim. aldım gelgit diye kayganlaştırıcı kremi kendime mumdan aparat yaptım ve sıktım bir tüpü ona milimle ilerledim 3 satt çıkmadım odadan. düşündüm iş yerimde herkes yapıyor bir benmiyim 8 kişi hamileymiş o gün ögrenmiştim ve agrıdıkça sanki ete takılmış gitmiyor durdum.dogum yapar gibi agzıma kazagı aldım ve ıkındım veo takıldıgı yerden geçti meger benim takıldıgım dedigim yer hala takıldıgım kas sıktıgım kasım.sonra devamında kaydı gitti.ne oluyorsa orda oluyor bişey diyyimmi or kasıntıyı geçince nefesle bitiyor.bakın orda takıldınız durun 1 dk sonra ıkının ve derin nefes tekrar ıkın bitti geçti orayı devamı kendi gidiyor itme bile. hergün hala aynı yöntemi yapıyorum. ama şartlar bir bol jel 2.nefes al ver ıkın takıldın ıkın dur takıldın tekrar ıkın. bitti geçmiş ola. işte çare buuuuuu.
5000 tl istedi en son kadın sorunluymuşum ben birde kızlıgımı aldırmıştım operastyonla hıı insanın beyni naparsa yapar arkadaşlar şimdi sorun yaşıyorum yine ama inat degilmi ben hergün deniycem,dur bir nler olacak ,neler sorunlarım nerelerde takılıyorum hala onları görüğcem. ben karar verdim aşacam dedim. birde bahane yok halsizim yoruldum üşüyorum uykum var moralim yok yapın. ben babamı kaybettim 5 ay önce ben üzülemedim. arkadaşlar bitecek lütfen hergün 2 saat ayırın film izlemeyin iş yapmayın gezmeyin vakit ayırın.

çünkü bişey diyimmi gitmeseniz üstüne bitmiyor evliya gelse sen istemedikten sonra sihirli bir deynek vurupmu çözecek . silkelenin bugün bu akşam başlayın.

birde dip not düşiyim ablam bana yardım etti nefes agzersizinde aç dedi derin nefes al 10 dk dokunma orana iyice al ver ıkın al ver ıkın bir baktım dev gibi bişey açıldı aaaa şok olmuştum ilk o zaman orda bir delik varmış dedim. ben bilmiyordum.ilk bunu yapın sonra dediklerim lütfen.sonraki aşamalara gelin

ya bak şimdi konuşturcak beni.yapıyoz sonra ters dönüyoz işte. çocuk için gerekli olan şeyler içerde kalıyo bu adetimden sonrada üstte alıp gitgel yapmadan ters dönmeyi düşünüyorum bakalım

gitgel yavaş olmasın bence hızlı olursa daha az acıyo.zamanla alışırsın canım.yendik sonuçta gerisi gelir

danıştım olmaz diyo hiç bişeyle ugraşmıyacakmışım korkularınla savaşki daha sonraki egzersizlerin problemli olmasın diyor

ya bak şimdi konuşturcak beni.yapıyoz sonra ters dönüyoz işte. çocuk için gerekli olan şeyler içerde kalıyo bu adetimden sonrada üstte alıp gitgel yapmadan ters dönmeyi düşünüyorum bakalım

iyi bakalım hadi göreyim seni bebiş haberini duymak istiyorummmmmmmmmyoksa döverim

canım anlattıkların etkili oldu valla onca şey yaşamışın ben bu yaşadıkların yanında kraliçe kalıyorum hiç böyle sorunlar yaşamadım dr larla falan yani kafamda büyütmedim diyelim ama etkiledi beni yazın dua et bizlerde kurtulalım inş. canım

Bu 3. Mesajım beni kimse duymuyor mu,yener yenmez geldim anlattım faydam olsun diye kimse de tık yok ,püf noktası yazdım kimsede tık yok,simdi bişi soruyorum tık yok diğer topikte doktorla yenenlere karsı demişlerdi bu topik için doğru mu anlamadım,nasıl bir kadın dayanışması,12 yıllık evliyim neler yasadım kız sayılırken 2 doğum yaptım faydam olsun diyorum paylasayım diyorum yokum gibi davranılıyor her neyse size hayatta basarılar,ayrıva hamile kalmamayı vajinismusa bağlamayın az bir iğne ucu kadar delik te olsa ayaklarınızı dikip uzun süre öyle kalıp spermleri içinize alabilirsiniz umutsuzluğa düşmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…