Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşım haydar dümen hangi uyuşturucu kremi verdi hangi jeli verdi.bu adamı çok övüyorlar bende aramıştım 3000 TL dedi sekreteri ve ekledi kesinlikle 1.5 saatte halledilecek dedi hatta sadece cumartesi ve çarşamba günleri çalışıyormuş..emla mı verdi bende kullanmıştım ama faydası olmadı..hangi krem ve hangi jel fikir edinme açısından soruyorum

ben yeni gördüm mesajını ne dedin söylesene bende yardım bekliyorum sağolsun karamsarrr arkadaş ilgilendi

canım inan yeni görüyorum baktım da ama bende malum misafirim olduğu için bu aralar tek tük girdim yoksa genelde hep burdayım yazdıklarını beğenenler olmuş tabi Allah razı olsun sizler gibilerine herzaman ihtiyacımız var kızma lütfen vajiliyken hamile kalıp doğum yapmak çok zor olsa gerek ama atlatmışsın sanırım tebrikediyorum seni ay üzüldüm şimdi bu sitem dolu sözlerine ben dahil burda bütün arkadaşlar gerçekten samimi ve içten buna inan...

bende ilk defa görüyorum msj...

başınıza gelewnler için geçmiş olsun. burda ben siteyi kavramaya çalışıyorum. birde hepimiz derdimizden öyle yazıyorum. siz yazın biz okuruz.ben şimdi okuyacagım yazdıklarınızı

Canım öncelikle çok teşekkürler..burda biz hepimiz biriz hepimiz birbirimizin yanındayız senin yazdıklarını ben görmedim ama asla buradaki kimse görüşte CVP vermemezlikte yapmaz Dr karşı değiliz kim diyosa yanılıyor biz ilk Dr gittik ama inan bana bizi en iyi yaşayanlar anlar evet Dr bana kegel dedi bi parmak bi boğum dedi olmazsa git yap gel dedi falan filan..fakat nasıl oturacağımı,hangi pozisyonda daha rahat olacağını,yönünün nasıl olacağını popoya doğru derin nefes alıp kılındıktan sonra ilerleyeceğimi ve daha sayamadığım çok şeyi burda aynı sorunları yaşayıp yenen arkadaşlarımızdan öğrendim..çünkü bizi en iyi anlayacak olan ailelerimizden bile daha iyi anlayacak olan vajinusmusu yaşayanlar yenselerde hala bize sonuna kadar yardım edip bırakmayan manevi desteklerini sonuna kadar sunmalarıda bunun göstergesi..hangi Dr bunları bilebilir?ancak vajinusmusu yaşamış olan bi Dr varsa o..hangi Dr bizleri bukadar dinler hangi Dr gece ağladığımda beni dinler eşimle yaşadığım sorunları dinler??tekrar yazdıkların paylaştıkların için çok teşekkürler bu arada cnm tekrar ediyorum iyki drlar var biz hiçbirimizin darlara bi garezi yok demişsiniz drla yenenlere zıt bi topikmiş diye okumuşsun ya yeterki vajinusmusu hepimiz yenelim ne şekilde olursa olsun yeterki yenelim

Kızlar eşli denemede en azından 1 yada 2 deneme için alışana kadar canım daha az yansın diye anestol pomad kullanmak istiyorum, kullanan var mı nasıl uyguluyosunuz bu kremi, vajına içine mi yoksa dış çevresine mi?

arkadaşım gitme boşuna keşke adam akııl bana da yardım eden anlatan olsaydı gitmezdim. şimdi ben sana söylim ilk sözü sıcaklık dedi sıcaklık napar herşeyi genleştirir diymi napar yazın sıcak hava asfalt çöker tren rayları gevşer vs. resimler gösterdi sonra dediki şimdi dedi ilk olarak biraxsu ısıt tencerede onun için gelgitan diye vajinal kayganlaştırıcı krem bundan bir çay kaşıgı at dedi ve tuvalette ben yaptım içine koydum tencereyi ve 30 dk buharı popoma gelecek şekilde oturdum. ben bunu çok gerekli görmedim neyse. sonra bekle bitmedi dedi dudagıma bir sprey sıktı uyuşturucu ismi yarın bakarım evden yazarım onu 3 kez vajinana sık dedi.sonra yanma oldu o sırada 15 dk bekle dedi. sonra emla tüple satılan varya ondan elinle parmAGINLA vajinana sür dedi. onuda yaptım. sonra eşinle yap dedi ııı olmadı ben eşimde yapamadım yine çünkü erkekteorganını yakıyor o yüzden condom takmak gerekiyor ben her neyse eşimle yapamadım.gittim salatalıga condom taktım.his yok tabi niywe olmasınki girdi eşim parmak sokuyor ben sokuyor ohhh yayla. ama his 1 saat sonra geçince bir yanma sürekli tuvalet ihtiyacı duyuyorsunuz.öldüm. sabah geçiyor ama agrı çok. ben bu agrı olmada istedim tamam eee böyle oluyorda ben hala yapamıyorumki kremsiz dedim .sonra bıraktım bu siteden eksiklerimi tamamladım.nefes işte daha demiyin yazdıesinm ya.işte ben buna 3.000 verdim.eşim orda kliniginde dümenini yapmadı.1 saate dedi gel teli var bende yaparım ama ben olur tabiki çözer bişey deimyorum ama eve gelince ne olacak.kremsiz ne olacak tamam dedigi uyuşturucu krem kafanda sorunu aşıyor dogru ama sonra sonra bişey diymmi yine sen ve vajinismus.yanibunlar artı daha demiyin yazdıklarım çözüm.ama şimdi çaresizsin gidermisin desen giderdim.niyemi ya bu site yi ben kayle almadımki alsaydım bitmişti.işte dümenede param gitmezdi. sor soracaKLARINI KEŞKE BENİMDE KARŞIMA İYİCE BENİ AYDINLATACAK İNSANLAR ÇIKSAYDI ELİNE ALSAYDI DUR BUGÜN BU YARIN ŞU DESEYDİ YOK. ORAYI ARAŞTIR BU DOKTORU ARA ÖYLE DEGİL BİRİ YARDIM EDECEK.ANLATACAK BİLDİKLERİNİ BAK BUNU YAPTIM BU OLDU ŞİMDİ SIRADA BU VAR DİYE İNAN ÇÖZÜM BU.

canım ben özceleri yanma hissediyodum ama ben üstte eşim altta eşim zorlayayımmı dedi bende zorla dedim ve tek hamle yapabildi kendimi attım geri sonra kızlığım bozuldu heraldeki kan geldi 3 gün hafif hafif kanamam oldu birazda tahriş oldu..ve ben yendim sandım orası iyileşince 6 gün sonra falan denedik ama olmadı yıkıldım resmen..parmak egzersizini yapmıyodum kızlığım bozulur diye şimdi öyle bir derdim kalmadı..biraz önce gittim bebe yağı aldım..r5eglimin 4. günü azalma oldu parmak egzersizi yapsammı diye düşünüyodum karamsarrr arkadaş yap ama adetin bitsin dedi ben belki bu akşam parmağımla çok kısa denerim..çokm üzgünüm 5 aylık evliyim ama içten gelerek EVLİYİM diyemiyorum çünkü hep eksik hissediyorum evliliğimi..ya anlamıyorum beynim onun bana girebileceğini almıyo vücudum kabul etmiyo..önceleri acıma korkusu vardı ama şimdi bilinçaltı acımayacağını biliyorum ama vücudum kabul etmiyo böyle bişeyi beynim reddediyo..offff yeter bitsin artık bu işkence yaaa

ve beni bilseniz o kadarda cilveli işveli birisiyimki ama artık gecelik bile giymiyorum..hiç böyle birşeyin bende olacağına düşünmezdim ama oldu
KURTULMAK İSTİYORUM

kızlar ben 3 parmak orta bogumda ilerlerken adet olmustum hhala reglim devam ediyo misafirlerimde gelcek ( görümcemler 15 ttil diye coluk cocuk )baya kalabalık cocuklu felan bi hfta felan kalırlar adetimde bi kac güne biterdi ne egzersiz yapabilecem ne deneme cunku evimiz ufak duş almaya bile cekinirim yanlıs anlarlar diye offf ne yapcam bilmem.ben zaten reglim diye geriye sarmaktan korkarken dahada ertelencek oyy oyy iyice alıstırmısken gene en başa döncem offf offf

üzülme canım yaaa geceleri eşinden çekinmezsen odana yatmak için çekildiğinde egzersiz yap

Merhaba zuun zamandr yazamadm bilgisyrm bzlmsdu yeni yapıldı ! bugün bişey oldu bir kişinn hamile kaldıgını ogrendm o kadar cnm yandı ki keske bnde kalabilsem dedim size yazmsdm 1.5 sene evlym ve hala beraber olamadık die eşime syledim egzersiz yapagm dedim yok yapma oyle seyler dedi ben napacam hc bilmiyorum cnm cok yanıyo :/ (

ben kendim isdyrm ılk dyr br yolunu bulcam dyr ben cocuk resmi bile gremyrm br bilseniz ne drmdym yazarken bile aglıyrm cocugum olsun isdyrm yardım edn baska br yolu yokmu bunun

ayy o koca nasıl bişiymiş öyle aynı kuzenime benziyor oda eşine aynen böyle eziyet ediyor Allah yardımcın olsun tabi eşide az değil didişip duruyorlar çok zor gerçekten

ahh cecem ahhhh aynenn bizde öyle ama yok azcık sabırlı olayım dedikçe adam iyice üstüme üstüme geliyor... inanırmısın yazmama çizmeme nefes almama temizlik yapmama tlfnla konuşmama herşeye karışıyorrrr.... öğlen buraya girdikden sonraaa inan 1 saat ağlattı.. gıcık oluyorum ...sevgisinin kotasından tüketiyor bir farkında olsaaa

canım egzersiz yapmassan biz yardım edemeyizki sana başka türlü.. eşinle konuşup ikna etmeyi dene ya da ondan gizli yap ilk başlarda.. sonra ilerleme aşamasında söylersin bak ben başarıyorum diye ne bileyim. çok üzüldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…