- 3 Ekim 2012
- 644
- 7
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.041
kızlar bana yardım eden yokmu?????? birkaç saat önce işaret parmağımı aldım jel falan sürmeden..biraz önce orta parmağımı denedim tuvalette içeri alabiliyorum acaba eşimle denesem mi yoksa devammı etsem lütfen bana yardım edin
canım bende sanırım hemen hemen aynı zamanda evlendik.. inşallah birlikte yeneriz en kısa zamanda :)
kızlar bana yardım eden yokmu?????? birkaç saat önce işaret parmağımı aldım jel falan sürmeden..biraz önce orta parmağımı denedim tuvalette içeri alabiliyorum acaba eşimle denesem mi yoksa devammı etsem lütfen bana yardım edin
kızlar bide batma yanma ve baskı hissi olmasa belkide içime p.... alabilirim ama bunlardan dolayı sorun yasıyorum napcam bilmem kızlar bu baskıyı yanma hissini yok etmek için neler yapabiliriz ??
kızlar karar veremedim gidip yatsammı 2 parmakmı denesem acaba yarınmı denesem sabah erken kalkıp işe gidecem( Allahım bizlere yardım etsin bu durumu ne annen ne en yakın dostun hiç kimse bilmiyo anlamıyo..bu nasıl bir duygudur nasıl bir histir nasıl bir hayatın engelidir ben anlamadım..
Bazen o kadar zoruma gidiyoki..hayatımda hep herkesin kolay elde ettiği şeyleri ben hep zor elde ettim çok basit birşey bile olsa ben onu elde etmek için çok çabaladım..şimdide hayatımda burda tıkanıp kaldım herkes bunu yapmak için zaman yaratır yasak ilişkiye girer evlenmeden önce yapar veya ilk gecede hemen olur ben yine hüsran 5 aylık evliyim ama bunun için bile çabalıyorum(
4YILDIR ÇEKTİM NELER YAŞADIK NELER DENEDİK OLMADI SONUNDA BURADA TANISTIĞIM ARKADAŞLAR ARACILIĞIYLA SON ÇARE BOTOKS DENEDİK VE BAŞARDIK KEŞKE 4 YIL ÇEKMESEYDİM BUNCA ACIYI ÖNCEDEN YAPTIRSAYMIŞIM ALLAH HERKESİ KURTARSIN DESTEK İSTEYENLER hayrunnisa-emin@ hot destek olurum tecrübelerimle
kızlar karar veremedim gidip yatsammı 2 parmakmı denesem acaba yarınmı denesem sabah erken kalkıp işe gidecem( Allahım bizlere yardım etsin bu durumu ne annen ne en yakın dostun hiç kimse bilmiyo anlamıyo..bu nasıl bir duygudur nasıl bir histir nasıl bir hayatın engelidir ben anlamadım..
Bazen o kadar zoruma gidiyoki..hayatımda hep herkesin kolay elde ettiği şeyleri ben hep zor elde ettim çok basit birşey bile olsa ben onu elde etmek için çok çabaladım..şimdide hayatımda burda tıkanıp kaldım herkes bunu yapmak için zaman yaratır yasak ilişkiye girer evlenmeden önce yapar veya ilk gecede hemen olur ben yine hüsran 5 aylık evliyim ama bunun için bile çabalıyorum(
4YILDIR ÇEKTİM NELER YAŞADIK NELER DENEDİK OLMADI SONUNDA BURADA TANISTIĞIM ARKADAŞLAR ARACILIĞIYLA SON ÇARE BOTOKS DENEDİK VE BAŞARDIK KEŞKE 4 YIL ÇEKMESEYDİM BUNCA ACIYI ÖNCEDEN YAPTIRSAYMIŞIM ALLAH HERKESİ KURTARSIN DESTEK İSTEYENLER hayrunnisa-emin@ hot destek olurum tecrübelerimle
sorma yaa bizde öyleyiz merak etme hatta hep kendi kendime demişimdir hani derler yaa anlayamadık bi anda oldu diye ülen bizde seviyoz istiyorz nasıl bizimki bi anda olmuyor off offf
ewet ya bende anlamıyorum..hatta çok zevk alıyolar bir anda oldu diyolar..ben zevkinden geçtim artık olsun(
ewet ya bende anlamıyorum..hatta çok zevk alıyolar bir anda oldu diyolar..ben zevkinden geçtim artık olsun(
sorma ya zevkinden bende geçtim bi olsada kurtulsak cidden evli gibi hisetmiyorum hele cevrede boşboş muhabbetler oluyo yaa hepten morelim bozuluyo cocuk sorularını geçtim oo gencsiniz siz geceler sizin felan diyolar içimden hehehe diyorum bi gece yasıyorumki sormayın her gecem aglamakla geçiyodu lee bi bilseler ama kime anlatabilirsinkiiyapcak bişey yokk. umarım bu sıkıntımız gidecek bi ün..balayımda bile agla gla bi hal olmustum eskiye göre iyiym ama bi sorunumuz gitsede kurtulsakk
heeee bana da herkes diyoki sen bu çocukta hal bırakmıyosundur diyolar..içimden o kadar gülüyorum ki..çünkü dıştan öyle görünüyorum..aslında çok işveli cilveli birisiyim ama malesef aynı zamanda da vajinusmusum(
ben iyiyim is guc yoruldum bugun.sen bu adamla napican boyle bilemedim.dr fayda etmedi.hocaya haciya gotur okut uflet bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?