Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

jel sürsen daha rahat olur canım needen jelle denemiyosunki eşle denemeyi sen bilirsin kişiden kişiye değişir bazısı hemen yaoabiliyor ama bazısıda ben gibi 3 parmak alabilse bile hala alamıyor eger kendine güvenin geldiyse sen bilirsin

canım bende sanırım hemen hemen aynı zamanda evlendik.. inşallah birlikte yeneriz en kısa zamanda :)

İNŞ. CANIMMM iyice alıştır kendini sonra eş denemesine geç canım iyice dene kendi kendine alıştır öyle hallet bu işi inş.

kızlar bide batma yanma ve baskı hissi olmasa belkide içime p.... alabilirim ama bunlardan dolayı sorun yasıyorum napcam bilmem kızlar bu baskıyı yanma hissini yok etmek için neler yapabiliriz ??

kızlar bide batma yanma ve baskı hissi olmasa belkide içime p.... alabilirim ama bunlardan dolayı sorun yasıyorum napcam bilmem kızlar bu baskıyı yanma hissini yok etmek için neler yapabiliriz ??

kızlar karar veremedim gidip yatsammı 2 parmakmı denesem acaba yarınmı denesem sabah erken kalkıp işe gidecem ( Allahım bizlere yardım etsin bu durumu ne annen ne en yakın dostun hiç kimse bilmiyo anlamıyo..bu nasıl bir duygudur nasıl bir histir nasıl bir hayatın engelidir ben anlamadım..

Bazen o kadar zoruma gidiyoki..hayatımda hep herkesin kolay elde ettiği şeyleri ben hep zor elde ettim çok basit birşey bile olsa ben onu elde etmek için çok çabaladım..şimdide hayatımda burda tıkanıp kaldım herkes bunu yapmak için zaman yaratır yasak ilişkiye girer evlenmeden önce yapar veya ilk gecede hemen olur ben yine hüsran 5 aylık evliyim ama bunun için bile çabalıyorum (

4YILDIR ÇEKTİM NELER YAŞADIK NELER DENEDİK OLMADI SONUNDA BURADA TANISTIĞIM ARKADAŞLAR ARACILIĞIYLA SON ÇARE BOTOKS DENEDİK VE BAŞARDIK KEŞKE 4 YIL ÇEKMESEYDİM BUNCA ACIYI ÖNCEDEN YAPTIRSAYMIŞIM ALLAH HERKESİ KURTARSIN DESTEK İSTEYENLER hayrunnisa-emin@ hot destek olurum tecrübelerimle

canım eğer jel olmadan sıkıntı yaşamadıysan bu çok güzel bence.jele bağımlı değilsin.bence yatmadıysan bikere 2 parmak dene öle yat.tabi ilk seferde biraz zorlanabilirsin belki bu moralini bozmasın.yattıysan yarın yaparsın.bu bile çok güzel gelişme.tebrik ederim

botoks nedir onu anlamadım

sorma yaa bizde öyleyiz merak etme hatta hep kendi kendime demişimdir hani derler yaa anlayamadık bi anda oldu diye ülen bizde seviyoz istiyorz nasıl bizimki bi anda olmuyor off offf

botoksmu biraz ayrıntı verirmisin ? senin vajindemi sorun vardı anlamadım ? nasıl soru çözüldü??

ewet ya bende anlamıyorum..hatta çok zevk alıyolar bir anda oldu diyolar..ben zevkinden geçtim artık olsun (

sorma ya zevkinden bende geçtim bi olsada kurtulsak cidden evli gibi hisetmiyorum hele cevrede boşboş muhabbetler oluyo yaa hepten morelim bozuluyo cocuk sorularını geçtim oo gencsiniz siz geceler sizin felan diyolar içimden hehehe diyorum bi gece yasıyorumki sormayın her gecem aglamakla geçiyodu lee bi bilseler ama kime anlatabilirsinkii yapcak bişey yokk. umarım bu sıkıntımız gidecek bi ün..balayımda bile agla gla bi hal olmustum eskiye göre iyiym ama bi sorunumuz gitsede kurtulsakk

ben bu yasıma geldim hayatımda basımı yastıga koydugumda düşün düşün işin içinden cıkamadıgım yegane dertlerden biri oldu artık. düşünmekten kendimi hiçbişeye veremiyorum ne gezmekten zevk alıyorum ne baska seylerden resmen o sorun gidene dek mallaştım

heeee bana da herkes diyoki sen bu çocukta hal bırakmıyosundur diyolar..içimden o kadar gülüyorum ki..çünkü dıştan öyle görünüyorum..aslında çok işveli cilveli birisiyim ama malesef aynı zamanda da vajinusmusum (

bazen eşime cok kızıyorum biz uzun süre flört ederek evlendik cok ileri gitmeme kaydıyla ne bileyim öpüştük sarıldık yani düşüncelermizi söyledik birbirimize hani evli olsak söyle olur felan gibisnden cok hayal kuruyoduk yani söyle diyim evlenemediğimizden hep hayallerimizi anltırdık birbirimize hasretliğimzi belkide yasak olan seyleri ysptık rabbim bize bu cezayı verdi ama byle seyler yasamayanlardada var bu sorun... evlendik birbirimizin olamayınca bi şok yaşadıkki sormaa senelerdir sanki hasretlik yaşamamısız halbuki volkan patlaması olması gerekirken hayal kırıklıgına ugradık gerçi erkekler gene bişekilde tatmin oluyorlar ama istiyolarki gercek bi cinsel birlktelik olsun hele ben kac gün kac gece agla glaaa kafayı yicektm bu site saolsun kızlarn hakkı ödenmez umarım herkes sorununu çözer cok zor cunku yasamayan bilemez

Son düzenleme:

hele ben agzımda varmıs sadece bende evlenmeden cok sapık hikayeler anlatırdık kızlara hatta cok meraklıydım geceliklere cinsellikle alakalı hikaye okumayaa ama yok işte olmayınc aolmuyoo

bende bugün başladım parmak egzersizine ama sadece yarım saat yapabildim ultrasyon jeli kullanıyorum çok kayganlık sağlamıyo sanırım öle herkesin dediği gibi kolaycık girmiyo kaymıyo parmağım içinde bide ultrasyon jelindenmi kaynaklanıyo acabaparmağımı çıkardığımda üstünde ve vajina girişinde beyaz şeyler vardı bunlar ultrasyon jelinin kalıntılarımı acaba

ben iyiyim is guc yoruldum bugun.sen bu adamla napican boyle bilemedim.dr fayda etmedi.hocaya haciya gotur okut uflet bari

en sonu öyle yapcam işim hala bitmedi evi süpür sil dolaplar mutfak banyo wc çamaşır bulaşık ütü zeytinyağlı et yemek derkennnnnnnnnnnnnnnnnnnn öldüm yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…