- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.001
Burçlardan Konuştuğunuzu Gördüm Bende direk daldım Konuyaaa
Ben Başak Eşimde Akrep. Bizimkiside zor ama anlaşılırsa Güzel Bir İlişki Olurmuş
tarotuma baksana beroşdiğer topiğe at ordan okurum
Yok Bebekim. Tarot Bakmıyorum artık. Vazcaydımm
Burçlardan Konuştuğunuzu Gördüm Bende direk daldım Konuyaaa
Ben Başak Eşimde Akrep. Bizimkiside zor ama anlaşılırsa Güzel Bir İlişki Olurmuş
ufffffffffffffffffffnolur baksan yani
tarota bakanmı var yavv:)
hehehe bende başak eşim yay felaket bir uyumakrep le başak dostlukları mükemmel ötesi olurmuş ki öyle bir dostum var gerçekten
bende başak kocacık balık inanılmaz romantiktir duygusaldır
bende inanıyorum valla burçlara, uyumaben balık eşim aslan zor ama sıcak bi ilişkiymiş bizimki gerçektende öylee
bende özelliklere uyuma falan inanırım ama o günlük fallara bakmıyorum bile çok saçma geliyo
nasil gidiyor keyifler nasil
çok sağol cecemcimmmmmmmmmmmm yolcam saçlarnı seninnnnnnniye inanmıyon karakter özellikleri tutuyor bence teraziler dengesiz olur kafalarının dikine giderler ayy laf anlatamazsın onlara hiç bir zaman kocalık taslamayı severler ay anacım ne yapayım içimden geleni yazdım kır kafasını
inş. canım benimmmmmm inş... hayırlısı bakalım
bende başak kocacık balık inanılmaz romantiktir duygusaldır
Canlarım Ben Geldimmm
Sorusu Olan Varsa. Aklında sormak istediği Birşey Varsaa. Sorsun Lütfen.
Hemen Cevaplamaya Çalışırım. Öpüyorum hepinizi
gokce Allah sabir versin canim ya.cecem keyfin biraz yerine gelmis daim olsun ins.beray falci oldun tatlim?
valla bu evleri topla topla bitmez canim yine ayni yine ayniiyiyiz canım.. biraz yoruldum dinleneyim dedim öyle kaldım pc başındaçıkıcam birazdan evi toplicam işte
bu arada yasemincim senle aramızda 20 gün var benden 20 gün sonra evlenmişsin sen yendin ben yenemedim halen nolamazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?