- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.061
kızlar.......................................
en son eş denemesi yapacağız demiştim ya.. olmadı..1 gün önce 10 cmlik aparatı aldım sonra eşimin parmağını denedik ve eşimin iki parmağını aldım hatta gel git bile yaptı ben eşime dedim ki hadi p..s denemesi yapalım ama eşim onu da yarın yaparız çok geç oldu yatalım bu gece dedi yattık..
ertesi gün öğlen 12 de oturdum başına 3 e kadar egzersiz yaptım.. 3ten 5e kadar da aparatı soktum içime kalktım yürüdüm iç çamaşırımı giydim o içimdeyken mutfağı toparladım çamaşırları astım hatta eşimi bile öyle karşıladımanlamadı içimde aparat olduğunu hiç bir problem yoktu akşam üstü 5 gibi çıkardım..
yemek yedik biraz uzandık dinlendik.. saat 22.00 gibi kalktım duşa girdim namaz kıldım sonra leğene sıcak su yaptım içine sıvı vazelin döktüm üstüne buharı gelecek şekilde oturdum otururken eldivenimi taktım iki parmağımı sokup çıkardım odayı ısıttık ve iyice rahatlayınca eşimi çağırdım..
önce senin parmaklarını deneyelim sonra p...s i deneriz dedim..eşim gelene kadar ben boş durmayayım diye yattım orta parmağımı denedim olmadı girmiyor..:18:
kendimi sakinleştirdim nefes egzersizi falan.. yok olmuyor 5 dakika önce 10cmlik aparatı alan ben, şimdi bir parmağımı alamıyordum
eşim geldi onun parmağını da alamadım yarım saat uğraştık tabi ben bu arada ağlamaya başladım bile...
çok ağladım kendimi şartlamıştım bu cumaya kadar çözecektim bu işi yapmam gereken herşeyi yapıyorum.. hergün saatlerce çalışıyorum.. nerde yanlış yapıyorum acaba :26:
eş denemesi deyince bana bir şey oluyor kitliyorum kendimi.. beynime devamlı mesaj gönderiyorum acı yok acı yok sakin ol korkma hiç bir şey olmayacak aparatı sokan penisi hayli hayli alır ordan çocuk çıkıyor diye ama bana mısın demiyor daha penisi görmeden geriliyorum herşeye sinir oluyor ağlamaya başlıyorum..
ne yapmalıyım? tabi bu yazdıklarımdan sonra pes ettiğimi kimse düşünmesin hemen sabahında yine egzersizimi yaptım..
eşim acele ettiğimi söylüyor daha zaman vermemi istiyor.. bir de şu gün deneyelim diye sözleşmeyelim dedi hergün eş parmağı deniyoruz zaten bir gün hadi deriz yaparız normalde hiç yapmadığın bu kadar hazırlık seni gerdi diyor..:18:
bana ise günler aylar boşa geçiyormuş gibi geliyor.. tabi çocuk istiyorum zaten ailelerde bekliyor.. fikirleriniz bana lazım kızlar??:26::26:
bazen eşime cok kızıyorum biz uzun süre flört ederek evlendik cok ileri gitmeme kaydıyla ne bileyim öpüştük sarıldık yani düşüncelermizi söyledik birbirimize hani evli olsak söyle olur felan gibisnden cok hayal kuruyoduk yani söyle diyim evlenemediğimizden hep hayallerimizi anltırdık birbirimize hasretliğimzi belkide yasak olan seyleri ysptık rabbim bize bu cezayı verdi ama byle seyler yasamayanlardada var bu sorun... evlendik birbirimizin olamayınca bi şok yaşadıkki sormaa senelerdir sanki hasretlik yaşamamısız halbuki volkan patlaması olması gerekirken hayal kırıklıgına ugradık gerçi erkekler gene bişekilde tatmin oluyorlar ama istiyolarki gercek bi cinsel birlktelik olsun hele ben kac gün kac gece agla glaaa kafayı yicektm bu site saolsun kızlarn hakkı ödenmez umarım herkes sorununu çözer cok zor cunku yasamayan bilemez
kızlar.......................................
en son eş denemesi yapacağız demiştim ya.. olmadı..1 gün önce 10 cmlik aparatı aldım sonra eşimin parmağını denedik ve eşimin iki parmağını aldım hatta gel git bile yaptı ben eşime dedim ki hadi p..s denemesi yapalım ama eşim onu da yarın yaparız çok geç oldu yatalım bu gece dedi yattık..
ertesi gün öğlen 12 de oturdum başına 3 e kadar egzersiz yaptım.. 3ten 5e kadar da aparatı soktum içime kalktım yürüdüm iç çamaşırımı giydim o içimdeyken mutfağı toparladım çamaşırları astım hatta eşimi bile öyle karşıladımanlamadı içimde aparat olduğunu hiç bir problem yoktu akşam üstü 5 gibi çıkardım..
yemek yedik biraz uzandık dinlendik.. saat 22.00 gibi kalktım duşa girdim namaz kıldım sonra leğene sıcak su yaptım içine sıvı vazelin döktüm üstüne buharı gelecek şekilde oturdum otururken eldivenimi taktım iki parmağımı sokup çıkardım odayı ısıttık ve iyice rahatlayınca eşimi çağırdım..
önce senin parmaklarını deneyelim sonra p...s i deneriz dedim..eşim gelene kadar ben boş durmayayım diye yattım orta parmağımı denedim olmadı girmiyor..:18:
kendimi sakinleştirdim nefes egzersizi falan.. yok olmuyor 5 dakika önce 10cmlik aparatı alan ben, şimdi bir parmağımı alamıyordum
eşim geldi onun parmağını da alamadım yarım saat uğraştık tabi ben bu arada ağlamaya başladım bile...
çok ağladım kendimi şartlamıştım bu cumaya kadar çözecektim bu işi yapmam gereken herşeyi yapıyorum.. hergün saatlerce çalışıyorum.. nerde yanlış yapıyorum acaba :26:
eş denemesi deyince bana bir şey oluyor kitliyorum kendimi.. beynime devamlı mesaj gönderiyorum acı yok acı yok sakin ol korkma hiç bir şey olmayacak aparatı sokan penisi hayli hayli alır ordan çocuk çıkıyor diye ama bana mısın demiyor daha penisi görmeden geriliyorum herşeye sinir oluyor ağlamaya başlıyorum..
ne yapmalıyım? tabi bu yazdıklarımdan sonra pes ettiğimi kimse düşünmesin hemen sabahında yine egzersizimi yaptım..
eşim acele ettiğimi söylüyor daha zaman vermemi istiyor.. bir de şu gün deneyelim diye sözleşmeyelim dedi hergün eş parmağı deniyoruz zaten bir gün hadi deriz yaparız normalde hiç yapmadığın bu kadar hazırlık seni gerdi diyor..:18:
bana ise günler aylar boşa geçiyormuş gibi geliyor.. tabi çocuk istiyorum zaten ailelerde bekliyor.. fikirleriniz bana lazım kızlar??:26::26:
Merhaba zuun zamandr yazamadm bilgisyrm bzlmsdu yeni yapıldı ! bugün bişey oldu bir kişinn hamile kaldıgını ogrendm o kadar cnm yandı ki keske bnde kalabilsem dedim size yazmsdm 1.5 sene evlym ve hala beraber olamadık die eşime syledim egzersiz yapagm dedim yok yapma oyle seyler dedi ben napacam hc bilmiyorum cnm cok yanıyo :/(
nasıl oldu yardımcı olurmusun bana
nasıl oldu yardımcı olurmusun bana
olurum tabiki de canımm
bak şimdi ben biraz uzun anlatayım sana başımdan geçenleri ben şuan yedi aylık evliyim 6. ayımda yendimburayı ilk bulduğumda mumlar parmaklar bana çok itici gelmişti nasıl olur ya diye hergün soruyodum kendime ama sürekli de okuyordum burayı egzersiz yapmadan penis deniyordum hep kızların anlattıklarıyla sonra baktım olmuyor ablam biliyordu bir psikoloğa git istersen dedi gittim iki seans sadece çünkü oda burda anlatılanların aynısını yaptıracaktı baktım kadın diyo önce bir parmak bir boğum bir hafta yapcan sonra bir parmak iki boğum sonra 3 boğum ama haftalarca sürecekti bu böyle ve benim artık sabrım kalmamıştı dedim ve bir daha gitmedim birgün banyo yaparken duşta suyun altında serçe parmağımı sokayım dedim bakalım varmı bir delik orda aman bir baktım ki parmak girdi o kadar sevindim ki o gün anlatamam eşim geldi dedim benim cesaretim geldi kendime hadi deneyelim dedim olmadı tabi sinir oldum kalktım yataktan jelliydi vajinam ya niye girmiyo dedim vardı delik orda dedim sonra yine parmağımı soktum girdi ama eşim b...ldığı için devam etmedik ve ben sadece bu anlattığım gün parmağı mı soktum öyle herkes gibi aparat parmak egzersizi yapmadım çünkü zamanımda yoktu hep erteliyodum çalıştığım için zamanda yoktu sonra hep burayı okudum sürekli yönünü nefesleri kızlara sordum hatta cadıkedi hep kızıyodu egzersiz yapmıyon diye gökçe de beni erkek sanmış egzersiz yapmadığım için aşamalarımı söylemediğim için halbuki zaman yoktu erteliyodum neyse günlerden bir gün kızlara dedim ben bu haftasonu bitirecem regl olmuştum bittiği gün geniş oluyo demişlerdi ve ben o gün akşam regl bitti duş aldım sonra geçtim odaya eşim geldi dedim senin parmakları deneyelim önce dedim amaç hani ona güvenim gelsin diyeydi önce parmağını prez geçirdi jelledi ve işaret parmağını aldım sonra işaret ve ortayı küs şekilde aldım ama tamamı değildi yani bir yada iki boğum kadardı biraz gitgel yaptı eşim ona da güvenim gelmiş oldu hem de oda yönünü öğrenmiş oldu yani bunlarda hep amacım kafamda olmuyorları silmek oraya birşeyin girdiğini anlamaktı çünkü egzersiz yapmayacaktım ve kafada bitirmeliydim neyse sonra dedim tamam hadi hazırım jelledik kendimizi ben eşime sırtım dönük denedim olmadı sonra yüzümü döndüm aman bir baktım ki giriyo ıkındım nefes alıp verdim baskı az yanma vardı bir de baktım tamam mı içerde ama inanmıyorum eşime oldu mu diyorum bir yandan da ağlıyorum ne salakmışım ben diyorum bunun için miydi bütün çektiklerim bumuydu yani deyip ağlıyorum eşime yalan söyleme girdi mi diyorum oda kendin bak diyor sonra emin olmak için tekrar sırtı mı döndüm bir baktım az önce o pozisyonda olmuyodu ama bu defa oldu sonra altta da denedim ve eşim git gelde yaptı ve mutlu son birde yendiğim gece ben emla uyuşturucu kremde kullanmıştım ama şimdi artık ne emla kullanıyorum ne de kayganlaştırıcı jel artık herşey normale döndü çok şükür canım benim inan bana herşey kafada bitiyor ve gün ver kendine şu günde yencem de ben evliliğimin 6. ayında yendim düğün günümün tam altıncı ayıydı ve kızlara söz vermiştim bu haftasonu yencem diye şartladım kendimi sıktım dişi mi ve kafa da bitirdim olayı ben o parmakları egzersizden saymıyorum egzersiz yapanlara haksızlık olur çünkü benim ki egzersiz değildi içini tanımaktı biraz uzun oldu ama ayrıntılarıyla yazmak istedim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ayrıca yine birşey olursa yardımcı olurum canım yeter ki herkes yensin
tebrik ederim canım seni bende parmak egzerzisine başladım yeniden senin gibi devamlı erteliyorum ama artık ertelemicem bende bugün önce kendim sonrada eşime deneticem kararlıyım buna hatta biliyormusun bende doktora gitmeye başladım bana 2 hafta boyunca sadece eşimle birbirimize masaj yapmamızı söledi onuda yapıyoruz ama ben artık dayanamadım egzersizede başladım kararlıyım ertelemicem gerekirse izin alcam işyerinde yada rapor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?