- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.241
Allaha sukur iyi geciyo.gercekten evli oldugumuzu anladik.yendikten sonra iki kez daha yaptik bi sorun olmadi.ins en kisa zamanda yenin arkadaslarim bu duyguyu yasamadan anlamak mumkun degil.ben yenince dusundugumden daha guzel oldu.rabbime dua ediyorum hemen yenesiniz diye.eslerinizin size bakisi bile daha guzel olacaknasıl gidiyor son bir kaç günün nasıl geçiyor hiç bahsetmion,nasılmış yenmek,seninle aynı devrede başladık ben regl olunca beni geçtin neyse olsun yenelimde sıra önemli değil
Allaha sukur iyi geciyo.gercekten evli oldugumuzu anladik.yendikten sonra iki kez daha yaptik bi sorun olmadi.ins en kisa zamanda yenin arkadaslarim bu duyguyu yasamadan anlamak mumkun degil.ben yenince dusundugumden daha guzel oldu.rabbime dua ediyorum hemen yenesiniz diye.eslerinizin size bakisi bile daha guzel olacak
Allaha sukur iyi geciyo.gercekten evli oldugumuzu anladik.yendikten sonra iki kez daha yaptik bi sorun olmadi.ins en kisa zamanda yenin arkadaslarim bu duyguyu yasamadan anlamak mumkun degil.ben yenince dusundugumden daha guzel oldu.rabbime dua ediyorum hemen yenesiniz diye.eslerinizin size bakisi bile daha guzel olacak
bebek düşünüyonuz mu
ins bebek istiyoruz.ben 1.5yillik evliyim burayi 1aydir takip ediyorum.egzersileri toplamda 1 hafta yaptimdarısı başımıza mına sen ne kadarlık evlısın benım 6 . ayım bıtecek ama hala olamadı...
Mina iyiyim çok şükür hala garibim yaa sabah denemeyi düşünmüyordum ama denedik oldu 2.si bakalım nasıl olacak heyecanlıyım icimde olmasını bilmek güzeldi biraz yanma vardı ama olsun girdiya gecer zaman sizlere çok şey borcluyummm .... Darısı herkese insallahhh
Mina iyiyim çok şükür hala garibim yaa sabah denemeyi düşünmüyordum ama denedik oldu 2.si bakalım nasıl olacak heyecanlıyım icimde olmasını bilmek güzeldi biraz yanma vardı ama olsun girdiya gecer zaman sizlere çok şey borcluyummm .... Darısı herkese insallahhh
sen nasılsın bebiş ihtimali vardı ne oldu
çok morelim bozuldu 2gün yapamadım diye girmedi halen çalişıyorum ama olmuyor çok sinirim bozuldu bi kurtulsam şu illetten ya
selam kızlar. size haber vermek istedim hemen.
herşey çok güzeldi. yaptık oldu :))):109::109::109::109::122::122::122::122::128::128::128::128::128::128:
bu sefer çok daha rahattım. hatta öncesinde biraz gevşeme egzersizi yaptım. bi de son aparatı aldım bi kaç kez. hani kendime göre motive olsun diye.
ön sevişmeyi uzatmadık bile. biraz jel, sonra o hiç yapamadığım pozisyonda hem de (ben üstte eşime sırtım dönük) aldım başını içime. gözümü kapatıp derin bi nefes aldım ve yavaş yavaş ittirdim. tamamiyle oturdum inanamadım hakkaten girdimi hepsi diye sorup durdum :) eğilip baktım hattahakkaten girmiş..
sonra eşim pozisyon değiştirelim bana doğru dön içindeyken dedi. nasıl olcak derken yarısına kadar dönebildim. sonra çıktı
bu kez de eşime dönük yine ben üstte denedik. git gel de yaptık.
hatta demesine göre zevk bile almış
veee sıkı durun.. ilk defa içime boşaldı. çok tuhaf, hiç bi şey anlamadım. bi süre öylece kaldık.
çok şükür bugünümüze, bunları size gaz olsun diye anlatıyorum beni yanlış anlamazsınız umarım..
isteyince kasmaynca hakkaten oluyomuş kızlar. acı mı? o da ne :) sadece git gel yaparken vakum gibi bişi oluyo. zamanla geçer sanırım
hepiniz çoook sağolun kızlar. siz olmasaydınız böyle olmazdı. iyi ki varsınız. ben de birilerine çare olabilirsem bu hikayelerle ne mutlu bana.
öptüüüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?