Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasıl gidiyor son bir kaç günün nasıl geçiyor hiç bahsetmion,nasılmış yenmek,seninle aynı devrede başladık ben regl olunca beni geçtin neyse olsun yenelimde sıra önemli değil
Allaha sukur iyi geciyo.gercekten evli oldugumuzu anladik.yendikten sonra iki kez daha yaptik bi sorun olmadi.ins en kisa zamanda yenin arkadaslarim bu duyguyu yasamadan anlamak mumkun degil.ben yenince dusundugumden daha guzel oldu.rabbime dua ediyorum hemen yenesiniz diye.eslerinizin size bakisi bile daha guzel olacak

sanırım evliliğimizde de aramızda 1 hafta var,umarım yenmemizdede aramızda 1 hafta olur,ayyyyyyyyyyyy ne güzel olur heycanlandım nasıl

darısı başımıza mına sen ne kadarlık evlısın benım 6 . ayım bıtecek ama hala olamadı...

kızlar regl olmadan 3 parmak orta bogumdaydım regl oldum ara verdim yarın felan biter sanırım ama misafirlerim geliyor yatılı bi hfta bizde kalcaklar coluklu cocuklu.odamda egzersiz yapsam gecenin bi yarısı yapcam ışık acık olcak sonra duşa girmem gerekcek ooff nasıl olcak yaa bide onlar içerdeyken ben raht edememki. eşimde diyoki napalım evleneli kac ay oldu artık gelmeleri normal gelmeleri normal ama biz bişey yapamadıkki karı koca olup birbirimize cinsel yönden alıssaydık sorun olmazdı ama su an gelmelerini cidden istemiyorum ama napayım gelmeyin biz daha o işi yapamadık mı diyicem off offfffffff ya bide gerilemişsem egzersize bi hfta arar verdim diye umarım sorun cıkmazda bende yenerim bu ay ne güzel bisürü gelinimizi oldu darısı bizlere..........

Mina iyiyim çok şükür hala garibim yaa sabah denemeyi düşünmüyordum ama denedik oldu 2.si bakalım nasıl olacak heyecanlıyım icimde olmasını bilmek güzeldi biraz yanma vardı ama olsun girdiya gecer zaman sizlere çok şey borcluyummm .... Darısı herkese insallahhh

canım hayırlı olsun darısı bize artk. ya bende bi kere denemiştim asırı baskı var diye ilerleyememiştim acaba ucu girince o baskı bitiyomu nasıl oluyor ?

evet bende sabah yenmiştim akşama kadar bastığım yeri bilmiyodum resmen uçuyodum.ya kadın olmuştum.sevdğimle kocamla birleşmiştim nasıl sevindiğini anliyorum.Allahım yeteramabukadar hayal2011 daya25 hobyy85 ve aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarım en kısa zamanda yenerler insallah.dua edelim

Son düzenleme:
Baskıdan çok yanma hissettim ben ona rağmen alışsın diye dayandım. Onceden sanki duvarı orası açıldığını görmek iyi geldiii

selam kızlar. size haber vermek istedim hemen.

herşey çok güzeldi. yaptık oldu :))) :109::109::109::109::122::122::122::122::128::128::128::128::128::128:

bu sefer çok daha rahattım. hatta öncesinde biraz gevşeme egzersizi yaptım. bi de son aparatı aldım bi kaç kez. hani kendime göre motive olsun diye.
ön sevişmeyi uzatmadık bile. biraz jel, sonra o hiç yapamadığım pozisyonda hem de (ben üstte eşime sırtım dönük) aldım başını içime. gözümü kapatıp derin bi nefes aldım ve yavaş yavaş ittirdim. tamamiyle oturdum inanamadım hakkaten girdimi hepsi diye sorup durdum :) eğilip baktım hatta hakkaten girmiş..

sonra eşim pozisyon değiştirelim bana doğru dön içindeyken dedi. nasıl olcak derken yarısına kadar dönebildim. sonra çıktı

bu kez de eşime dönük yine ben üstte denedik. git gel de yaptık.
hatta demesine göre zevk bile almış

veee sıkı durun.. ilk defa içime boşaldı. çok tuhaf, hiç bi şey anlamadım. bi süre öylece kaldık.
çok şükür bugünümüze, bunları size gaz olsun diye anlatıyorum beni yanlış anlamazsınız umarım..

isteyince kasmaynca hakkaten oluyomuş kızlar. acı mı? o da ne :) sadece git gel yaparken vakum gibi bişi oluyo. zamanla geçer sanırım

hepiniz çoook sağolun kızlar. siz olmasaydınız böyle olmazdı. iyi ki varsınız. ben de birilerine çare olabilirsem bu hikayelerle ne mutlu bana.
öptüüüüm

Ay cok sevindim umut oldu bana benim ikinci denememde tanmam coktu umarimbende biran once rahatlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…