Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

süpersin canım ohh kurtuldun ne güzel darısı bizlere ya sunu merak ettim oturdum demişsin ya ucu girince üstüne pat diye oturdunmu yavas yavasmı oturdun acı sızı olmadımı bende deneme yapmıstımda aşırı yanma ve baskı olusmustu ilerleyememiştik oyüzden alt üst denemediğimiz sey kalmamıstı ondan soruyom reglim bitsn egzersiz yapıp denemek istiyoruzda bakalım ne olcak

arkadaşlar ben 4 yıl sonunda yendim botoksla herkese geçirdiğim her aşamayı anlatırım kimse yasamasın destek olurum sonunda botoks yaptırdım ve kurtuldum mail adresimden yardımcı olurum allah herkesi kurtarsın

ne oldu? anlamadım ben

canım aglamaktan tam anlatamadım özür dilerim biz evimizin tadilatını yaptırıyoruz gündüzleri ev işçi arkadaşlarla dolu o yüzden bende gece egzersiz yapıyorum ama gecede çalıştılar diye yapamadım şimdi denedim ama aparatı alamadım niye böyle oldu anlamadım inancimı yitirdim herşeyim var ama çaresizlik çok kötü

yok cnm pat diye oturmadım. sakin sakin, yavaş yavaş oturdum. nefes egzersizleri çok işime yaradı ama. onun sayesinde kontrol edebildim. acı fln olmadı. muhtemelen acıyacak diye tedirgin olmuşsundur ondan yanma olmuştur cnm.
baskı hissi bi süre oluyo ama. sonra geçiyo. alışınca
darısı başına inş.

o baskı hissi ucu girdirmeye calıstıgımda oldu eşimde ucu girse o baskı olmayacak korkma dedi ama yapamadım kalkmıstım belli bi yerden sonra sorun olmuyo demi ?

kaç zamandır botox deyip duran kişiye rast geiyorum soruyorum cvpta alamıyorum anlamadım nasıl oluyo botoxla sorun ayrıntısını verirmisiniz ???

önce bi sakin olalım.. ben de son denememde öyleydim. eş parmağını bile aalan ben eşimim parmağı oraya dokunca kasıldım kaldım. ama bugün çok rahat oldu. araya zaman girdi diye düşündüysen o da psikolojik olarak etkilemiştir seni. biliyosun ki beynimiz o aralar bizden bağımsız çalışıyo!

sana tavsiyem kendini rahatlatıcı bi müzik bul slow. onunla dene. ama önce rahatla. kasılarak daha da zorlarsın kendini. üzülme, bu aşamaya kadar geldin ve herşey yolunda. neleri aştın. daha önce yaptığın şey.. nefes al ver, öyle dene. olacaaaak..

varsa bi çözümü belirtirmisiniz oraya botox ne alaka sorunu nasıl çözüyo yoksa sizde sorunmu vardı ? ayrıntı verirseniz sevinirim

o baskı hissi ucu girdirmeye calıstıgımda oldu eşimde ucu girse o baskı olmayacak korkma dedi ama yapamadım kalkmıstım belli bi yerden sonra sorun olmuyo demi ?

ucu giriyor ondan sonra bi boğum var işte.. oraya girerken baskı oluyo. ama eşin haklı, bi yerden sonra hiç bişey yok. ne baskı ne bişey. korkma! :128:

Arkadaslar bu bitox mevzusu reklam olabilir lutfen egzersizlere konsantre olunnnn bitox irayi uyusturacak belkide zamanla zevk alacagimiz yerde alamayacagiz yilmayinnnnnn

canım ya deme öyle.herseyi sıraya koy bi.evinin işleri bitsin sonra devam edersin.herseyin stresi üstüne binmiş anladığım kadarıyla sakin ol lütfen.eğer bekleyemem diyosan sen bilirsin.gündüzleri egzersiz için adet tamponu satılıyoya ondan al tak gün içinde dursun

ucu giriyor ondan sonra bi boğum var işte.. oraya girerken baskı oluyo. ama eşin haklı, bi yerden sonra hiç bişey yok. ne baskı ne bişey. korkma! :128:

o dediğin yerde o bgumda yansa bile ittiriyimmi yani sanki girmiyo gibi oluyoduda bide asırı yandı baskı oldu bende korktum itmemiştim bide öyle denerim bakayım saol ya.

o dediğin yerde o bgumda yansa bile ittiriyimmi yani sanki girmiyo gibi oluyoduda bide asırı yandı baskı oldu bende korktum itmemiştim bide öyle denerim bakayım saol ya.

aparatla denerken de bende öyle olmuştu. girmiyo gibi oluyo önce ama sonra yavaş yavaş bi de ıkınarak itince oluyo. acı da yok baskı da. sadece giriş, onu geçtikten sonra kolay.

önüne gelen sallıyor yok botoks yok ilaç krem yeter artık ya insanların magduriyetleriyle dalga geçmeyin ya saf gibi heves yapıyoruz bişey zannediyoruz sonra.soru soruyoruz cevapta almıyoruz sorunca.Cidden sorunu olupta çözüm elde edenler yardımcı olanlar ve magdurlar yazsın siteye lütfen.Allah korkusuda yok bunlarda heralde

aparatla denerken de bende öyle olmuştu. girmiyo gibi oluyo önce ama sonra yavaş yavaş bi de ıkınarak itince oluyo. acı da yok baskı da. sadece giriş, onu geçtikten sonra kolay.

saolasın canım allah razı olsun sendende tüm kızlardanda umarım bizlerde bu sorunu çözeriz bi an evvel

aynen ilk kez duyuyorum bende botoksu hiç duymadım ayrıca ardından soru soruluyo hiç cvp yok madem yardımcı olcan burdada ol tum magdurlar da faydalansın ama tık yok cvp yok

saolasın canım allah razı olsun sendende tüm kızlardanda umarım bizlerde bu sorunu çözeriz bi an evvel

Cozeceksiniz tabiki zorlayin kizlar ben inat etmustim zorlaya zorlaya yaptim o baski ve yanmadan kimse olmuyo:) spnradinda onlarda gececek ve alisacagim eminim. O yuzden zorlayabildiginiz kadar zorlayin lutfen !!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…