- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.221
slm kızlar egzersiz yaparken en rahat şekil nasıl oluyo yardım edermisiniz
kızlaaarrrrr işaret parmağı aldım orta parmak aldım, bugün 2 parmak aldım iyi ilerliyorum duştan çıktım eşimi çağırdım..böyle olurmu aşkım dedi sanırım işi geceye bıraktı..inşallah yapabilirim allahım ne olur kurtulmak istiyorum..kadın olmak istiyorum
otururken yaparken canım çok acıyo acaba yanlışmı yapıyorum
biraz ayıp olcak ama popoya ittir diyosunuzya o nasıl oluyo anlamış değilim
reglimin bitmesine 1 gün kaldı,parmak egzersizimi tamamlamıştım,eş parmağına mı yoksa aparata mı geçmemi önerirsiniz canlarım
eş parmağı yap canım . egzersiz aşamasında çok faydasını gördüm ben.. bikaç kez yapmıştım.. aparata da geçebilirsin yakın zamanda
2 gün eş parmağı ve nefes alıp verme çalışması yapsam çok mu bu egzersize zaman ayırmış olurum,çünkü bu 15 tatil içinde yenmem gerek diğer zamanlarda çalışıyorum diye adapte olamıyorum.regl oldum diye zaten tatilin yarısı gitti
2 gün eş parmağı ve nefes alıp verme çalışması yapsam çok mu bu egzersize zaman ayırmış olurum,çünkü bu 15 tatil içinde yenmem gerek diğer zamanlarda çalışıyorum diye adapte olamıyorum.regl oldum diye zaten tatilin yarısı gitti[/QUOT
ARKADAŞIM BİZ NE YAPCAZ YA
bir yandan egzersizlerde acele etmek istemiyorum başarısız olurum diye,bir yandan da bebek özlemi çekiyorum bir an önce olsun istiyorum.
Bebeğim için alışveriş yapmak,onun güldüğü zaman mutlu olmak ve onun kokusunu içime çekmek istiyorum,sizce çok şey mi istiyorum.
2 gün eş parmağı ve nefes alıp verme çalışması yapsam çok mu bu egzersize zaman ayırmış olurum,çünkü bu 15 tatil içinde yenmem gerek diğer zamanlarda çalışıyorum diye adapte olamıyorum.regl oldum diye zaten tatilin yarısı gitti[/QUOT
ARKADAŞIM BİZ NE YAPCAZ YA
anlamadım.....................
anlamadım.....................
PARDON CANIM YA KARIŞTIRDIM BASKASINA YAZICAKTIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?