Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım neden olmasın inşallah ben iki parmaktan sonra yenmiştim, mumlada denedim ama o da 8 cm gbi bişeydi kafanda bittiyse her şekilde yenersin sen hazırsan ne diyebilirimki.. dualarım seninle

canim ya tebrik ederim.masallah bu ne hiz.darisi diger arkadaslarimizin basina.inan cok mutlu oldum.artik kocanla daha guzel bi hayat sizi bekliyor.Allah baska dert tasa vermesin.:118::118::118::118::118::92::92::92::92::119::119::119::119:

eş parmağı yap canım . egzersiz aşamasında çok faydasını gördüm ben.. bikaç kez yapmıştım.. aparata da geçebilirsin yakın zamanda

2 gün eş parmağı ve nefes alıp verme çalışması yapsam çok mu bu egzersize zaman ayırmış olurum,çünkü bu 15 tatil içinde yenmem gerek diğer zamanlarda çalışıyorum diye adapte olamıyorum.regl oldum diye zaten tatilin yarısı gitti

10 dk ayırsan bile yeter eş parmağına sonra aparata geç hemen.. bunlar çok vakit alan şeyler değil canım gözünde büyütme

bir yandan egzersizlerde acele etmek istemiyorum başarısız olurum diye,bir yandan da bebek özlemi çekiyorum bir an önce olsun istiyorum.

bebeğim için alışveriş yapmak,onun güldüğü zaman mutlu olmak ve onun kokusunu içime çekmek istiyorum,sizce çok şey mi istiyorum.

ben çıkıyorum kociş gelmiş sıcak sıcak pide almış bana ayran yap dedi herkese iyi egzersizler... hepniz Allaha emanet olun canlarımm

yok canım hiçde çok şey istemiyorsun ama biz neden bu illete düştük ya

nasıl gidiyor son bir kaç günün nasıl geçiyor hiç bahsetmion,nasılmış yenmek,seninle aynı devrede başladık ben regl olunca beni geçtin neyse olsun yenelimde sıra önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…