- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.381
yeteramabukadar sende bu haftasonu başarabilirsinnn ya 2. süperdii sık dişini nefesini al 1.olunca gerisi geliyorrrrrrr sana çok inanıyorummm sen 12 yazmıştım ben 12 denedim sen 14 yazmıştın ben onu denedim olsu bence sen çok daha rahat yaparsınnnn.....
Kızlar ikinci deneme çok başarılı gecti ve artık bu illeti yendim diyebiliyorum 3,5 yıl sonra çok BUYUK bir mutluluk yaaa sadece bir haftadır buradayım ve bir haftada bitti Önce Rabbim e sonra size minnettarim hayaldi gercek oldu inanın kendinize herkes yenebilir ki ben yenmissem herkes yapar buradakileri dinleyin yeterrrrr...
canım benim ya çok tatlısın biraz inancımı yitirdim ama inşallah yaparım ya herkez yapar yani
sen gelinmi oldun bakim ohh ohhh yandan yandan halaylar sana gelsin
neden yitirdin inancını canım:26: egzersizini yaptın, vücudun hazır, beyninide hazırla artık yeneceğine olurmu
canım benim ya çok tatlısın biraz inancımı yitirdim ama inşallah yaparım ya herkez yapar yani
valla yasemin bu kızı pardonbu KADINI görsem alnından öpecem 3-4 günde yendi 41 kere maşallah allah nazarlardan saklasın
vucudum hazır ama evet beynim hazır degil ben acıdan korkmuyorum acımıyo zaten biliyorsun 14 mm çalişıyırum beni vucuduma bişey girecek düşüncesi delirtiyor canım ya
vucudum hazır ama evet beynim hazır degil ben acıdan korkmuyorum acımıyo zaten biliyorsun 14 mm çalişıyırum beni vucuduma bişey girecek düşüncesi delirtiyor canım ya
Ben 5 aylik evliyim hic iliskiye giremedim kizligim bile bozulmadi Allah rizasi ucin banaada yardim edin neolur esimle aram iyice bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?