Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çıkayım yakalanmayayım bacılarr... Sohbetinize doyum olmaz daha sonra tekrar girerim bugun... Hadi durmayın egzersizeee ve eşli denemeye bazıalrı (yeteramabukadar ) amma kinayeli oldu... Anlayan aldı mesajı dimi bacım..... Sudenazy cidden tebrikler bacım

canım benim ya çok tatlısın biraz inancımı yitirdim ama inşallah yaparım ya herkez yapar yani

çooookvtebrik ederim canımm.. geçmişler ossun. oooh oldu da bitti maşallah
halaylar sanaaa

hepinize teşekkürler kızlarrrr sizi biraz geç buldum ama iyiki buldummmm yüzmde sonsuz bir gülümseme :))))))))))))))))))))))))))))))

Son aldığım aparat inanın fener gibiydi metl gümüs rengi 17 cm kalın tabi 14,15 cm girse yetr dedi dr.

iki gündür de esimle daha rahatım anladım ki çogumuzda su korku var esimiz karsıda aç bacağını diyor ister istemez tepemizden bakınca kasılıyoruz ...

bacağınızı açın esiniz azıcık girince sakince bacaklarınızı esinize dolayoın ensesine yakın ve sarılın tenini teninizde hissedin her seyi unutun nefes alın,verin ,ıkının sarılınca hakimiyet siz de oluyor tırsmıyorsunuz tabi zan-manla acacaksınız tamamen hep böyle olmayacak...sonra git gel de zaten baacaklar yavasça bele doğru iniyor gevsiyorsunuz...

Son düzenleme:
vucudum hazır ama evet beynim hazır degil ben acıdan korkmuyorum acımıyo zaten biliyorsun 14 mm çalişıyırum beni vucuduma bişey girecek düşüncesi delirtiyor canım ya

ama düşünsene o vücuduna girecek şey sevdiğin adama ait onu da kendini de bu güzel duygulardan mahrum bırakma benimki şu an işten eve gelmeyi iple çekiyor niye dersin adetim bitti sözüm var bu akşama eşini böyle görmek istemezmisin

vucudum hazır ama evet beynim hazır degil ben acıdan korkmuyorum acımıyo zaten biliyorsun 14 mm çalişıyırum beni vucuduma bişey girecek düşüncesi delirtiyor canım ya

vücuduma bi şey gircek diye düşünme cnm. ben aparat olarak düşünmüştüm penisi
o zaman daha kolay geldi. bence böyle düşünmeye çalış
işe yarıyor...

kızlar ben çarşamba 1 parmak, perşembe 2 parmak bugün de mum yok kaleme peçete sarıp sttreç filmde sarıp denesemmi kalem olurmu kızlar bana yardım edermisiniz??
kalem olursa gece eşimle deneyecem..
bana fikir verin kızlar ne olur bende mutlu olmak istiyorum kalem olurmu????????????

Olacaksınız çok isteyin egz aksatmayın bol bol yap bende günde 3 defa birer saat yapiyordummm çok inandım... Kulak çöplerini birlestirrr sonra pecete sar strecle sar onuda yapanlar vardiiiii...

Ben 5 aylik evliyim hic iliskiye giremedim kizligim bile bozulmadi Allah rizasi ucin banaada yardim edin neolur esimle aram iyice bozuldu

rahatla canım bi sakin ol bak buraya gelen herkez yeniyor kimi geç yeniyor kimi erken bak 1 haftada bile yenen oldu :) sen şimdi ne durumdasın doktora gittinmi hiç canım...

kızlar tam 2,5 uğraştım, ve artık her başarısız denemeden sonra ağlamaya başlamıştım. Burada yapılanları uygulayarak 1 haftada yendim

7 aylık evliyim, ve artık sorunsuz herşey. Kegel egzersizlerini kesinlikle yapın.

Son düzenleme:
Evleneli5 ay oldu ve ben hic bisi yapamadim doktora gittim bana emla ve kas gevsetici verdi hicbir ise yaramadi 21 yasindayim hayattan evlilikten esimden sogudum lutfen banada yardimci olun bende bunu yenmek iyislesmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…