- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.421
Bacım baktınmı msjna
simdi gordum mesajini ilgilendigin icin tesekkur ederim senin dediklerini de uygulicam
Cecemmmmmmmm bayılıyorum sana kızz...
Anlatışlarını yazışını üslubunu yesinler.... Harika bacı...
bu araada merak etme kocamdanda acısını çıkardım sanmaki tek sana öyle yazdığımla kaldım geçen:) hadi hoşçakal dobra kız...
Kan kimin umrundaki artik oksun bitsin diyorum vallaaa
Arkadaşlar 4 yıl çektim neler yaşadım neler ...roman oldu 4 yıl ve sonunda başarıyı tam umudu kestik hiçbir yöntem kalmadı denemediğimiz son çare vajinal botoks yaptırdım meğer buymuş çözm nasip bu zamanmış oh be dedik allah hepinize yardım etsin egzersizlerpsikolojimi bozdu şimdi tedavi oluyorum.
Arkadaşlar 4 yıl çektim neler yaşadım neler ...roman oldu 4 yıl ve sonunda başarıyı tam umudu kestik hiçbir yöntem kalmadı denemediğimiz son çare vajinal botoks yaptırdım meğer buymuş çözm nasip bu zamanmış oh be dedik allah hepinize yardım etsin egzersizlerpsikolojimi bozdu şimdi tedavi oluyorum.
Uyuyamıyorummmmmmmmmmmm
günaydın kızlarrrr
Gunaydinnnnnnnlarrrrrrrrrr. Kizlar cok mutluyum daha dun unutsuzjen olnadi galiba derken dun aksamki ucuncu deneme harikaydi bir bucuk saatten fazla surdu ve git gide dahada alisti baktim kasiyorum sizin tavsiyenizi dinkeyip popomun altina yastik koydum cooookkkk rahatti aci falan yok anlayacaginiz. Bide ayiptir solemesi sole yaptik ben ustteyken oturabilmem icin esimin tam ereksiyon olmasi gerekiyidu. Alttayken tam ereksiyon olmadan girmeyi denedi ve daha rahat girdi sonra git gel yapmaya basladikca tam ereksiyon oldukucuk bi tavsiye eslerinizi bu konuda uyarabilirsiniz ben daha rahat ettim. Kuzlar pes etmeyin bakin bana belkide taniyo die en cok soylenen en ufak biseyde gayalkirikligina ugeayan ben alti egzersizde falan yendim. Pesine ilkini yaptim yok ikinci olmadi die soylendim inat ettim ucuncude sonuc aldim. Lutfen ustune gidin ben hep ohle yaptim bu yanma tada hissettigim her ne ise oldurmez ya dedim. Gercekten aci yok. Bacaginizi rahatlatin yeter esim icerdeyken bende eahat pozisyonu bulim die bacaklarimi oynatip durdum inanin minicik bi kasmada bile veynimizi sartladimiz icin aciyo gibi gelio. Ana sonra sonra kendimu telkin ederek rahatladim. Aci yok sadece jasini kasiosun hatta acerdeyken sik birak bile taptim :) belki oda rahatlatir die anlayacaginiz tum bahak ve vajen sekillerini denedim :) en rahati popoya tastik vacaklar esin sirtinda bagli kizlar acik yazdiysam kusura bakmayin geveslenin die yazdim belki en mizmiz olanim aranizda bakin ben yaptiysam hepiniz taparsiniz inattrtt edin
Parmak egzersizi yaptin mi elmas ? Yada penis ve yastikla mi olducok zor birsey ALLAH kimsenin basina vermesin boyle bi hastalik
Iki kere kendi isaret parmagiminin tamamini alinca es parmagi ile yaptim o baya bi hizli ilerletti die dusunuyorum sonra direk 9 cm aparata gectim sonra 11 ve es denemesi bunlarin hepsini toplasam alti yedi kez tapmistim toplam bur ayimi aldi surekli bi hafta mola verip duruyodum yanio die ama bu yanma allerjik yapimdan kaynakli ne sursem yaniodu cunku. Sen habgi asamadasin yardimci olabilecegim bise varmi burdayin bi sure
Ben dun girdim siteye hicbisi yapmadim arkadaslar parmak egzersizinden bahsetti onu deniyecegimkeske herkez gibi direk iliski yapabilseydim
Bu soylenmeler seni ileri goturmez cnm bnm daha dun ben nie normal deilim die aglarken bu sabah yazdiklarimi oku! Egzersizde eahat olmaya calis ben ilk dokundugum zamanlarda midem kalkiodu parmagimin ucu bile degse icim bi tuhaf oluodu be zamanki dokunmadan iceri sokmaya gectim dunyalar benim oldu bi elim icerde dier elimle esimi aradim:) sknunda olsu die bi kere sokuncada ferisi grlio acimadinj kastikca zorlandini goruosun icerdeyken . Yilma sakin yildigin noktada bu siteye gir duygularini anlat rahatlatmak icin herkes elinden gelebi yapar burda
Tamam canim bende denicem bende basaticam insallahhh
Gunaydinnnnnnnlarrrrrrrrrr. Kizlar cok mutluyum daha dun unutsuzjen olnadi galiba derken dun aksamki ucuncu deneme harikaydi bir bucuk saatten fazla surdu ve git gide dahada alisti baktim kasiyorum sizin tavsiyenizi dinkeyip popomun altina yastik koydum cooookkkk rahatti aci falan yok anlayacaginiz. Bide ayiptir solemesi sole yaptik ben ustteyken oturabilmem icin esimin tam ereksiyon olmasi gerekiyidu. Alttayken tam ereksiyon olmadan girmeyi denedi ve daha rahat girdi sonra git gel yapmaya basladikca tam ereksiyon oldukucuk bi tavsiye eslerinizi bu konuda uyarabilirsiniz ben daha rahat ettim. Kuzlar pes etmeyin bakin bana belkide taniyo die en cok soylenen en ufak biseyde gayalkirikligina ugeayan ben alti egzersizde falan yendim. Pesine ilkini yaptim yok ikinci olmadi die soylendim inat ettim ucuncude sonuc aldim. Lutfen ustune gidin ben hep ohle yaptim bu yanma tada hissettigim her ne ise oldurmez ya dedim. Gercekten aci yok. Bacaginizi rahatlatin yeter esim icerdeyken bende eahat pozisyonu bulim die bacaklarimi oynatip durdum inanin minicik bi kasmada bile veynimizi sartladimiz icin aciyo gibi gelio. Ana sonra sonra kendimu telkin ederek rahatladim. Aci yok sadece jasini kasiosun hatta acerdeyken sik birak bile taptim :) belki oda rahatlatir die anlayacaginiz tum bahak ve vajen sekillerini denedim :) en rahati popoya tastik vacaklar esin sirtinda bagli kizlar acik yazdiysam kusura bakmayin geveslenin die yazdim belki en mizmiz olanim aranizda bakin ben yaptiysam hepiniz taparsiniz inattrtt edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?