- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.401
kızlar tam 2,5 uğraştım, ve artık her başarosoz denemeden sonra ağlamaya başlamıştım. Burada yapılanları uygulayarak 1 haftada yendim
7 aylık evliyim, ve artık sorunsuz herşey. Kegel egzersizlerini kesinlikle yapın.
Evleneli5 ay oldu ve ben hic bisi yapamadim doktora gittim bana emla ve kas gevsetici verdi hicbir ise yaramadi 21 yasindayim hayattan evlilikten esimden sogudum lutfen banada yardimci olun bende bunu yenmek iyislesmek istiyorum
rahatla canım bi sakin ol bak buraya gelen herkez yeniyor kimi geç yeniyor kimi erken bak 1 haftada bile yenen oldu :) sen şimdi ne durumdasın doktora gittinmi hiç canım...
canımsınnnnnnnnnnnnn inşallah yapacaksın be bacım sıkma canınıcanım benim ya çok tatlısın biraz inancımı yitirdim ama inşallah yaparım ya herkez yapar yani
vucudum hazır ama evet beynim hazır degil ben acıdan korkmuyorum acımıyo zaten biliyorsun 14 mm çalişıyırum beni vucuduma bişey girecek düşüncesi delirtiyor canım ya
tebrikler canım Allah başka dert vermesin inşallah
canım bak onlarca sayfa var hep başarı hikayeleri hep üzel sonuçlar öncelikle çıkar şu üzerindeki stresi sıkıntıyı bak bende 5 aylık evliyim ve daha yenemedim ama umutluyum derin nefes al rahatla bi ayna al karşına ilk önce vajini incele sonra adım adım ilerliceksin inş. sıkıntıya sokma kendini oo burdan ne imkansızlar geçtii ve hepsi iyi şekilde sonuçlandı sende YENİCEKSİNNNN RAHATLAAAA
Ben ne yapmam gerektigini hic bilmiyorum lutfen bana adim adim Yardimci olun kizligim bozulmadi ben parMagimi falan sokarsam kan gelecek sanirim ve ben cok korkuyorum cunku vajinamin ici tamamen kapali(
Ben ne yapmam gerektigini hic bilmiyorum lutfen bana adim adim Yardimci olun kizligim bozulmadi ben parMagimi falan sokarsam kan gelecek sanirim ve ben cok korkuyorum cunku vajinamin ici tamamen kapali(
Canım o zaman sen parmaksız egzersiz yap. Banada önceden orası kapalı gibi geliyordu. Meğer biz kaslarımızı kapattığımız için öyleymiş.
Vajinismusun Üstesinden Gelmek
Bu kitabı al mutlaka. çok çok yararlı olacak sana.
Cecem cok saol dedigin egzersizi yarin itibariyle denicem insallah ise yarar ALLAH SIZDEN RAZI OLSUN ILGILENDIGINIZ ICIN COK TESEKKUR EDIYORUM
Canım o zaman sen parmaksız egzersiz yap. Banada önceden orası kapalı gibi geliyordu. Meğer biz kaslarımızı kapattığımız için öyleymiş.
Vajinismusun Üstesinden Gelmek
Bu kitabı al mutlaka. çok çok yararlı olacak sana.
Öyle deme bacım olmayınca olmuyor yaşamayan seni anlayamaz ama buradaki herkes anlar rahatla sor merak ettiklerini herseyi sorrrrrrrr kızlar bu konuda çok bilgililer bu konuda.... Yalnız degilsin bunu bilmek bile güzel geliyor bana....
cümlemizden canımm bu arada vajinamızın içi dümdüz gitmediği için orda duvar var gibi gözüküyor onuda söyliyim dedim canım vajina düz yçnlü değildir bak sana resim koyucam ordan görüceksin..
Eki Görüntüle 622623 bak canım doktor parmağı nasıl girmiş ilk önce 2 boğum gitmiş sonrası yokuş aşağı yani popoya doğru oyüzden oturup baktığımızda göremiyoruz çünkü aşağı doğru gidiyor delik bunu unutma sakın bu yatar pozisyon birde dik duruş var onuda koyayım...
Eki Görüntüle 622627 bak biri kasları kastığından nasıl kapalı diğeri gevşek ve nekadar rahat bu dik duruş ve yine popoya doğru gidiyor canım bunlar sana daha çok yardımcı olur iyice incele ve ödevlerine başla vakit kaybetmeden
Tamam cecem yarin baslicam odevlerime resimler icin cok saol ben duz zannediyordum. Insallah bende iyilesicem ALLAHIN IZNI ILE BASARICAM
inşallah canım yeniceksin tabiki bak sen burda 1 hafta takıl nasıl bütün olumsuzluklar silinecek kafandan hadi göreyim seni bu arada eşine bu siteyi göster ço ketkili oluyor egzersizleri anlat bi kaç yazı okut ve kızlık zarını sorun etmemesini söyle çünkü bazı arkadaşlarımızda rgzersiz yaparken esneme oluyor zarda ve hiç kan gelmiyor yırtılma falan olmuyor yani çünkü oda egzersizlerle esneme yaşıyor bu durumları anlat canım sonradan sorun etmesin kimileri kan olayına takıyor çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?