Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler canım Allah başka dert vermesin inşallah

Evleneli5 ay oldu ve ben hic bisi yapamadim doktora gittim bana emla ve kas gevsetici verdi hicbir ise yaramadi 21 yasindayim hayattan evlilikten esimden sogudum lutfen banada yardimci olun bende bunu yenmek iyislesmek istiyorum

canım bak onlarca sayfa var hep başarı hikayeleri hep üzel sonuçlar öncelikle çıkar şu üzerindeki stresi sıkıntıyı bak bende 5 aylık evliyim ve daha yenemedim ama umutluyum derin nefes al rahatla bi ayna al karşına ilk önce vajini incele sonra adım adım ilerliceksin inş. sıkıntıya sokma kendini oo burdan ne imkansızlar geçtii ve hepsi iyi şekilde sonuçlandı sende YENİCEKSİNNNN RAHATLAAAA

rahatla canım bi sakin ol bak buraya gelen herkez yeniyor kimi geç yeniyor kimi erken bak 1 haftada bile yenen oldu :) sen şimdi ne durumdasın doktora gittinmi hiç canım...

Ben ne yapmam gerektigini hic bilmiyorum lutfen bana adim adim Yardimci olun kizligim bozulmadi ben parMagimi falan sokarsam kan gelecek sanirim ve ben cok korkuyorum cunku vajinamin ici tamamen kapali (

canım benim ya çok tatlısın biraz inancımı yitirdim ama inşallah yaparım ya herkez yapar yani
canımsınnnnnnnnnnnnn inşallah yapacaksın be bacım sıkma canını
vucudum hazır ama evet beynim hazır degil ben acıdan korkmuyorum acımıyo zaten biliyorsun 14 mm çalişıyırum beni vucuduma bişey girecek düşüncesi delirtiyor canım ya

sen en iyi hazır olduğun anda yapacaksındır inşallah

Öncelikle parmağınızla yapın. 1 parmagınız içindeyken, kendinizi dıkıp bırakma egzersizi yapın. Sonra 2 parmak, daha sonra 3 parmakla deneyin. İlişki sırasında kesinle eşinizin cinsel organı bebe yağı ile yağlayın. Daha kolay giriyor. Ve onu oturtarak sizin yüzünüz ona dönük şekilde siz organın üstüne yavaş yavaş oturun. Ben böyle yaparak yendim.

Ben ne yapmam gerektigini hic bilmiyorum lutfen bana adim adim Yardimci olun kizligim bozulmadi ben parMagimi falan sokarsam kan gelecek sanirim ve ben cok korkuyorum cunku vajinamin ici tamamen kapali (

dur sakin bacımmm...sakin ol bacımm

öncelikle eşinle konuş egzersizi sayfanın en başındaki kegellei oku... jinekologa gittinmi? yani neden biliyosun vajinin içi tamamen kapalı... böyle deme

Canim ilk girişte tek parmak olacağı için çok gelmez benim öyle olmuştu yönü önemli önceki sayfalarda var popoya doğru. Tabi esın sorun yaparmi onuda bilgilendir daha 5 ay olmuş geç değil ben dün yendim ve 3,5 yıl olmustuuuuu. Önceki sayfaları iyice oku burayı sürekli takip et buradakiler o kadar yardımcı oluyorki başarırsın sende...

Son düzenleme:
Aynaya baktigimda orada bi et parcasi var kapali 2 defa gittim kas gevsetici falan verdi birdaha da gitmedim doktora ( cubku her gittigimde esimle aksam bisiler olacak diye hevssleniyiruz hicbirsey olmuyor ve tartisma cikiyor ben bunu nasil yenicem bilmiyorum ailem de cok uzerime geliyor cok sacma geliyor onlara bu dusuncem ama tek istedigim normal bi evlilik hayatim olsun

hayır canımmm ya hayır orası tamamen kapalı değil burdaki çoğu arkadaşın kızlı kzarı duruyor ve o kızlık zarı duruyorken egzersiz yapanlarr çok fazla hiçde dediğin gibi yırtılma olmadı ki kızlı kzarı dediğimiz şeyy çokk basit birşey hiç acımayan incecik zar canım geçenlerdede demiştim yine söyliyim sucuğun üzerindeki o zarı varya şeffaf aynı öyle okadar basit yani hisetmiyorsun bile onun gittiğini benim gitti çünkü biliyorum..
bende senin gibi ilk oram kapalı dedim ama sonra baktımkii hiçç kapalı değil zaten dr ada gitmişsin kapalı olsa yada bir sorun olsa söylerlerdi demekk, herşeyin normal..

şimdi öncelikle sayfa başında olan kegel egzersizlerini yapıyorsun aklına geldikçe heryerde her an yapabilirsin..
sonra bir ayna ve jel kayganlaştırıcı alıyorsun aynada ıkınarak ciddi şekilde ıkınarak nefes alıp vererek orda bir deliğin açıldığını göreceksin öncelikle vaji kenarlarına parmağınla daire çizersin bugünlük dersin bu olsun canım sonraki adımın serçe parmağını yavaşça jelleyerek almak olacak bol ıkınmak ve nefes alıp vermek inan birşey hisetmiceksin yeterki kasma ve bolca ıkınn tatlım tamamamı rahatla yeniceksin emin ol...

Canım o zaman sen parmaksız egzersiz yap. Banada önceden orası kapalı gibi geliyordu. Meğer biz kaslarımızı kapattığımız için öyleymiş.

Vajinismusun Üstesinden Gelmek

Bu kitabı al mutlaka. çok çok yararlı olacak sana.

Ben grinin 50 tonu kitabini aldim bi kizin cinsel ilziskisinden bahsediyor gercekten tahrik edici ama korkagin tekjyim ben ya

Öyle deme bacım olmayınca olmuyor yaşamayan seni anlayamaz ama buradaki herkes anlar rahatla sor merak ettiklerini herseyi sorrrrrrrr kızlar bu konuda çok bilgililer bu konuda.... Yalnız degilsin bunu bilmek bile güzel geliyor bana....

Cecem cok saol dedigin egzersizi yarin itibariyle denicem insallah ise yarar ALLAH SIZDEN RAZI OLSUN ILGILENDIGINIZ ICIN COK TESEKKUR EDIYORUM

cümlemizden canımm bu arada vajinamızın içi dümdüz gitmediği için orda duvar var gibi gözüküyor onuda söyliyim dedim canım vajina düz yçnlü değildir bak sana resim koyucam ordan görüceksin..

Eki Görüntüle 622623 bak canım doktor parmağı nasıl girmiş ilk önce 2 boğum gitmiş sonrası yokuş aşağı yani popoya doğru oyüzden oturup baktığımızda göremiyoruz çünkü aşağı doğru gidiyor delik bunu unutma sakın bu yatar pozisyon birde dik duruş var onuda koyayım...

bak biri kasları kastığından nasıl kapalı diğeri gevşek ve nekadar rahat bu dik duruş ve yine popoya doğru gidiyor canım bunlar sana daha çok yardımcı olur iyice incele ve ödevlerine başla vakit kaybetmeden

Cok tesekkur cok saoll ilgilendigin icin gercekten patlamak uzereydim

Tamam cecem yarin baslicam odevlerime resimler icin cok saol ben duz zannediyordum. Insallah bende iyilesicem ALLAHIN IZNI ILE BASARICAM

Tamam cecem yarin baslicam odevlerime resimler icin cok saol ben duz zannediyordum. Insallah bende iyilesicem ALLAHIN IZNI ILE BASARICAM

inşallah canım yeniceksin tabiki bak sen burda 1 hafta takıl nasıl bütün olumsuzluklar silinecek kafandan hadi göreyim seni bu arada eşine bu siteyi göster ço ketkili oluyor egzersizleri anlat bi kaç yazı okut ve kızlık zarını sorun etmemesini söyle çünkü bazı arkadaşlarımızda rgzersiz yaparken esneme oluyor zarda ve hiç kan gelmiyor yırtılma falan olmuyor yani çünkü oda egzersizlerle esneme yaşıyor bu durumları anlat canım sonradan sorun etmesin kimileri kan olayına takıyor çünkü...

Cecemmmmmmmm bayılıyorum sana kızz...

Anlatışlarını yazışını üslubunu yesinler.... Harika bacı...

bu araada merak etme kocamdanda acısını çıkardım sanmaki tek sana öyle yazdığımla kaldım geçen:) hadi hoşçakal dobra kız...

Kan kimin umrundaki artik oksun bitsin diyorum vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…