Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hangi egzersizden nasıl başlamam gerekio bana sırası ile neler yapmam gerektiğini anlatabilirmisiniz birde tayinimiz çıkmadığı için eşimle ayrıyız yanına gittiğimde ilk fırsatta bu işi halletmek istiorum(

merhaba canım.. önce sayfanın başındaki kegel egzersizlerini yap.. bu pek zamanını almıcak.. sonrasında okeyin kayganlaştırıcı jelini al.. uzan yatağına, rahatla ve gevşe. serçe parmağını iyice jelle. sonra tek boğuma kadar al. sonra kendini hazır hissettiğin an iki boğuma geç. böyle böyle sırayla bütün parmaklarını alıcaksın.. bunlar bittiğinde iki parmak , en sonundada 3 parmak yanayana alıcaksın

egzersizleri nasıl ve hangi sıra ile yaptınız yardımcı olurmusunuz 6 aydır bende aynı sorunu yaşıorum (

canım hoşgeldin.bu topic in ilk sayfasını iyice oku anla ve uygulamaya çalış.nefes ve kegel egzersizleri çok önemli çünkü.aparat çalışmaya başladığında iki şeyle egz yapabilirsin:ilki parmak ikincisi kulak çubuğu mum vb şeylerle yapılan aparatlar.parmakla çalışırsan serçe parmağından başlayıp boğum boğum ilerlersin.sonra diger parmaklara geçersin.aparat yaparsan eğer mum yada kulak çubuğuna peçete sarıp sıkıca streçleyip yaparsın.bunuda peçete sara sara kalınlaştırırsın.önemli bir şey daha bolca jel kullanmalısın.

çok teşekkür ederim egzersizlere başlicam inş. bende kurtulurum kızlık zarına zarar
verirmi egzersizler...

çok teşekkür ederim egzersizlere başlicam inş. bende kurtulurum kızlık zarına zarar
verirmi egzersizler...

kızlık zarını egzersiz sırasında esnetiyoruz canım.. eşinle konuş.. kan gelmeyebilir.. egzersiz sırasında da kanama olmaz.. sadece esneme olduğundan ilk ilişkide kan gelmeyebilir. ama bende gelmişti sürüntü şeklinde

kaç gündür aldıgım aparatı bu gün eskisi gibi alamıyorum takıldım kaldım burda sadece uzunlugu içime 7 cm falan alabılıyorum sizlerde de olmuşmuydu böyle geriliycem diye çok korkuyorum

kaç gündür aldıgım aparatı bu gün eskisi gibi alamıyorum takıldım kaldım burda sadece uzunlugu içime 7 cm falan alabılıyorum sizlerde de olmuşmuydu böyle geriliycem diye çok korkuyorum

canım merak etme bizlerde yaşadık bu durumu bazen yapamadığımız oldu ama merak etme gerilemezsin , kendini biraz kasıyorsundur ondan zorlanıyorsundur , biraz ara ver , ılık duş al yada nefes egzersizi yap öyle dene faydası olur

arkadaşlar mrb aslında bu siteyle tanışmam bu hastalık yüzünden oldu yazdığınız herşeyi okuyorum fakat durumum çok ümitsiz sanırım sayfayı yeni açtım nolur bana yardım edin

arkadaşlar mrb aslında bu siteyle tanışmam bu hastalık yüzünden oldu yazdığınız herşeyi okuyorum fakat durumum çok ümitsiz sanırım sayfayı yeni açtım nolur bana yardım edin

ümitsiz diye bişey yok canım çıkar kafandan kendini tanıtırmısın ne kadarlık evlisin, hiç egzersize başladın mı

ümitsiz diye bişey yok canım çıkar kafandan kendini tanıtırmısın ne kadarlık evlisin, hiç egzersize başladın mı

2,5 yıllık evliyim egzersiz için gerekli herşeyi aldım ama bi türlü cesaret edemiyorum dokunmaya ayrıca şu bahsedilen ilaçlarıda denedim (emma vs) ama değişen bişey olmadı

2,5 yıllık evliyim egzersiz için gerekli herşeyi aldım ama bi türlü cesaret edemiyorum dokunmaya ayrıca şu bahsedilen ilaçlarıda denedim (emma vs) ama değişen bişey olmadı

canım o zaman sana ödev bu gece vajinanı aç aynanın karşısında incele sonra bi kulak çubuğu gbi ince bişeyi peçeteye sarıp streçle, bol jel sürerek vajinana doğru ittir.. görüceksin ki orası açık bi delik zaten..

sen de yaşadın mı aynı şeyi bilmiorum ama bu benim için o kadar zor bir ödev ki çok denedim ama orası sanki delik değilmiş gibi gelio

sen de yaşadın mı aynı şeyi bilmiorum ama bu benim için o kadar zor bir ödev ki çok denedim ama orası sanki delik değilmiş gibi gelio

canım benim, buraya üye olduğumuzda hepimiz böyleydik ben yeneli bir aydan fazla oldu ve bu muymuş dedim beni ağlatan zırlatan şey.. yeneceğine inan. burayı bulduğun için çok şanslısın dediğim ödevini yap gerisi gelicek orası duvar değil. boşlukk, his yok, sinir yok.. eğer kendini kasmazsan ne sokarsan onun şeklini alır.. lütfen silkelen önce, kendine güven.. yapabilirsin çünküü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…