- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.881
saolasınn canımm yaaa kafamaa baya takmıştım bunu cok acı verdi cünkiii=)))
acı değilde içine hava girmesi çok tuhaf bi his ben de hep böylemi olucak dedim ama geçti şükür.. zamanla çok daha güzel olucak düzene girecek
hangi egzersizden nasıl başlamam gerekio bana sırası ile neler yapmam gerektiğini anlatabilirmisiniz birde tayinimiz çıkmadığı için eşimle ayrıyız yanına gittiğimde ilk fırsatta bu işi halletmek istiorum(
kızlar cok mutluyumm yhhaaaa eşim bi gün çalışıyo bi gün tatail yani gün asırı 2 kez falan deniyoruzz hep olumlu içimdee boşalıyo artıkkk vee en öenmlisi yüzü gülüyo mutluyum huzurluyum diooo cok mutlu rtti bu söz beni başona 5 ay eimi üzmüşümm korkmayın kızlarr inanın şimdi her pozisyonda giriyor artık rahatca bn 2 3 haftada basardıysamm bn gibi mızmız biri sizz de basarırsınız ...
canım hoşgeldin.bu topic in ilk sayfasını iyice oku anla ve uygulamaya çalış.nefes ve kegel egzersizleri çok önemli çünkü.aparat çalışmaya başladığında iki şeyle egz yapabilirsin:ilki parmak ikincisi kulak çubuğu mum vb şeylerle yapılan aparatlar.parmakla çalışırsan serçe parmağından başlayıp boğum boğum ilerlersin.sonra diger parmaklara geçersin.aparat yaparsan eğer mum yada kulak çubuğuna peçete sarıp sıkıca streçleyip yaparsın.bunuda peçete sara sara kalınlaştırırsın.önemli bir şey daha bolca jel kullanmalısın.hangi egzersizden nasıl başlamam gerekio bana sırası ile neler yapmam gerektiğini anlatabilirmisiniz birde tayinimiz çıkmadığı için eşimle ayrıyız yanına gittiğimde ilk fırsatta bu işi halletmek istiorum(
yok canım olmaz merak etmesen oraya ne sokarsan onun şeklini alır kendini kasmazsan evet jel çok önemli.. okey veya durexin su bazlı kayganlaştırıcısını önerebilirim
çok teşekkür ederim egzersizlere başlicam inş. bende kurtulurum kızlık zarına zararmerhaba canım.. önce sayfanın başındaki kegel egzersizlerini yap.. bu pek zamanını almıcak.. sonrasında okeyin kayganlaştırıcı jelini al.. uzan yatağına, rahatla ve gevşe. serçe parmağını iyice jelle. sonra tek boğuma kadar al. sonra kendini hazır hissettiğin an iki boğuma geç. böyle böyle sırayla bütün parmaklarını alıcaksın.. bunlar bittiğinde iki parmak , en sonundada 3 parmak yanayana alıcaksın
çok teşekkür ederim egzersizlere başlicam inş. bende kurtulurum kızlık zarına zarar
verirmi egzersizler...
kaç gündür aldıgım aparatı bu gün eskisi gibi alamıyorum takıldım kaldım burda sadece uzunlugu içime 7 cm falan alabılıyorum sizlerde de olmuşmuydu böyle geriliycem diye çok korkuyorum
arkadaşlar mrb aslında bu siteyle tanışmam bu hastalık yüzünden oldu yazdığınız herşeyi okuyorum fakat durumum çok ümitsiz sanırım sayfayı yeni açtım nolur bana yardım edin
ümitsiz diye bişey yok canım çıkar kafandankendini tanıtırmısın ne kadarlık evlisin, hiç egzersize başladın mı
2,5 yıllık evliyim egzersiz için gerekli herşeyi aldım ama bi türlü cesaret edemiyorum dokunmaya ayrıca şu bahsedilen ilaçlarıda denedim (emma vs) ama değişen bişey olmadı
canım o zaman sana ödevbu gece vajinanı aç aynanın karşısında incele sonra bi kulak çubuğu gbi ince bişeyi peçeteye sarıp streçle, bol jel sürerek vajinana doğru ittir.. görüceksin ki orası açık bi delik zaten..
sen de yaşadın mı aynı şeyi bilmiorum ama bu benim için o kadar zor bir ödev ki çok denedim ama orası sanki delik değilmiş gibi gelio
2,5 yıllık evliyim egzersiz için gerekli herşeyi aldım ama bi türlü cesaret edemiyorum dokunmaya ayrıca şu bahsedilen ilaçlarıda denedim (emma vs) ama değişen bişey olmadı
arkadaşlar haklı.önce aynada deliği görmelisin.görünce rahatlıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?