Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eş parmağı yapman çok güzel canım.. niye 20 gündür yapmıyosun ki:26: aparat olarak mum kullanabilirsin canım artık.. eğer tek parmakta rahatım diyosan mumu peçeteye sar, streçle, prez. geçir. iyice jelle. başla denemelere

hayır canım ,kızlık zarı egzersizlerde zorluk çıkarmaz, zaten zar dediğin duvar değil ki, vajinanın kenarlarındaki doku parçaları.. merak etme.. zaten egzersizin amacı orayı esnetmek

selam kızlar
gelemedim uzun zamandır nasılsınız ne var ne yok ???
yeni gelinlerimiz varmı ???
aramıza yeni katılan vajililer varmı haberlerinizi bekliyorum

(amma soru sormuşum yahu )

canım yaptıklarını çok net anlat eşine sonra sorun yapmasın kızlık zarı konusunda esneyebilir zar hatta yırtılabilirde sen deneme yaparken

selam kızlar
gelemedim uzun zamandır nasılsınız ne var ne yok ???
yeni gelinlerimiz varmı ???
aramıza yeni katılan vajililer varmı haberlerinizi bekliyorum

(amma soru sormuşum yahu )

buraya da hoşgeldin
gelinlerimiz var tabiki de olmazmı
yeni vajililerde var onlarda en kısa sürede yencek inş

Son düzenleme:
canım yaptıklarını çok net anlat eşine sonra sorun yapmasın kızlık zarı konusunda esneyebilir zar hatta yırtılabilirde sen deneme yaparken

yok canım konuştum sorun yok o konudada ben merak ettim sadece zarda esnicekmi 2 parmak tam alabiliyorum hala yırtılmadı eşiminde orta parmak 2. boğuma kadar girdi tabi azcık acıyarak bugün akşam denemelere devam edicez inşallah

gayet güzel ilerleme var canım az kaldı ..
yakında yeneceksin
bol bol jel kullan canım

canım burdaki arkadaşların çoğunda egzersiz sırasında da, egzersizden sonraki ilk ilişki sırasında da kanama olmadı egzersiz yaparken kan gelir diye bekleme yani

sellam kizlar ben bugun adet oldum,egzersiz de yapmadim. zaten 3 parmak ve aparat alabiliyorum.ama aparatin genisligini hesaplamadim. ve su fircayi alabiliyorum http://media.douglas.de/572752/900_0/Barbara_Hofmann-Puder_Rougepinsel.jpg

tabi ben bu hevesle pe.s denemesi yapmistim üste gectigimde daha rahattim ama sanki girmiyormus gibime gelmisti. zannedersem kastigimdan dolayi oldu bu. sonralari da hergun denedim zaten bu fircayi hic hissetmeden giriyor gayet rahat.
simdi bana biraz yardimci olun adetim bitince direk pe.n gecicem, üste gecmeyi dusnuyorum ustte yenen arkadaslara sorum var.

ben ilk denedigimde sanki yeri bulamamis gibiydim, yani aynayla calistigim icin, denemede de ayna kullanamiyordum dogal olarak durmuyor yatakt :)) dusuyor...nasil rahat edebilirim? aslinda baktigimda basi yine girmis gibiydi ama ben sanki girmiyormuscasina yine cikarmistim her zamanki gibi :)) siz bisey hissetmismiydiniz? yani haz duygusundan bahsetmiyorum,girisi hissetmismiydiniz? ben fircayi alincada da hissetmiyorum,basinc falan yok. bir ara o bosluga girerken his oluyor o kadar. peniste'te böyle mi oldu ?
tesekkürler simdiden

gayet güzel ilerleme var canım az kaldı ..
yakında yeneceksin
bol bol jel kullan canım

sağol cnm inşallah ii haberleri veririm yakında yeni jel almam lazım işte ultrasyon jeliyle yapamıyom sevmedim onu bu hafta 2 parmak çalışacam hep iyice alışmak için sonra 3 parmağa geçicem inşallah tabi bide eş parmağı denemem lazım

kızlar bişi sorcamm ben üstte alırken penisi hava mı giriyo nee kasığıma ve basacıma bi agrı saplanıyo patlayacakmış gibi oluoo kasıklarımm sizdede oluyo mu öylee yapanlarr...

kızlar bişi sorcamm ben üstte alırken penisi hava mı giriyo nee kasığıma ve basacıma bi agrı saplanıyo patlayacakmış gibi oluoo kasıklarımm sizdede oluyo mu öylee yapanlarr...

ilk yendiğim zamanlar bana da olmuştu canım hatta gaz sorunum da başlamıştı.. ama geçti şimdi gayet rahatım zamanla geçer merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…