- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.861
kızlarr ben kegelden sonra hemen es parmagını denemiştim,tek parmak zor oldu ama oldu,şimdi kolay girmeye basladı,2 parmak birkac kere denedim zorlandım ama alabildim,ancak yaklasık 20gündür yapamıyoruz cünkü adet,tatil derken olmadı,denemeye basladıgımda inş zorlanmam.
size sunu sormak istiyorum ben aparatla hiç çalısmadım.simdi gene es parmagıyla mı devam etsem yoksa aparatla mı baslasam? hangi aparatlar vardı birdaha hatırlatır mısınız?
artık olsun bitsin istiyorum cok sıkıldım bu durumdan,inşallah en kısa zamanda vajiyi yeneriz...
ben kendim parmak egzersizi yaparken çok rahatım işte ama eşime deneteyim dedim o zaman kasıldım hatta acıdı bile bide bişey sormak istiyorum biz hiç ilişkiye giremediğimiz için kızlık zarı duruyo peki bu 3 parmak denemem de zorluk çıkarırmı bana yani esnemeye engel olurmu
ben kendim parmak egzersizi yaparken çok rahatım işte ama eşime deneteyim dedim o zaman kasıldım hatta acıdı bile bide bişey sormak istiyorum biz hiç ilişkiye giremediğimiz için kızlık zarı duruyo peki bu 3 parmak denemem de zorluk çıkarırmı bana yani esnemeye engel olurmu
selam kızlar
gelemedim uzun zamandır nasılsınız ne var ne yok ???
yeni gelinlerimiz varmı ???
aramıza yeni katılan vajililer varmı haberlerinizi bekliyorum
(amma soru sormuşum yahu)
kızlar bişe soracam ben 2 gündür egzersiz yapamadım inşallah bugün yapacam 5-6 cm çalışıyodum acaba zorlanırmıyım
kızlar bişe soracam ben 2 gündür egzersiz yapamadım inşallah bugün yapacam 5-6 cm çalışıyodum acaba zorlanırmıyım
canım yaptıklarını çok net anlat eşine sonra sorun yapmasın kızlık zarı konusunda esneyebilir zar hatta yırtılabilirde sen deneme yaparken
yok canım konuştum sorun yok o konudada ben merak ettim sadece zarda esnicekmi 2 parmak tam alabiliyorum hala yırtılmadı eşiminde orta parmak 2. boğuma kadar girdi tabi azcık acıyarak bugün akşam denemelere devam edicez inşallah
yok canım konuştum sorun yok o konudada ben merak ettim sadece zarda esnicekmi 2 parmak tam alabiliyorum hala yırtılmadı eşiminde orta parmak 2. boğuma kadar girdi tabi azcık acıyarak bugün akşam denemelere devam edicez inşallah
canım burdaki arkadaşların çoğunda egzersiz sırasında da, egzersizden sonraki ilk ilişki sırasında da kanama olmadıegzersiz yaparken kan gelir diye bekleme yani
gayet güzel ilerleme var canım az kaldı ..
yakında yeneceksin
bol bol jel kullan canım
yok beklemiyom da esnemeyede engel olmasında zor zor alışıyom zaten jel almam lazım yeniden ultrasyon jelini sevmedim
kızlar bişi sorcamm ben üstte alırken penisi hava mı giriyo nee kasığıma ve basacıma bi agrı saplanıyo patlayacakmış gibi oluoo kasıklarımm sizdede oluyo mu öylee yapanlarr...
ilk yendiğim zamanlar bana da olmuştu canımhatta gaz sorunum da başlamıştı.. ama geçti şimdi gayet rahatım zamanla geçer merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?