- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #141.901
canım benim, buraya üye olduğumuzda hepimiz böyleydikben yeneli bir aydan fazla oldu ve bu muymuş dedim beni ağlatan zırlatan şey.. yeneceğine inan. burayı bulduğun için çok şanslısın dediğim ödevini yap gerisi gelicek orası duvar değil. boşlukk, his yok, sinir yok.. eğer kendini kasmazsan ne sokarsan onun şeklini alır.. lütfen silkelen önce, kendine güven.. yapabilirsin çünküü
doktorsuz mu hallettin sen de?
ben halletmedim ki hala vajiyim.
ne kadar zamanda hallettin hiç doktora gittin mi?
yok canım doktora gitmedim tamamen burdaki arkadaşlar sayesinde yendim... bir ayda hallettim sayılır. daha kısa da olurdu ama araya adetim grince sarkmıştı bir aya.. 4 günde halledenlerde var canım o tamamen senin isteğine bağlı
yok canım doktora gitmedim tamamen burdaki arkadaşlar sayesinde yendim... bir ayda hallettim sayılır. daha kısa da olurdu ama araya adetim grince sarkmıştı bir aya.. 4 günde halledenlerde var canım o tamamen senin isteğine bağlı
:)) ya güldürdün beni bu ismi sevdim:)) hangi şehirde yaşıosun ?
peki çocuğum var demişsin o nasıl oldu cnm bana yardımcı ol lütfen ben de anne olmak istiyorum
istanbulda yaşıyorum
bende yenmek ıstıyorummmm regliyim bitsin tekrardn egzersıze baslıcam((
bu site bağımlılık yapıyor,benim gibi insanlar olduğunu görmek cesaret veriyor.5 gündür üyeyim.bir de hemen cevap alsam bilgisayarın başından hiç kalmıycam.
peki çocuk nasıl oldu
istanbulda yaşıyorum
canım dünde yazmıştım. arkadaşlarımızın çoğu yok bu aralar.. olsa burası kaynar merak etmeeğer bi sorun varsa ben cevaplayabilirim...
nasıl olduğunu ben deanlamadım.azıcık girdi mi yoksa dışına mı boşaldı.
ya ben de aşılama falan düşündüm ama senin vaji olayı çocuktan sonra mı oldu
ya girse anlarsın dışına boşalsa da hamile kalamazsın gerçekten çok ilginç keşke benim de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?