- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.421
canım çok iyi gitmişsin keşke eşinin o durumu olmasaydı inş en kısa sürede yeneceksin bu durum bile eminim seni cesaretlendirmiştir.Aparatı ölçmeye gelince evde iple etrafını ölç sonra o ipi al iş yerine götür ve internetten sanal cetveli aç ve iple ekrandan ölç bakalım kaç cm ama senin halayında yakındır
iyi öğlen ölç bekliyom sonucu yaz canım tabi yakındır ucu girdi diyon bende de ilk ucu girmişti sonra devamı geldicanım ya metre işini çözdüm öğlen ölçecem..şu internette sana cetveli bilseydim çoktan yapardım çünkü evimde net var..nyse öğle arası ölçecem..ayy yaaa gerçekten yakınmıdır benim halayım
kızlar sadece inanın ve isteyin..
aparat olmadan eşimle yeneceğime inanıyorum dedim,baktım olmuyo tam aparat almaya başladım denemeden,son kez deneyelim dedik ve OLDUUUUUUUUUUUU,kızlar dün gece yendikkkkk :)))
Şöyle anlatayım gayte neşemiz yerindeydi,ve ilk defa görev gibi olmadan sadece mutlu olduk
sonrasında biraz ön sevişmeyle rahatladık ve nerdeyse uyumak üzere olduğum için bütün vücudum gevşekti (off yardımım olsun die yazıyorum,acık oluyo biraz ama kusurama bakmayın )
sonra kızların dediği gibi ben üstte sırtım dönük denedik.Buarada dr bana verdiği jeli ilk defa tam anlamıyla içime döktük ve biraz bekledim.eşimede vazelin :)
üstte denedim biraz rahatladım cesaret geldi baktım hiç acımıyo ama ilerlemedi.
sonra ben alta geçtim ve eşim oldu dedi gözlerimi açtım ve inanamadım,halada acabamı diyorum şaşkınlıktan.kalktık burda ki gibi evde bide halay çektik eşimle :)))))))hemen kan gelmedi bu arada.sabah cok az kahverengi birşey geldi.orasını bende tam anlamadım
ama hem isteyin,hem korkamyın anlaşılmıyo bile ve mutlaka kayganlaştırıcı kullanın.
Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah
tebriklerrr canımmm çok sevindim senin adına haydi halaya o zaman
:64 64: :64
şaşkın şaşkın dolanıyorum valla
eşimi aptal ettim doğru söyle,beni üzmemek içinmi söylüyosun filan die ama hafif bi sızlama var normal herhalde
canım ben cogu geceler uynaır aglar aglar dururdum hep rabbime yöneldim ve bu siteye yogunlastım geceleri sessiz sessiz kalktım dua ettim inş.. bu derdi ceken herkes sorunu çözer.inan bende cok sorunlar yasadım yeri geldi eşimle kavga ettik günlerce ama bu anı yasayınca hersey bitiyomus gercekten karı koca olmak ne güzel bi duygumus meger.
normal canım merak etme geçer zaten bugün , hepimiz senin gibi inanamadık ilk başlarda zaten
aparat olmadan eşimle yeneceğime inanıyorum dedim,baktım olmuyo tam aparat almaya başladım denemeden,son kez deneyelim dedik ve OLDUUUUUUUUUUUU,kızlar dün gece yendikkkkk :)))
Şöyle anlatayım gayte neşemiz yerindeydi,ve ilk defa görev gibi olmadan sadece mutlu olduk
sonrasında biraz ön sevişmeyle rahatladık ve nerdeyse uyumak üzere olduğum için bütün vücudum gevşekti (off yardımım olsun die yazıyorum,acık oluyo biraz ama kusurama bakmayın )
sonra kızların dediği gibi ben üstte sırtım dönük denedik.Buarada dr bana verdiği jeli ilk defa tam anlamıyla içime döktük ve biraz bekledim.eşimede vazelin :)
sonra ben alta geçtim ve eşim oldu dedi gözlerimi açtım ve inanamadım,halada acabamı diyorum şaşkınlıktan.kalktık burda ki gibi evde bide halay çektik eşimle :)))))))hemen kan gelmedi bu arada.sabah cok az kahverengi birşey geldi.orasını bende tam anlamadım
ama hem isteyin,hem korkamyın anlaşılmıyo bile ve mutlaka kayganlaştırıcı kullanın.
Aparat olmadan eşimle yeneceğime inanıyorum dedim,baktım olmuyo tam aparat almaya başladım denemeden,son kez deneyelim dedik ve olduuuuuuuuuuuu,kızlar dün gece yendikkkkk :)))
şöyle anlatayım gayte neşemiz yerindeydi,ve ilk defa görev gibi olmadan sadece mutlu olduk
sonra kızların dediği gibi ben üstte sırtım dönük denedik.buarada dr bana verdiği jeli ilk defa tam anlamıyla içime döktük ve biraz bekledim.eşimede vazelin :)
Sonra ben alta geçtim ve eşim oldu dedi gözlerimi açtım ve inanamadım,halada acabamı diyorum şaşkınlıktan.kalktık burda ki gibi evde bide halay çektik eşimle :)))))))hemen kan gelmedi bu arada.sabah cok az kahverengi birşey geldi.orasını bende tam anlamadım
merhaba arakadaşlar, durumum hakkında bilgi vermek istedim, eşimin 2 parmağını alabiliyorum, ama iş penise gelince tam bir fiyasko, artık umudum kaybolmaya başladı, neden böyle oluyor, bende normal her kadının yapabildiğini yapmak ve bebek sahibi olmak istiyorum, herşey bu kadar zormu olmak zorunda, moralim çok bozuk, desteğinize ihtiyacım var
çok tebrik ederim düngecede bir keramet mi var dı acaba keşke bizde deneseydik...
vaaaaaaaaaaaaaavvvvvvv canım 13 cm ne demek bu akşam gelin ol artık zamanın gelmiş geçiyomuş bile acaba halen ölçmeseydin kaç cme kadar çıkacaktın bilmedenkızlar bu arada hani size metrem yok diyodumya bugün temin ettim öğlen arası ölçtüm aparatı ben 7 - 8 cm çalıştığımı9 düşünüyodum öyle tahmin ediyodum ölçtüm baktım meğerse ben 13 cm çalışıyomuşum :))))
o kadar mutlu oldumki anlatamam demekki o yüzden dün gece başı girdi hiç zorlanmadım eğer eşim erken boşalmasaydı sanırım bende bugün gelindim :))
vaaaaaaaaaaaaaavvvvvvv canım 13 cm ne demek bu akşam gelin ol artık zamanın gelmiş geçiyomuş bile acaba halen ölçmeseydin kaç cme kadar çıkacaktın bilmedenaslında bir yandan da iyi olmuş cmi bilmemen yoksa belkide 13 cmden gözün korkabilirdi valla çoook tebrik ederim en kısa zamanda penis deemesi yap bu akşam olabilir mesela gelin olursun kesin eşine 14 şubat hediyesi vermiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?