Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ya metre işini çözdüm öğlen ölçecem..şu internette sana cetveli bilseydim çoktan yapardım çünkü evimde net var..nyse öğle arası ölçecem..ayy yaaa gerçekten yakınmıdır benim halayım

iyi öğlen ölç bekliyom sonucu yaz canım tabi yakındır ucu girdi diyon bende de ilk ucu girmişti sonra devamı geldi çünkü insanın kendine cesareti geliyor önemli olan doğru pozisyon ıkınmak ve nefes egzersizi bak mendilim elimde bekliyom bugün yarın ol gelin hadi

merhaba kizlar bende bayadir girmiyordum. suan adetliyim ama adetten önce 3 parmak ve allik fircasi aliyordum. komik olan allik fircasini hic hissetmemem,bu yuzden de penisten korkmustum.hani anlayamazsam ya girdigini diye cunku ucu girdiginde bisey hissetmemistim. bende karar veremedim aci olsun mu olmasin mi
bide ben üste cikiyorum hep öyle yenenler biraz tavsiyelerde bulunabilirlerse cok sevinirim

Merhaba arakadaşlar, durumum hakkında bilgi vermek istedim, eşimin 2 parmağını alabiliyorum, ama iş penise gelince tam bir fiyasko, artık umudum kaybolmaya başladı, neden böyle oluyor, bende normal her kadının yapabildiğini yapmak ve bebek sahibi olmak istiyorum, herşey bu kadar zormu olmak zorunda, moralim çok bozuk, desteğinize ihtiyacım var

kızlar sadece inanın ve isteyin..
aparat olmadan eşimle yeneceğime inanıyorum dedim,baktım olmuyo tam aparat almaya başladım denemeden,son kez deneyelim dedik ve OLDUUUUUUUUUUUU,kızlar dün gece yendikkkkk :)))
Şöyle anlatayım gayte neşemiz yerindeydi,ve ilk defa görev gibi olmadan sadece mutlu olduk
sonrasında biraz ön sevişmeyle rahatladık ve nerdeyse uyumak üzere olduğum için bütün vücudum gevşekti (off yardımım olsun die yazıyorum,acık oluyo biraz ama kusurama bakmayın )
sonra kızların dediği gibi ben üstte sırtım dönük denedik.Buarada dr bana verdiği jeli ilk defa tam anlamıyla içime döktük ve biraz bekledim.eşimede vazelin :)
üstte denedim biraz rahatladım cesaret geldi baktım hiç acımıyo ama ilerlemedi.
sonra ben alta geçtim ve eşim oldu dedi gözlerimi açtım ve inanamadım,halada acabamı diyorum şaşkınlıktan.kalktık burda ki gibi evde bide halay çektik eşimle :)))))))hemen kan gelmedi bu arada.sabah cok az kahverengi birşey geldi.orasını bende tam anlamadım
ama hem isteyin,hem korkamyın anlaşılmıyo bile ve mutlaka kayganlaştırıcı kullanın.
Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah

tebriklerrr canımmm çok sevindim senin adına haydi halaya o zaman

canım çok tebrik ederim darısı benim ve herkesin başına sen şuanda hepimizi tekrar ümitlendirdin bende burda ilk halayı çekmiş oldum

normal canım merak etme geçer zaten bugün , hepimiz senin gibi inanamadık ilk başlarda zaten

en güzelide inandığım şeyi başarmak,aparatsız yapabilirim dedim ve çok şükür eş denesiyle oldu.
bunu yaparkende elle veya diğer şeylerle yapmak sanki daha zor olur gibi bir sonuç çıkıyodu
ama insan nasıl daha rahat sonuca ulaşacaksa artık..
nacizane fikrim,gözlerinizi kapatın ve bolbol nefes alıp,ne kadar güzel bir anı paylaşacağınızı düşünün..

canım gözün aydın tebrikler Allah başka dert vermesin

çok tebrik ederim düngecede bir keramet mi var dı acaba keşke bizde deneseydik...

canım ya olacak ya olacak er yada geç başka çare varmı ben bu hafta jinekolağa gitmeye karar verdim.bakalım derdim neymiş.ertelemek çok kötü bir hastalık yapmamak alışkanlık haline geldi galiba şu ertelemekten kurtulmak istiyorum

çok tebrik ederim düngecede bir keramet mi var dı acaba keşke bizde deneseydik...

aymı tutuldu mars neptünemi yaklaştı bişiler oldu galiba dün gece :))
inşallah en ksıa zamanda o mutluluğu yaşarsınız canım.Birde dr bana sıksık değil haftada 2 kez deneyin demişti.böylece hem birbirinizi özlersiniz hemde sıksık kötü sonuç olursa uzaklaşır üzülürsünüz demişti.
aklıma gelen yardımcı olabileceğim şeyleri yazyrm.uzaktan uzağa bende az okumadım yazılanları

öncelkle lavanta8989 arkadaşım hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim..sanırım dün gecede bi keramet vardı benimde başı girdi sonra eşim erken boşalıyorum dedi kalktım bende :))
ama olucak
arkadaşım bu halaylar sana gelsin

kızlar bu arada hani size metrem yok diyodumya bugün temin ettim öğlen arası ölçtüm aparatı ben 7 - 8 cm çalıştığımı9 düşünüyodum öyle tahmin ediyodum ölçtüm baktım meğerse ben 13 cm çalışıyomuşum :))))
o kadar mutlu oldumki anlatamam demekki o yüzden dün gece başı girdi hiç zorlanmadım eğer eşim erken boşalmasaydı sanırım bende bugün gelindim :))

vaaaaaaaaaaaaaavvvvvvv canım 13 cm ne demek bu akşam gelin ol artık zamanın gelmiş geçiyomuş bile acaba halen ölçmeseydin kaç cme kadar çıkacaktın bilmeden aslında bir yandan da iyi olmuş cmi bilmemen yoksa belkide 13 cmden gözün korkabilirdi valla çoook tebrik ederim en kısa zamanda penis deemesi yap bu akşam olabilir mesela gelin olursun kesin eşine 14 şubat hediyesi vermiş olursun

Son düzenleme:

ewet yaaa düşünsene 13 cm yi 7-8 cm sanıyodum 10 cm ye çıkmayı düşünüyodum acama 10 cm yi kaç sanardım iyiki ölçmüşüm nerdeyde normal doğumluk hale gelecekmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…