Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ivet vallla senin şansına bu kadar agır misafiri birarada kolay kolay göremeyiz inşallah benim düğünümde böyle

kalabalık olur
evet feci kalabalığızzz hakikatten..
:) bazı docalar kırıcı olabilir ama bazı zamanlarda

sen nasilsin hadi yaaa seninde halayini cekelim artik
evet yaa yok ya yeteramabukadara kına gecesi yapacazzzz hatta 13 şubatta kınasını yapmaya başlayalım zannımca 14 veya 16.sında halledecek

yaz tatili de göz açıp kapayana kadar gelsin inş...sen gelemediysen ben sana burdan kocamannnn selamlarrr gönderiyorummmm ozaman:))))ben iyiyim çok şükür yaramaz bi durum yok:)))
artık yaza gelirim inşlh cidden nedense bu tatilde çok hatırladım orayı anılarımı ufffff ufff

canım minam bende dayayla yanı bugun hariç aynıydım ucu giriyo gerisi yok ugraşıyoruz işte
ucu giryor ya yarın sende gelin oldum diye yazarmışın... ama okullar açılyor yaaa uffff böyle feci bir kutlama yapamassak yahut hemen o an olmassam ben çok kötü olur... ama olsun beee sana özel kutlama yapacazzz... flash tv havalarından

uyumam gerek zorunlu sebebplerden dolayı...iyi geceler sohbetinize doyum olmuyor vallaaa daya25 sen bizi mutlu ettin ya rabbimde seni etsin kızzz mutluğnu artırsın.. bu arada 25 erzurumun 25 i ise sana özel halaylar çekelim bacım... yok yaşınsaa çok iyi erkenden halletin vajiyi... bol egzersizli sevgi dolu gecelerrr sizlere hepinizi öpüyorum

allah razı olsun BANA ETTİĞİN DUANIN MİLYONLARCA AKTINI RABBİM SANA VE SEVDİKLERİNE VERSİN BACIM... AMA HAMİLELİK SANMAMMM BİZİM ADAM AZ DAHA BEN KIZKARDEŞİMDEYKEN BİR KÖPEK ALYORDU..UFFFFFFF

bacım çok tatlısın ya
O HEP DATLUDURRRR YAA ADETA CEZERYEE:)

DATLULARDAN

erzurumu cook seviyorum orda okumustum ve ordan kocamı bulup evlendikte ondan 25 :) bu arada bende kacıyorum hepinize düğünüme kstıldıgınız iiçin teşekkür ederim.iyiki varsınız.tüm dadaş diyarına ve türkiyenin dört bir yanına selamlar.bu dertten kim muzdaripse rabbim yardımcısı olsunnn iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr

not: nickim aslında dayan25 idi ama n harfini unuttugumdan böyle oldu sonradan değiştirememiştim hahah

Son düzenleme:

canım ne kadar içten yazmışsın, (sana hande diyebilirmiyiz gncemr gökçenin dediği gibi yazmak biraz zor oluyor ama istemezsen demeyiz :26: ) ben isimle hitap edenlerdenim konuşurken öyle olmayınca samimiyetim eksik gibi geliyor...
ben de orta parmakla başladım, sonra iki parmağa geçtim 3 yapamayınca aparata geçtim 10cm de yendim çok şükür. tatlım biraz inat, biraz gayret... erteleme bak zaman ne kadar hızıl geçiyor...

haydi yeter haydi yeter haydiiiiiiiiiiiiii
sıra sende sıra sende şimdiiiiiiiiiiiii
ha bi gayret al hepsiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
coştur burda çoştur herkesiiiiiiiiiiiiiii

ohhhhhhhhhhhh ne güzel döktürmüş hopeforummm canımmm benim oooooooooo:)))))))))))))))))

artık yaza gelirim inşlh cidden nedense bu tatilde çok hatırladım orayı anılarımı ufffff ufff

gel tatlımm gell iyi gelir belki tazelemek anıları16:

cnmmmmmmmmmmm adım gonca gnc onun kısaltılmışı:))))çok teşekkür ederim sizlerinde yardımıyla yenicez inşallahALLAHIM hepinizden razı olsun inşallah:)

cnmmmmmmmmmmm adım gonca gnc onun kısaltılmışı:))))çok teşekkür ederim sizlerinde yardımıyla yenicez inşallahALLAHIM hepinizden razı olsun inşallah:)

ben hep genç emir diye düşünmüştüm Allah sizden de razı olsun goncacım, sana bir gün neyse hadi özel durumlarını da dikkate alarak 2 müddet artık bitirelim şu orta parmağın işini

vayyy bee daha geçende konuşuyorduk olmuş bitmiş bile haaa canımm ne kadar sevindim yaaa ohh beee sende yaprın artık darısı herkesin başına inşallah :)

canım benim çok tebrik ederim seni valla ben yendiğim halde okurken çok duygulandım bayağı karamsardın sen de birkaç gün önce de yazışmıştık olmuyo diyodun şimdi nasıl oldu bak haftasonu giremediğim için halayına geç kaldım ama tutayım bende ucundan :92::92::92::119::119::119::119::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124:

canım benim hiç umudunu kaybetme eminim ki sen en kısa zamanda yapacaksın senin halayını da çekeciz burayı inleteceğiz

kızlar ben aparat çalışıyodum ama kaç cm olduğunu tam bilmiyodum..ama dün gece eşim geldi şırnaştı bende düşündüm aparat biraz kalındı deneyelim dedim.
altta yapamadım çünkü eşim girişte çok sert yukarı doğru yaptı bende sen yat dedim ben üstüne çıktım bu seferde tam yerine koydum hatta girişe girdi rahat girdi hiç acımadı fakat inanmayacaksınız ama bu seferde erken boşalıcam dedi prezervetif falan takmamıştı geri kalktım olmadı gülsemmi ağlasammı bilemedim :)))

bu arada eşim benim çalıştığımı biliyodu ama nasıl ve ne yaptığımı bilmiyodu bana anlatma diyodu çok tuhaf geliyo diyodu bende ona hiç anlatmadım kendi kendime zorladım sıktım dişimi yaptıım aparat inceyken i kere denemiştik olmadı demekki eşimin ümidi kırılmıştı ben çalışıyodum ama demekki inanmıyodu çünkü bana dün gece dediki ucunu içeri alınca 'İNANDIM SANA' dedi :))
artık yapabileceğimi biliyo..bide erken boşalması olmasaydı dün gece sanırım bitmişti bu iş
Lütfen olsun yaaa bu ay regl olmadan olsun istiyorum :)))

metrem yoktuya aparatı ölçemiyodum ama ne yaptım biliyomusunuz işyerinde cetvel buldum boş A4 kağıdını aldım üzerine çizgiyle metre yaptım sonra boş kısımlarını kestim öğlen arası eve gidersem ölçecem aparatımı çok heyecenlıyım sanırım olacak :))

canım çok iyi gitmişsin keşke eşinin o durumu olmasaydı inş en kısa sürede yeneceksin bu durum bile eminim seni cesaretlendirmiştir.Aparatı ölçmeye gelince evde iple etrafını ölç sonra o ipi al iş yerine götür ve internetten sanal cetveli aç ve iple ekrandan ölç bakalım kaç cm ama senin halayında yakındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…