Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet sanırım cok dogru son zamanlara dogru aglamalarım cogalmıs kendi kendime olmaz diye üzülüyordum uykularım kacıyodu oldu ama en tırsak canı az üyelerden biriydim kii zamanında üye olup bekle bekle kac zaman sonra egzersizleri yapmaya baslamıstım çok garipp

Gggggggggggggggöööööööööökkkkkkkkkççççççççççççççeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm

ssssssssssssssseeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnniiiiiiiii çççççççççççooooooooooooookkkkkkkkkk

ssssssseeeeeeeeeeevvviiiiiiyyyyyyyyyyooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmmmmmm

çok şaşırdım canım ondan böyle yazmak istedim... ne derken ne olmuş baksana kesiinlikle katılıyorum, insanın kendisi kendine güvenmezse, azim ve kararda acziyet gösterirse biz ne kadar hadi desek de boş

sen de yeneceksin yeterim biraz daha gayrettatlım, bak docan da demiş, docalar doğruyu söyler

iyim bacım ne olsun yoğunbir tatil geçirdim ve yarın okulları açıyoz... esese gelemedik
sen nasılsın iyisindir inşlh

yaz tatili de göz açıp kapayana kadar gelsin inş...sen gelemediysen ben sana burdan kocamannnn selamlarrr gönderiyorummmm ozaman:))))ben iyiyim çok şükür yaramaz bi durum yok:)))

yeteramabukadar
Gggggggggggggggöööööööööökkkkkkkkkççççççççççççççee eeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm

ssssssssssssssseeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnniiiiiiiii çççççççççççooooooooooooookkkkkkkkkk

ssssssseeeeeeeeeeevvviiiiiiyyyyyyyyyyooooooooooooo rrrrrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmmmmmm

bende seniiii :) sizleri bacılar... ve cidden feci bir bağ güzel bir sinerji oluyor ve sizde kabul edersinizki herşeyini bildiklerinizi kendinize yakın hissettiklerinizi başka yerlere koyyonuzz benimde öyleeee vallaa çok sevyom kız seni...

bu arada uzun süredir gocam bile dememişti böylesini...

ayrıca teşekkür ederim .. tabi bana dediysen hemen sazan gibi atladım amaaa neyseee

canım çooook tebrik ederim.:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
çok sevindim duygulandım gözlerim doldu... darısı başımıza inş..
umutlarımın azaldığı eşimle tartıştığım bi zamanda uyumadan bi foruma bakayım dedim iyi ki bakmışım güzel haberinle ben de tekrar ümitlendim. Rabbim bizlere de bu güzel duyguyu nasip eder inş...

canım minam bende dayayla yanı bugun hariç aynıydım ucu giriyo gerisi yok ugraşıyoruz işte

ozaman yakındır senin halayınıda cekmemiz cunku bende son 3-4 gündür p... ile ugrasıyordum bu aksam dediğim pozisyonda yendim cunku ayaklarımı cok oynatıyomusum onu farkettim eşimde rahat hareket edemiyodu ne allta ne üstte yapabikmiştim bu kez yatagın ucuna geldim ayaklarımı ayırabildiğim kadar ayırdım eşimde ayakta eyilip denedi oldu bence bi kerede böyle dene canım

tabiki sana dedim benim ilk gözyaşımı silen sensin bacım seni ölene kadar unutmam bana öyle destek vermiştin ki ğerçihalen destekcimsinde o iyilik ölene kadar unutulmaz bütün dualarım senınle dua ederken allahım gökçeyede hayırlısıyla hamile kalmayı nasip et diyorum hiç yüzünü görmedigim birine düşünsene bacım

haydi yeter haydi yeter haydiiiiiiiiiiiiii
sıra sende sıra sende şimdiiiiiiiiiiiii
ha bi gayret al hepsiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
coştur burda çoştur herkesiiiiiiiiiiiiiii

nasıllllllllllll bi umutsuzluk sarıyo içimi zaman zaman anlatamam kalakaldım orta parmakta ama birileri endiği gelin olduğu zaman nasıl mutlu oluyorum anlatamammm güç oluyo aslında biz hepimiz aynı dili konuşuyoruz anlattıklarımızzzz yaşadıklarımız okadar birki bu yüzdende bizi en çok biz anlıyoruz:)

dayacim aynen seninki gibi yendim bende.bence altta daha kolay oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…