- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.381
vAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYY VALLLA CANIM HARİKASIN BELGELERLE KANITLADIN DEMEKKİ EN UMUTSUZ DURUMDA BİLE UMUT VARMIŞ TABİ BURDA DAYANIN AZMİ VE İNADİDA VAR HERKEZE ÖRNEK OLSUN VALLLA YAPANDANDA YAPTIRANDANDA ALLLAH RAZI OLSUN
nasılsın tatlımmm iyimisinn....sahalara dönmüşsünnn:)))
Gerçekten herkez burda davetiyemi gönderdin daya bu gece dügünüm var diye anam çağırsan bu kadar toplanamazdık
vAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYY VALLLA CANIM HARİKASIN BELGELERLE KANITLADIN DEMEKKİ EN UMUTSUZ DURUMDA BİLE UMUT VARMIŞ TABİ BURDA DAYANIN AZMİ VE İNADİDA VAR HERKEZE ÖRNEK OLSUN VALLLA YAPANDANDA YAPTIRANDANDA ALLLAH RAZI OLSUN
düğünler kalabalıkla olur cidden şansıma bu aksam herkescikler burdaa 21:
düğünler kalabalıkla olur cidden şansıma bu aksam herkescikler burdaa 21:
iyim bacım ne olsun yoğunbir tatil geçirdim ve yarın okulları açıyoz... esese gelemedik
sen nasılsın iyisindir inşlh
Kızlar gelin oldummm yavvvvvvvv :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: hala inanamıyorum 2. denemeyi yapıp öyle yazcaktım ama dayanamadım sizlerle sevincimi paylaşmak istedim abdest alıp şükür namazı kılar kılmaz sizlerleyim işte.
kızlar hala inanamıyorum yok girmedi baskı yanma derken oldu süper bir duygu umarım 2. sinde sorun yasamam daha önceleri altta üstte deneme yapıyodk olmuyodu bugunde burdan bir arkadasın dediği pozisyonu denedik yatagın ucuna geldim bacaklarımı actım kocam p... koydu nefes egzerzesleriyle biraz ilerlettik ben zaten p.. ucu girip aşırı baskı yanma ve sanki çişim varmısta bi yer patlıcak hissi var diye ilerleyemiyodum eşim az dayan dedi bekledim sıkıca tuttu beni hareket etme dedi kasma dedi kasmamaya calıstım tüm vucudum nasılda terliyodu soguk soguk anlatamam derken bi baskı hissettim askım dayanamıyorum nolur dememe kalmadı askım girdi az kaldı az daha dayan dedi son bi hamle daha ıkındım vee girdii hemen cıkarmadık alıssın diye az beklettik ama pozisyon uygun olmadıgından eşimin p... söndü hemen cıkarttık tekrar aynı sekilde soktu tabi zorlandım biraz fışşş diye kaymadı ama cidden dediğiniz gibi aşırı bi acı agrı yok sadece biz kasıyoruz ya ondanmış sıkıntı pozisyonda p.... söndüğünden eşim bacaklarını belime dola dedi dolamaya calıstım kasıldım ama basardım sıkı tutun dedi beni alta aldı orda öpüştük biraz kendimi vermeye calıstım o an içimde oldugunu hissettim ve senelerdir birbirimiz bekleyip evlendğimizi sonunda birbirimize kavustugumuzu düşündüm oara içim bi tuhaf oldu ama baskı hissi hala vardı eskiye göre iyiydi ama genede vardı eşime üsttede denemek istediğimi söyledim tamam dedi çıkarttık üstte cıktım üstte ilkkez denedim ve rahatca giriş oldu eşim biraz git gel yapmaya calısalım dedi biraz ugrastık derken eşim bi dk duralım kanaman var dedi bi baktım oda ne kanamam oldu sanırım kızlıgım o zaman bozulmustu şaşırdık parmak egzersizi yaptım demek tam olarak yırtlmamıştı o an geldi o an cok duygulandım kocama simdi karın oldum gercekten değilmi dedim sarıldıkkben nolur nolmaz diye son kez deneyelim kanamam oldu ya aşırı yapmayalım yarın deneriz dedim tekrardan yattım git gel yaptı ama aşırı baskım oluyor sanki çişim varda bi yere baskı oluyor git gelde biraz sıkıntım var ama inş. oda zamanla geçecek.
Kızlar KKSayesinde çözdüm olayı rabbim burdaki herkesten razı olsun aylardır ağlamaktan içime kapanmaktan bi hal olmustum kimseciklere anlatamadıgım derdimi sizlere anlattım ve canı cok az olan ben kac kez sordum sordum yapamadım en son parmak egzersizlerine basladım cok değil 10gün egzersiz yaptım serce-işaret-orta-2parmak-3 parmak orta bogumda kaldıktan sonra regl olmustum tırsıyodum gerieleme olurmu diye ama azim sonucu p.... denemesine geçtim p... denemeside 4-5 gün gene zorlandım olmuyo napcam netcem derken adını sayamadıgım arkadaslarımız sayesinde sorunum çözüldü.Korkmayın kızlar cidden erteleme hastalıgıymış bu bakın kac ayımızı zehir etmişiz meger şimdi o baskı hissinide atlatırsam benden keyiflisi yok artık kusura bakmayın uzunca yazdım ama inanınkiii kimseciklere anlatamazken siz vardınızz simdide siz varsınız.iyiki varsnız. RABBİM DERMANSIZ DERT VERMESİN VE HERKES BU SORUNU ÇÖZSÜN İNŞALLAH.....................................
sen nasilsin hadi yaaa seninde halayini cekelim artik
canım minam bende dayayla yanı bugun hariç aynıydım ucu giriyo gerisi yok ugraşıyoruz işte
canim benim herkes yensin insallah ama seni ve hayali bi ayri istiyorum.bian once yenin talim yaacanım minam bende dayayla yanı bugun hariç aynıydım ucu giriyo gerisi yok ugraşıyoruz işte
yeteramabukadar
gggggggggggggggöööööööööökkkkkkkkkççççççççççççççee eeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm
ssssssssssssssseeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnniiiiiiiii çççççççççççooooooooooooookkkkkkkkkk
ssssssseeeeeeeeeeevvviiiiiiyyyyyyyyyyooooooooooooo rrrrrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmmmmmm
bende seniiii :) sizleri bacılar... Ve cidden feci bir bağ güzel bir sinerji oluyor ve sizde kabul edersinizki herşeyini bildiklerinizi kendinize yakın hissettiklerinizi başka yerlere koyyonuzz benimde öyleeee vallaa çok sevyom kız seni...
Bu arada uzun süredir gocam bile dememişti böylesini...
Ayra teşekkür ederim .. Tabi bana dediysen hemen sazan gibi atladım amaaa neyseee
dayacim aynen seninki gibi yendim bende.bence altta daha kolay oluyo...ozaman yakındır senin halayınıda cekmemiz cunku bende son 3-4 gündür p... ile ugrasıyordum bu aksam dediğim pozisyonda yendim cunku ayaklarımı cok oynatıyomusum onu farkettim eşimde rahat hareket edemiyodu ne allta ne üstte yapabikmiştim bu kez yatagın ucuna geldim ayaklarımı ayırabildiğim kadar ayırdım eşimde ayakta eyilip denedi oldu bence bi kerede böyle dene canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?