Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım tebrik ederim çok sevindim ..:) darısı başımıza inş :)

cadikedi beni de ekler misin takip listesine.. daha işaret parmağı iki boğumdayım inş ilerledikçe haber veririm sizlere..

perilerperisi listemize 18. sıradan giriş yaptı yehuuuu

ŞUBAT AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr][td]YENİ GELİNLERİMİZ[/td] [/tr]

[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.gamze_su[/td]
[td]4 Şubat 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.daya25[/td]
[td]10 Şubat 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.lavanta8989[/td]
[td]10 Şubat 2013 :)[/td]
[/tr]

[tr]
[td]EGZERSİZ YAPANLAR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.yeteramabukadar[/td]
[td]14 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]2.flower8008[/td]
[td]13 cm aparat[/td]
[/tr]

[tr]
[td]3.senem8183[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]

[tr]
[td]4.hobby85[/td]
[td]10 cm aparat [/td]

[/tr]
[tr]
[td]5.baskabahar[/td]
[td]9 cm aparat [/td]

[/tr]

[tr]
[td]6.sahsenem[/td]
[td]8 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.hayal2011[/td]
[td]5 cm aparat[/td]
[/tr]

[tr]
[td]8.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak [/td]

[/tr]

[tr]
[td]9.papatya1985[/td]
[td]2 parmak[/td]

[/tr]

[tr]

[td]10.cecemm[/td]
[td]2 parmak[/td]

[/tr]

[tr]
[td]11.mermaidsmyrna[/td]
[td]2 parmak [/td]
[/tr]

[tr]
[td]12.diyar6635 [/td]
[td]2 parmak ilk boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]13.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]

[/tr]

[tr]

[td]14.karadenizki[/td]
[td]Eş orta parmak[/td]

[/tr]
[tr]
[td]15.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]

[tr]
[td]16.gncemr[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]17.dinmeyen[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]18.perilerperisi[/td]
[td]İşaret parmağı iki boğum[/td]
[/tr]

[tr]
[td]19.enona[/td]
[td]Kulak çubuğu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]20.dudubudu[/td]
[td]Kulak çubuğu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]21.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]

[/table]

EYLÜL: 22 GELİN
EKİM: 16 GELİN
KASIM: 15 GELİN
ARALIK: 21 GELİN
OCAK: 25 GELİN

Son düzenleme:
Yenen her kişiyle yeniden yeniyor ve yeniden mutlu oluyorummmmm yasasın yeni gelinlerimize...... FLOWER ve BASKABAHAR ne güzel ilerlemissiniz herkes yensin yensin yensin yensinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Rabbim sen herseye kadirsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

çok sevindim tebriklleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:65 :

:119: :119::119: :119::119: :119::119: :119::119: :119::119: :119:

olcak canım inşaallah biraz daha sabır ve cesaret, eş parmağından başka ne yapıayorsun, aparat olarak yani... normalde kendi parmağınla 3 parmak aldığında eş denemesine geçebilirsin... ( 3 parmak alamazsan aparata geç aparatta da 10cm rahat alıp çıkarmaya başlayınca eş denemesine geç) hepimiz zaman zaman umutsuzluğa kapıldık ama bunun üstesinden gelmek için moral ve çaba şart tatlım, biraz daha sabret olacak inşaallah, hem eşin 2 parmagı da çok iyi bir gelişme ama daha hazır değilsin demekki biraz daha gayret ve egzersiz, inan bana olacak sadece ara verme erteleme...

canım çoook tebrikleeer koskocaman bir geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
düğününde halay çekilmiştir ama eminim bu halaylar senin için daha kıymetlidir 3 gün 3 gece halaylar sana gelsin

Nasilsin ??? Ne kadar mutlu oldumm yenenleri gorunceeeee ne güzel ... Ayrılamiyorum siteden bugun okuldan gelmeyi dört gözle bekledim kızlar ne yaptı diyee .... listeler harika elinize saglık ...

Nasilsin ??? Ne kadar mutlu oldumm yenenleri gorunceeeee ne güzel ... Ayrılamiyorum siteden bugun okuldan gelmeyi dört gözle bekledim kızlar ne yaptı diyee .... listeler harika elinize saglık ...
merhaba bacım yeni gördüm yazını evet ya yenenler harika bir giriş yapıyolar

yakında diğer topice vajili sitesinde tanışan örtmenler grubuna yönelik bir tablo yapacam yahu yarımız örtmenmiş vay beeee

alıcam randevuyu gidicem bugün kuaför işinide hallettim doktor randevusunu alıcam size söz

aranıza bugün katıldım. Maalesef 3-5 yıllık evli ve vajınusmusum. Ve çookkk Mutsusuzm bu sebepten. Bana önerebileceğiniz bişiler var mı ?

canım burda yenen çok fazla bend 3 yıllık evliyim tık yok ertelemekten sıkıltım bu hafta doktora gidip derdim neymi öğrenicem burda arkadaşlar çok destek oluyor burda herşeyi paylaşabilirsin sıkıntılarının hepsini iyi gelecektir.en azından psikolojin düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…