- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.521
eccemmm hoş geldin bacım... aramıza hoş geldin ilk önerimiz buraya yer yer girip aşamalarını yazıp tavsiyeleri almak ve paylaşımlarla kendini iyi hissettmek rahatlamak..aranıza bugün katıldım. Maalesef 3-5 yıllık evli ve vajınusmusum. Ve çookkk Mutsusuzm bu sebepten. Bana önerebileceğiniz bişiler var mı ?
selam bacım asıl sen de ne var ne yok işler nasıl bacım..selam kızlar:) Nasılsınız, nasıl gidiyorr çalışmalarrr:))
iyi hadi hayırlısı en yakın zamanda gidip muayene olmanı bekliyoruz...alıcam randevuyu gidicem bugün kuaför işinide hallettim doktor randevusunu alıcam size söz
sehervakti kız niye bıkalım kız cadııııııııııı denk gelmemişizgaliba herkes benden bikti ki hic bir mesajima cevap alamiyorum
canım teşekkür ederim iyim bende. 10 gün oldu yeneli. O yüzden kuş gibi hafifimm:))))Yeni durumuma alışmaya çalışıyorum :)selam bacım asıl sen de ne var ne yok işler nasıl bacım..
bunu deneyen başka arkadaşlar da var mı?
bencede büyük hafiflik ....canım teşekkür ederim iyim bende. 10 gün oldu yeneli. O yüzden kuş gibi hafifimm:))))Yeni durumuma alışmaya çalışıyorum :)
özlem06 bacım var ya her iki pozisyondada yenen arkdşlr var bende yendiğimde alttaraftaydım ama üstt daha rahat.... resimler şu bacılar inceleyinbende burda yendim canım bu pozisyonda alıştırdım kendimi,kesinlikle bu pozisyonda denemeni tavsiye ederim,normalde bacaklarımı tam olarak açamadığım için bu pozisyonda bacakları yukarı dikerek daha kolay olmuştu.
ben üstte olunca hem cabuk yoruluyorum hem de yerini bulamıyorum((
hoşgeldin bacım ama sanırsam topici takip etmekden ziyade doktor tavsiyesi istemişin değil izmirden hiç bir yerden edebileceğim bir doktor yok bu noktada kişi kendi kendinin doktoru olmalı... ama bir kaç arkdş doktorluk haldede yendi ki sıkıntıları anatomikdi.. önce bunu tespit etmen lazım anatomik birşeyler varsa doktor yönlendirir yoksa zaten doktorda aynı egzersizleri veriyor bacım... tek farkı o ciddi bir meblayla çalışanlarına egzersizi yaptırtıyorrr (bir çoğu)Kızlar meraba yeni üye oldum..Bende bu vajinismus derdiyle uğraşıyorum 3 yıllık evliyiz şimdi oldu yarın olucak diğer hafta diğer ay derken 3 yıl geçtinasıl geçti bizde anlamadık hep bi umutla yaşadık ama olmuyor eşim çok şükür anlayışlı ama artık tak etti ikimize de çocuk olsun istiyoruz insanların soruları ailemizin baskısı gerçekten sıkıldık bizim içimizi bilseler de anlasalar keşke doğal olarak söyleyemiyoruz da baya bi araştırdım parmak egzersizlerini okudum ama doktor kontrolünde yapmak istiyorum aranızda izmirli olan var mı?kordon doğuma gitmek istiyorum internet sitesinde baya bi hastayı kurtarmışlar tek başıma denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum en iyisi doktora gitmek bu konuda bana bilgi verirseniz çok sevinirim...gerçekten artık psikolojim bozuldu
iyi hadi hayırlısı en yakın zamanda gidip muayene olmanı bekliyoruz...
sehervakti kız niye bıkalım kız cadııııııııııı denk gelmemişizhaaa ayrıca sanırım pekde sık girmiyosun o yüzden
[
gokce nasılsın uzun zamandır kımseyı burda goremıyorum hatır sorayım dedım bacımmm
rabbim gönlüne göre sağlıklı versin bacımbebegımın cınsıyetını ogrenmeme az kaldı 9 gun sonra ogrenıcez ama cok merak edıyorum yaaa ıcımden hep erkek gecıyo hamıle oldugumu ogrendıgımden berı bakalım ne olacakk yorumları beklıyorummmm
Kızlar meraba yeni üye oldum..Bende bu vajinismus derdiyle uğraşıyorum 3 yıllık evliyiz şimdi oldu yarın olucak diğer hafta diğer ay derken 3 yıl geçtinasıl geçti bizde anlamadık hep bi umutla yaşadık ama olmuyor eşim çok şükür anlayışlı ama artık tak etti ikimize de çocuk olsun istiyoruz insanların soruları ailemizin baskısı gerçekten sıkıldık bizim içimizi bilseler de anlasalar keşke doğal olarak söyleyemiyoruz da baya bi araştırdım parmak egzersizlerini okudum ama doktor kontrolünde yapmak istiyorum aranızda izmirli olan var mı?kordon doğuma gitmek istiyorum internet sitesinde baya bi hastayı kurtarmışlar tek başıma denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum en iyisi doktora gitmek bu konuda bana bilgi verirseniz çok sevinirim...gerçekten artık psikolojim bozuldu
iyi hadi hayırlısı en yakın zamanda gidip muayene olmanı bekliyoruz...
sehervakti kız niye bıkalım kız cadııııııııııı denk gelmemişizhaaa ayrıca sanırım pekde sık girmiyosun o yüzden
[
gokce nasılsın uzun zamandır kımseyı burda goremıyorum hatır sorayım dedım bacımmm
ne olsun bacım idare eder... hala hamile değilim :)
bizim adam hala köpek istiyor bebek değil.... böyle senin nasıl geçiyor hamilelik.. şu hamilelik takvimini yapaydın takip ederdik kaçıncı haftada oldğnu.
3 ayı devirdin dimi bacım
maşallah ne diyimmm isim düşündünmüayyyyyyyyy çok heyecanlı bişey yaaa bana da bizede dua et
ceylincim ben doktor kontrolünde yendim.. eşin anlayışlıda olunca inan bana 2 ayda yenersin.. ben 4,5 aylık evliyim ve ilk 2 ay tam girmesine yakın ağlama krizleriyle sevişmeyi yarıda kesiyordum.. doktora gttim ve 2 ayda yendim.. kordon nasıl bilmem ama.. doktor faydalı oluyor bence.. çünkü derdini rahatlıkla anlatabiliyorsun.. mesela ben vajinadan korktuğumu öğrendim.. bi çok kişi penisten korkarken ben kendime ait bi parçadan korktuğumu öğrendim.. verilen ödevleri yapmak zorunda oluyorsun.. hesap verdiğin biri var çünkü..
bence psikolojik destek önemli.. ege ve dokuz eylülün üniversite hastanelerinin psikiyatri bölümlerinde cinsel danışmanlar olabilir.. araştır istersen..
ancak bunun kesin çözümü parmak tedavisi ... benim yeneli 1 ay bile olmadı henüz ama inan bana korkulacak hiçbir şey yokmuş onu anladım..allah yardımcın olsun.. sorun olursa cevaplarım..
hoşgeldin bacım ama sanırsam topici takip etmekden ziyade doktor tavsiyesi istemişin değil izmirden hiç bir yerden edebileceğim bir doktor yok bu noktada kişi kendi kendinin doktoru olmalı... ama bir kaç arkdş doktorluk haldede yendi ki sıkıntıları anatomikdi.. önce bunu tespit etmen lazım anatomik birşeyler varsa doktor yönlendirir yoksa zaten doktorda aynı egzersizleri veriyor bacım... tek farkı o ciddi bir meblayla çalışanlarına egzersizi yaptırtıyorrr (bir çoğu)
burası ise kendinle yapıp aşamaları takip ederek inanarak halledebileceğin bir topic... bacım.. 3 yılın gitmiş benimde öyle 3 yıl vajili yaşadımmm çok şükür kurtuldum rabbim kimseye vermesin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?