Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aranıza bugün katıldım. Maalesef 3-5 yıllık evli ve vajınusmusum. Ve çookkk Mutsusuzm bu sebepten. Bana önerebileceğiniz bişiler var mı ?
eccemmm hoş geldin bacım... aramıza hoş geldin ilk önerimiz buraya yer yer girip aşamalarını yazıp tavsiyeleri almak ve paylaşımlarla kendini iyi hissettmek rahatlamak..

öncelikle sayfanın başında ki kegelleri oku ve ayna al karşına vajinanı incele iyice öğren tmm mı

alıcam randevuyu gidicem bugün kuaför işinide hallettim doktor randevusunu alıcam size söz
iyi hadi hayırlısı en yakın zamanda gidip muayene olmanı bekliyoruz...

galiba herkes benden bikti ki hic bir mesajima cevap alamiyorum
sehervakti kız niye bıkalım kız cadııııııııııı denk gelmemişiz haaa ayrıca sanırım pekde sık girmiyosun o yüzden

özlem06 bacım var ya her iki pozisyondada yenen arkdşlr var bende yendiğimde alttaraftaydım ama üstt daha rahat.... resimler şu bacılar inceleyin
1 bayanın en rahat olduğu ve yendikden sonra hatta gerdek gecesi diye önerilen pozisyon
2 gerdek gecesi diye önerilen pozisyonun aşaması (1 ve 2 birlikte uygulanabilir)
3 bir diğer yenme pozisyonu yukarıda arkadaşların dediği gibi olan ve hamilelik için en uygunu imiş
4 bu da 3.pozisyonun devamı hamilelik için en uygunu imiş..
.

Kızlar meraba yeni üye oldum..Bende bu vajinismus derdiyle uğraşıyorum 3 yıllık evliyiz şimdi oldu yarın olucak diğer hafta diğer ay derken 3 yıl geçti nasıl geçti bizde anlamadık hep bi umutla yaşadık ama olmuyor eşim çok şükür anlayışlı ama artık tak etti ikimize de çocuk olsun istiyoruz insanların soruları ailemizin baskısı gerçekten sıkıldık bizim içimizi bilseler de anlasalar keşke doğal olarak söyleyemiyoruz da baya bi araştırdım parmak egzersizlerini okudum ama doktor kontrolünde yapmak istiyorum aranızda izmirli olan var mı?kordon doğuma gitmek istiyorum internet sitesinde baya bi hastayı kurtarmışlar tek başıma denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum en iyisi doktora gitmek bu konuda bana bilgi verirseniz çok sevinirim...gerçekten artık psikolojim bozuldu

hoşgeldin bacım ama sanırsam topici takip etmekden ziyade doktor tavsiyesi istemişin değil izmirden hiç bir yerden edebileceğim bir doktor yok bu noktada kişi kendi kendinin doktoru olmalı... ama bir kaç arkdş doktorluk haldede yendi ki sıkıntıları anatomikdi.. önce bunu tespit etmen lazım anatomik birşeyler varsa doktor yönlendirir yoksa zaten doktorda aynı egzersizleri veriyor bacım... tek farkı o ciddi bir meblayla çalışanlarına egzersizi yaptırtıyorrr (bir çoğu)
burası ise kendinle yapıp aşamaları takip ederek inanarak halledebileceğin bir topic... bacım.. 3 yılın gitmiş benimde öyle 3 yıl vajili yaşadımmm çok şükür kurtuldum rabbim kimseye vermesin....

bebegımın cınsıyetını ogrenmeme az kaldı 9 gun sonra ogrenıcez ama cok merak edıyorum yaaa ıcımden hep erkek gecıyo hamıle oldugumu ogrendıgımden berı bakalım ne olacakk yorumları beklıyorummmm

bebegımın cınsıyetını ogrenmeme az kaldı 9 gun sonra ogrenıcez ama cok merak edıyorum yaaa ıcımden hep erkek gecıyo hamıle oldugumu ogrendıgımden berı bakalım ne olacakk yorumları beklıyorummmm
rabbim gönlüne göre sağlıklı versin bacım

bizlerede dua et hamilelik olsunnnn ufff

Son düzenleme:

ceylincim ben doktor kontrolünde yendim.. eşin anlayışlıda olunca inan bana 2 ayda yenersin.. ben 4,5 aylık evliyim ve ilk 2 ay tam girmesine yakın ağlama krizleriyle sevişmeyi yarıda kesiyordum.. doktora gttim ve 2 ayda yendim.. kordon nasıl bilmem ama.. doktor faydalı oluyor bence.. çünkü derdini rahatlıkla anlatabiliyorsun.. mesela ben vajinadan korktuğumu öğrendim.. bi çok kişi penisten korkarken ben kendime ait bi parçadan korktuğumu öğrendim.. verilen ödevleri yapmak zorunda oluyorsun.. hesap verdiğin biri var çünkü..
bence psikolojik destek önemli.. ege ve dokuz eylülün üniversite hastanelerinin psikiyatri bölümlerinde cinsel danışmanlar olabilir.. araştır istersen..
ancak bunun kesin çözümü parmak tedavisi ... benim yeneli 1 ay bile olmadı henüz ama inan bana korkulacak hiçbir şey yokmuş onu anladım..allah yardımcın olsun.. sorun olursa cevaplarım..

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım sağol eminim korkulucak bişey yoktur bunu belki yendikten sonra anlıycam ama ne yaptıysam şu anda olmuyor..Sen nasıl yendin doktor ne yaptırıyor tedavisi nasıl biraz bilgilendirirsen sevinirim:)

Hoşbulduk gökçecim ya tabiki öyledir ama bilmiyorum ben mi çok cesaretsizim sizin yazdıklarınızı arada okuyodum ama yapmaya denemeye kesinlikle cesaret edemiyorum doktorun yönlendirmesiyle belki mecbur hissedicem mecbur yapıcam hatta kafaya koydum yani hayırlısıyla..Bu konuda ücretler de nasıl bilmiyorum önümüzdeki hafta randevu almayı düşünüyorum bakalım inşallah yenicem..belki izmirden doktora giden vardır dedim neyle karşılaşacağımı merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…