- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #142.501
galiba herkes benden bikti ki hic bir mesajima cevap alamiyorum
KIZLAAAAARRRR GÜNAYDDDIIIIIINNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kızlar yaa bu kocam çıldırttı beni akşam yemeğe davetliydik 11 gibi eve geldik kocamın yanına gittim benimle ilgili planların var mı bu gece dedim o da bu planla yapılacak iş değil dedi..bişey demedim ama olur gelir diye tahmin ettim ojelerimi sildim duş aldım 13 cm aparat çalıştım duştan sonra biraz git gel yaptım..gittim yanına adam spor haberleri izliyor ben gittim yatağa yattım o gelene kadar uyumuşum((
ben ne aşamalardan geçtim bu duruma geldim ama spor haberleri izliyor..daha önceleri gelmesin diye dua ederken o gelirdi..
malesef bu gecede olmadı o Tv izledi ben dayanamadım uyuyakaldım(((
bakalım bugece ne olacak Allahtan hayırlısı
merhaba kizlar bende bayadir girmiyordum. suan adetliyim ama adetten önce 3 parmak ve allik fircasi aliyordum. komik olan allik fircasini hic hissetmemem,bu yuzden de penisten korkmustum.hani anlayamazsam ya girdigini diye cunku ucu girdiginde bisey hissetmemistim. bende karar veremedim aci olsun mu olmasin mi
bide ben üste cikiyorum hep öyle yenenler biraz tavsiyelerde bulunabilirlerse cok sevinirim
KIZLAAAAARRRR GÜNAYDDDIIIIIINNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kızlar yaa bu kocam çıldırttı beni akşam yemeğe davetliydik 11 gibi eve geldik kocamın yanına gittim benimle ilgili planların var mı bu gece dedim o da bu planla yapılacak iş değil dedi..bişey demedim ama olur gelir diye tahmin ettim ojelerimi sildim duş aldım 13 cm aparat çalıştım duştan sonra biraz git gel yaptım..gittim yanına adam spor haberleri izliyor ben gittim yatağa yattım o gelene kadar uyumuşum((
ben ne aşamalardan geçtim bu duruma geldim ama spor haberleri izliyor..daha önceleri gelmesin diye dua ederken o gelirdi..
malesef bu gecede olmadı o Tv izledi ben dayanamadım uyuyakaldım(((
bakalım bugece ne olacak Allahtan hayırlısı
Kızlar parmak egzersiziyle ne aşamlardan geçtiniz. APARATSIZ bu lanet olası iletten kurtulabılıyomuyuz. Eşim çocuk ıstıoartık ılıskıden gectı bıle ama ben vajılı halde nasl hamıle kalcagmı bıle blmıorum yardım edn nolr
hopefor hoşgeldin canım özledim kız seni nerelerdeydin
hoşbulduk elabım valla ben de özledim senitatil iş güç, calışmalar derken çok giremedim, ara sıra girdiğimde denk gelmedik sen nasılsın bıstığım
sağol canım yaa ama 13 cm ye geçtim ama gel bide bana sor bayağı zorlandım zorlanmamın sebebide ben bi aparata alışmadan kalınlaştırdım nasıl olsa zorlanıyorum canım yanıyo bari kalın olsun dedim 13 cm yi buldum sonunda
inşallah eş denemesinide yapabilirim artık
yaparsın yaparsın 13 cm yapmış adamsın sendoğru zamanı bul ve bu işi bitir ayy iş dedim yine
Arkadaşlar bende vajinusmustum. Yalnız ben operasyonla zarı kestiler.darmış canım çok yanıyordu parmak egzersizlerinde . Operasyondan sonrada hemen olmadı. 2 ay sonra oluverdi. Baktım gerçekten zor değil. şimdi oğlum var herşey daha güzel:)allah kolaylık allah sabır versin. Halledilemeyecek sorun değil karşılıklı anlayış gerekiyor .
ewet şekerim doğru söylüyosun yaparım umarım..bu arada artık biz gerçekten bunu mesai kavramlı bir iş olarak görüyoruzyaptıktan sonra normale dönerim ama bu ne kadar zaman alır acaba normal insanlar gibi istediğimiz an istediğimiz için birden yaparız öncesinde birsürü hazırlık yapmadan acaba ne zaman böle yaparız
ewet şekerim doğru söylüyosun yaparım umarım..bu arada artık biz gerçekten bunu mesai kavramlı bir iş olarak görüyoruzyaptıktan sonra normale dönerim ama bu ne kadar zaman alır acaba normal insanlar gibi istediğimiz an istediğimiz için birden yaparız öncesinde birsürü hazırlık yapmadan acaba ne zaman böle yaparız
Arkadaslar neden üstteyken daha rahat hissediyoruz kontrol bizde olduğu için aam eşimizin yüzü bize dönükse bana sey gibi geliyordu sanki aç geliyorum ve kasıyordum kendimi şimdi allta olun esinize sarılın sonra bacaklarınızı doğumdaki gibi iki yana açın azıcık girince iki ayağınızı( p....s çıkmadan )havaya kaldırıp esinizin sırtında kenetleyin hatta ensesine yakın kenetleyin çok zor görünüyor ama inanın daha sıcak bir pozisyon kontrol siz de oluyor...
deneme için sırtüstü yatın ayaklarınızı havaya kaldırın bir yastık alıp kenetleyin bacaklarınızı inanın çok kolay olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?