Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

KIZLAAAAARRRR GÜNAYDDDIIIIIINNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kızlar yaa bu kocam çıldırttı beni akşam yemeğe davetliydik 11 gibi eve geldik kocamın yanına gittim benimle ilgili planların var mı bu gece dedim o da bu planla yapılacak iş değil dedi..bişey demedim ama olur gelir diye tahmin ettim ojelerimi sildim duş aldım 13 cm aparat çalıştım duştan sonra biraz git gel yaptım..gittim yanına adam spor haberleri izliyor ben gittim yatağa yattım o gelene kadar uyumuşum ((
ben ne aşamalardan geçtim bu duruma geldim ama spor haberleri izliyor..daha önceleri gelmesin diye dua ederken o gelirdi..
malesef bu gecede olmadı o Tv izledi ben dayanamadım uyuyakaldım (((
bakalım bugece ne olacak Allahtan hayırlısı

bişey olmaz canım üzülme erkekler görev gibi görmek istemiyolar bende eşime o işi halledelim deyince o bir iş değil demişti bana sen iş olarak görüyon falan demişti onların duyguları farklı sonuçta bunu biliyoz hepimiz bu kadar o sabretti biraz da sen sabret canım olur inş en kısa zamanda olunca bu defa o peşinden koşar merak etme

Kızlar parmak egzersiziyle ne aşamlardan geçtiniz. APARATSIZ bu lanet olası iletten kurtulabılıyomuyuz. Eşim çocuk ıstıo artık ılıskıden gectı bıle ama ben vajılı halde nasl hamıle kalcagmı bıle blmıorum yardım edn nolr

sehervakticim ne güzel işte, bence kararın acının olmamasından yana olsun deli kız anlama işte daha iyi değilmi zaten anlamayacaksın "nasıl yani oldu mu girdi mi şimdi diceksin" canım genelde üsste yendi herkes yüzün eşine dönükse penisi aldıktan sonra popoya eğimli bir şekilde almaya çalış dimdik almaya çalışırsan zorlarsın (tabi kendini rahatlatma gevşetme yöntemlerini de uygula bu arada, belki gerek bile kalmaz ) artık geldi senin zamanın sehercim 3 parmak bu iş bitti demektir. bak sakın erteleme özellikle adet sonrası vaji daha esnek ve açık oluyor son vuruşu buna denk getir göreceksin olcak biticek inşaallah.

canım olabiliyor bazen, onların da psikolojileri etkilendi bizim gibi, bi arkadaşın kocası, arkadaş istemesine ragmen yanaşmıyordu ama sonra kocası da kendine geldi ve artık onlar için vajinusmus diye bir sorun yok... sen de alınma üstüne ve kendiliğinden gelişmesini bekle amaaaaaaaa 13 cm aparatla artık zamanın geldi de geçiyor ben de dahil bir çoğumuz 10 cm de yendik, ne gözü karaymışsın öyle docanın eşref saaitini kolla ve bitir artık bu işi

canım egzersiz yapmadan benim bildiğim iki ikişi var onlar da ucundan kıyısından yaptılar (bşv: elab, seiss) parmak egzersizlerine gelince senin sebat, azim ve cesaretinle ilgili biraz... ben orta parmakla başladım mesela... ama serçe parmaktan başlayıp sırasıyla bütün parmakları tek tek rahat bir şekilde alıp çıkarmayı bitirenler 2 parmak ve 3 parmağa geçiliyor... 3 parmak tan sonra ise eş denemesine başlıyorsun(penis denemesi yani) haa iki parmak alamam dersen aparata geçersin, ben 2parmak ikinci boğuma kadar aldım gerisin yapamayınca aparata geçtim ve 10 cmi aldığımda bitti çok şükür... istersen aparatla da başlayabilirsin parmak alamam dersen. bu da biçok şekilde yapılıyor ama sana kulak çubuğunu tavsiye ederim diğer aparatlara göre daha yumuşak ve penise daha yakın...
hamilelik mevzuuna gelince, o tamamen şans canım, öyle olunabilseydi yani bi taktiği olsaydı mutlaka herkes uygulardı... kalanlar var yok mu ama bildoiğim kadarıyla tesadüf eseri, yani kocan neresi denk gelirse boşalıyor tutarsa ne ala

canım olabiliyor bazen, onların da psikolojileri etkilendi bizim gibi, bi arkadaşın kocası, arkadaş istemesine ragmen yanaşmıyordu ama sonra kocası da kendine geldi ve artık onlar için vajinusmus diye bir sorun yok... sen de alınma üstüne ve kendiliğinden gelişmesini bekle amaaaaaaaa 13 cm aparatla artık zamanın geldi de geçiyor ben de dahil bir çoğumuz 10 cm de yendik, ne gözü karaymışsın öyle docanın eşref saaitini kolla ve bitir artık bu işi

sağol canım yaa ama 13 cm ye geçtim ama gel bide bana sor bayağı zorlandım zorlanmamın sebebide ben bi aparata alışmadan kalınlaştırdım nasıl olsa zorlanıyorum canım yanıyo bari kalın olsun dedim 13 cm yi buldum sonunda
inşallah eş denemesinide yapabilirim artık

sağol canım yaa ama 13 cm ye geçtim ama gel bide bana sor bayağı zorlandım zorlanmamın sebebide ben bi aparata alışmadan kalınlaştırdım nasıl olsa zorlanıyorum canım yanıyo bari kalın olsun dedim 13 cm yi buldum sonunda
inşallah eş denemesinide yapabilirim artık

yaparsın yaparsın 13 cm yapmış adamsın sen doğru zamanı bul ve bu işi bitir ayy iş dedim yine

Arkadaşlar bende vajinusmustum. Yalnız ben operasyonla zarı kestiler.darmış canım çok yanıyordu parmak egzersizlerinde . Operasyondan sonrada hemen olmadı. 2 ay sonra oluverdi. Baktım gerçekten zor değil. şimdi oğlum var herşey daha güzel:)allah kolaylık allah sabır versin. Halledilemeyecek sorun değil karşılıklı anlayış gerekiyor .

yaparsın yaparsın 13 cm yapmış adamsın sen doğru zamanı bul ve bu işi bitir ayy iş dedim yine

ewet şekerim doğru söylüyosun yaparım umarım..bu arada artık biz gerçekten bunu mesai kavramlı bir iş olarak görüyoruz yaptıktan sonra normale dönerim ama bu ne kadar zaman alır acaba normal insanlar gibi istediğimiz an istediğimiz için birden yaparız öncesinde birsürü hazırlık yapmadan acaba ne zaman böle yaparız

ne güzel de çıkmış "oğlum" ağzından, içim ıpılık oldu Allah bağışlasın canım, Allah ım bana ve isteyenlere de nasip etsin hayırlısıyla birlikte inşaallah

yendiğim ay bizim de öyle oldu görev gibi yani... hemen hemen hergün birlikte olduk gelişme kaydetmek için, zor olmuyor değildi, her akşam yapmamız gerekn bi zorunluluk gibi geliyordu, ama çok şükür bitti ... canım yendikten 3-5 ilişkiden sonra normale dönüyorsun, yani görev olmaktan çıkıyor... hazırlıksız yapabiliyorsun

canım bir kaç ilişkiden sonra herşey normale dönüyor ben ilk zamanlar hem jel hem krem kullanıyodum şimdi artık jelde kremde yok hayatımda tamamen doğal yani sen yen bak zamanla herşey oturur artık canın istediğinde yaparsın

bunu deneyen başka arkadaşlar da var mı?

canım egzersiz yapmadan benim bildiğim iki ikişi var onlar da ucundan kıyısından yaptılar (bşv: elab, seiss) parmak egzersizlerine gelince senin sebat, azim ve cesaretinle ilgili biraz... ben orta parmakla başladım mesela... ama serçe parmaktan başlayıp sırasıyla bütün parmakları tek tek rahat bir şekilde alıp çıkarmayı bitirenler 2 parmak ve 3 parmağa geçiliyor... 3 parmak tan sonra ise eş denemesine başlıyorsun(penis denemesi yani) haa iki parmak alamam dersen aparata geçersin, ben 2parmak ikinci boğuma kadar aldım gerisin yapamayınca aparata geçtim ve 10 cmi aldığımda bitti çok şükür... istersen aparatla da başlayabilirsin parmak alamam dersen. bu da biçok şekilde yapılıyor ama sana kulak çubuğunu tavsiye ederim diğer aparatlara göre daha yumuşak ve penise daha yakın...
hamilelik mevzuuna gelince, o tamamen şans canım, öyle olunabilseydi yani bi taktiği olsaydı mutlaka herkes uygulardı... kalanlar var yok mu ama bildoiğim kadarıyla tesadüf eseri, yani kocan neresi denk gelirse boşalıyor tutarsa ne ala [/QUOTE]

ben bi kez denedim kulak çubuğunu bıraz pamukladım strecledım ama onu hıc beceremedım sankı ıgne batar gıbı acıdı vajınam heralde beceremedım. parmakla daha rahat ılerlıyodum serce yuzuk sonra orta parmagı tamamen skmstm 2 parmağı bi türlü sokamadım. ben cok tembelım belkıde bu yuzden bıraktım hep bahane urettım kendıme 3 parmagı sokabılırsen es denemesı yapabılırsın dıolar dun yne denedık ıttıremedım ustte ben vardm. esım hareket ettırınce korktm ben hareketsız dursun ıstıorum oda olmuyo off of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…