- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.341
bendede oluyordu bu mum alırkan ilk deneme rahat ikincide hafif acı ve zorlanma oluyordu kendini fazlamı zorluyorsun ?
yani ilkinde aldım demekki oluyo diyip ıktırıyorum
yani benim için çok uzaktı o koltuğa oturmak..ama çok güven verdiler..ben bile oturabildiğime göre..aslında kötü haberler de aldım..giriş zar vs normal genişlikte iyiymiş ama ben biraz titizimdir her taharette temizleyici kullandığım için bazı sorunlar oluşmış bi de vaj sihiller var galiba deyip örnek aldı..örnek bile aldırdım yani ! egzersizlerin başını falan anlattılar işte sizin anlattığınız şeyler ama birebir dinlemiş oldum..çok yoğundum geleli beri yazamadım..yeni başlayanlarla başlayabilirim ben de daha bişi yapmadım çünkü gidemeyenler varsa adım adım beraber ilerleriz...inş kurtuluruz....
kendini yorma zorlama ilk aldığındaderin nefes al ıkın al içinden 30a kadar say sonra tekrar nefes al ıkın it sonuna kadar böyle davem et içinde kalsın biraz hemen cıkarma oynat esnetmeye çalış neyle egzersiz yapıyorsun sen
ben şimdilik nefes ve kas egzersizleri yapıcam iki gün sonra da tek parmağa başlıcam bakalım..tekrar ediyorum burdakileri okuyamayıp biz de başlayalım diye msj atanlar vardı ben öğreneceklerimi adım adım paylaşırım yeni olduğum için ben de ve de yardım aldığım için faydası olur diye söylüyorum..benim de taıldığım yerler olacaktır tecrübeli arkadaşlar iyi ki var burda..yine yazarım..dua ile..
kızlar egzersiz yaptım.ilk aldığımda bir buçuk boğumu kolayca aldım hatta ıkındıkça kaydı bi süğre alışsın diye bekledim.. çevresindeki duvarlar çk sertti oralrıyla oynadım yumusasın diye sonra çıkarttım tekrar aldığımda sadece bir buğum alabildim ıkndım iterken canım çok yanıdı daha ileri gidemedim bu durum normal mi neden bende gerilemeler oluyor bi hata mı yapıyorum anlamıyorum... bu durum motivemide sıfırlıyor ...
egzersizleri kolaylaştırmanın bir yolu var mı.. daha mı sıklatırsam ne diyosunuz...
evet yendim ama yine kasıyorum üff ya .. Birde canım hiç istemiyor deneme falan bir isteksizlik var. Bundanda kaynaklanıyor olabilir..
:1shok:
canım ende yeniyim bide ben serce paremağın ilk boğumuna takılmış durumdayım bazen ikinciyi yapabilsemde her zaman rahat olamıyor ikinci
ben çok korkkak bir yapıya sahibim ay acıdı ay acıycak ayy acaba biraz daha gitse zar.. gidip acır mı gibi pimprikler o yüzden çok ağırım bi kere o koltoğa bende oturdum bağıra bağıra bktrdım.. hersey olması gerektiğiğ gibi dedi ama ben bakınca çok dar geliyo ...
inşallah kurtuluruz
canım endişelencek bir şey yok hiç de motiven sıfırlanmasın tam tersine üzerine git böle şeyler oluyo gayet normal her zman her çalışmada aynı durumda aynı psikolojide aynı isteklikte olmuyor insan ben ilk pensiin ucunu alabilriken br kaç gün sonra parmak bile almadığım duruım olmuştu . çalışmalarına devam aralıksız çalışmalarla çok kısa sürede başarılacak bir şey yeterki ERTELEMEYELİM .
ayaznazcım sen kendin bence böle olumsuz düşünerek daraltıyorsun muayene bile olmuşsun hala böle düşünmenin kendini olumsuz yönde etkilemenin hiç gereği yok canım:1shok:
canım ende yeniyim bide ben serce paremağın ilk boğumuna takılmış durumdayım bazen ikinciyi yapabilsemde her zaman rahat olamıyor ikinci
ben çok korkkak bir yapıya sahibim ay acıdı ay acıycak ayy acaba biraz daha gitse zar.. gidip acır mı gibi pimprikler o yüzden çok ağırım bi kere o koltoğa bende oturdum bağıra bağıra bktrdım.. hersey olması gerektiğiğ gibi dedi ama ben bakınca çok dar geliyo ...
inşallah kurtuluruz
canım sen hiç armak denemedin mi... nefes ve kasta bana da yardımcı olursan sevinirim
slm kızlar emin olun ki korkacak hiç bişey yok aşılamayacak bi şey yok çokzor haklısınız ama herşey sizin elinizde sakin olun kasmayın kendinizi
bir haftada yedim bu hastalığı korkuttum onu kaçırdım :lepi:
eminim sizde başaracaksınız alkisalkisalkis
evet yendim ama yine kasıyorum üff ya .. Birde canım hiç istemiyor deneme falan bir isteksizlik var. Bundanda kaynaklanıyor olabilir..
nasıl kaçırdın bi haftada arkadaşım:)?biraz ayrıntılı yazar mısın?ben de yeni başladım tedaviye aşama aşama 2 ay gibi bi sürede ediyorlar benim gittiğim yerde..yine de duymak isterim yaşadıklarını..buradaki tecrübeler önemli şüphesiz..
şimdi öğrendiklerimi ve öğreneceklerimi burda tek tek paylaşabilirim yalnız daha parmak egz ki parmak egz bile demiyorlar orada bir kadının kendi vaj.na bir fitili koyabilme yeterliliğini kazanabilmesi için gerkli olan beceri gibi tanımlıyolar boş yere parmk skmk olmadığı düşüncesine alışmamız için..önce de bu prmk egz için oradaki kasları bir süre güçlendirmek lazımmış 3 gün boyunca günde top 100 olacak şekilde 5e bölerek 20 20 yani kas egz yapılacak sonraki üç gün günde 3 kere parmak egz sonraki üç gün de eş parmağı yani kademe kademe..sonra tekrar gidicem inş.ve yine koltuk(egz yapıp yapmdğmı anlayacak ve de koltuğa alışmak için)
guzel dusuncelerın ııcn cok tesekur ederım..ınanırmısn burda bır kıısye yardım ettııgm zamn snakı ben basramısm gıbı nasıl sevınıyorum...o kadar ıyı bılıyorumkı bu sıkntıyı ne kadar acı veren bır uzuntu oldugunu cok ıyı bılırım .ınsan cok kez ne olacaksa olsun yeter der ama beynımız ıızn vrmez onemlı olan beynımıız yenmek ıhslalah herke zyenıcek savası kazanıcak.bende iki aylık evliyim ama bir hafta agırlık verdim egzersizlere hatta üç gün üst üste misafirim vardı o günlari saymazsam üç günde bitti kabus :)
buranın çok faydası oldu ama büyük pay baharın :hooray:
burdan eşime bahsettim bir arkadaş çok yardımcı oldu dedim o bile allah razı olsun ondan diyor kaydirigubbakcemile3
canım isallah faydasını görrsn(z) bugün mü başlayacaksın o kas egzersizinin nasıl yapıldığınıda payalaşabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?