- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.681
kadın cocuk sağlığı gebelik bölümünde bununla ilgili bi başlık var canım
Kimse yok mu?
kadercim sen ne kadar zamandır uğraşıyorsun
kızlar ya ben bugün başardım gibi. penisin hepsini aldım ama girişte çok ağrı oluyo benim 2 parmak yaparkende oluyo. bu konuda tecrübesi olan varsa lütfen bana ne yapmam gerektiğini yazsın
pes etme canım. Yaptıktan sonra bumuymuş diosun. Benimki tamamen psikolojikmiş. Sonradan doktora mua. için gittiğimde dr. bana za .. çok esnek hiç canın yanmamıştır dedicanım ben 1,5 yıllık evliyim,siteye yeni üye oldum,daha yeni parmak egzersizlerine başlıyorum bende...
gözde sen bebiş düşünüyormusun yada hmilemisin
Düşünüyorum. Ama sperm sayımız azmış. Tüp bebek yaptıracağız
pes etme canım. Yaptıktan sonra bumuymuş diosun. Benimki tamamen psikolojikmiş. Sonradan doktora mua. için gittiğimde dr. bana za .. çok esnek hiç canın yanmamıştır dedi
inşlh canım,kaç gün egzersiz yaptın?
kecı boynuzu cok fayda edıyormus bı denesenız esın ve sen belkı tup bebek yaptırmadan hamıle kalırsın
Sen ne durumdasın canım?
canım ben vajıyı yenelı yaklasık bır bucuk ay oldu calısma yaptık bu ay olmadı ama be yenı yendıgım ıcın jel kullanıyorum bu ayda calısacagız bakalım hayırlısı bu arada senın yasın kactı
Çok fazla deil. Yani her gün deil. Önce tek parmak, sonra iki denedim. Bu arada eşimle deniyoduk ama olmuyodu. Sonra pes etmedim ve oldu. Şu anda hiç bir problem yok
29 canım . ya sen?
ne güzelll,bende kafaya koydumm yani ,inşlh biticekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?