- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.641
kızlar ya ben bugün başardım gibi. penisin hepsini aldım ama girişte çok ağrı oluyo benim 2 parmak yaparkende oluyo. bu konuda tecrübesi olan varsa lütfen bana ne yapmam gerektiğini yazsın
kızlar ya ben bugün başardım gibi. penisin hepsini aldım ama girişte çok ağrı oluyo benim 2 parmak yaparkende oluyo. bu konuda tecrübesi olan varsa lütfen bana ne yapmam gerektiğini yazsın
canım bende orada sanki zar varmış ve biraz daha ilerletirsem acıdan duramayacakmışım hissi olduğu için v bundan kurtulamadığım için vajiliyim bir süre parmak yaptıktan sonra başını aldım ama hala ilerletemiyorum. zar o kadar acı vermez aslında o kasmıdır diyorsun
canım yeni başladıgın için normaldir arkadaslar ben vajinusmus degilim yardımcı olabılecegım konular olursa sevınırım
canım sağol duacımız ol yeter . ben sekiz aylık evliyim ama sonuna kadar p..s alamıyorum bu kızlık zarı ve acı tyakıntısı olduğundan bazen çok sert bir yere çarpıyor çok acıyor..
bende bir anatomik bozukluk mu var diyorum buradaki arkadaşlar kasıldığımdan olduğunu söylüyorlar... dr gitmeye de korkuyorum kötü bir deneyim gecirdiğimden ...sen vajili değilsin normal bir şekilde yaşayan birinde o sertlik ve acı duygusu oluyor mu bilgi veririsen sevinirim
canım aslında cok kolay bir olay kafanızda büyütmeyin ne olur acıyorsada bir acır iki acır aylarca bu sıkıntıyı cekmeye deger mi nelerden mahrum kalıyorsunuz aslında
kızlar geçmiş olsun hepinize ilgimi cekti ve girdim bu sayfaya biz hamilelige ugrasıyoruz siz ilişkiye belki hemen olacak bebeginiz bence bizim durumumuzu düsünün ve korkmayın o kutsal varlıgı istiyorsanız eger biz ne kadar calıssak ta hala basaramadık bide bizi halimizi düsünün ve rahat olun
öyle bir acı olduktan sonra tabiiki kendimize sıkıntı çektirmeye meraklı değiliz elimizde olmadan asamadığımız seyler var mesala ben o sertliği asamıyorum elinin eti kadar kalın bişey gibi ve karsısındaki onu zorladığında mesala elini o sertlik gibi bas parmağınıda p..s gibi düşün öyle..
kızlar geçmiş olsun hepinize ilgimi cekti ve girdim bu sayfaya biz hamilelige ugrasıyoruz siz ilişkiye belki hemen olacak bebeginiz bence bizim durumumuzu düsünün ve korkmayın o kutsal varlıgı istiyorsanız eger biz ne kadar calıssak ta hala basaramadık bide bizi halimizi düsünün ve rahat olun
canım benım hepimizde bu organlar aynı sonuçta bizlerde yaşadık onları anlıyorum seni fakat herşey kafada bitiyor sen gözünde cok büyütmüşsün ve korkuyorsun psikolojık birazda yavaş yavaş bunları yenersin canım benım eşimde ögretmen meslektasın
inşallah yavrunu en yakın zamanda kucagına alırsın canım sende kaç yıldır istiyorsunuz
Allah herkese farklı bi dert veriyor canım onda olan sende olmuyor sende olan onda.. inşlh en yakın zamanda bebişin ekavuşursun:ecrin_bebek:
inşlh canım bu hastalığın en çok öğretmenlerde ve narin yapalı bayanlarda çok olduğunu okumuştum....
ben ilk gece bacaklarımı açamadım eşim bana sarıldıkça yaklaşmasın diye ağlıyodum şimdi başını alabiliyorum çok pimpirikliyim herseyi çok düşünüp büyütürüm ve düşündüğüm şeyin gercekliğine de inanırım şimdi ezan okunuyor............
ezanlar hürmetine bize bu derdi verip sabretmemizi isteyen Rabbimden bende bizi bu dertten kurtarmasını ve size verdiği gibi birer bebek göndermesini diliyorum....isyankarca değill sabrediyorum dayanıyorum(z)...ama bunu bize adını anmayı hatırlatmak için de verdiyse sadece kendim için değil benden daha zor durtumda olan arkadaşlarım için de diliyorum ALLAHIM gelen dertte sen den şifa da biziii şifana nail et YA RABBıMM....
inşlh canım bu hastalığın en çok öğretmenlerde ve narin yapalı bayanlarda çok olduğunu okumuştum....
ben ilk gece bacaklarımı açamadım eşim bana sarıldıkça yaklaşmasın diye ağlıyodum şimdi başını alabiliyorum çok pimpirikliyim herseyi çok düşünüp büyütürüm ve düşündüğüm şeyin gercekliğine de inanırım şimdi ezan okunuyor............
ezanlar hürmetine bize bu derdi verip sabretmemizi isteyen Rabbimden bende bizi bu dertten kurtarmasını ve size verdiği gibi birer bebek göndermesini diliyorum....isyankarca değill sabrediyorum dayanıyorum(z)...ama bunu bize adını anmayı hatırlatmak için de verdiyse sadece kendim için değil benden daha zor durtumda olan arkadaşlarım için de diliyorum ALLAHIM gelen dertte sen den şifa da biziii şifana nail et YA RABBİMM....
evet dogru canım bide kasık masajı iyi oluyormus die duydum ama bunlar duyum sadece insallah sende birleşmeyi basarırsın
vajinusmusun üstesinden gelmek adlı kitabı alın ve okuyun
kitabı görünce yok ben okuyamam cok buyuk dıye dusunmeyın
kitabı temin ederseniz ben size hangi sayfaları okuycagınızı yazarım
kitapta o kadar güzel anlatmıskı emın olun kıtabı okuyupta yenmemek ımkansızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?