- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #14.661
Canım ya bişey sorcam çikolata kisti var sende heralde belirtileri ne bende de fazla tüylenme var bende şüpeleniyorum ama adetlerim düzenli vjili olduğum için jinekeolojik muayneden de cekiniyorum..
ben aldım canım ama .....
peki 356. sayfasından 400. sayfasında yazılan her seyi yaptın mı?
yok canım kist yok yumurta cok ama catlamıyo pkonun cok cesidi var kiminde hiç yumurta yok olusmuyo kiminde az var bende cok var ama catlama yok ilaçla catlıyo tüylenme bendede var büyük ihtimal sendede bi hormonda bozukluk vardır
evet ama o sertlikten korkuyorum zaten bacamı açamıyodum en azından istekli hale geldim ve parmk egzersizleri konusunda verim elde edemiyorum sen bu kitapla mı astın..
geçmiş olsun canım yumurtan varmış bak tedavi süreci sonrası hamile olabilirsin benim bi arkadaşım tam yedi sene sonra hamile kaldı iki tü denemesinden sonra sen o kadar beklemicen bence
ewet ben o kıtapla yendim ordaki bütün egzersizleri hic aksatmadan yaptım ve sonuca ulastım
sanırım tam uygulamamışım mesela ben tampon ve kulak çöpünü yerleştirmedim sen bunları yaptın mı nehircim
ben kıtabı almadan once mumla yapabılıyordum o yuzden ne tamponu nede kulak copunu denemedım ama kuak copüyle baslayabılırsın
kızlar sıze bır sey sorcam su bazlı jeller spermı öldürür mü bir bilginiz var mı?
Kızlar bende 2 sene sonunda başarabilmiştim. Şu anda hiç bir sorunum yok. Allah sizleride kurtarsın. Felaket bi huzursuzluk..
Kızlar bende 2 sene sonunda başarabilmiştim. Şu anda hiç bir sorunum yok. Allah sizleride kurtarsın. Felaket bi huzursuzluk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?