Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım ya bişey sorcam çikolata kisti var sende heralde belirtileri ne bende de fazla tüylenme var bende şüpeleniyorum ama adetlerim düzenli vjili olduğum için jinekeolojik muayneden de cekiniyorum..

yok canım kist yok yumurta cok ama catlamıyo pkonun cok cesidi var kiminde hiç yumurta yok olusmuyo kiminde az var bende cok var ama catlama yok ilaçla catlıyo tüylenme bendede var büyük ihtimal sendede bi hormonda bozukluk vardır

geçmiş olsun canım yumurtan varmış bak tedavi süreci sonrası hamile olabilirsin benim bi arkadaşım tam yedi sene sonra hamile kaldı iki tü denemesinden sonra sen o kadar beklemicen bence

geçmiş olsun canım yumurtan varmış bak tedavi süreci sonrası hamile olabilirsin benim bi arkadaşım tam yedi sene sonra hamile kaldı iki tü denemesinden sonra sen o kadar beklemicen bence

insallah bakalım artık rahim filmim bile cekildi tüpler acık artık doktora güvenicem baska care yok

hiç zorlanmadım ama parmakla tıksındıgım ıcın ben daha cok mumla calıstım ama bunlara baslamadan once kendını motıve etmelisin ben seksi bir bayanım benım bedenım sadece cocuk dogurmak ıcın degıl zewk almak ve vermek ıcın yaratıldı.Diğer yapan kadınlardan hiç bir farkım yok bende herseyi yapabılırm ustelık ben vajınusmus hastası falan degılım kendımı öyle tarzında konusdum ve her egzersizde aynı cumlelerı kullandım sende aynı cumlelerı kullan emın ol basarırsın

ben kıtabı almadan once mumla yapabılıyordum o yuzden ne tamponu nede kulak copunu denemedım ama kuak copüyle baslayabılırsın

sen parmaktan tiksiniyorum falan diyosun ya benim durumum da aynı hala alıişamadım oraya öyle seyler sokmak gözlerim kararıyor nefesim tıkanıyor....ama regl biter bitmez kualak çöpünü yapayım.. birde ben haftanın üç günü şehir dışına çıkıyorum yurtta kalıyorum yüksek lisansa gittiğimedn orada öyle bir imkanım olmadığından egzersiz sekteye uğruyor...

yarın gidiyorum topiğe giremicem inşlh geldiğimde basardımmmmm yazanlar olur hepinizin duacısıyım iyi akşamlarrrr:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…