- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.981
Günaydın tatlım benim iyiyim
Üstteki yazını okudum da çok sevindim inan rahatlamana
Zamanla eşinde üzerindeki sıkıntıyı atacak merak etme sen
Canım ben de iyiyim çok şükür de bugün adet sancısı gibi sancım var. Adetime de 7-8 gün var daha
teşekkürler canım sayenizde hepinizin çok şükür ya bugünde regl oldum :) artık ara vermek zorunda kaldım ya tam kıvama gelmişken :)
bebiş mi var yoksa kız?
hadi bakalım tatlım rabbim hayırlısını versin.neden olmasın?Olabilir mi ki Mina'cığım yaaa. Öyle çok istiyorum ki
Sanki adet olucam öyle bir sancım var.
vajinismusu yenen arkadaşlarımızı tebrik diyorum hepsinin gözü aydın olsun darısı başıma inş.
bikaç defa yazdım ama sonradan yazmadım utancımdan çünkü eğzersizleri yapamadım hiç en son pazar günü eşimle denedik duvar gibi biyer var sanki nasıl bir acı nasıl bir yanma anlatamam ıkınıyorum olmuyo nefes eğzersizi yapıyorum olmuyo bacaklarım çok kötü kasılıyo harekette edemiyorum bacaklarımı biraz açmak için ama eşim de bu sefer açma bacaklarını öyle kal diyo yoksa p. kayıyo napacağımı şaşırdım üst pozisyonda hiç yapamıyorum zaten alt pozisyonda da bacaklarımı tam mı açmam lazım eşime diyorum öyle olmaz iyice açmam lazım diye nasıl yapmak lazım bi akıl verin nolur
vajinismusu yenen arkadaşlarımızı tebrik diyorum hepsinin gözü aydın olsun darısı başıma inş.
bikaç defa yazdım ama sonradan yazmadım utancımdan çünkü eğzersizleri yapamadım hiç en son pazar günü eşimle denedik duvar gibi biyer var sanki nasıl bir acı nasıl bir yanma anlatamam ıkınıyorum olmuyo nefes eğzersizi yapıyorum olmuyo bacaklarım çok kötü kasılıyo harekette edemiyorum bacaklarımı biraz açmak için ama eşim de bu sefer açma bacaklarını öyle kal diyo yoksa p. kayıyo napacağımı şaşırdım üst pozisyonda hiç yapamıyorum zaten alt pozisyonda da bacaklarımı tam mı açmam lazım eşime diyorum öyle olmaz iyice açmam lazım diye nasıl yapmak lazım bi akıl verin nolur
canım sana kesinlikle katılıyorum, yendikten sonra yendim oldu bitti olamaması lazım, ben 2 gün üstüste yapmıştım ilk yendiğimde bi saat boyunca hem denapim benim yapım da acelecidir biraz ne olcaksa olsun istedim, o bir ay 2 günde bir yaptık bazen her gün
ama inan insan faydasını görüyor3 ayda tamamen adapte oldum cinsel ilşkiye, azcık da orgazm olabiliyorum ama çok fazla değil bakalım o da geçicek
Canım duvar dediğin yer yönünün yanlış olduğunu gösteriyor. Popoya doğru denediniz mip....s vajinaya girdikten sonra azcık ittirirsen bacaklarını açsan da kayma olmaz.
Canım reglden sonra herşey daha farklı olacak inan banaVücut bütün stresini atıyor reglde İlişkilerin daha rahat olacak. Kendimden biliyorum canım
canım bizde o şeklde devam ediyoruz bakalım yeneli 16 gün oldu :) çok haklısın canım insan bunu yaşadıkça anlıyor
ben şunu merak ediyorum vajnsmus yaşayanlar orgazmda sorun yaşıyorlar mı yenen bacılar orgazm olabiliyor
musunuz :)
popoya dogru ittiriyoruz canım ama çok fazla kasılıyorum ondan mı ki acaba
canım bizde o şeklde devam ediyoruz bakalım yeneli 16 gün oldu :) çok haklısın canım insan bunu yaşadıkça anlıyor
ben şunu merak ediyorum vajnsmus yaşayanlar orgazmda sorun yaşıyorlar mı yenen bacılar orgazm olabiliyor
musunuz :)
canım egzersizleri yapmanı şiddetle tavsiye ediyorumegzersiz yapamazsan o kasılmalar geçmeyebilr, ve eş parmağı da yap sen:13:
yok yapamam diyosan kendini kasma ve penisin yönü popona doğru olsun bol jel kullan ve üst pozisyonda olmaya özen göster canım
valla minelcim sana şunu söyliyeyim ben bazen vajinismus olduğuma şükrediyorum neden diceksin:26: çünkü vajinamın içine parmak soktum düşünsene, orayı tanıyorum, nasıl hareket etmem gerektğini biliyorum, vajinamı tandım yanio yüzden sana şunu söyliyeyim biçok kadına göre şanslı kesimiz, orgazm olma konusunda daha avantajlıyız, ben daha olmadım ama çok yakınım uğraşıyorum işte
Canım egzersizlerde hangi aşamadasın
egzersiz şart oldu zaten mutlaka yapmam lazım bugün başlıycam inş. sabah uyandığımdan beri kendime egzersiz yapmamın iyi olacağını tekrar edip duruyorum nasıl bişeymiş bu anlamadım dengem iyice bozuldu halsizlik var ümitsizlik var ben ben olmaktan çıktım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?