Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canin sen kendine boyle guvendikten sonra tabiki birkac gune kalmaz senin halayinida cekeriz yeterki azim et vazgecme erteleme...

inşallah cnm benim benide bırakmayın nolur arada sorun naaptın diye yardımınıza ihtiyacım var şimdi çıkmam lazım fırsat bulduğum an gireceğim yine iyi ki varsınız

senin halayını da çekeriz inşallah canım benim..Rabbim yar ve yardımcınız olsun ^^

Insallah cnm Allah soyletti insqllqh onunda sirasi gelicek en kisa samanda bitanem...

inşallah cnm benim benide bırakmayın nolur arada sorun naaptın diye yardımınıza ihtiyacım var şimdi çıkmam lazım fırsat bulduğum an gireceğim yine iyi ki varsınız

Birakirmiyiz sen biraksanda biz snin pesini birakmayiz cnm emin ol sen kendin guvn biz sana guveniyoruz devami gelir Allahin izni ile sende iyiki varsin cnm gorusmek uzerebol bol egzersiz yap zamanla alisinca ne kadar kolay oldugunu goruceksin bakmaya ellemeye dokunmaya cesaret edemedigin yere once aparatlarla sonra bir bakmissin esli denemedede basarmissin beraber basaricaz bak bende aparattayim sona yaklasiyoruz Rabbimin izni ile...

kızlar sorusu olan varsa yardım etmeye çalışırım

ben yardım istiyorum dün akşamda burdaydım arkadaşlara egzersizleri yapamadığımı, yaparken kötü olduğumu söyledim ama yaparsın bu iş sende bitio falan dediler ama ben gerçekten yapamıorum bugün denedim kolonyayla kendime geldim nolur bana yardım edin bi yol gösterin gerçekten yardıma çok ihtiyacım var

canım sakin ol, hepimiz yaşadık bunları.. hiç mi egzersiz yapamadın, hangi aşamada olduğunu bilmiyorum. yazarsan elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

canım sen eşimle denerken öyle olmuyor demiştin sanırım. eğer öyleyse aparat kullanma bence. eşinle dene ama yönü doğru ayarlamaya çalış.dün yazmıştım.bende senin gibiydim diye.yön yanlıştır bence. ona dikkat edip deneyince daha başarılı oldum ben.sen de öyle denesen diyorum.

ya kizlar walla cildircam haaaa bu aksam gene denedik.ustte denedim altta denedim hepsinde gayet basarli bi bicimde aldm tamamni.ama yine o noktaya gelnce tikandm.ikinyorm zorluyorm olmuyo.nereyi zorluyorm da bilmiyorum ama orayi asinca olcakmis gibi gelio sanki.Ay kolum bacagim her yerim agrio nie olmuyooooo (

Cnm oncelikle hosgeldin tabiiki gucumuz bilgimiz yettigi kadari ile yardimci oluruz .oncelikle kendine fuvenmen gerek cnm neden yapamyasin hepimiz egzersizlere baslarken oyleydik simdi geldigimz noktaya bakarsak cogu arkadasimiz ya yendi yapa aparatlarla bayagi bir ilerleme katetti sende yaparsin yapmalisin .hem o kadar fena olucak ne var caninmi aciyor yooo sadece cesaretin yok eminim onuda kendine inanirsan basarirsin sirkelen kendine gel bir yerden basla cnm sorularin icinde her kez seve seve yardimci olur burda herkez yasadigi icin akil verme olarak gorme tecrube olarak dusun..

milacım tam olarak anlayamadım, tamamını aldım demişsin, o nokta dediğin nedir canım biraz açar mısın.. ıkınmaktan ziyade doğru nefes alırsan daha kolay olur, kendini serbest bırakmaya çalış, o ağrıların sebebi kendini kastığın için, halbuki rahat bıraksan vücudun hiç ağrımayacak..

canim oturuyorum tamamen bi sure sora bi yeri zorluyomus gibi hissediyorum iste o zaman baski we aci hissediyorm.nefes alip weriyorum werirken ittirmeye calisiyorum hatta.yani oldu desem kan falan yok.e olmadi desem daha napcam yani giriyo iste.ayh anlamadim ben bu isi

hahh şimdi anladım canım benim, ben 2 ay önce yendim ilk başlarda senin yaşadığın şeyi hissettim, hatta hala hissediyorum arada. tam o noktada beynine hükmet "hiçbir şey yok, acı yok,orada duvar yok, bomboş" buna inandır kendini, zihnin sana oyun oynamasın sen ona oyna yine o noktada kendini rahat bırak, sıkma.. o kadar kolay ilerleyecek ki hiç anlamayacaksın bile, orayı aştıktan sonra p..s çok rahat ileri geri hareket edebiliyor.. bunları denemeye çalış milacım, inan sonuç harika olacak

canim cok sagol rahatlattin beni.yine denicem walla ya olcak ya olcak baska yolu yok!

biz denediğimizde eşim üstte oluyor. ben altta oluyorum ve bu pozisyondayken kötü olmuyorum hatta olması için elimden geleni yapıyorum. hatta kaymasını ben önlemeye çalışıyorum. bazen dokunduğumda bi kısmının girdiğinide hissediorum ama bu sırada baya acı çekiorum. yinede kaçmıorum devam etmesini istiyorum.ama belli bi noktadan sonra çok acıyo normalde acı eşiğim yüksektir dayanıklıyımdır ama bu çok acıyo. aslında bi defa ben üstteydim ama olsun die uğraşmıodum ve bittikten bi iki saat sonra iç çamaşırımda bi kaç damla kan gördüm. yani muhtemelen oldu ve ben bunu farketmedim bile. bu aşamaya geldim aslında ama bu pozisyonu tekrar denemeye çalıştığımda olmadı. eşim çok yardımcı oluyo saolsun ama artık onunda canının çok sıkıldığını farkediorum sölemesede nolur yardım edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…