Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

fark eder mi canım, kim olursa.. şu aralar maşallahı var kızların 2 günde 2 ya da 3 kişi yendi, darısı bekleyenlerin başına ^.^

bazen kızlar dene yapacağım haberlerimi bekleyin yazıyorlar ondan acaba belirgin bir kişimi diye düşündüm :26::26::26: evet evet artsın artsın katlansın inşallah gelinlerimizzz

bazen kızlar dene yapacağım haberlerimi bekleyin yazıyorlar ondan acaba belirgin bir kişimi diye düşündüm :26::26::26: evet evet artsın artsın katlansın inşallah gelinlerimizzz

yok bitanem, özellikle beklediğim biri yok.. inşallah, damdan düşenin halinden ancak damdan düşen anlarmış bestcim, birbirimizi en iyi biz anlarız.. bu illetle uğraşan herkes yener umarım en kısa zamanda

Mevlam başka dert vermesin. Canım benimmmmmnm

vayyy kimler yenmişş kimlerrr, çok sevindim canım tebrik ederim, kurtuldun artık sen de gözün aydınnnnn

canım sende bitiyor derken ben kendimce doğru olanı söyledim ve arkasındayım:13:
ve durumunu bu kadar kötü olduğunu tahmin etmemiştim, eğer bu kadar kötüysen baygınlık geçirecek derecede bi doktora gitmeni tavsiye ederim, çünkü burda ilk kez gördüm böyle bişey, herkes zar zor da olsa istemese de yaptı egzersizleri kesinlikle bi doktora danış, çünkü biz burda egzersizden başka bişey tavsiye edemeyiz, tecrübemiz o yönde

kızlar mrbalar :)

dün ilk defa ağrı acı olmadan alabildim kasılmadımda yani gerçekten dediniz gibi ne kadar çok yaparsan o kadar çabuk alışıyosun,

egzersiz yapamayanlara bi kaç tavsiyem olucak ben kulak çöpünü bi kaç gün itteremediğim zamanlar olmuştu ama hep buradan aldığım gazla denedim cidden başarmakta yılmamak ısrarcı olmak ertelememek o kadar öenmliki burayı ilk aylarımda bulsaydım ilk zamanlar yenerdim ama şükürki bir şeklde bulduk ve yendik gerçekten dün tam anlamıyla oh be bitti dedim bu iş,

2 parmakta yenerkende yenmeyi çok istedimde yendim ama aslında her şey bitmemişti yine kasmalar ağrı lar devam etti,,,

sonra ilk bi kaç ilşkiden hiç bişi anlamadım zaten eşmde boşalamıyodu (afedersiniz) tabi adamın pskolojisi bozuldu 1 bçk yıldır hayale alşıyorlar şimdi gerçeğyle bütünleşmek zor oldu zamanla onuda aşıcaz inş,

dün 7 . kez denedik ve ilk defa ne kasma ne ağrı ne sızı hiç bişi ama ya cidden orda ne duvar var ne bişi kızlar bunu kabullenin bende anlayamıyordum hiç gitmio nasıl bişi bu nie böle dar diyip kendimi yiyordum ve üstte öle kolay giriyoki ha birde şu ıkınınca nefes ver giriyo dediniz şey dün tam anladım o kadar kolay açılıp giriyoki nefes verirken ıkınınca ve ne jele ne bişeye ihtiyacınız olmuyor ilk zamanlar ilşki öncesi 3 parmak deneyerek yaptım hep ama şuan gerek kalmadı zevk olayına gelince şuan çok diyemem ama zaman geçtikçe arttığını görüyorum ilk ilşkiye oranla çok fark var yani bu süreci yaşaya yaşaya dediklerinizi uygulaya uygulaya doğruluğunu gördüm kızlar yılmayın nolur ya hepimiz aynı şeyi söyloruz bizler yaptık sizlerde yapabilirsiniz ben doktra gdecekken son anda burayı bulup yendim yani kısmetmiş demek buda bana emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum hadi bu ay bitmeden yenin ya nolur dularımız sizlerle
şimdi tek sorunum ben dün tam anlamıyla rahatladımda eşimde tam b...bilse her şey süper dicem,yenen bacılar sizin eşlerde bu sorun oldumu hiç?

tebrikler eccemmm mutluluğun hep sürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…