- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.961
kim için bekliyorsun bakim
fark eder mi canım, kim olursa.. şu aralar maşallahı var kızların 2 günde 2 ya da 3 kişi yendi, darısı bekleyenlerin başına ^.^
bazen kızlar dene yapacağım haberlerimi bekleyin yazıyorlar ondan acaba belirgin bir kişimi diye düşündüm :26::26::26: evet evet artsın artsın katlansın inşallah gelinlerimizzz
Kızlaaar;
24.03.2013 önemli bir gün artık benim hayatımda . Dün gece yarısı itibari ile üstte poziyonda penisi tamamen aldım içime...:) Altta poziyonda ise hiç bişi hissetmedim diyebilirim ama eşim tamamı girdi bitti bu iş dedi... Sanırım bitti vaji kabusu:) taaammmm 4 yıl..10 ay sonra
kimsecikler yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Kızlaaar;
24.03.2013 önemli bir gün artık benim hayatımda . Dün gece yarısı itibari ile üstte poziyonda penisi tamamen aldım içime...:) Altta poziyonda ise hiç bişi hissetmedim diyebilirim ama eşim tamamı girdi bitti bu iş dedi... Sanırım bitti vaji kabusu:) taaammmm 4 yıl..10 ay sonra
ben yardım istiyorumdün akşamda burdaydım arkadaşlara egzersizleri yapamadığımı, yaparken kötü olduğumu söyledim ama yaparsın bu iş sende bitio falan dediler ama ben gerçekten yapamıorum bugün denedim kolonyayla kendime geldim nolur bana yardım edin bi yol gösterin gerçekten yardıma çok ihtiyacım var
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Kızlaaar;
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
günaydın baharım nasılsın :)
günaydın sana da canım.ben iyiyim sennn????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?