Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende iyim bacım kocam yok bu sayede internetle sizlerle sık buluşabilecem inşlh ... sorularnız olursaaa yazarsınız laflarızzz....

sen ne yaptın bu arada egzersizlerni nasıl gidiyorr bacım?
koca yok dert yok yemek yok getir götür yok ohhhhhhhhhhh benim bacıma rahatlasın az.

ne olsun şu karın ağrımda olmasaaa tammmmm krallık yaşıyommmm hoş öyleee uşağım muşağım kimsem yok amaaa kendim çalışmayıncaaa en büyük kral ben olmuş olyom

nasılsınız bakalım........
iydir beaaa minel senden naber:)
şu maçı izliyom sonra seksenler sonraa
gece işler güçler
uffff ufff
harikayımmmmmmm
koca yok dert yok yemek yok getir götür yok ohhhhhhhhhhh benim bacıma rahatlasın az.
vallaaa minacımmmmmmmmmmm enfessssssssssss harikaaa
gerçi gece sabah 3 e dek adam çalıştırdı ya beni ütüsü mütüsü valizi gözleme yaptım okadar sigara böreği yaptım yani beyfendi gidiyor amaaa haftalık yiyeceğinideee yaptıryorrr yineeee:) aparatif yemek için domuz ve katkısı helal olmayan ürünelr yememek adınaaa:)
gerçi ilk başlarda gidiyordu gelyordu hiç bişe hazırlamazdım birgün ya ne yiyon dedim o da geçen az daha domuz eti denk gelyordu neyse farkettimde yeemdim dediiii bendeee

--- aman canım ona dikkat ayrıca kırmızı ve beyaz et tavuk yeme dedim
-neden dedi
-eeee hella kesilmiyor ki dedim balık ye balık iyidir
neyseee
o gün bugundurrr dikkat eder oldu o daa bu kez kabak yine bana patladı gökçe sabaha dek hamur işi yapsın anasını satayım
uffff

bende iyim bacım kocam yok bu sayede internetle sizlerle sık buluşabilecem inşlh ... sorularnız olursaaa yazarsınız laflarızzz....

sen ne yaptın bu arada egzersizlerni nasıl gidiyorr bacım?

Allah kavuştursun canım..iş içinmi gidiyor eşin ?

gel canım sizleri gördükçe mutlu oluyorum...vajiyi yenenleri...bizede ümit veriyorsunuz...

egzersizler güzel canım..sabah çalıştım.çok güzel...kaç kez giriş,çıkış yaptım...gel,git yaptım...
öyle rahatlıyorki vajina ....

Ne güzel canımm ya kaç cm sin ?????

Hergün yeni biri geliyor ne kadar üzülüyorummmm... Yenenleri gördüğümde bir o kadar seviniyorummmmm sende yennnn yardm en kısa zamanda inşş... Kimse kalmasın yenemeyennnnnnnnn ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…