- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.081
bende iyim bacım kocam yok bu sayede internetle sizlerle sık buluşabilecem inşlh ... sorularnız olursaaa yazarsınız laflarızzz....a.s.
tşk. sen nasılsın ?
koca yok dert yok yemek yok getir götür yok ohhhhhhhhhhh benim bacıma rahatlasın az.bende iyim bacım kocam yok bu sayede internetle sizlerle sık buluşabilecem inşlh ... sorularnız olursaaa yazarsınız laflarızzz....
sen ne yaptın bu arada egzersizlerni nasıl gidiyorr bacım?
iyi canım sen?
ne güzel canım Allah bozmasın.bende iyiyim canım tşkrlr çok şükür vajden sonraki huzuru yaşıyorum yeni yeni :)
ne olsun şu karın ağrımda olmasaaa tammmmm krallık yaşıyommmm hoş öyleee uşağım muşağım kimsem yok amaaa kendim çalışmayıncaaa en büyük kral ben olmuş olyomnaber kızlar?
iydir beaaa minel senden naber:)nasılsınız bakalım........
vallaaa minacımmmmmmmmmmm enfessssssssssss harikaaakoca yok dert yok yemek yok getir götür yok ohhhhhhhhhhh benim bacıma rahatlasın az.
Canım sen de yenersinYenmemen için hiçbir sebep yok
Egzersizlerine başladın mı sen ?
arkadaşlar bursada iseniz ve vajinismustan çekiyorusanız bana yazın sizi %100 çözüme ulaştıracak sonuca yönlendireyim ben 6. seansta yendim herkese allah yardımcı olsun..
nasılmış % 100 çözümün yardım etsen olur mu
bende iyim bacım kocam yok bu sayede internetle sizlerle sık buluşabilecem inşlh ... sorularnız olursaaa yazarsınız laflarızzz....
sen ne yaptın bu arada egzersizlerni nasıl gidiyorr bacım?
Allah kavuştursun canım..iş içinmi gidiyor eşin ?
gel canım sizleri gördükçe mutlu oluyorum...vajiyi yenenleri...bizede ümit veriyorsunuz...
egzersizler güzel canım..sabah çalıştım.çok güzel...kaç kez giriş,çıkış yaptım...gel,git yaptım...
öyle rahatlıyorki vajina ....
Ne güzel canımm ya kaç cm sin ?????
10,11 gibi canım....[/QUOT
Eş denemesi hiç yaptın mı bacımın... 10-11 güzelll gelin olmak çok yakın sana halay için bekliyorummmmmm.... Kendini en hazır hissettiğin anda dene istersennnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?