Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gökçe bacım geri geldim.kocamla pc yi paylaşamıyoruz canım.sırayla oturuyoruz o varken kk atmış ben çıkmadım yani...

diğer topicde bişey sordum sende fikrini söyle tatlım
yazdım ama sen ditmiştinn bacım sorunu cvbladım :)

sağol bacımmm...
gelirim bennn yakında sende bu pozisyonlaaa gelicen anlaşılannnnnnnnn

ziraa maşallah feci cmlerdesin senin durumdaaa bitmiş maşallah

10,11 gibi canım....
hey maşallah
kalınlık dimi ona dikkat ediyoruz boy önemli değil
ve desene bugun yarın gelin olucan bacımmm

sudenazy bacım sen nasılsın? nasıl gidiyor bakalım?

İyiyim çok şükür aldım kitabımı okuyorummmm cumaya bitecek.... Sen nasılsın eşinle Allah kavuştursunnn.... Rahat oluyor yalnızken ama zor oluyor biz bir yıl ayrı kaldık vallaaaa daha istemem ayrılmayı kocişimdemmm hele de vajiyi yenmişkennnnn :)))))))

canım sen ne zaman ,nasıl yenmiştin ?
hangi pozisyonda ?

31 Ocak'ta yendim. Canımm tamamen arkadaşların söylediklerini yaptım 4-5 gün bol bol egz yaptım En son 13-14 cm felandı aparatım altta yendim ben egz de sırt üstü uzanıp yapıyordum ondan galiba en rahat öyle hissediyorummmm.... Eşime önceden acı hissettiğimde çık diyordum egz sonra çık desemde çıkma demiştimm galiba eşimin bana kıyamayıp çıkmasından olmuyormuşşş bizimki o gün çıkmadı yavaş yavaş beni rahatlatın nefesi hatırlattı sürekli canım benim.. Biraz sıkmalıyız dişimizi ilki olunca gerisi çokkkk kolayyyy ve huzurluuuuu....

EHLENAM sen ne yaptın sonra ?

ben şuan gaza gelmekle meşgulüm:)) nerdeyse 2 saattir forumdayım ve 100 sayfadan fazla yorum okumuşumdur heralde burda:)) evlendiğimiz ilk haftada doktora gitmiştim ve doktor bi aparatla muayene etmek istedi o aparatı gördükten sonrasını hatırlamıyorum bayılmışım. kendime geldiğimde muayenehaneden nasıl kaçacağımı bilemedim. o günden beride böyle egzersiz, aparat falan deyince kötü oluorum. ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla bu işin egzersizden başka yolu yok. doktorlar o kadar pahalıki onada gücümüz yetmio. ama kararımı verdim şuan hastayım bi kaç güne banyo yaptıktan sonra kesinlikle başlıorum ve şuan gerçekten yapabileceğime inanıorum.(fazlamı gaza gelmişim ne:)) anladığım kadarıyla ilk iş olarak kegel egzersizlerini okuycam sonrada parmak egzersizlerine başlıycam doğru dimi?

evet canım en ölçüsü....boy değil....

Canımmmmm ben de her gece hem egz yaptım hem yenenlerin hik okudunuz hatta denemeden öncede okudum inanmak başarmanınnn yarısııııı hadi gayret başla adet bitince ... Yapmak istemediğinde yaz buraya bîrileri mutlaka destek olur sakın bırakma kendin için yap bunu biz yanındayızzzzzzzz.

işte benimde olcakta ben bi izin versem....inş. o huzuru bende yaşarımmmmm................

işte benimde olcakta ben bi izin versem....inş. o huzuru bende yaşarımmmmm................

Canımm rahatlat kendini 10 11 cm olmuş bak giriyor oraya... Benim korkummm girip orada kasıp kalmasıydı ama apt gördüm bıraktığımda onu itiyorduuuuu korkumun gereksiz olduğunu gördüm sen de korkunu keşfet ve apt olmuşsa oda olur.... Rahatla nefesin önemli kontrol et kendin yerleştir onu yavaş yavaş zorlayın azıcık baskı olabilir ama oda 2 saniye bekle sonra devam et bolda jel sür bak nasıl olacak sende diyeceksinnnnnn ben yaptıysam herkes yapar .... Hadi haberlerini bekliyorummmmmmm..

arkadaşlar meraba..öncelikle uzun zamandır burda yazılanları okuyordum ve bi kaç kerede konuşmalara katıldım..ya kızlar ben çok mutluyum çünkü artık ben bu olaydan kurtuldum..BAŞARDIM açıkcası.dilerim hepiniz atlatırsınız.inanın rahat olun hiç ama hiç acımıyor..ben hala bile inanamıyorum 10 mart ta çözdüm.ilk yaptığımda inanmadım 2. sinde anladım artık ben bunu başardım.

gökçe bacım geri geldim.kocamla pc yi paylaşamıyoruz canım.sırayla oturuyoruz o varken kk atmış ben çıkmadım yani...
gene almış kocişinnnn pc yi keşke kk kendi ekibindeki uzun süre yazan hatunalra tablet hediye etseee ne güzel olur...

harikaaa bacım yeniliyorum listemizi iyi okumalar... evet vajiden kurtuluncaa doğru diyon ama yok beni çok yoruyor eşimin işleri o olmayınca tatil yapyorum amaaaa rahat huzurlu uyuyamıyorummm

evet canım en ölçüsü....boy değil....
harikasın bacımmm sen halletmişin bu işi
içinde beklet ve nefesinle ıkınarak çıkarmayı sağlaaa böylece kasalrın iyice alışacaktır daha sonra jelllinle git gelleri hızlandır öyle deneee harikaaa aşaamdasın

evet ya drlarda bu şekilde egzersiz vermekte ne gerek var 2000-5000 tl parayla rezil olmaya.. haaa ciddden psikolojik ve anatomik cidddi rahatsızlık vardır o zaman anlarımdaaaaa yani cidden buradaki yazılanalrla aynı egzersizler oluyor be bacılarım bu yüzden aman egzersiz yapamadım
drla yenerim belki diye beyninize komutlar yollamayın ne olur.... olurmu anlaştıkmı okuyan tüm hatunlarrrr.... sesim geliyormuuuuuuuuuu

Evet kendimizi keşfedelim hele bir sorun nerede ondan sonra çözüm geliyor ......

Beni kocişimmmmmm çağırıyor hepinize iyi gecelerrrr .....

hey maşallahhhh bacımmmmmmmmmmm çok çok tebrik ediyorummmmmmmmmm gece gece halaya kalkalım hadiiiiiiiiii çok çok tebrikler yeni gelinimizi:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

hadi hanımlar halayaaa

Evet kendimizi keşfedelim hele bir sorun nerede ondan sonra çözüm geliyor ......

Beni kocişimmmmmm çağırıyor hepinize iyi gecelerrrr .....
iyi gecelerrrrrrrrrrrrr

deee
daha halay çekmedik tey teyyyy halaylar cilliyeeeeeeeeee

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…