- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.101
yazdım ama sen ditmiştinn bacım sorunu cvbladım :)diğer topicde bişey sordum sende fikrini söyle tatlım
sağol bacımmm...Allah kavuştursun canım..iş içinmi gidiyor eşin ?
gel canım sizleri gördükçe mutlu oluyorum...vajiyi yenenleri...bizede ümit veriyorsunuz...
egzersizler güzel canım..sabah çalıştım.çok güzel...kaç kez giriş,çıkış yaptım...gel,git yaptım...
öyle rahatlıyorki vajina ....
hey maşallah10,11 gibi canım....
10,11 gibi canım....[/QUOT
Eş denemesi hiç yaptın mı bacımın... 10-11 güzelll gelin olmak çok yakın sana halay için bekliyorummmmmm.... Kendini en hazır hissettiğin anda dene istersennnnn...
yaptım cnm beceremiyorum p.... pozisyonu ..ben öyle kolay vaka değilim cnmyaa...
tekrar tekrar denicem inş.
Hergün yeni biri geliyor ne kadar üzülüyorummmm... Yenenleri gördüğümde bir o kadar seviniyorummmmm sende yennnn yardm en kısa zamanda inşş... Kimse kalmasın yenemeyennnnnnnnn ...
inş. evet kimse kalmasın hiç kimse....
inş. bende kurtulurum...
canım sen ne zaman ,nasıl yenmiştin ?
hangi pozisyonda ?
EHLENAM sen ne yaptın sonra ?
evet canım en ölçüsü....boy değil....
ben şuan gaza gelmekle meşgulüm:)) nerdeyse 2 saattir forumdayım ve 100 sayfadan fazla yorum okumuşumdur heralde burda:)) evlendiğimiz ilk haftada doktora gitmiştim ve doktor bi aparatla muayene etmek istedi o aparatı gördükten sonrasını hatırlamıyorum bayılmışım. kendime geldiğimde muayenehaneden nasıl kaçacağımı bilemedim. o günden beride böyle egzersiz, aparat falan deyince kötü oluorum. ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla bu işin egzersizden başka yolu yok. doktorlar o kadar pahalıki onada gücümüz yetmio. ama kararımı verdim şuan hastayım bi kaç güne banyo yaptıktan sonra kesinlikle başlıorum ve şuan gerçekten yapabileceğime inanıorum.(fazlamı gaza gelmişim ne:)) anladığım kadarıyla ilk iş olarak kegel egzersizlerini okuycam sonrada parmak egzersizlerine başlıycam doğru dimi?
31 Ocak'ta yendim. Canımm tamamen arkadaşların söylediklerini yaptım 4-5 gün bol bol egz yaptım En son 13-14 cm felandı aparatım altta yendim ben egz de sırt üstü uzanıp yapıyordum ondan galiba en rahat öyle hissediyorummmm.... Eşime önceden acı hissettiğimde çık diyordum egz sonra çık desemde çıkma demiştimm galiba eşimin bana kıyamayıp çıkmasından olmuyormuşşş bizimki o gün çıkmadı yavaş yavaş beni rahatlatın nefesi hatırlattı sürekli canım benim.. Biraz sıkmalıyız dişimizi ilki olunca gerisi çokkkk kolayyyy ve huzurluuuuu....
işte benimde olcakta ben bi izin versem....inş. o huzuru bende yaşarımmmmm................
gene almış kocişinnnn pc yi keşke kk kendi ekibindeki uzun süre yazan hatunalra tablet hediye etseee ne güzel olur...gökçe bacım geri geldim.kocamla pc yi paylaşamıyoruz canım.sırayla oturuyoruz o varken kk atmış ben çıkmadım yani...
harikaaa bacım yeniliyorum listemizi iyi okumalar... evet vajiden kurtuluncaa doğru diyon ama yok beni çok yoruyor eşimin işleri o olmayınca tatil yapyorum amaaaaİyiyim çok şükür aldım kitabımı okuyorummmm cumaya bitecek.... Sen nasılsın eşinle Allah kavuştursunnn.... Rahat oluyor yalnızken ama zor oluyor biz bir yıl ayrı kaldık vallaaaa daha istemem ayrılmayı kocişimdemmm hele de vajiyi yenmişkennnnn :)))))))
harikasın bacımmm sen halletmişin bu işievet canım en ölçüsü....boy değil....
31 Ocak'ta yendim. Canımm tamamen arkadaşların söylediklerini yaptım 4-5 gün bol bol egz yaptım En son 13-14 cm felandı aparatım altta yendim ben egz de sırt üstü uzanıp yapıyordum ondan galiba en rahat öyle hissediyorummmm.... Eşime önceden acı hissettiğimde çık diyordum egz sonra çık desemde çıkma demiştimm galiba eşimin bana kıyamayıp çıkmasından olmuyormuşşş bizimki o gün çıkmadı yavaş yavaş beni rahatlatın nefesi hatırlattı sürekli canım benim.. Biraz sıkmalıyız dişimizi ilki olunca gerisi çokkkk kolayyyy ve huzurluuuuu....
hey maşallahhhh bacımmmmmmmmmmm çok çok tebrik ediyorummmmmmmmmm gece gece halaya kalkalım hadiiiiiiiiii çok çok tebrikler yeni gelinimizi:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:arkadaşlar meraba..öncelikle uzun zamandır burda yazılanları okuyordum ve bi kaç kerede konuşmalara katıldım..ya kızlar ben çok mutluyum çünkü artık ben bu olaydan kurtuldum..BAŞARDIM açıkcası.dilerim hepiniz atlatırsınız.inanın rahat olun hiç ama hiç acımıyor..ben hala bile inanamıyorum 10 mart ta çözdüm.ilk yaptığımda inanmadım 2. sinde anladım artık ben bunu başardım.
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrEvet kendimizi keşfedelim hele bir sorun nerede ondan sonra çözüm geliyor ......
Beni kocişimmmmmm çağırıyor hepinize iyi gecelerrrr .....
hey maşallahhhh bacımmmmmmmmmmm çok çok tebrik ediyorummmmmmmmmm gece gece halaya kalkalım hadiiiiiiiiii çok çok tebrikler yeni gelinimizi:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
hadi hanımlar halayaaa
Eki Görüntüle 669161
inşallah bacımmm... sen nasılsın ne aşamadasın neler yapmaktasın?darısı benim başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?