- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.121
cecemmmmmmm durumlar nasıl bacımmmmmmmmmmmmmmhele bir haftalık raporunu alalımmmm nasıl geçirdin hafta sonunu??? inşallah herşey yolundaaadır ve egzersizlerini aksatmadannnnnn tam gaz gidiyorsundur dimiii bacım????????
güzel haberler ver hadi bekliyoruz
Ahhhhh bide şu delikıss,cecem ve hayalide gelin edebilsek
:) ben ailemin yanına gitmiştim 2 hafta o yüzden yoktum hatta gidene kadar cecemi takip etmiştim ama hasta oldu ilaç falan kullanıyorum demişti belki bu iki hafta içinde cecem yenmiştir dedim ama malesef çok kızıyorum ona milletle uzman gibi konuşuyo sırf tembelliğinden kendine faydası yok 1 kere yense o tembelliği kafasını duvarlara vuracak..sen nasılsın nasıl gidiyor
ben yendiğimde sadece içime alabildim eşim erken boşaldığı için gitgel yapamamıştıya gitmeden 1 gece önce tam tamına bir ilişki oldu çok mutlu oldum ama döndüğümde regldim bugün bitti inşallah akşama..................................
:))))))))))))))
eeee nasıl gidiyor egzersizler kızlarrr gelinde yok son 3 günde baktım yazılanlara ama mart ayında çok az gelinimiz oldu , cecemm ne durumda ???:26:
Kızlaaar;
24.03.2013 önemli bir gün artık benim hayatımda . Dün gece yarısı itibari ile üstte poziyonda penisi tamamen aldım içime...:) Altta poziyonda ise hiç bişi hissetmedim diyebilirim ama eşim tamamı girdi bitti bu iş dedi... Sanırım bitti vaji kabusu:) taaammmm 4 yıl..10 ay sonra
Cecem canım nasılsın ?
diğer topicte bir rahatsızlığından bahsetmiştin. Gittin mi doktora ?
napıyosun kız gelişme var mı tembel teneke seni :)
cecemcim bana sakın kızma ama sen cidden biraz tembel çıktın bak ben hamile kalacam hadi bacım ya sana güveniyorum
cecemmcim çokk geçmiş olsun ne yaptın dr gittin mi bugün aklımdaydın hep ne oldu canım sana böyle
ya bu cecem bize kızdımı ne hiç cevap vermedi kimseye üzüldümü acaba ama valla billla cecem
sen gaza gel diye hemen yap diye bacım ben mesela sırf gökçeme hesap vericem diye yaptım egzersizleri utanıyordum
yapmadım diyince
selam arkadaşlar nasılsınız baştan sona oku oku geldim şimdi herkez beni sormuş birşeyler demiş Allah razı olsun ilginiz için şimdi tek tek aynı şeyleri söyliyerek cvp vermiyim dedim böyle toptan yazıyım altta ben bildiğiniz gibi geçen hafta çarşamba günü sol koltuk altında bi sıkışma yaşamıştım ve bu cumartesi gününe kadar sürdü pazar sabahı biraz egzersiz yapıyım dedim ve bi inanılmaz bir kütleme oldu sol kolumda sonra sıkışma olayını birdaha yaşamadım çok şükür...
ama inanılmaz bir ağrı göğsümde etrafında işte sol tarafıma kesinlikle yatamıyorum neyse kitlenme olayı geçince benki dr a gitmeyi seven biri olmadığım için gitmedim kızıcaksınız ama gidemedim öyle bugüne geldim 23 ünde regl olcaktım 21.nde 2 damla bir kan gördüm tamam regl oldum dedim kesildi gelmedi birdaha sonra 23 .nde akşam birdaha 2 3 damla kan geldi birdaha kesildi gidiş o gidiş birdaha bişiy gelmedi öyle regl oldum olucam beklemedeyim valla göğsümün ortasında taş var sanki bu sol taraf ağrısı mahvetti beni ben bu gidişle ölücem dr a gitmeden böyle işte regl geldimi gelicekmi o damla damla kanlar neydi niye regl gelmiyo e dr a da gitmiştim geçen ay gecikti diye tertemiz bişiy yok aman yoruldum anlıyacağınız dün kriz geçiriyordum evde ondan önceki gün evde değildim yani böyle herşeyden koptum valla erteleme hastalığıysa bu illet ben elimde olmayan nedenlerden dolayı genelde erteliyorum yapacak birşey yok elimden gelen birşeyde yok egzersiz yapamam regl olmadım vucudum kasıldı kaldı çözülemiyorum ellerim ayaklarımm buz resmen ne yaptıysam ısınmıyorlar farklı bi boyuta geçtimm AMANNNN SIKILDIM YA VALLA HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN İLGİLENDİNİZ HERŞEY İÇİN AMA ÇOK YORULDUM GALİBA BİRAZ BEKLİYİM EN AZINDAN REGL OLANA KADAR SONRA SÖZ DEMEK İSTEMİYORUM AMA BIRAKMICAM ELBET BU İŞİN PEŞİNİ ARTIK LAFLA DEĞİL YAPARAK GÖSTERMEK İSTİYORUM ÇOK LAF SÖYLEDİM ÇOK SÖZ VERDİM İNANCIM KALMADI :))