Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ahhhhh bide şu delikıss,cecem ve hayalide gelin edebilsek

eeee nasıl gidiyor egzersizler kızlarrr gelinde yok son 3 günde baktım yazılanlara ama mart ayında çok az gelinimiz oldu , cecemm ne durumda ???:26:

Cecem canım nasılsın ?

diğer topicte bir rahatsızlığından bahsetmiştin. Gittin mi doktora ?

napıyosun kız gelişme var mı tembel teneke seni :)

cecemcim bana sakın kızma ama sen cidden biraz tembel çıktın bak ben hamile kalacam hadi bacım ya sana güveniyorum

cecemmcim çokk geçmiş olsun ne yaptın dr gittin mi bugün aklımdaydın hep ne oldu canım sana böyle

selam arkadaşlar nasılsınız baştan sona oku oku geldim şimdi herkez beni sormuş birşeyler demiş Allah razı olsun ilginiz için şimdi tek tek aynı şeyleri söyliyerek cvp vermiyim dedim böyle toptan yazıyım altta ben bildiğiniz gibi geçen hafta çarşamba günü sol koltuk altında bi sıkışma yaşamıştım ve bu cumartesi gününe kadar sürdü pazar sabahı biraz egzersiz yapıyım dedim ve bi inanılmaz bir kütleme oldu sol kolumda sonra sıkışma olayını birdaha yaşamadım çok şükür...
ama inanılmaz bir ağrı göğsümde etrafında işte sol tarafıma kesinlikle yatamıyorum neyse kitlenme olayı geçince benki dr a gitmeyi seven biri olmadığım için gitmedim kızıcaksınız ama gidemedim öyle bugüne geldim 23 ünde regl olcaktım 21.nde 2 damla bir kan gördüm tamam regl oldum dedim kesildi gelmedi birdaha sonra 23 .nde akşam birdaha 2 3 damla kan geldi birdaha kesildi gidiş o gidiş birdaha bişiy gelmedi öyle regl oldum olucam beklemedeyim valla göğsümün ortasında taş var sanki bu sol taraf ağrısı mahvetti beni ben bu gidişle ölücem dr a gitmeden böyle işte regl geldimi gelicekmi o damla damla kanlar neydi niye regl gelmiyo e dr a da gitmiştim geçen ay gecikti diye tertemiz bişiy yok aman yoruldum anlıyacağınız dün kriz geçiriyordum evde ondan önceki gün evde değildim yani böyle herşeyden koptum valla erteleme hastalığıysa bu illet ben elimde olmayan nedenlerden dolayı genelde erteliyorum yapacak birşey yok elimden gelen birşeyde yok egzersiz yapamam regl olmadım vucudum kasıldı kaldı çözülemiyorum ellerim ayaklarımm buz resmen ne yaptıysam ısınmıyorlar farklı bi boyuta geçtimm AMANNNN SIKILDIM YA VALLA HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN İLGİLENDİNİZ HERŞEY İÇİN AMA ÇOK YORULDUM GALİBA BİRAZ BEKLİYİM EN AZINDAN REGL OLANA KADAR SONRA SÖZ DEMEK İSTEMİYORUM AMA BIRAKMICAM ELBET BU İŞİN PEŞİNİ ARTIK LAFLA DEĞİL YAPARAK GÖSTERMEK İSTİYORUM ÇOK LAF SÖYLEDİM ÇOK SÖZ VERDİM İNANCIM KALMADI :))

cecemmmmm bacım nasılsınnnnnnn pek bir havan yok gibi hisssetttim nedense iyimisin kıssss??????????

evrim bacım iyi geceler sen nasılsın havalar iyice ısınmıştır orda biz yeniden kışa geçtik acaip sıkıcı ankara mevsimi

Yazdım canım ne var ne yoksa bi önceki sayfada kaldı öyle valla havam hiç yok bugünlerde bunalıma girdim sanırımm :))

aman beeeeeeeeeeeee cecemmmmmmmmmmmmm
bir yeneydin hayırlısı ileee
amaaa bişeler çıkar olduuu yahuuu
aman bacım dikkat et kendineeee ne olur
ani garip gurip hareketler yapma bacım kaslarını rahatlat
hatta vücud olarakda bilinçlice spor yapıver be bacım....
neyse şimdilerde daha iyisindir inşlh
sıkıldım falan demek yokkkkkkkkkkk
sözünü tutacağnada eminim.
aksilikleri bertaraf et sen bu işi biliyon sadece son atışlar kaldı :) inancınııı toparlaaaa bacımmmm ziraaaa en önemli gücümüz o.... amannn olur böyle inişler çıkışlar şöyle bir silkinnnn kendine gel... regl etkiside vardırrr geçen aydanda düzen iyice bozuluncaaa ancak 3 aya düzene girerrr... gerilimlerin sıkıntının psikolojik olarak sebebi budur sanırsammm bir dahaki konuşmammıza görcem seniiii
seni böyleee görmek istemiyorum cecoşşşşşşşşş

tamammmı

Yazdım canım ne var ne yoksa bi önceki sayfada kaldı öyle valla havam hiç yok bugünlerde bunalıma girdim sanırımm :))
maaalesefki sanal sosyal ortam dahi olsa feci fark ettim hisssetttim sıkıntınııı... ufff nen var yaaa aman be cecemmm bunalımlardaa iyidir sonrasındaaa gözünü karartıp (ben gibi çılgınca olmadığı sürece) güzel şeyler gelebilir....
ama yinede dikkat et her tür sağlığına

yapabileceğmiz bişey varmı bacım.... nutkum tutulyorrrr yazacak bişeyde bulamıyorummm ... kafanı boşalt azcık isterden:)

inşallah canım yani inşallah dediğin gibi olur herşey valla şu an gözlerim yarı kapalı yazıyorum baygın haldeyim hee :)) sağol gökçecim herşey için tabiki pes etmiyorum bunuda bi atlatayımda inşallah gerisi Allah kerim diyelim canım...

sağol canım valla bende bilsem olur arada yaa ama geçer sonra yine dellenirim burdaa ben Allah sağlık sıhhat nasip etsinde inş. gerisi önemli değil Göksel Bende Bi Aşk Var 2012 HD Göksel Yeni Albüm - YouTube bak bunu dinliyorum şimdi ama şarkı sözlerinin hiç bir anlamı yok sadece iyi geliyor :))

hadi git uyu bacım... inşallah atlatacaksındır en erken zamanda tabiiiiiiiiiii

bu şarkı benim yaşam hikayemi anlatyor içimdeki aşkı yaşatamayn kocama armağan ediyorum....
sende ki aşk bundan öteyse mutlu ol sevin sevil

bunun için sıkmaaaa canını mutlu olman için çok sebebin var ken olumsuz ruha bürünme... elbette olumsuz ruh halide olucaktır amaa çok takılmaaaa...
bak gece gece efkarlandırdın beni ben sözlere takıldımmmmmmmmm ne olcak
hadi git uyu bacım
iyi geceler

bu kadar kadın normal bi bizim mi canımız tatlı anlamdım gitti ne zor işmiiş bu :)
yok yok bir çoğumuzun eşi acaip relaks çıt kırıldım bizim nazımızla oynayan tipler falan böyle yazmışlardı öncelerden birkaç arkdşlarrr yani kocalarmız saçlarmızın sürüklese şöyle yenecez diyeni bile oldu.. inann

ben elbette erkeğin tavır davranışı çok önemli ama kadının bu isteği egzersizlerle yenme halinin gayet önemli ve sağlıklı bir ilişkiye dönüşmesinde rol oynadığı kanısındayım....
onun için combocum ne yapyozzz
bacım
egzersiz egzersiz egzersiz

Allah yardımcın olsun canım Rabbim kocacığını öyle bir kendine getirsinki tam istediğin gibi biri olur inşallah hadi öpüldün hayırlı geceler....

Allah yardımcın olsun canım Rabbim kocacığını öyle bir kendine getirsinki tam istediğin gibi biri olur inşallah hadi öpüldün hayırlı geceler....
sağol bacım aminnnn herkesin eşini yuvasına eşine bağlı düzgün efendi ahlaklı bireyler etsin rabbbim...
iyi geceler bacım

herkese günaydınlar kızlar egzersiz yapanlar ve penis denemesi yapanlar size şu şarkıları armağan ediyorum

Kasma kasma kasmadan da olur işte
Acısa da öldürmez

ben bunları çok söyledim başarmadan önce gerçekten kasmayınca hiç bişey yok
acı yok yanma var oda öldürmez kimse ölmedi bunu yaparken bizde ölmedik sizde ölmezsiniz

yeni gelin tebrik ederim seni Allah başka dert vermesin

cecoşş dr niye gitmedin kızz sana bişey diyeyim mi benim yıllardır böyle bir sorunum var sol tarafım arada bir sıkışır sola yatamam ben bir sürü dr gezdim kardiyolojiye gittim ankara da gittim burda gitmediğim hastane kalmadı özeli devleti ama kalbimde bişey çıkmadı kimi sıkıntıdan dedi gerçekten bazen sıkılınca oluyo kimi kas sıkışması dedi kas sıkışmasını diyen daha çok oldu acaba sen de de öyle bişey mi oldu dr kalp öyle uzun süreli ağrı yapmaz demişti bana kasların sıkışıyordur demişti halen de yaşıyorum ama artk gitmiyorum dra hatta bir dra çok sinirlenip kızmıştım bişey yok demişti bişey yoksa ne diye ağrıyo diye çıkışmıştım adamda kendinizde niye hastalık arıyosunuz demişti ee bee adam ben aramıyom ama bu ne niye ağrıyoo neyse ben alıştım onunla yaşamayasana da şifalar dilerim

minel kızz gözün aydınn rahatlamışsın artık yavaş yavaş alışacaksın canım zamanla evrimin de dediği gibi sanki kırk yıldır yapıyomuşsun gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…