Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlaaaaaaar nabersiniz ?
hatırladınız mı beniiiiiii. korkagın teki şimdilerde bebek isteyen bir eski vajiliyim.
Ne var ne yok? Rabbim bu illetten kurtarsın sizleri.Yasamayan bilemez.Kabus dolu günler hiçbişeyden tat almama yeninde kurtulun haydi kızlar

Teşekkür ederim kgokce; sanırım senin dediğin gibi dikine girmeye çalışıyor. Ama bir duvar var gibi canım yanıyor.. Önce dik girip sonra aşağıya doğru kayması gerekiyor anladığım ve okuduğum kadarıyla.. Ben kızlık zarımın yırtılıp yırtılmadığını nasıl anlayabilirm. Doktora gidicem sırf bunu bilemediğim için gidemiyorum.. Sevgiler..

:) hadi bakalımmmm ne olucak zaman

daya bacımmmm namıdıyar dayan25 daya bacımmm senin nasıl gidiyor iyice alıştın mı bariii

doğru anlamışın bacımmmm...dr a git istersennkontrol etttir bakalım bacımmm inşlh bir sıkıntı yokturrrrr

yaseminciğim senin ve arkadaşların desteği ile inşallah, ama kalın olduğu için korkuyorum canım yancak diye , parmağım girdiya şimdi

kadın mı oldum ben :)

yaseminciğim senin ve arkadaşların desteği ile inşallah, ama kalın olduğu için korkuyorum canım yancak diye , parmağım girdiya şimdi

kadın mı oldum ben :)

yok canım daha kadın olmadın şu penisi bi al da o zaman daha güzel duygular hissediceksinnn Allahım göstersin o günleri...
canın acımayacak telaş yapmaaaa, garanti veriyorum acımayacak

yok canım daha kadın olmadın şu penisi bi al da o zaman daha güzel duygular hissediceksinnn Allahım göstersin o günleri...
canın acımayacak telaş yapmaaaa, garanti veriyorum acımayacak

amin canım inşallah, sorularımla sıkıyorum seni ama bişey daha var, kızlık zarım yırtıldımı yani kanama filan hiç olmadı

amin canım inşallah, sorularımla sıkıyorum seni ama bişey daha var, kızlık zarım yırtıldımı yani kanama filan hiç olmadı

canım egzersiz yapan çoğu arkadaştan kan gelmedi egzersiz sırasında veya ilişki sırasında, çünkü orayı zorlamadan esnetmeye çalışıyoruz ya... zar da öyle kalın değil ki, sadece vajinanın çevresindeki incecik bişey
ama benden az da olsa gelmişti, çünkü ben 7 cm civarında yenmiştim, fazla esnetmeden penis denemesine geçtim sabırsızdım azcık 12 13 cm de yenenlerin çoğundan kan gelmedi canım... cmleri de aparatının çevresini ölçerek hesaplıyosun onuda söyleyeyim...

amanınn öyle bir adam böyle mi oldu ama şaşırmadım ya öncesinde çok şey yapanlar sonrasında o yaptıklarından hep eser klamıyor zaten oyüzden orta düzey davranan adamla evlenicen ayy gökçe canım Allah sabır versin ay çok zor yaa gökçecim umudunu kes bu adamdan sen be canım üzülme artık boşver ye iç yat gez arkadaş varsa onlarla görüş yoksa işin zor tabi benim yok mesela tırlatıyom bazen tek başıma neyse canım valla Allah yrdımcın olsun...

ay kuzum seninkide benimki gibiymiş hee hatırlatınca herşeyi yapıyo sonra ara veriyo yine hatırlatıyom yapıyo öyle idare ediyoruz bende geçenlerde beni gezdirmiyo diye ağlamştım ne manyaklı kdemi ay bilmiyom işte benzer şeyler yaşıyoruz biz kadınlarr ne diyim şimdi erkekleri anlamaz zor...

evet serapcımmmm bendende kan man gelmediiii çünkü ben 3 yıl vajili yaşadımmm ve 1 yıl egzersiz yaptımmmm acaip beter bişeydim 1 yıl düzensizce egzersz yapıncaaa kanama manama olmadı halada olmadı.... neyseki adammmm onu dert etmedi:)
yani bu yüzden eşinle bu egzersizlerin kanama durumu olma ihtimalini azalttığnı de.... yoksa gelmeyince bazı adamalr sıkıntı yapabilyormuşşşş yaşayan bacılarmız oldu ne yazık ki

aman bilgi ver egzersizlerinden eşine oldumu serapcım...
ayrıcaa sorularnı sor sıktığın bişe etttiğin yok rahat ol bacım

tamam canım teşekkür ederim , git kocanla ilgilen yeter bizimle ilgilendiğin iyi geceler :)

tamam gökçeciğim onuda söylerim, inşallah uzamaz benim iş , yarın mumla deniycem bakalım alabilecekmiyim

tamam canım dinliyorum teşekkür ederim ay üzülme artıkk alışmaya çalış ya alışıcan yada böyle kahrolucan canım ALlah kocanı kendine getirsin inş. boşver yaa unut gitsinnn canından kıymetlimi Allah aşkına o oturup böyle 5 dk düşünse senin gibi oo neler olmazdı ama adamın kafası rahat demekki sorsan e ekmek parası gökçee derr böyle gözlerini dikip çalışıyorum derr ıyy hiç sevmiyorum bak bende uyuz oldummmmmmmmmmmmmmmm:113:

Son düzenleme:
tamam gökçeciğim onuda söylerim, inşallah uzamaz benim iş , yarın mumla deniycem bakalım alabilecekmiyim
dene bakalımmmm bacımm bol jel kullan prezervatife tak hatta öncesindeee peçeteye sarrr streçleee...

ilk aslındaa ince mumla başlasan daha rahat olur gidipde hemen şamdan mumu ile başlamasannnn yavaş yavaş büyütürsün bacım ben öyle yaptıydımmmm
cecemcimmmm birdaha koca demeyecemmm tamammm ayrıca aynını dediiiiiiiiiiiiii ekmek parasııı

canım zaten ben orta parmaktayım, bu mumda çok kalın değil orta parmağımdan biraz kalın yapmayım mı ?

canım zaten ben orta parmaktayım, bu mumda çok kalın değil orta parmağımdan biraz kalın yapmayım mı ?
kural şu bacım bir önceki rahat yaptığın şekilde iyice yapıpppp git gele alıştır ve onu çıkarıp hemen aparatı takıverrr:) olur yap yap sen madem orta aprmaktasınnn....

maşallah baya iyi gidiyon

şükür canım , inşallah alabilirim alamazsam ince mumlarla yaparım dediğin gibi, zaten orta parmaktada acıyo hem

dua et bana

de canım de içini dök anlatki patlama bende kendimi yerine koyuyorum sinir oluyorum işte gıcık şeyy ya demiş birde yani biliyorum erkekler sıkıştımı hemen sığınır birşeylerin arkasına ah ahhhh elime vercekelrki böylelerini sopaya dizicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…