- 3 Ekim 2012
- 644
- 7
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.561
:) hadi bakalımmmm ne olucak zamanya gökçem boşasan bi dert boşamasan bi dert işteboşanınca nolucak kestirmek mümkün mü, ne bileyim sen bilirsin
ben kimsenin boşanması taraftarı değilim, çok dayak şiddet tecavüz hakaret varsa ilişkide istisna tabi...
Allah büyük yavrucum ya, sana da bi çıkış yolu göstersinnnn
daya bacımmmm namıdıyar dayan25 daya bacımmm senin nasıl gidiyor iyice alıştın mı bariiikızlaaaaaaar nabersiniz ?
hatırladınız mı beniiiiiii. korkagın teki şimdilerde bebek isteyen bir eski vajiliyim.
Ne var ne yok? Rabbim bu illetten kurtarsın sizleri.Yasamayan bilemez.Kabus dolu günler hiçbişeyden tat almama yeninde kurtulun haydi kızlar
doğru anlamışın bacımmmm...dr a git istersennkontrol etttir bakalım bacımmm inşlh bir sıkıntı yokturrrrrTeşekkür ederim kgokce; sanırım senin dediğin gibi dikine girmeye çalışıyor. Ama bir duvar var gibi canım yanıyor.. Önce dik girip sonra aşağıya doğru kayması gerekiyor anladığım ve okuduğum kadarıyla.. Ben kızlık zarımın yırtılıp yırtılmadığını nasıl anlayabilirm. Doktora gidicem sırf bunu bilemediğim için gidemiyorum.. Sevgiler..
yok canım bişey olmaz , o mumu güzelce peçeteyle sar sonra streçle yapıştır tuttur iyicesonra prezervatife geçirerek yap egzersizlerini acımaz hiç korkma , yönde şaşırma yeter, sürekli popona doğru eğim ver girdikten sonra
valla gayretini taktir ettim canım, inşallah bana gelin oldum haberini de verirsinn
yaseminciğim senin ve arkadaşların desteği ile inşallah, ama kalın olduğu için korkuyorum canım yancak diye , parmağım girdiya şimdi
kadın mı oldum ben :)
yok canım daha kadın olmadınşu penisi bi al da o zaman daha güzel duygular hissediceksinnn Allahım göstersin o günleri...
canın acımayacak telaş yapmaaaa, garanti veriyorum acımayacak
amin canım inşallah, sorularımla sıkıyorum seni ama bişey daha var, kızlık zarım yırtıldımı yani kanama filan hiç olmadı
yaaa zor evet ama ben zor imkansız şeyler istemiyom git banaaa deve kuşu yumurtası al yukutlar zümrütler evler katlar al demiyom
ne var bir şiir okusaaa
gözlerme baksa dans etsee
hödük evlenemden önceeeee keman eşliğindeeee kahve içmeler ayaralrdı
dans ederken feci bir ortamda evlilik teklif ederdi okulma saksıda orkideler yollardı hastayken eve yemek yollardı:) ne nane oldu şimdiiiiiiiiiii
bacım hoş geldim
tam girmiyor demişin
bir ciddden bukadar alabilyorsan bir kaç gün egzersiz yaparak hızlıca ielrleyip bu işi kökten çözebilirsinnnnnnnn:) bunun için 1.sayfa başındaki kegelleri oku yap
çok basit
ve parmak egzersizi uygun olur sana aparata gerek kalamdan halledebilirsin zannımcaaa onları uygula
ha birdeeeee ön sevişmeyi uzun tutmanız seni daha rahatlatacaktır kayganlaştırı adınada jelll önerebilirimmmm çok daha hızlı ilerlersin bacım.... birdeeee girişden sonraaa tam girebilmsei için nefes verrrrrrrrirken eşin anüs yönüne doğru itttirmeli öyle dikine dikine değillll şimdilik bunalrı önerebilirim bacım.... güzel haberlerni almak ümidiyleeee hoşçakal
yeni saçını güle güle kullan canımcımmmm
o yaşadıklarında zaman zaman herkeste olur gökçem ya:44: ben bile bazen ağlıyorum eşim ilgi göstermeyince delilik di migenelde adet olacağım zaman fazlalıkta ama ben de bugün farkettim ne zamandır eşim beni sevdiğini söylemedi bana, ben de sabah kalktım banyo aynasına günaydın kıymet bilmez adam, keşke biraz sevgini gösterseydin yazan kağıt yapıştırdım sonra geldi mutfağa günaydın canımlar falan havada uçuşuyor illa söylicez anacım bunlara yoksa anlamıyolar hayatta
canım egzersiz yapan çoğu arkadaştan kan gelmedi egzersiz sırasında veya ilişki sırasında, çünkü orayı zorlamadan esnetmeye çalışıyoruz ya... zar da öyle kalın değil ki, sadece vajinanın çevresindeki incecik bişey
ama benden az da olsa gelmişti, çünkü ben 7 cm civarında yenmiştim, fazla esnetmeden penis denemesine geçtim sabırsızdım azcık12 13 cm de yenenlerin çoğundan kan gelmedi canım... cmleri de aparatının çevresini ölçerek hesaplıyosun onuda söyleyeyim...
evet serapcımmmm bendende kan man gelmediiiiçünkü ben 3 yıl vajili yaşadımmm ve 1 yıl egzersiz yaptımmmm acaip beter bişeydim 1 yıl düzensizce egzersz yapıncaaa kanama manama olmadı halada olmadı.... neyseki adammmm onu dert etmedi:)
yani bu yüzden eşinle bu egzersizlerin kanama durumu olma ihtimalini azalttığnı de.... yoksa gelmeyince bazı adamalr sıkıntı yapabilyormuşşşş yaşayan bacılarmız oldu ne yazık ki
aman bilgi ver egzersizlerinden eşine oldumu serapcım...
ayrıcaa sorularnı sor sıktığın bişe etttiğin yok rahat ol bacım
cecemmmmmmmmmmmmmmm sağollllllllllllllllllllllll......
çok sağollll yaa içimi ferahlatttınnn
Onur Koc - Ondört Bahar - YouTube
geldi bahar ayları gevşedi gönül yayları
al sanaaa dinlee cecemmm benden sana gelsin banada biri hediye etti
dene bakalımmmm bacımm bol jel kullan prezervatife tak hatta öncesindeee peçeteye sarrr streçleee...tamam gökçeciğim onuda söylerim, inşallah uzamaz benim iş , yarın mumla deniycem bakalım alabilecekmiyim
cecemcimmmm birdaha koca demeyecemmm tamammmtamam canım dinliyorum teşekkür ederim ay üzülme artıkk alışmaya çalış ya alışıcan yada böyle kahrolucan canım ALlah kocanı kendine getirsin inş. boşver yaa unut gitsinnn canından kıymetlimi Allah aşkına o oturup böyle 5 dk düşünse senin gibi oo neler olmazdı ama adamın kafası rahat demekki sorsan e ekmek parası gökçee derr böyle gözlerini dikip çalışıyorum derr ıyy hiç sevmiyorum bak bende uyuz oldummmmmmmmmmmmmmmm:113:
dene bakalımmmm bacımm bol jel kullan prezervatife tak hatta öncesindeee peçeteye sarrr streçleee...
ilk aslındaa ince mumla başlasan daha rahat olur gidipde hemen şamdan mumu ile başlamasannnn yavaş yavaş büyütürsün bacım ben öyle yaptıydımmmm
cecemcimmmm birdaha koca demeyecemmm tamammmayrıca aynını dediiiiiiiiiiiiii ekmek parasııı
kural şu bacım bir önceki rahat yaptığın şekilde iyice yapıpppp git gele alıştır ve onu çıkarıp hemen aparatı takıverrr:) olur yap yap sen madem orta aprmaktasınnn....canım zaten ben orta parmaktayım, bu mumda çok kalın değil orta parmağımdan biraz kalın yapmayım mı ?
kural şu bacım bir önceki rahat yaptığın şekilde iyice yapıpppp git gele alıştır ve onu çıkarıp hemen aparatı takıverrr:) olur yap yap sen madem orta aprmaktasınnn....
maşallah baya iyi gidiyon
dene bakalımmmm bacımm bol jel kullan prezervatife tak hatta öncesindeee peçeteye sarrr streçleee...
ilk aslındaa ince mumla başlasan daha rahat olur gidipde hemen şamdan mumu ile başlamasannnn yavaş yavaş büyütürsün bacım ben öyle yaptıydımmmm
cecemcimmmm birdaha koca demeyecemmm tamammmayrıca aynını dediiiiiiiiiiiiii ekmek parasııı
dualarım senle bacımmmmmmmmmmmmmm inşlhhh acı yokkk hafifi yanma olur o da normallllşükür canım , inşallah alabilirim alamazsam ince mumlarla yaparım dediğin gibi, zaten orta parmaktada acıyo hem
dua et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?