Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hımm.bende süpriz olcak sanmıştım saçını...

karıştırdın heralde :44:

artık aparatta usta oldum nerdeyse o derece yani :26:

Son düzenleme:

cecemmmmmmmmmmm ben eşsizzz daha rahatımmmm.... zaten ev mobilya dolu ha eş ha bir hödük ha bir mobilyaaaa odun kalsın gitttiği ülkedeeeee gelmesin.... istemiyom onuuuuuuuuuuu

ay gökçeee kendine gell valla dayak istiyon sen heee bu kütük kocanda hem kıskanç hem kütük töbe töbee onu bi sopadan geirmek lazımm vallaa neyse canım üzme kendini kendi,ne gellll he yanlış bişiy yapmaa sakınnnn :44:

hımm.bende süpriz olcak sanmıştım saçını...

karıştırdın heralde :44:

artık aparatta usta oldum nerdeyse o derece yani :26:
vavvvvv anımsıyorummmm evetttt:) şu denemelereeede birr geçeydinnn olaydı halayını çekeydikkkk sanırım taaaaaaaaaaa aralıkda arkdşlık daveti etmiştinnnn ogün bugundur aklımdasınnnn bacımmmm:)

ayrıca usta olman harikaaaaa

ne yapabilirim ki yanlış olarak allahasennnnnnnnnn

Sahracım geçmiş olsun tebrik ederim

Kararlıyım artık. Deneyeceğim vaktim oldukça hem kendim hem eşim için.
aferin bacımmmmmmmmmmm karralılıkla devam et eş parmağı veya mumla yaptığın aparatla ielrleee yön içine aldıkdan sonra anüs yönüne olarak itiverirsen feci rahat giricektirrr.. vede bol jel kullan bacım ne şekilde deniyorsan ilk etapda jel önemli cidden...
inşallah güzel habelerini alırız emi bacım

ne bileyim duygusal arayışa falan geçersin kocayı tekmelersin falannnn
yani cecemmmmmmmmmmm ufffffffffffff dimi
amaaa allah korusun bacımmm eşimden duygusal şiirler bekliyom yoksaaa amannnnnnnnnn:)

amaaa geelcek ay tamamen yok
mayısa tekmeyi atarsam atarımmmmmmmmmmmm bıktırdı beni

canım tşkr,,,,haklısın regl bitince daha detaylı ettireyim en iyisi kaam rahat olsun

yani cecemmmmmmmmmmm ufffffffffffff dimi
amaaa allah korusun bacımmm eşimden duygusal şiirler bekliyom yoksaaa amannnnnnnnnn:)

amaaa geelcek ay tamamen yok
mayısa tekmeyi atarsam atarımmmmmmmmmmmm bıktırdı beni

valla zor canım ya işin şakası bi yanada uyumlu eş bulmak çok zor Allah a şükür ben o yönden şimdilik iyiyim benimkinin öyle huysuzluğuda yok sıkıcı yanıda yok işte ama ben isterimde isterimm işte biz kadınlar böyle ama seninki zor canım ya birde durmadna şehir dışına çıkıyo kız bune böyle sen niye onunla gitmiyon ben olsam giderim illaki kaldığı otel bişiy vardır yani boş bırakmaya gelmez kız erkekleri bukadarrr bence bi teklif et yani. ordada internet vardır al kucağına dizüstü pc ni otur orda keyfine bak

merhaba kızlar;
uzun bi süredir takip etmeme rağmen ilk kez yazıyorum..Çok uzatmak istemiyorum..Yaklaşık 1,5 yıldır evliyim. İlk zamanlar eşimle beraber olamadım.. Sonraları kendi kendimi rahatlatarak çözüm bulmaya çalıştım..Sanırım şimdilerde biraz daha iyiyim. Ben şunu sormak istiyorum. Eşimle beraber oluyor gibiyim ama tam girmiyor sanki. Yani penisin hepsi girmiyor sanki.Yardımcı olur musunuz tecrübelerinizle.. Sevgiler..

yaaa zor evet ama ben zor imkansız şeyler istemiyom git banaaa deve kuşu yumurtası al yukutlar zümrütler evler katlar al demiyom
ne var bir şiir okusaaa
gözlerme baksa dans etsee
hödük evlenemden önceeeee keman eşliğindeeee kahve içmeler ayaralrdı
dans ederken feci bir ortamda evlilik teklif ederdi okulma saksıda orkideler yollardı hastayken eve yemek yollardı:) ne nane oldu şimdiiiiiiiiiii

bacım hoş geldim
tam girmiyor demişin
bir ciddden bukadar alabilyorsan bir kaç gün egzersiz yaparak hızlıca ielrleyip bu işi kökten çözebilirsinnnnnnnn:) bunun için 1.sayfa başındaki kegelleri oku yap
çok basit
ve parmak egzersizi uygun olur sana aparata gerek kalamdan halledebilirsin zannımcaaa onları uygula
ha birdeeeee ön sevişmeyi uzun tutmanız seni daha rahatlatacaktır kayganlaştırı adınada jelll önerebilirimmmm çok daha hızlı ilerlersin bacım.... birdeeee girişden sonraaa tam girebilmsei için nefes verrrrrrrrirken eşin anüs yönüne doğru itttirmeli öyle dikine dikine değillll şimdilik bunalrı önerebilirim bacım.... güzel haberlerni almak ümidiyleeee hoşçakal

yok canım bişey olmaz , o mumu güzelce peçeteyle sar sonra streçle yapıştır tuttur iyice sonra prezervatife geçirerek yap egzersizlerini acımaz hiç korkma , yönde şaşırma yeter, sürekli popona doğru eğim ver girdikten sonra
valla gayretini taktir ettim canım, inşallah bana gelin oldum haberini de verirsinn

yeni saçını güle güle kullan canımcımmmm
o yaşadıklarında zaman zaman herkeste olur gökçem ya:44: ben bile bazen ağlıyorum eşim ilgi göstermeyince delilik di mi genelde adet olacağım zaman fazlalıkta ama ben de bugün farkettim ne zamandır eşim beni sevdiğini söylemedi bana, ben de sabah kalktım banyo aynasına günaydın kıymet bilmez adam, keşke biraz sevgini gösterseydin yazan kağıt yapıştırdım sonra geldi mutfağa günaydın canımlar falan havada uçuşuyor illa söylicez anacım bunlara yoksa anlamıyolar hayatta

ohoooooooooooo ben elabcığımn taktiği ile o notalrdan ayzdım yazdım sevgi sözleri renk renk keçeli kalemelrlee 14 şubatta yapıştırdım banyoya en çok orda zaman geçirdiği için bizimki
neyseeee geldiiii
annecikkkkkkkk notlarmı yazmış dedi aldı laptopu elineeeeee tıngır mıngırrr dizi izledi
yok bacım yok daha bende söylemeyecem seni sevyom diyeeee:)

gökçişş ben senin eşini çözemedim valla heee napsak bu adama işlemiyor, gerçekten anlattığın gibi mi yoksa sen mi abartıyon bak dürüstçe söyle

gökçişş ben senin eşini çözemedim valla heee napsak bu adama işlemiyor, gerçekten anlattığın gibi mi yoksa sen mi abartıyon bak dürüstçe söyle
YALANIM VARSAAA CANIM ÇIKSINNNNNNNNN NE DİYİM.... ha yinede az anlatyom inannn utanyom artıkkk o dereceeee yoksaaa bal ayındaaaa beni bırakıpda kızkardeşine giden adamdan ne beklersin allahasennnnnnnnnnnufffffffffffffffff

jesminnnn 8nisanda davam varrrrrrrrrrr ne etsem boşasam mı
bana kocamı yok diyom...
uffff

ya gökçem boşasan bi dert boşamasan bi dert işte boşanınca nolucak kestirmek mümkün mü, ne bileyim sen bilirsin
ben kimsenin boşanması taraftarı değilim, çok dayak şiddet tecavüz hakaret varsa ilişkide istisna tabi...
Allah büyük yavrucum ya, sana da bi çıkış yolu göstersinnnn

yasemincim ozlden msj atıyorum goruyomusun cnm

yeni gelin varmış haberimiz yok çoook geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…