- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.541
sağol bacımmmmmmmmm eşim gitmeden sipariş vermişdi şöyle et böyle et boyat ohoooooooooo şaşırmazzzz o giderrrrr ama kıskançlığından her adımımı takip eder allah evlerden uzak ede....
neyseee
sen nasılsınnnnnnn bacımmmmmmmm
aparat deneemsi yaptınmı parmakdan ziyadeee... ne aşamadasın
selam kızlar geçmişi okumadan yazayım dedimmmm sonraaa okumaya geçeceğim
yaaa bugun saçlarımı boyattım röfleden sonra dahaaa da genç oldum bizim adam acaip yaşlı durmaktaaa artıkım bıyıkları ileee.... her neyse gelince görcez onudaaa...
içimde acaip bir duygusallık var
şiir okuyan bir eşim olsaaa
nedenseeeeeeee bugunlerde aşkaaaa hasretim
normal bir durum değil yaaaa
şöyle dans edeydik romantik bir ortamdaaaa şiirler şarkılar olaydııııııııı en önemlisi duygusal bir adam ruhuma hitap edeydiii bugun yarın bunlar olurmu sanmammama iiçimdeki bu sanat ruhunu mahveden bir ruh da istemiyorummmm... yaaaa tövbe yarabbbim amaaaa çılgın gibiyim acaba nedennnnnnnn
bana dua edinnnnnnnnnnnnnnnnn
cecemmmmmmmmmmm ben eşsizzz daha rahatımmmm.... zaten ev mobilya dolu ha eş ha bir hödük ha bir mobilyaaaa odun kalsın gitttiği ülkedeeeee gelmesin.... istemiyom onuuuuuuuuuuu
vavvvvv anımsıyorummmm evetttt:) şu denemelereeede birr geçeydinnn olaydı halayını çekeydikkkk sanırım taaaaaaaaaaa aralıkda arkdşlık daveti etmiştinnnn ogün bugundur aklımdasınnnn bacımmmm:)hımm.bende süpriz olcak sanmıştım saçını...
karıştırdın heralde :44:
artık aparatta usta oldum nerdeyse o derece yani :26:
ne yapabilirim ki yanlış olarak allahasennnnnnnnnn
ay gökçeee kendine gell valla dayak istiyon sen heee bu kütük kocanda hem kıskanç hem kütük töbe töbee onu bi sopadan geirmek lazımm vallaa neyse canım üzme kendini kendi,ne gellll he yanlış bişiy yapmaa sakınnnn :44:
Sonunda ben de kurtuldummmm çok şükürrr ... Ne için beklemişim bu kadar zaman aparatlar bile daha çok acı veriyodu gerçekten daha basitmiş ... Allahıma şükürler olsun ve hepinize tattırsın. Dün gece gece girip yazasım geldi ama eşimden utandım:) Rabbim herkesi kurtarsın ben hala inanamıyorum ... Rabbim doğru zamana denk getirmiştir her şerde vardır bir hayır diyorum .. Emeği geçen herkese çoooook teşekkürler..
ne yapabilirim ki yanlış olarak allahasennnnnnnnnn
aferin bacımmmmmmmmmmm karralılıkla devam et eş parmağı veya mumla yaptığın aparatla ielrleee yön içine aldıkdan sonra anüs yönüne olarak itiverirsen feci rahat giricektirrr.. vede bol jel kullan bacım ne şekilde deniyorsan ilk etapda jel önemli cidden...Kararlıyım artık. Deneyeceğim vaktim oldukça hem kendim hem eşim için.
yani cecemmmmmmmmmmm ufffffffffffff dimine bileyim duygusal arayışa falan geçersin kocayı tekmelersin falannnn
minelcim dr sorun yok dediyse yoktur 17 yaş geç bir zaman ama bu konuda bişiy diyemicem 3 gün yoğun geliyor sonrasında damla damla ya düşüyor ve toplamda 5 .cü temizleniyorsan buda normal yani sıkma canını canım dr demiş ya herşey normal ama için rahat etmicekse daha detaylı bi kontrol ettir kendini canım
yani cecemmmmmmmmmmm ufffffffffffff dimi
amaaa allah korusun bacımmm eşimden duygusal şiirler bekliyom yoksaaa amannnnnnnnnn:)
amaaa geelcek ay tamamen yok
mayısa tekmeyi atarsam atarımmmmmmmmmmmm bıktırdı beni
yaaa zor evet ama ben zor imkansız şeyler istemiyom git banaaa deve kuşu yumurtası al yukutlar zümrütler evler katlar al demiyomvalla zor canım ya işin şakası bi yanada uyumlu eş bulmak çok zor Allah a şükür ben o yönden şimdilik iyiyim benimkinin öyle huysuzluğuda yok sıkıcı yanıda yok işte ama ben isterimde isterimm işte biz kadınlar böyle ama seninki zor canım ya birde durmadna şehir dışına çıkıyo kız bune böyle sen niye onunla gitmiyon ben olsam giderim illaki kaldığı otel bişiy vardır yani boş bırakmaya gelmez kız erkekleri bukadarrr bence bi teklif et yani. ordada internet vardır al kucağına dizüstü pc ni otur orda keyfine bak
bacım hoş geldimmerhaba kızlar;
uzun bi süredir takip etmeme rağmen ilk kez yazıyorum..Çok uzatmak istemiyorum..Yaklaşık 1,5 yıldır evliyim. İlk zamanlar eşimle beraber olamadım.. Sonraları kendi kendimi rahatlatarak çözüm bulmaya çalıştım..Sanırım şimdilerde biraz daha iyiyim. Ben şunu sormak istiyorum. Eşimle beraber oluyor gibiyim ama tam girmiyor sanki. Yani penisin hepsi girmiyor sanki.Yardımcı olur musunuz tecrübelerinizle.. Sevgiler..
tamam canım yarında , mum deniycem çünkü 2 parmağım girmiyoinşallah acımaz alır içine , birde mum aldım ama tırtıklı mum :) bişe
olmaz değilmi :) daha bişe yapamadan level atladım , sen düşün devamında neler yaparım :) gülmeyin sakın ...
selam kızlar geçmişi okumadan yazayım dedimmmm sonraaa okumaya geçeceğim
yaaa bugun saçlarımı boyattım röfleden sonra dahaaa da genç oldum bizim adam acaip yaşlı durmaktaaa artıkım bıyıkları ileee.... her neyse gelince görcez onudaaa...
içimde acaip bir duygusallık var
şiir okuyan bir eşim olsaaa
nedenseeeeeeee bugunlerde aşkaaaa hasretim
normal bir durum değil yaaaa
şöyle dans edeydik romantik bir ortamdaaaa şiirler şarkılar olaydııııııııı en önemlisi duygusal bir adam ruhuma hitap edeydiii bugun yarın bunlar olurmu sanmammama iiçimdeki bu sanat ruhunu mahveden bir ruh da istemiyorummmm... yaaaa tövbe yarabbbim amaaaa çılgın gibiyim acaba nedennnnnnnn
bana dua edinnnnnnnnnnnnnnnnn
ohoooooooooooo ben elabcığımn taktiği ile o notalrdan ayzdım yazdım sevgi sözleri renk renk keçeli kalemelrlee 14 şubatta yapıştırdım banyoya en çok orda zaman geçirdiği için bizimkiyeni saçını güle güle kullan canımcımmmm
o yaşadıklarında zaman zaman herkeste olur gökçem ya:44: ben bile bazen ağlıyorum eşim ilgi göstermeyince delilik di migenelde adet olacağım zaman fazlalıkta ama ben de bugün farkettim ne zamandır eşim beni sevdiğini söylemedi bana, ben de sabah kalktım banyo aynasına günaydın kıymet bilmez adam, keşke biraz sevgini gösterseydin yazan kağıt yapıştırdım sonra geldi mutfağa günaydın canımlar falan havada uçuşuyor illa söylicez anacım bunlara yoksa anlamıyolar hayatta
ohoooooooooooo ben elabcığımn taktiği ile o notalrdan ayzdım yazdım sevgi sözleri renk renk keçeli kalemelrlee 14 şubatta yapıştırdım banyoya en çok orda zaman geçirdiği için bizimki
neyseeee geldiiii
annecikkkkkkkk notlarmı yazmış dedi aldı laptopu elineeeeee tıngır mıngırrr dizi izledi
yok bacım yok daha bende söylemeyecem seni sevyom diyeeee:)
YALANIM VARSAAA CANIM ÇIKSINNNNNNNNN NE DİYİM.... ha yinede az anlatyom inannn utanyom artıkkkgökçişş ben senin eşini çözemedim valla heeenapsak bu adama işlemiyor, gerçekten anlattığın gibi mi yoksa sen mi abartıyon bak dürüstçe söyle
YALANIM VARSAAA CANIM ÇIKSINNNNNNNNN NE DİYİM.... ha yinede az anlatyom inannn utanyom artıkkko dereceeee yoksaaa bal ayındaaaa beni bırakıpda kızkardeşine giden adamdan ne beklersin allahasennnnnnnnnnnufffffffffffffffff
jesminnnn 8nisanda davam varrrrrrrrrrr ne etsem boşasam mı
bana kocamı yok diyom...
uffff
ya gökçem boşasan bi dert boşamasan bi dert işteboşanınca nolucak kestirmek mümkün mü, ne bileyim sen bilirsin
ben kimsenin boşanması taraftarı değilim, çok dayak şiddet tecavüz hakaret varsa ilişkide istisna tabi...
Allah büyük yavrucum ya, sana da bi çıkış yolu göstersinnnn
Sonunda ben de kurtuldummmm çok şükürrr ... Ne için beklemişim bu kadar zaman aparatlar bile daha çok acı veriyodu gerçekten daha basitmiş ... Allahıma şükürler olsun ve hepinize tattırsın. Dün gece gece girip yazasım geldi ama eşimden utandım:) Rabbim herkesi kurtarsın ben hala inanamıyorum ... Rabbim doğru zamana denk getirmiştir her şerde vardır bir hayır diyorum .. Emeği geçen herkese çoooook teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?