- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.581
hehhe cecemmmmmmde canım de içini dök anlatki patlama bende kendimi yerine koyuyorum sinir oluyorum işte gıcık şeyy ya demiş birde yani biliyorum erkekler sıkıştımı hemen sığınır birşeylerin arkasına ah ahhhh elime vercekelrki böylelerini sopaya dizicem
hehhe cecemmmmmmyerim seni emiiii:)
neessse aman boşevr seninnn aparatla ielrlemeler nasıl 6cm-8cmmm durumu geçtiğin nokta????
gerçi evet kutlarım regl oldun amaaa sorayım dedim yinedeee
canım buraya yazmışsın yaşadıklarını ama herkeste aynı şeyler olmuyo bu yazdıkların yenmeye çalışan arkadaşlarımızı korkutabilir şimdiye kadar çoğumuzda öyle oluk oluk kan gelme olayı olmadı ve öyle aşırı bir ağrıda olmadı nerden biliyosun dersen herkes yaşadıklarını yazıyor buraya sen sadece zar bozma amaçlı yaptığın için kasmışsındır kendini ondan bu kadar acı ve kanama olmuştur yani arkadaşlar sakın sizde korkmayın arkadaşımız istisnalar içinde olabilir ve siz egzersiz yaparak oraya genişletiyorsunuz kasmasanız acı macı yok seni de tebrik ederim canım yenmişsin ne güzel
merhaba ben2,5 yıllık evliyim eşimle 3 4 kez beraber olduk ama kasılmalarla zor şekilde ve daha sonra yapamadım dr.a gitmek istiyorum.çünkü doktor olmadan yenemeyeceğimi düşünüyorum
Dr.Yeşim Yerçok hakkında bilgisi olan giden tedavi olupbaşaran varmı yada başka bi doktor tavsiyesi olan ben kocaelide oturuyorum buralara yakın illerde tavsiye verirseniz sevinirim her an bu konuyu düşünüyorum maddi açıdan çok zorlancaz ama bulacagım caresini mutlaka hayatım mahvoldu.çok kötüyüm yardımlarınızı bekliyorm
merhaba 3 yıllık bu hastalıgı yasamıs bırı olarak sana tek onerım gercekten hazırsan gıt doktora benım 3 yıl boyunca gıtmedıgım doktor kalmadı bu konuda uzman aklına kım gelıyorsa hemde ama basaramadım takı bu sıteyı kesfedene kadar ben burada tam 3 haftada yendım 1 oncesını okursan oradsakı paylasımlarımı gorebılırsın .oncelıkle bunu kafanda bıtırmen gerekıyor cınsellıgın cok normal oldugunu kendını kasmadıgın surece canının yanmadıgını anlaman gereklı .sureklı gecmıs sayfaları oku burada kı destek sayesınde yenen onlarca arkadasımız var asılmayacak bır sorun degıl sadece kafamızda buyuttugumuz bır hastalık ama ınan bana yenınce kus gıbı hafıf hıssedıyorsun kendını ve herkeın dedıgı gıbı bunun ıcın mı beklemısım dıyorsun cok pısmanım 3 yıl cektıgım ıcın 4.5 yıllık evlııym ve allahın ıznıyle 1 ay ıcınde dogumum olacak ve ben tamamen kurtuldum artık hayatımda yerı yok umarım bu forumda olup yada bu hastalıkla ugrasan kımler varsa enksıa zamanda cozerler .kımse ıcın degıl kendınız ıcın cabalayın.yendıgınızde benım bu kadar rahat konusmamın nedenını anlayacaksınız[/QUO
peki birşey soracağım ben bu gece eşiim gececi olduğu için aynada bakmayı denedim baktığımda gerçekten ıkındıkça açılıyo fakat beyaz beyaz etler var vajinamın olduğu yerde bana anormal geldi normalmi bu sanki tuhaf geldi bembeyaz
aferin bacımmmmmmmmmmm karralılıkla devam et eş parmağı veya mumla yaptığın aparatla ielrleee yön içine aldıkdan sonra anüs yönüne olarak itiverirsen feci rahat giricektirrr.. vede bol jel kullan bacım ne şekilde deniyorsan ilk etapda jel önemli cidden...
inşallah güzel habelerini alırız emi bacım[/QU
Destekleriniz benim için önemli. Teşekkür ederim. Önerilerinizi uygulayacağım.
ohoooooooooooo ben elabcığımn taktiği ile o notalrdan ayzdım yazdım sevgi sözleri renk renk keçeli kalemelrlee 14 şubatta yapıştırdım banyoya en çok orda zaman geçirdiği için bizimki
neyseeee geldiiii
annecikkkkkkkk notlarmı yazmış dedi aldı laptopu elineeeeee tıngır mıngırrr dizi izledi
yok bacım yok daha bende söylemeyecem seni sevyom diyeeee:)
YALANIM VARSAAA CANIM ÇIKSINNNNNNNNN NE DİYİM.... ha yinede az anlatyom inannn utanyom artıkkko dereceeee yoksaaa bal ayındaaaa beni bırakıpda kızkardeşine giden adamdan ne beklersin allahasennnnnnnnnnnufffffffffffffffff
jesminnnn 8nisanda davam varrrrrrrrrrr ne etsem boşasam mı
bana kocamı yok diyom...
uffff
merhaba ben2,5 yıllık evliyim eşimle 3 4 kez beraber olduk ama kasılmalarla zor şekilde ve daha sonra yapamadım dr.a gitmek istiyorum.çünkü doktor olmadan yenemeyeceğimi düşünüyorum
Dr.Yeşim Yerçok hakkında bilgisi olan giden tedavi olupbaşaran varmı yada başka bi doktor tavsiyesi olan ben kocaelide oturuyorum buralara yakın illerde tavsiye verirseniz sevinirim her an bu konuyu düşünüyorum maddi açıdan çok zorlancaz ama bulacagım caresini mutlaka hayatım mahvoldu.çok kötüyüm yardımlarınızı bekliyorm
Merhaba cnm bende doktor tedavisiyle yenenlerdenim gerçi sen yakın çevrende istemişsin benim doktor sana baya uzak ama gerçekten kesin çözüm 1,5 günde kurtuluyorsun bu dertten dr. murat ulusoy kuşadasında internetten araştır bi bu forumdada konusu var belki kafana yatar kesinlikle tavsiye ediyorum cnm çok kişiyi kurtarmış ve acayip iyi bi doktor..
peki birşey soracağım ben bu gece eşiim gececi olduğu için aynada bakmayı denedim baktığımda gerçekten ıkındıkça açılıyo fakat beyaz beyaz etler var vajinamın olduğu yerde etrafında bana anormal geldi normalmi bu sanki tuhaf geldi bembeyaz
ah canım ya neler yaşamışsın öyle çokk geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten ama çok şükürki atlatmışsın bu nasıl bir kist miş öyle hiç belli etmedimi kendini adet in gecikmedimi yada kasıkların ağrımıyormuydu smear testinide yaptırmışsın maşallah valla ödüm kopuyo benim ondanhoş daha vajiyi yenemedim yensem belki korkmam sonuçta oraya birşey girecek düşüncesi korkuya dönüşüyo neyse canım Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin sevindim iyi olduğuna tez zamanda sağlıklı hayırlı bebiş te gelir inş. tekrar geçmiş olsun...
merhaba arkadaşlar ben tuvalette oturur pozisyonda orta parmağımı vajene sokabiliyorum yatarakmı yapmam lazım veya bundan sonra aparatmı denemem lazım aparat nerde satılır mum yazan arkadaşlar var mum kırılmazmı içerde çok sorusordum biliyorum ama yardımcı olurmusunuz
Canım ben de parmaklarımı aynen senin alabildiğin pozisyonda almıştım
Şimdi iki parmağını küs şekline getir ve öyle almaya başla. 2 parmağa iyice alıştıktan sonra 3 parmak ya da aparata geçersin. Aparat olarak çoğumuz bakkal mumu kullandık. Mumda herhangi bir kırılma falan olmuyor canım merak etmeKayganlaştırıcı jel kullanıyor musun ? Mutlaka kullanmalısın. Tahrişi ve acımayı engeller. İstediğini sorabilirsin tatlım hiç çekinme
ayyy iki parmak zor gibi:) evet kayganlaştırıcı kullanıyorum desteğin için tşk ederim baharcım parmağımı anca alıyor gibi iki parmağımı sokunca o kadar açılacakmı çok gergin içerisi:)
ayyy iki parmak zor gibi:) evet kayganlaştırıcı kullanıyorum desteğin için tşk ederim baharcım parmağımı anca alıyor gibi iki parmağımı sokunca o kadar açılacakmı çok gergin içerisi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?