Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hehhe cecemmmmmm yerim seni emiiii:)
neessse aman boşevr seninnn aparatla ielrlemeler nasıl 6cm-8cmmm durumu geçtiğin nokta????

gerçi evet kutlarım regl oldun amaaa sorayım dedim yinedeee

cecem ecrin serap milaaa ve tüm bacılarrr iyi geceler diliyorum
yarın görüşürzzz...hoşçakalın

hehhe cecemmmmmm yerim seni emiiii:)
neessse aman boşevr seninnn aparatla ielrlemeler nasıl 6cm-8cmmm durumu geçtiğin nokta????

gerçi evet kutlarım regl oldun amaaa sorayım dedim yinedeee

regl oldum ama ne regll öldüm bittim bugün halen geçmedi yani bi sancım olduki sorma yerleri duvalrları elime ne geçtiyse yoldum yumrukladım acaip bi gündü ya halen ağrıyo berbat bu sancılar valla canım bu rel geçsin artık yeniyim ben ya bune aylar kaçıyor resmen valla yenmeliyim artıkkk 6 cm deydim daha 9 cm denemiştim ucu anca girmişti itekliyemedim öyle işte...

arkadaşlar kan olup olmaması tamamen yapısal bir durumdur. zar kalın ve damarlıysa kanama şiddetli olabiliyor, ama zar ince ve damarlı değilse kanama farkedilmeyecek kadar az bile olabiliyor. arkadaşların bilmesinde yarar var. bunda korkulacak bişey yokki.. ben yaşamış biri olarak söylüyorum korkulacak bişey olmadığını:) artı acı dediğimiz şey zarın yırtılmasıyla alakalı değil birleşme bölümünün açılmamasıyla alakalı. yani dediğin gibi zar bozulsun diye birleşme olunca acı oldu. ne kadar çok önsevişme ve istekli olma varsa o kadar rahat oluyor. hem baskı şeklinde bir ağrı olabiliyorki o da bayanın yapısına göre yaşanabiliyor. bunların hepsini bilmekte yarar var. ama hepsi herkeste olacak diye bir durum yok. ayrıca gün geçtikçe birleşme artı artı zevkler katıyor. benim yenmem 3-4 denemeyi buldu. ama ben egzersiz yapmadım direk o işe giriştik :) neyseki atlattık... şuanki hislerim olsa ilk 3-4 seferinde de zorlanmazdım:) teşekkür ederim canım umarım herkes yener

merhaba ben2,5 yıllık evliyim eşimle 3 4 kez beraber olduk ama kasılmalarla zor şekilde ve daha sonra yapamadım dr.a gitmek istiyorum.çünkü doktor olmadan yenemeyeceğimi düşünüyorum
Dr.Yeşim Yerçok hakkında bilgisi olan giden tedavi olupbaşaran varmı yada başka bi doktor tavsiyesi olan ben kocaelide oturuyorum buralara yakın illerde tavsiye verirseniz sevinirim her an bu konuyu düşünüyorum maddi açıdan çok zorlancaz ama bulacagım caresini mutlaka hayatım mahvoldu.çok kötüyüm yardımlarınızı bekliyorm

merhaba 3 yıllık bu hastalıgı yasamıs bırı olarak sana tek onerım gercekten hazırsan gıt doktora benım 3 yıl boyunca gıtmedıgım doktor kalmadı bu konuda uzman aklına kım gelıyorsa hemde ama basaramadım takı bu sıteyı kesfedene kadar ben burada tam 3 haftada yendım 1 oncesını okursan oradsakı paylasımlarımı gorebılırsın .oncelıkle bunu kafanda bıtırmen gerekıyor cınsellıgın cok normal oldugunu kendını kasmadıgın surece canının yanmadıgını anlaman gereklı .sureklı gecmıs sayfaları oku burada kı destek sayesınde yenen onlarca arkadasımız var asılmayacak bır sorun degıl sadece kafamızda buyuttugumuz bır hastalık ama ınan bana yenınce kus gıbı hafıf hıssedıyorsun kendını ve herkeın dedıgı gıbı bunun ıcın mı beklemısım dıyorsun cok pısmanım 3 yıl cektıgım ıcın 4.5 yıllık evlııym ve allahın ıznıyle 1 ay ıcınde dogumum olacak ve ben tamamen kurtuldum artık hayatımda yerı yok umarım bu forumda olup yada bu hastalıkla ugrasan kımler varsa enksıa zamanda cozerler .kımse ıcın degıl kendınız ıcın cabalayın.yendıgınızde benım bu kadar rahat konusmamın nedenını anlayacaksınız

peki birşey soracağım ben bu gece eşiim gececi olduğu için aynada bakmayı denedim baktığımda gerçekten ıkındıkça açılıyo fakat beyaz beyaz etler var vajinamın olduğu yerde etrafında bana anormal geldi normalmi bu sanki tuhaf geldi bembeyaz

ay gökçecik senin adamda tuhafmış annecik ne demek sen bence artık ona yapma bişey geri çek kendini bakalım ne yapcak ilgin azalırsa anlar belki bişeyleri saçında hayırlı olsun ne renk boyadın

canım boşanmakta çözüm değil seviyosan birde ne yapcan artık katlanacan yada bişey beklemeyecen böyle benim adam deyip kabullenecen bazen erkekler sevgisini dışa vuramaz derler senin adamda onlardan mı acaba sevgisi vardır elbet bu kadar kıskanıyosa zaten seviyodur ama belkide belli edemiyordur sen sıkma canını çok takma kafna oluruna bırak biz kadınlar zaten ilgiye doymayız

Merhaba cnm bende doktor tedavisiyle yenenlerdenim gerçi sen yakın çevrende istemişsin benim doktor sana baya uzak ama gerçekten kesin çözüm 1,5 günde kurtuluyorsun bu dertten dr. murat ulusoy kuşadasında internetten araştır bi bu forumdada konusu var belki kafana yatar kesinlikle tavsiye ediyorum cnm çok kişiyi kurtarmış ve acayip iyi bi doktor..

merhaba canım 1.5 gün gibi kısa bir sürede nasıl çözüme kavuşturuyor biraz bahsedermisin

canım o çok normal birşey o et dediğin vajinanın üst tarafında olan şeyler yani aslında vajinadaki delik popoya doğru olduğu için o eti görüyoruz bendede var diğer arkadaşlardada var egzersiz yaptıkça o et artık göze gelmiyor canım yani onu sakın kafana takma sana birkaç resim koyayım Eki Görüntüle 671643 bak canım oradaki delik nasıl aşağı doğru gidiyor parmağın değdiği üst kısmı biz görüyoruz e parmak olunca açık gözüküyor parmağı çekincede haliyle büzüşüyor ve üst taraftaki et parçası gözümüze geliyor bende senin gibi ilk baktım et parçası gördüm ve dedimki eyvah benim delik tamamen kapalı çünkü deliği dümdüz yukarı doğru falan sanıyordum sonra öğrendim işte meğerpopo ya doğru itmek lazımmış şimdi aparat falan rahatlıkla sokabiliyorum düşün yani hadi biryerlerden başla bakalım...

saol canm cok tesekkrler, dermoid kistmiş, smear testinede arkadasım götürdü, korka korka gittim valla , ama o koltuga oturunca mecbur açıyosun :) insallah canım su an tek istegim bebiş, ::)) rabbim hepimizin işini kolaylaştırsın inşallah :)

merhaba arkadaşlar ben tuvalette oturur pozisyonda orta parmağımı vajene sokabiliyorum yatarakmı yapmam lazım veya bundan sonra aparatmı denemem lazım aparat nerde satılır mum yazan arkadaşlar var mum kırılmazmı içerde çok sorusordum biliyorum ama yardımcı olurmusunuz

Canım ben de parmaklarımı aynen senin alabildiğin pozisyonda almıştım

Şimdi iki parmağını küs şekline getir ve öyle almaya başla. 2 parmağa iyice alıştıktan sonra 3 parmak ya da aparata geçersin. Aparat olarak çoğumuz bakkal mumu kullandık. Mumda herhangi bir kırılma falan olmuyor canım merak etme Kayganlaştırıcı jel kullanıyor musun ? Mutlaka kullanmalısın. Tahrişi ve acımayı engeller. İstediğini sorabilirsin tatlım hiç çekinme

Son düzenleme:

ayyy iki parmak zor gibi:) evet kayganlaştırıcı kullanıyorum desteğin için tşk ederim baharcım parmağımı anca alıyor gibi iki parmağımı sokunca o kadar açılacakmı çok gergin içerisi:)

ayyy iki parmak zor gibi:) evet kayganlaştırıcı kullanıyorum desteğin için tşk ederim baharcım parmağımı anca alıyor gibi iki parmağımı sokunca o kadar açılacakmı çok gergin içerisi:)

canım oraya ne verirsen alır esnektir

Deriiiiiiin nefes al ve ve nefesini verirken ittir canım. popoya doğru ittiriyorsun unutma

canim iki parmk ilk etapta zor gelebilir ama zamnla aliscak esnicek cunku orasi.sen aksatmadan yapmaya dewam et karsiligini alcagindan hic suphem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…