- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.901
cecemm şuan deneme de msnden verdim gazı gitti dua edin inşallah gelin olup gelir yaa çok bekletti bizi kendini
Aaayyy heyecanlandım birden :):):) İnş.olur yaaaa :):) Dualarım ona :)
Çooook teşekkür ederiz canım iyiyiz çok şükürsen nasılsın bakalım
yok canım hiç girmedi o yüzden çok tedirginim aslında olmayabilirde
canım bnde şükür iyiym sorunlar var illaki ama bakalım kontrole gidicem bir bugünümüze şükürler olsun canım
ayyyy cecem inş yaparda gelir çok heycanlandım elabcım ya dualarımız onunla inşallah ya inş allah yardımcısı olsun
inş canım bende yemeğe çıkmadan gelip haber verse iyi olur ilk ben çekcem halayını dedimama bakalım ben gitmeden gelir mi
elimizde mendil bekliyoruz biz :)
inş elabcım burda manevi bir atmosfer oluştu o orda denerken bizde duacısıyız ne garip ya :) ne hoş bişi birbirimize dua eden tanımayan aynı sorunun kaderdaşları :)
napıyosun canım sen ne alemdesin iyi misin her şey yolunda mı egzersizler noldu geçmişi okuyamadım
cecemm şuan deneme de msnden verdim gazı gitti dua edin inşallah gelin olup gelir yaa çok bekletti bizi kendini
Aaayyy heyecanlandım birden :):):) İnş.olur yaaaa :):) Dualarım ona :)
canım bnde şükür iyiym sorunlar var illaki ama bakalım kontrole gidicem bir bugünümüze şükürler olsun canım
ayyyy cecem inş yaparda gelir çok heycanlandım elabcım ya dualarımız onunla inşallah ya inş allah yardımcısı olsun
elimizde mendil bekliyoruz biz :)
inş elabcım burda manevi bir atmosfer oluştu o orda denerken bizde duacısıyız ne garip ya :) ne hoş bişi birbirimize dua eden tanımayan aynı sorunun kaderdaşları :)
ayy kızlarr durun bi yaa heyecanlanmayın valla okuyunca üzüldüm ay utandım hatta yapıp geleydim keşkee kızzz elab hemen yetiştirdin heeeAllah razı olsun canlarımmm ama deneyemedikki engeller çıktı yani ben hazır hissedemedim bi an yanaşamadım olmadı beynimi zorlayamadım odaklanamadım o geceki gibi oalcak yaa diyemedimmmm
ne yapim kız dua isteyeyim dedim ama boşa dua ettikneyse canım olcak inşallah biz seni beklemeye alıştık yine bekleriz sen odaklanmaya bak kendini hazır hissedince yap olacak inşallah
canım özel msj atabilmen için msj sayın 100 olmalı burdan sor canım cvp veririm ben...
Egzersizlere yeni başlayanlar veya ilerleme kaydedenler bana özelden mesaj atsınlar yada buradan yazsınlar listeyi düzenleyeyim tekrar
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. serap41[/TD]
[TD]7 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. diyar6635[/TD]
[TD]2 tam parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.korkaktavsan[/TD]
[TD]işaret parmağı ikinci boğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
beni de yazınn listeye:) mutlu sona
Canım sen çalışkan öğrencisinEgzersizlerini yapıyorsun ne kadar güzel
Ölçüm yapabileceğin birşey yok mu canım ?
Çoook teşekkür ederim canımBize de yenen arkadaşlar yardımcı oldu. Tabii ki bizler de yardımcı olucaz. gün gelecek sizler de diğer arkadaşlara yardım edeceksiniz
inşallah arkadaşım:) meziroyla ölçeyim olur dimi bide iki parmağı yanyana daha rahat alıyorum ben küs şekilde zor oluyor. 3 parmaktan korkuyorum kalın mumda bulamadım ama peçeteyle kalınlaştırayım diye düşünüyorum ne dersiniz olurmu öyle
iki parmak yan yanada olur canım farketmez.
beyaz bakkal mumu var ya onlardan alıyorsun tatlım peçeteyle sarıp streç film geçiriyorsun. En son üzerine prezervatifi de geçir ve bol jelle yap tamam mı
tamam canım hemen imalata başlayayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?