Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çooook teşekkür ederiz canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalım

canım bnde şükür iyiym sorunlar var illaki ama bakalım kontrole gidicem bir bugünümüze şükürler olsun canım

ayyyy cecem inş yaparda gelir çok heycanlandım elabcım ya dualarımız onunla inşallah ya inş allah yardımcısı olsun

yok canım hiç girmedi o yüzden çok tedirginim aslında olmayabilirde

canım hiçç merak etme olacak benimde bırak girmeyi ucunu değdirtmiyordum ama oldu çünkü kafamda neler kurmuşum o anda heycan korkudan grmeme deil denemeye dahi izin vermeyince doğal olarak olmuyodu bu safyayı bulsam en başta jelle bile girdirirmişim düşün yani

inş canım bende yemeğe çıkmadan gelip haber verse iyi olur ilk ben çekcem halayını dedim ama bakalım ben gitmeden gelir mi

inş canım bende yemeğe çıkmadan gelip haber verse iyi olur ilk ben çekcem halayını dedim ama bakalım ben gitmeden gelir mi

elimizde mendil bekliyoruz biz :)

inş elabcım burda manevi bir atmosfer oluştu o orda denerken bizde duacısıyız ne garip ya :) ne hoş bişi birbirimize dua eden tanımayan aynı sorunun kaderdaşları :)

inş elabcım burda manevi bir atmosfer oluştu o orda denerken bizde duacısıyız ne garip ya :) ne hoş bişi birbirimize dua eden tanımayan aynı sorunun kaderdaşları :)

evet canım bizi bizden başka kimse anlamaz çok farklı bir yer burası

napıyosun canım sen ne alemdesin iyi misin her şey yolunda mı egzersizler noldu geçmişi okuyamadım

cecemm şuan deneme de msnden verdim gazı gitti dua edin inşallah gelin olup gelir yaa çok bekletti bizi kendini

Aaayyy heyecanlandım birden :):):) İnş.olur yaaaa :):) Dualarım ona :)

ayy kızlarr durun bi yaa heyecanlanmayın valla okuyunca üzüldüm ay utandım hatta yapıp geleydim keşkee kızzz elab hemen yetiştirdin heee Allah razı olsun canlarımmm ama deneyemedikki engeller çıktı yani ben hazır hissedemedim bi an yanaşamadım olmadı beynimi zorlayamadım odaklanamadım o geceki gibi oalcak yaa diyemedimmmm

ne yapim kız dua isteyeyim dedim ama boşa dua ettik neyse canım olcak inşallah biz seni beklemeye alıştık yine bekleriz sen odaklanmaya bak kendini hazır hissedince yap olacak inşallah

ne yapim kız dua isteyeyim dedim ama boşa dua ettik neyse canım olcak inşallah biz seni beklemeye alıştık yine bekleriz sen odaklanmaya bak kendini hazır hissedince yap olacak inşallah

ya valla anlamadım işte olmadı böyle vucudum hiçç hazır olamadı eşim koluma dokunsa canım acıyodu o derece vucudum hassas kalkmışımki olmadı hani olcak gibi hisetseydim üzerinde dururdum ama boşa eşimide oyalıyacak olacaktım üzülcekti en iyisi yapmamak...

beni de yazınn listeye:) mutlu sona

inşallah arkadaşım:) meziroyla ölçeyim olur dimi bide iki parmağı yanyana daha rahat alıyorum ben küs şekilde zor oluyor. 3 parmaktan korkuyorum kalın mumda bulamadım ama peçeteyle kalınlaştırayım diye düşünüyorum ne dersiniz olurmu öyle

iki parmak yan yanada olur canım farketmez.

beyaz bakkal mumu var ya onlardan alıyorsun tatlım peçeteyle sarıp streç film geçiriyorsun. En son üzerine prezervatifi de geçir ve bol jelle yap tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…