Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

YA ARKADAŞLARIM SİZİN BİR KONUDA YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR EŞİMLE TAM OLARAK İLİŞKİYE GİREMEDİK DAHA :s İÇİNE GİREBİLİYOR AMA YANİ KIZLIGIM DAHA PATLAMADI YANİ TAM GİRME OLMADI EN UYGUN POZİSYON NEDİR TAM GİRME İÇİN ?

canım kızlık öyle patlayan bişey değil zaten ne patlaması bomba mı bu incecik bir zar belkide oldu ama hissetmedin çünkü hissedilen bişey değil ne kadar girebiliyor tam ise zaten olay bitmiştir ama tam olmuyosa eğer sırtın dönük dene yada yatak ucunda falan

yani içine giriyor ama eşimde diyor daha tam girmedi diye bişeye degiyor ama sankı hc yırtılmayacakmıs gibi yani tam olarak girmiyor bnde hissediyrm ama biraz korkyrm cnku kızlık zaro ıncecik bsy diyorlar ama bnm drmmda cokdan yırtılması lazımdı...bozulunca zaten vajina dısdan dgsyr ya bnde oda olmadı ... içine giriyr ama tm grmyr sizce napmalıyım ?

kızlar gökçe bayağı bi küsmüş herhalde.yeni hesap aldı başka topiclere yazıyor ama buraya girmiyor.biliyorum çok kırıldı ve üzüldü.haklıda.

zarla alakalı birşey değil ki o takıldığınız yer vajina kasları yani kendini kasıyorsun yada eşin aşağı popo yönüne doğru iteceğine yukarı doğru itiyordur yön sorunu vardır yani canım...Eki Görüntüle 680640 bak vajina yolu nasıl popoya doğru canım az kasınca parmağın olduğu yer kapanıyo bu sefer orda kalıyo pns yani birde popo ya doğru deneyin bakalımm inş. olurrr....

Merhaba vajinismus la baş edip yenen arkadaşlar lütfen yardimlarinizi bilgi ve tecrubelerinizi benimle paylasirmsniz

7 aylık evliyim ama hala vajinismus la uğraşıyorum yaklaşık 2 hafta oluyo bu siteyi bulup gezindim ve arkadaşların başarı hikayelerinden bende kendime pay çıkardım bende başarı hikayemi buraya yazmak bu sıkıntıyla yeni uğraşan arkadaşlara yardım etmek istiyorum tek başına başa çıkabilinecek bişey değil bunun için başarıp yardım etmek isterim ama ilk önce arkadaşlar yardiminiza ihtiyacım var mum egzersizie kadar geldim ama ilerletemiyorum bi bilgim yok çünkü

kızlar gökçe bayağı bi küsmüş herhalde.yeni hesap aldı başka topiclere yazıyor ama buraya girmiyor.biliyorum çok kırıldı ve üzüldü.haklıda.

öylemi iyide bizim ne suçumuz var yani bu sayfanında suçu yokki bikaç kişi rahatsız olmuş şikayet etmiş onlara küssün bize değill

oy oy oy ağlarmış küsermiş kıyamam.tamam yanlışlık olmuş

öyle valla hemen yanlış anlayınn beni hemennnnn survivordaki duyguya çevirmeyin beniiii

Son düzenleme:
hoşgeldin canım.muma başladın mı?

canım sen kasıyosundur ondan olmuyordur birde popo yönüne doğru ilerleteceksiniz

arkadaslr size kisa bi sorum olacak,aranizda ilk önce esi istemedigi icin biseyler olmayan ama sonrada esi istedigi zaman vajinismus yüzünden birlesemyenler var mi,yoksa burdaki herkesin esi gayet normal mi cinsellik acisindan?

bana da yeni adres aldığını demişti ama hiç rastlamadım nerde rastladın sen ona takip edip bulalım geri getirelim aramıza

arkadaslr size kisa bi sorum olacak,aranizda ilk önce esi istemedigi icin biseyler olmayan ama sonrada esi istedigi zaman vajinismus yüzünden birlesemyenler var mi,yoksa burdaki herkesin esi gayet normal mi cinsellik acisindan?
her iki durumda olabiliyor canım.önce vaji yüzünden erkeklerde soğuma geri çekilme olabiliyor.malum süreç yıpratıcı.sonra kadın vajili zaten istesede olamıyor.of off gerçekten zor yaa

canım ne aşamadasın bak bende 7 ay oldu evliyim aynı durumdayız üzülme yenicez inş. sen anlat hangi aşamada olduğunu doktora falan gittinmi bir sorun varmı yokmu diye sonra başlıyalım inş..

oy şuna bak harekete bakk

sus kızzz
bana da yeni adres aldığını demişti ama hiç rastlamadım nerde rastladın sen ona takip edip bulalım geri getirelim aramıza

bak yaaa tam dayaklık bu gökçeeee onada bitane şap şappp nasıll bizi bırakırr hı nasıll kıyarrr onu şikayet edenleri buraya girmeyerek sevindiriyo demekk artık bizi sevmiyooo istemiyoo

şimdi söyleyim ama malum hemen kapatılıyor ya buda kapatılır falan.20 nisanda bitiyormuş cazası.nerde yazdığını söyleyim.kirli çıkılar...

susmam susamam

evet ya onu şikayet edenleri sevindirdi emellerine ulaştırdı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…