Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ki sen zaten büyük kısmıını halletmişsin ben hiç alamadım cnm . ha gayret sn kurtul bari

yok öyle işi benim başıma atmak beraber kurtulucaz canım inanalım ilk önce ve başaralım pes etmek yokkk

cecemmm naber kızzz

hoşgeldin kız nerelerdesin sen bakım ay bugün kimsecikler yoktu hoş ben yoktum geç geldim eşim malum bu hafta öğleden sonra işe gidiyor anca iş güç bitiririm gelirim sen nasılsın canımmm

canım gelemedim ben bir yakınımızı kaybettik sonra sınava İstanbul'a gittimbu haftada sınavlarım var fazla giremeyeceğim zaten bu aralar , daha iyiyim ama merak etme

canım gelemedim ben bir yakınımızı kaybettik sonra sınava İstanbul'a gittimbu haftada sınavlarım var fazla giremeyeceğim zaten bu aralar , daha iyiyim ama merak etme

Anladım canım unutmuşum başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inş. sınavların iyi geçer Allah zihin açıklığı versin...

tabi biz unutuldukkkk

Arkadaşım çok çok tebrik ederim seni aynı gûnûn geliniyiz. Gôzûmûz aydın.

ben çok sık giremiyorum malesef zaten yazdığım sayfayı bile bulana kadar canım çıktı :) malum çalışan olunca buraya yazdığım yorumun bile sayfasını unutmuşum,tarihe bakarak buldum.çok teşekkürler korkaktavşan ,inşallah aynı gün bebeklerimiz de olur :) herkesin olsun tabiki:)

BURADAN YİNE HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM ,RABBİM DAİM ETSİN :)

egzersiz yapmam lazım ama benm moralim bozuk ve içimden hiç bişey yapasım gelmiyo kimse yokmu bana yardım edin

DİYAR her daim bebeğin olacak umuduyla yapmaya çalış , arkadaşlarımızın oldu hep bizim neden bir meyvemiz olmasın bu düşünceyle daha da hırslanıyor insan...Ben hep çevrem de bebeği olacak haberlerini alınca onlar adına seviniyordum ve akşam ki ödevime daha sıkı sarılırdım...NEDERSİN ŞİMDİ DENE HADİ .....KOLAY GELSİN....BAK BEN YENDİM AMA YİNE ÖDEVİME DEVAM EDİCEM,VAJİ BOŞ KALMAMALI DİYOR DOKTOR ....KOLAYLIKLAR HEPİMİZE.....

ya canım valla bugun yıne aynı sekılde denedım oluo dumduz yatmayı dene hem kendını guvende hıssedıosun hem esının destegını hıssedıosun bak ole cok kolay oldu alısır ınsan ole boyle dene derım

selam arkadaşlar. bu hastalığı yendim sonunda . dün gece eşimle denedik .geçenlerde bir kere girmişti ama gerisi gelmemişti.dün birkaç kez girip çıkartabildik. yolu bulduk sonunda yani :) bunu siz burdaki arkadaşlarıma borçluyum.yıllar önce yine bu siteye bakmıştım.yazıların tarihi olarak sağ tarafa baktım. meyerse yazı yazan üyenin kayıt olduğu tarihmiş. bende eski yazılar sandım.ve sayfadan çııkmıştım. bir ay kadar önce yine bakarken fark ettim.ve üye oldum. sizin desteğiniz ve verdiğiniz bilgilerle bu illeti yendim. herkese çok çok çok teşekkkür ederim.bu yaz kredi çekip doktora gidecektik.sayenizde gerek kalmadı.bir de şunu söyleyeyim.aslında ilk denemelerdeki bilgissizlik yoğun bir acıyı beraberinde getiriyor. ve acıyı düşününce biz kendimizi kasıyoruz. bende böyle oldu. vajinanın dümdüz gitmediğini yıllar önce bilseydim hem böyle acı çekmez hem de yıllar yılı psikolojik olarak yıpranmazdım. umarım herkes en kısa zamanda yener. ve gerçekten acı yokmuş. bunu fark ettim. hepinize kolay gelsin . burada olmak başarmanın yarısıdır...hepinizin yapacağınıza inancım tam...

çok güzel söylüyosun tatlım bende onu düşünüyorum zaten şimdilik bebek bizim için erken ama gel gelelim 3-5 ay sonra düşünmeye başlıcaz içim sıkılıyo ya çocuk gibi oldum motive olmaya çok ihtiyacım var şuan

arkadaslar hıc denenmemıs sanırım ama yuzustu yatıp kalcanızın altına yastık koyarak denemenızı tavsıye ederım bacaklarınızı acmıcaksınız bıle ben boyle basardım esınızde agırlıgını ustunuze verınce bı cesaret oluo derın nefes ve ıkınma ıle kolaylastı ınanın acı yok sadece yabancı oldugumz bı baskı var

egzersiz yapmam lazım ama benm moralim bozuk ve içimden hiç bişey yapasım gelmiyo kimse yokmu bana yardım edin

diyarcım aynı durum ben de de var inan ne umudum var ne moralim bir de tam üstüne regl oldum ertlendii bende aynıyım yoruldum psikoloj olarakta yıpradım ama hiç bir fikrim yok yaa inşallah allahım yardım ederde yeneriiz bu illetii amiinn..

diyar canım yapma etme gözünü seveyim :) ya sen istemiyo musun eşine kendine gerçek mutluluğu yaşatmayı istemiyo musun kendin için br şey yapmayı istemiyor musun anne olmayı canım ya nolur erteleme hastalığının yakandan tutup çekmesine izin verme canım ya hadi bir silkelen kendine gel beynine yazık değil mi hergün bunu düşünmeye yazk değil mi sana stressiz sıkıntısız yaşamak senin hakkın değil mi canım ya bu böle dokunmazsan aylar yılları kovalayıp geçecek nolur yapma diyar bak istesen yarın hemen biter bu iş tek şey kendine güvenin eksik şu anda kız 2 parmak bile zorlasan giriyo ki 3 yüzde 200 girer ya girmemesi için hiç bi sebep yok ya nasıl anlatsam ne desemde ikna olsa beynin ya hadi yarın güzel bi duş al,giy cicilerini hazırlan özel bi gün olsun her şey bitsin olmaz mı ya valla sen yenecen tek şey boşveriyosun ciddiye almıyon eşin küsse şart koşsa o gece alırsın bak eminim bende öle olmuştu azcık eee ne bekliyon daha diyar valla senden ciddi bir adım bekliyorum hadi canım hadi güzelim tamam mı ????????? sen 3 parmaktasın hiç kaçarın yok inan hiç senin fiziksel herşey tamam hazırsın esneme durumu yeterli tek şey beynine kabullendirmiyosun hala???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…