- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #149.861
ki sen zaten büyük kısmıını halletmişsin ben hiç alamadım cnm . ha gayret sn kurtul bari
cecemmm naber kızzz
yok öyle işi benim başıma atmak beraber kurtulucaz canım inanalım ilk önce ve başaralım pes etmek yokkk
yok atmıyorum canım bende azimliyim bu hafta bakalım bu azim işe yarayacakmı :)
yok öyle işi benim başıma atmak beraber kurtulucaz canım inanalım ilk önce ve başaralım pes etmek yokkk
hoşgeldin kız nerelerdesin sen bakım ay bugün kimsecikler yoktu hoş ben yoktum geç geldim eşim malum bu hafta öğleden sonra işe gidiyor anca iş güç bitiririm gelirim sen nasılsın canımmm
canım gelemedim ben bir yakınımızı kaybettik sonra sınava İstanbul'a gittimbu haftada sınavlarım var fazla giremeyeceğim zaten bu aralar , daha iyiyim ama merak etme
ay site bi kaç gündür nekadar sessiz ya nerdesiniz millet valla kimse yokken yenesimde yok egzersiz yapasımda yasemin best elab minel bahar yeteramabukadar ve daha nicesi nerdesiniz kızlar yaaa elabcık gerçi eve gitmiştir o gündüz burda olur diğerleride yokkk ay çok sessiz
cnm arkdan hangi pozisyonda oldu.
Oy oy ooooy canım çoooooooooook tebrikler:64
:64 :64
:64 :64 :
Canım çok ama çok teşekkür ederim.
vajiyi yenen arkadaşlar kaç günde yendiniz yazarmısınız lütfen motive olalım biraz:)
Arkadaşım çok çok tebrik ederim seni aynı gûnûn geliniyiz. Gôzûmûz aydın.
egzersiz yapmam lazım ama benm moralim bozuk ve içimden hiç bişey yapasım gelmiyo kimse yokmu bana yardım edin
haklısın valla ya gökçe bi gitti yani o gidiş ya gökçecim okuyorsana aramıza geri dön canım kzıdığın insanları boşver bizler için yanımızda ol lütfen....
çok ilginç yüzüstü nasıl yattın kız dümdüzmü durdun buda enteresan bir pozisyonmuş valla hiç mi bişiy hissetmedin o pozisyonda gerçi mantıklı yüz üstü hiç denemedim yada deneyende olmadı sanırım valla sevindim canım ya daha tazecikken kurtuldun ohh daha ne olsunn bizim gibi aylara yıllara vurmadın
DİYAR her daim bebeğin olacak umuduyla yapmaya çalış , arkadaşlarımızın oldu hep bizim neden bir meyvemiz olmasın bu düşünceyle daha da hırslanıyor insan...Ben hep çevrem de bebeği olacak haberlerini alınca onlar adına seviniyordum ve akşam ki ödevime daha sıkı sarılırdım...NEDERSİN ŞİMDİ DENE HADİ .....KOLAY GELSİN....BAK BEN YENDİM AMA YİNE ÖDEVİME DEVAM EDİCEM,VAJİ BOŞ KALMAMALI DİYOR DOKTOR ....KOLAYLIKLAR HEPİMİZE.....
1 ocak ta doktora gittim 7 nisan da yendim :) yani en az 3 ay
canım gelemedim ben bir yakınımızı kaybettik sonra sınava İstanbul'a gittimbu haftada sınavlarım var fazla giremeyeceğim zaten bu aralar , daha iyiyim ama merak etme
egzersiz yapmam lazım ama benm moralim bozuk ve içimden hiç bişey yapasım gelmiyo kimse yokmu bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?