- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.561
bende hala degisen bise yok kizlar ya10ay oldu kegeli yapiyrm smdilik birde kulak copu denemstm otesine gidemedim bide esim ben bacaklarimi ayiramadgm icin olmadgini soyluyor ben normalini yapamyrm o farkli pozsyon denemek icin zorluyor...
kızlar...ben yenmeye çalışıyorum 3 oldu yapıyorum üçündede açık renk kan geldi.niye ? niye .sıktığım içinmi acaba[/QUOT
merhaba derinciğim , ben egzersiz yapıyorum onda bile ikidir kan geliyo , sanırım kastığımız için oluyo ama gelmesi normal dedi arkadaşlar, seninkide normaldir . aşırı kanaman yada durmayan bir kanamna varsa doktora görün derim ...
evet kizlar dun gece itibari ile 6 aylik suren iskence son buldu... GELIN OLDUMMMsaka gibi olduda bitti masallah. ..oyle mutluyum ki.. zehir olan balayimizi tazelemeye karar verdik..esimle en bastan sil bastan yapiyoruz ve 3 gunluk balayina cikiyoruz :)) sizler sayesinde oldu allah razi olsun hepinizden..hepinizin duacisiym.. sifir aci sifr stres..abarticak hicbisy yokms..sadece kalpten inanmak gerekiyoms..yapicam dedm ve yaptm... ben yeniden dogdm kizlar bnu cekmeyen bilmez oyle mutluyum ki...rabbim hepinizn yardmcisi olsn... soru sormak isteyenlere yardm isteyenlere yardmci olabilrm... ben artik birakmam burayi..bana yardm edenlerdn allah razi olsn..sizi cok seviyorm
tebrikler canım.gözünaydın...evet kizlar dun gece itibari ile 6 aylik suren iskence son buldu... GELIN OLDUMMMsaka gibi olduda bitti masallah. ..oyle mutluyum ki.. zehir olan balayimizi tazelemeye karar verdik..esimle en bastan sil bastan yapiyoruz ve 3 gunluk balayina cikiyoruz :)) sizler sayesinde oldu allah razi olsun hepinizden..hepinizin duacisiym.. sifir aci sifr stres..abarticak hicbisy yokms..sadece kalpten inanmak gerekiyoms..yapicam dedm ve yaptm... ben yeniden dogdm kizlar bnu cekmeyen bilmez oyle mutluyum ki...rabbim hepinizn yardmcisi olsn... soru sormak isteyenlere yardm isteyenlere yardmci olabilrm... ben artik birakmam burayi..bana yardm edenlerdn allah razi olsn..sizi cok seviyorm
evet kizlar dun gece itibari ile 6 aylik suren iskence son buldu... GELIN OLDUMMMsaka gibi olduda bitti masallah. ..oyle mutluyum ki.. zehir olan balayimizi tazelemeye karar verdik..esimle en bastan sil bastan yapiyoruz ve 3 gunluk balayina cikiyoruz :)) sizler sayesinde oldu allah razi olsun hepinizden..hepinizin duacisiym.. sifir aci sifr stres..abarticak hicbisy yokms..sadece kalpten inanmak gerekiyoms..yapicam dedm ve yaptm... ben yeniden dogdm kizlar bnu cekmeyen bilmez oyle mutluyum ki...rabbim hepinizn yardmcisi olsn... soru sormak isteyenlere yardm isteyenlere yardmci olabilrm... ben artik birakmam burayi..bana yardm edenlerdn allah razi olsn..sizi cok seviyorm
ben de deneyecem bugn kardelencm dua edelm inş.
.çok ebrik ederim gözünüz aydın. bendebu akşam denicem tekrar inşallah. bi önerin varmı
kızlar sıze onerım anestol pomad dıye bır krem var okundugu gıbı yazdım yazılısı suan aklımda deıl belkıde bılıyorsunuzdur ben doktor tavsıyesıyle onu suruyordum o bolgeyı kısmı uyusturuyo daha rahat oluyo
ilk zamanlar korkudan sadece etrafına suruyordum oda sadece dısarıyı uyusturuyordu ıc kısmına bır faydası olmuyordu ama poponuzu kaldırır gıbı yapıp ılacın ıcerıye akmasını saglarsanız cok kucukcuk bır yanma oluyor oda cok normal korkulacak bır sızı deıl anlık zaten hemen gecıyor ıcıde uyusunca vajınanın kaslarını ıstesenızde kasamıyorsunuz ozaman ınanılmaz kolay oluyor denemenızı tavsıye ederım ben bu ılletı 9 ay sonra ancak yenebıldım
selam kızlar... 2 nisanda bu foruma kaydolmuştum... 9 nisana kadar egzersizleri yaptım ve regl oldumm... yarından itibaren tekrar egzersizlere başlayacağım... biraz çekiniyorum bakalım nasıl olacak mumdan aparat yapmıştım kendime onunla devam edecem... yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum...yenen arkadaşlar sizleri tebrik ediyorum... darısı bizlerin başına... sevgiler...
canım ben yardm ederım ıstersen :)
teşekkür ederim berns ... isterim tabi ki... bu ay bitmeden inşallah atlatırım bu sorunu... sen ne kadar zamanda yendin... ben 7 aylık evliyim... bi süre kendimiz denedik benim yüzümden olmadı... zaman nasıl geçti anlamadık şimdi 7 ay bitti bile ... artık kurtulmak istiyorum bu sorundan...
ben 1.5 yılık evliym canım burda yendım 1 bucuk ay oluyo yenelı canım bende basladım egzersıme 15 gun flanda bıtıı ama cok sukur bıtıı burdakı arkadslar sayesınde bende mumla yendım mu jel kulanarak ama mumun kalınlıgı ne kadar senın ılk once onu solersen daha ıyı yardımcı olurum cnm :)
ben de parmakla başladım önce ama parmagı ilerletemedim... ordaki kasları hissettim iyice kasıldım.. sonra kulak çubuğunu kalınlaştırdım... bi kaç gün öle yaptım.. regl olmadan önce de mumu 8 cm kalınlığına getirdim.. yalnız ben çok fazla içeri alamıyorum... yani parmakta 2 boğum kadar ölçersek... ittir gider diye yazdı arkadaşlar ama benim gitmiyo.. jel kullanıyorum bol bol...
bende parmakla yapamadım canım mumla baslaman ıyı olmus alıstıkca artırısın kalınlıgını ama senın sorunu fazla ılerı ıttıremıyosun benım tavsıyem ılk once cnm ıyı dusun zıhnını bossalt rahatlat kasma acıdıkca dur beklet nefes al ver al ver ve yavsca ıttır ama kendını sıcak tut ben battanıye alıyodum uzerıme vıcudum usuyodum usuyunce kaslar buzusuyodum eger basladıysan sakın pes etme nerde acırsa dur bekle emın olkı yaparsın kendıne guven hergun yap egzesızını ve yavs yav oldugunu gorceksın cnm
evet ben de üşüyordum:)) yarın battaniye alayım üzerime...yarın deneyeceğim bakalım... evet pes etmeden yapacağım... gelişmelerden haberdar ederim... çok teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?