- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.581
evet kizlar dun gece itibari ile 6 aylik suren iskence son buldu... GELIN OLDUMMMsaka gibi olduda bitti masallah. ..oyle mutluyum ki.. zehir olan balayimizi tazelemeye karar verdik..esimle en bastan sil bastan yapiyoruz ve 3 gunluk balayina cikiyoruz :)) sizler sayesinde oldu allah razi olsun hepinizden..hepinizin duacisiym.. sifir aci sifr stres..abarticak hicbisy yokms..sadece kalpten inanmak gerekiyoms..yapicam dedm ve yaptm... ben yeniden dogdm kizlar bnu cekmeyen bilmez oyle mutluyum ki...rabbim hepinizn yardmcisi olsn... soru sormak isteyenlere yardm isteyenlere yardmci olabilrm... ben artik birakmam burayi..bana yardm edenlerdn allah razi olsn..sizi cok seviyorm
evet kizlar dun gece itibari ile 6 aylik suren iskence son buldu... GELIN OLDUMMMsaka gibi olduda bitti masallah. ..oyle mutluyum ki.. zehir olan balayimizi tazelemeye karar verdik..esimle en bastan sil bastan yapiyoruz ve 3 gunluk balayina cikiyoruz :)) sizler sayesinde oldu allah razi olsun hepinizden..hepinizin duacisiym.. sifir aci sifr stres..abarticak hicbisy yokms..sadece kalpten inanmak gerekiyoms..yapicam dedm ve yaptm... ben yeniden dogdm kizlar bnu cekmeyen bilmez oyle mutluyum ki...rabbim hepinizn yardmcisi olsn... soru sormak isteyenlere yardm isteyenlere yardmci olabilrm... ben artik birakmam burayi..bana yardm edenlerdn allah razi olsn..sizi cok seviyorm
Canım tebrik ederim. Bu mutluluğun-huzurn daim olsun inş. Darısı diğer kızların başına
kızlar napıyosunzz ıcım ıcıme sımıyo ya cok acayıbım ya anltamıcak gbıyım yaaaa
baharcım günaydın bende iyi haberler yok malesefhaftasonu misafir var demiştimya hiçbişey yapamadık offff ben hep erteleyecem galiba şimdi 10 cm almaya bile korkuyorum (( senden naber bebiş büyümüş:) Allahım tamamına erdirsin
Günaydın canım
Ben olumsuz düşünceleri kabul etmiyorumBukadar ilerlemişken hiç kabul etmiyorum 10 cm den korkuyorsan hemen parmak egzersizleri hızlandırılmış olarak sonra aparat veeeeeee en son p...s denemesi canım tamam mı
tamam baharcım geçen perşembe 10 cm i rahat almıştım sıcağı sıcağına eş denemesi yapamadımya o yüzden moralim bozuldu sanki herşeyi sil baştan yaşayacakmışım gibi hissediyorum desteğin için tşk ederim akşam egzersiz yapacam bakalım Allahım yardımcı olsun hepimize
3-4 gün ara verdiğin için öyle hissediyorsun canım. Dediğim gibi bugün parmak egzersizinden başla 5 dakikada bitirirsin bütün egzersizleri. Hem kendine güvenin gelir
günaydın herkese
günaydın herkese
sanada günaydın :)
Günaydın canım nasılsın?
Eş denemesi yapabildin mi haftasonu
yok cnm ya nerde ne zaman istesem olmuyo egzersiz bile yapamadım hafta sonu bu böle uzayıp gidecek heralde cuma akşam ağlamaktan öldüm zaten
selam kızlarnasılsınız ???
listeyi yenileyemedim bayadır gelinler bana yendiği tarihleri söylerse,
egzersizcilerde hangi aşamada olduklarını hemen listeyi düzenleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?