Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler canım ço ksevindim sıfır acı sıfır atres maşallah nasıl yendin onuda anlatırmısın yenemeyen arkadaşlarada banada iyi motive oluyo hadi darısı bize inşallah dua et

Canım tebrik ederim. Bu mutluluğun-huzurn daim olsun inş. Darısı diğer kızların başına

Canım tebrik ederim. Bu mutluluğun-huzurn daim olsun inş. Darısı diğer kızların başına

baharcım günaydın bende iyi haberler yok malesef haftasonu misafir var demiştimya hiçbişey yapamadık offff ben hep erteleyecem galiba şimdi 10 cm almaya bile korkuyorum(( senden naber bebiş büyümüş:) Allahım tamamına erdirsin

Günaydın canım

Ben olumsuz düşünceleri kabul etmiyorum Bukadar ilerlemişken hiç kabul etmiyorum 10 cm den korkuyorsan hemen parmak egzersizleri hızlandırılmış olarak sonra aparat veeeeeee en son p...s denemesi canım tamam mı

tamam baharcım geçen perşembe 10 cm i rahat almıştım sıcağı sıcağına eş denemesi yapamadımya o yüzden moralim bozuldu sanki herşeyi sil baştan yaşayacakmışım gibi hissediyorum desteğin için tşk ederim akşam egzersiz yapacam bakalım Allahım yardımcı olsun hepimize

3-4 gün ara verdiğin için öyle hissediyorsun canım. Dediğim gibi bugün parmak egzersizinden başla 5 dakikada bitirirsin bütün egzersizleri. Hem kendine güvenin gelir

selam kızlar nasılsınız ???
listeyi yenileyemedim bayadır gelinler bana yendiği tarihleri söylerse,
egzersizcilerde hangi aşamada olduklarını hemen listeyi düzenleyeceğim

ziyaretçi okuyucularımız...
belki çekiniyorsunuz, belki korkuyor, belki utanıyorsunuz ...
bizlerde sizler gibiydik ilk zamanlar ne yapacağımızı nereden başlayacağımızı bilmiyorduk , ama buraya üye olmak hatta yardım istemek inanın bu illetten kurtulmak için atılan büyük bir adım.
Bizler ve bizim gibi bir çok insan başardıysa sizde bunu başarabilirsiniz bizler yendik ve burada bu sitede takılmaya devam ediyorum çünkü bu hastalıktan bizler gibi muzdarip olanlara etmek istiyorum.
Sizleride aramızda görmek istiyorum ilk adımınızı bugün atın ve sizlerde kurtulun bu illetten

nasılsınız canlarr görümcem bizde rahar giremiyorum foruma banyoydu tuvaletti gidince giriyim dedim aklım sizlerde canlarımm artık ogittiğinde yine burda olurum inş. sizleri seviyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…