Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamam canım 9 cm de acıyo, 13 cm i nasıl alacak anlamıyorum
niye canım 13 cmi almak zorunda değilsin ki.yani öyle bi durum yok.ben 10-11 cm deyken yenmiştim.gayet rahattım.üstelik penis esnek vajina daha esnek...çorap ayak misali girdiği şeyin şeklini alır.çoğu kişide bu cmlerde yendi.

canım garanti olsun istiyorum, bu cm lerde zorlanıyorum ,almazsa diye korkuyorum

canım garanti olsun istiyorum, bu cm lerde zorlanıyorum ,almazsa diye korkuyorum
anlıyorum ama kendini buna şartlama.beyin bunu yerleştiriyor sonra.vajili olmak da zaten korkularımız yüzünden oluşan bi hastalık değil mi?o yüzden korkma.tabi ki kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman dene.

hayırlı geceler canım hoşgeldin,geçte olsa geldin :)

evet ya hepimiz mahvolduk.yazıyı okuyunca yaşlar boşaldı bende de.rabbim yardımcısı olsun.
sen nasılsın?

hoşbuldum canlarım geldim ama çıkıcam ya varya başım nasıl çatlıyo sabah evden çıktık yeni girdik ölüyorum artık yarın girebilirsem giricem malum görümcem geldi o gidene kadar çok sık aranızda olamıcam 25 indde dönücek 10 kadar kadar işte neyse sizleri öpüyorum kendinize iyi bakın hayırlı geceler

iyi geceler canım.görüşürüz

tamam canım sen gez bakalım :) ihmal etme bizi öpüyorum

bende hala degisen bise yok kizlar ya10ay oldu kegeli yapiyrm smdilik birde kulak copu denemstm otesine gidemedim bide esim ben bacaklarimi ayiramadgm icin olmadgini soyluyor ben normalini yapamyrm o farkli pozsyon denemek icin zorluyor...

evet kizlar dun gece itibari ile 6 aylik suren iskence son buldu... GELIN OLDUMMM saka gibi olduda bitti masallah. ..oyle mutluyum ki.. zehir olan balayimizi tazelemeye karar verdik..esimle en bastan sil bastan yapiyoruz ve 3 gunluk balayina cikiyoruz :)) sizler sayesinde oldu allah razi olsun hepinizden..hepinizin duacisiym.. sifir aci sifr stres..abarticak hicbisy yokms..sadece kalpten inanmak gerekiyoms..yapicam dedm ve yaptm... ben yeniden dogdm kizlar bnu cekmeyen bilmez oyle mutluyum ki...rabbim hepinizn yardmcisi olsn... soru sormak isteyenlere yardm isteyenlere yardmci olabilrm... ben artik birakmam burayi..bana yardm edenlerdn allah razi olsn..sizi cok seviyorm

tebrik ederim,çok sevindim demekki aşılmayacak kadar büyük bir problem değilmiş..darısı başıma

tebrikler canım, darısı bizlere en kısa zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…