- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.541
tahriş olabilir yada zardan gelebilir.ara ver bişey olmaz ama 3-4 günü geçirme.bu sürede de bepanthen sür.biraz rahatlat orayı.
niye canım 13 cmi almak zorunda değilsin ki.yani öyle bi durum yok.ben 10-11 cm deyken yenmiştim.gayet rahattım.üstelik penis esnek vajina daha esnek...çorap ayak misali girdiği şeyin şeklini alır.tamam canım 9 cm de acıyo, 13 cm i nasıl alacak anlamıyorum
niye canım 13 cmi almak zorunda değilsin ki.yani öyle bi durum yok.ben 10-11 cm deyken yenmiştim.gayet rahattım.üstelik penis esnek vajina daha esnek...çorap ayak misali girdiği şeyin şeklini alır.çoğu kişide bu cmlerde yendi.
canım garanti olsun istiyorum, bu cm lerde zorlanıyorum ,almazsa diye korkuyorum
anlıyorum ama kendini buna şartlama.beyin bunu yerleştiriyor sonra.vajili olmak da zaten korkularımız yüzünden oluşan bi hastalık değil mi?o yüzden korkma.tabi ki kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman dene.canım garanti olsun istiyorum, bu cm lerde zorlanıyorum ,almazsa diye korkuyorum
ya serapcım çok hoşsun.peki penis girerken esneyip daralıyormu
hayırlı geceler canım hoşgeldin,geçte olsa geldin :)
evet ya hepimiz mahvolduk.yazıyı okuyunca yaşlar boşaldı bende de.rabbim yardımcısı olsun.
sen nasılsın?
ya serapcım çok hoşsun.hayır daralmıyor esnek derken aparat kadar sert değil.
iyi geceler canım.görüşürüzhoşbuldum canlarım geldim ama çıkıcam ya varya başım nasıl çatlıyo sabah evden çıktık yeni girdik ölüyorum artık yarın girebilirsem giricem malum görümcem geldi o gidene kadar çok sık aranızda olamıcam 25 indde dönücek 10 kadar kadar işte neyse sizleri öpüyorum kendinize iyi bakınhayırlı geceler
hoşbuldum canlarım geldim ama çıkıcam ya varya başım nasıl çatlıyo sabah evden çıktık yeni girdik ölüyorum artık yarın girebilirsem giricem malum görümcem geldi o gidene kadar çok sık aranızda olamıcam 25 indde dönücek 10 kadar kadar işte neyse sizleri öpüyorum kendinize iyi bakınhayırlı geceler
inan hoşuma gitti.dalga geçmiyorum.gülme yaaaaaaaaanladım şimdi, cahilliğime ver :)
inan hoşuma gitti.dalga geçmiyorum.
tamam canım bende çıkıyorum.iyi geceler...bende gülüyorum soruma :) gülmek serbest. eğitimlerde bunları anlatmıyolar :) neyse bende kaçtım öpüyorum seni CAN MİNA ...
tebrik ederim,çok sevindim demekki aşılmayacak kadar büyük bir problem değilmiş..darısı başımaevet kizlar dun gece itibari ile 6 aylik suren iskence son buldu... GELIN OLDUMMMsaka gibi olduda bitti masallah. ..oyle mutluyum ki.. zehir olan balayimizi tazelemeye karar verdik..esimle en bastan sil bastan yapiyoruz ve 3 gunluk balayina cikiyoruz :)) sizler sayesinde oldu allah razi olsun hepinizden..hepinizin duacisiym.. sifir aci sifr stres..abarticak hicbisy yokms..sadece kalpten inanmak gerekiyoms..yapicam dedm ve yaptm... ben yeniden dogdm kizlar bnu cekmeyen bilmez oyle mutluyum ki...rabbim hepinizn yardmcisi olsn... soru sormak isteyenlere yardm isteyenlere yardmci olabilrm... ben artik birakmam burayi..bana yardm edenlerdn allah razi olsn..sizi cok seviyorm
evet kizlar dun gece itibari ile 6 aylik suren iskence son buldu... GELIN OLDUMMMsaka gibi olduda bitti masallah. ..oyle mutluyum ki.. zehir olan balayimizi tazelemeye karar verdik..esimle en bastan sil bastan yapiyoruz ve 3 gunluk balayina cikiyoruz :)) sizler sayesinde oldu allah razi olsun hepinizden..hepinizin duacisiym.. sifir aci sifr stres..abarticak hicbisy yokms..sadece kalpten inanmak gerekiyoms..yapicam dedm ve yaptm... ben yeniden dogdm kizlar bnu cekmeyen bilmez oyle mutluyum ki...rabbim , hepinizn yardmcisi olsn... soru sormak isteyenlere yardm isteyenlere yardmci olabilrm... ben artik birakmam burayi..bana yardm edenlerdn allah razi olsn..sizi cok seviyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?