Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gûncelleme istiyorum bana ne :)))

Best canım nerelerdesin yaaa ??? Seni bekliyorum ne zamandır bana burada ilk kucak açan arkadaşım bu arada listeyi gûncellermisin ben gelin oldum :) sen buralarda yokken

canımcımmm cenazemiz vardı sonrada sınavlarım... ondan pek giremedim ...
gelinmi oldunnnn sennnn ayy çok sevindim tebrik ederimmmmm kuzummmmm
tabiki hemen güncellerim tarihini söyle bana hemennnn

bundan sonra aylık listeler yapacağım kızlar , her ay kaç gelinimiz olmuş görebileceğiz, ayrıca uzun süre durum bildirmeyen egzersizcileride listeden silmeyi düşünüyorum siz ne dersiniz ???
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. yeteramabukadar[/TD]
[TD]24 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. minel_[/TD]
[TD]10 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. ceylinnila[/TD]
[TD]14 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. hobby85[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.karadenizki[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. vaybay[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10. ashkk[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.melekmina[/TD]
[TD]18 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12. serap41[/TD]
[TD]21 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13. eccemmm[/TD]
[TD]24 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14. mila1[/TD]
[TD]25 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15. korkaktavsan[/TD]
[TD]6 nisan :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.kuvakvak[/TD]
[TD]3 mum = 13 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.eftelya081[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. serap7[/TD]
[TD]9 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. combo[/TD]
[TD]9 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. melisasafak[/TD]
[TD]8 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10. diyar6635[/TD]
[TD]3 tam parmak = 10 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11. nrhs[/TD]
[TD]3 parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12. milkshake_[/TD]
[TD]1 parmak[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

dostlar sağolsun canımcım , sen nasılsın bu arada alışabildinmi nasıl durumlar???

Alışmaya çalışıyorum canım yaa aslında zorlanıyorum biraz yani çok keyifli bişey yaşayamıyoruz desem yeri gel gitte biraz panik yapıyorum acı falan yok ama neden hala abartıyorum bu konuyu bilmiyorum. Aslında eşim üstte yapmayı başarsam daha iyi olacak gibi onada cesaretim yok çok ne önerirsin bu konu ile ilgili

canım bende ilk zamanlar hep kendim üstte yapabildim alta bir türlü geçemedim git gelede alışamamıştım garip bir rahatsızlık hissi oluşmuştu , acı kesinlikle yok katılıyorum bende , sonra kendimi rahatlatmaya gevşemeye olaya kaptırmaya çalıştım , alta geçtim altta gevşemeye çalıştım alıştım yavaş yavaş , sende gevşemeye çalış nefes egzersizi çok işe yarıyor farkedersinki

Bu ne işkenceymiş yaa böyle :) millet 15 inde nasıl kocaya kaçıyor anlamadım gitti :)

ben iyiyim tatlımekledim seni.sen nasılsın?

iyiyim canım işte şimdi cvp verebiliyorum dikkat etmeye çalışıyorum pc ede oturuyor durmadan valla ödüm kopuyor bende seni ekledim canımcımm

sende bizim aklımızdasın, görümce görmesin siteyi dikkat et canım :)
ediyorum ya ne zormuş valla eşime format at dedim resmen düşün artık

canım çokk geçmiş olsun yaa çok üzüldüm sende benim gibi farklı sorunlar yaşıyorsun Allah tez zamanda yüzünü güldürsün canım benim kadar beklemezsin inşallah sakın demeki oo 7ay olana kadar yenerim ben yaa deme sakın çünkü ben dedim 3 aylı kevliyken 7 aylık evlileri görünce oo daha zamann var ozaman kadar yenerim ben inş. der dururdum bak 7 ay biti 8e gidiyorum zaman öyle çabuk gidiyorkii şoktayımm hemen tedavini ol ve bu işi yolun başındayken bitir tekrar geçmiş olsun...

canım çokk geçmiş olsun yaa çok üzüldüm sende benim gibi farklı sorunlar yaşıyorsun Allah tez zamanda yüzünü güldürsün canım benim kadar beklemezsin inşallah sakın demeki oo 7ay olana kadar yenerim ben yaa deme sakın çünkü ben dedim 3 aylı kevliyken 7 aylık evlileri görünce oo daha zamann var ozaman kadar yenerim ben inş. der dururdum bak 7 ay biti 8e gidiyorum zaman öyle çabuk gidiyorkii şoktayımm hemen tedavini ol ve bu işi yolun başındayken bitir tekrar geçmiş olsun...[/QUOTE]

inşallah canım ılaç tedavısıne basladım kanamam korkunc boyutlarda ıns gecsın basarmaya azmedıcem her saatı onemısyorum canım benım ınsallah kurtuluruz Allahın ıznıyle. hıcbısey ıcın gec deıl senın ıcınde ınancım sonsuz tekrar saol canım

Kızlar bizmi beceremiyoruz bana bi akıl verin yaaa.penis basını alabiliyorum tamamen eşim iticek kayıyo penis.kayganlaştırıcıyı çok sürüyosda kayıyo anlamadım bişey ya.eşim yatak ucunda benimde bacaklarımı kendime doğru çekiyom o pozisyonda deniyoruz.bizmi beceremiyoruz kafayı yicem yaa.

Kızlar bizmi beceremiyoruz bana bi akıl verin yaaa.penis basını alabiliyorum tamamen eşim iticek kayıyo penis.kayganlaştırıcıyı çok sürüyosda kayıyo anlamadım bişey ya.eşim yatak ucunda benimde bacaklarımı kendime doğru çekiyom o pozisyonda deniyoruz.bizmi beceremiyoruz kafayı yicem yaa.

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın canım hoşgeldin bende sana yazacaktım sen yazmışsın burdan yazayım dedim. listeden girmeyen arkadaşları silmeyi düşünüyorum demişsin beni silme olur mu buraya yazmasam da siteyi takip ediyorum eğzersizlere ara verdim deneme yaptık olmadı şuan bi durgunluk dönemindeyim bu durgunluğu üstümden atar atmaz tekrar başlayacağım eğzersizlere ozaman tekrar yazarım hangi aşamada olduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…