- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.681
yüksek lisans yapıyorum canım ben vizelerim var son sınavım da bugün
kolay gelsin hangi bölümde yapıyosun yükseği
kolay gelsin hangi bölümde yapıyosun yükseği
teşekkür ederim canım fizik bölümünde
teşekkür ederim canım fizik bölümünde
Sizin bölümde zor yadualarım seninle
Sizin bölümde zor yadualarım seninle
teşekkürler serapçımbizimde dualarımız sizinle yenin şu vajiyi biran önce diye
teşekkürler serapçımbizimde dualarımız sizinle yenin şu vajiyi biran önce diye
canım iş çıkışı her gün egzersiz yapıyorum fırsat buldukça, inşallah olacak bakalım :)
selam kızlarnasılsınız ???
listeyi yenileyemedim bayadır gelinler bana yendiği tarihleri söylerse,
egzersizcilerde hangi aşamada olduklarını hemen listeyi düzenleyeceğim
Merhabal arkadaslar ben 8 aylik evliyim ve vajinusmus hastaligim vardi ben bunu sonunda yendim gece tam anlamiyla icime alabildim ilkdefa kadin oldugumu hissettim cok korkuyordum ve korkulacak hicbsii yokmus bunu anladim darisi sizlerin basinaa insalllahhhh allah hepinizin yardimcisi olsun
tebrik ederiz canımkurtulmuşsun darısı diğer vajili arkadaşların başına inşallah o zaman halaylar sana gelsinn te te te
tebrikler canım.Allah başka dert vermesin.Merhabal arkadaslar ben 8 aylik evliyim ve vajinusmus hastaligim vardi ben bunu sonunda yendim gece tam anlamiyla icime alabildim ilkdefa kadin oldugumu hissettim cok korkuyordum ve korkulacak hicbsii yokmus bunu anladim darisi sizlerin basinaa insalllahhhh allah hepinizin yardimcisi olsun
Tesekkur ederim hayatim oldu sonunda cok sasirdim anlamadim bile bi baktim ki icinde. : :64 te te teeee sonund Evet sonunda gelin oldum bendeeeeeeee listeye eklermisin benide tatlimmm
hoşgeldin canım.korkma sen aslında tam vajinismuslu sayılmazsın bence.deneyimin olduğu için aslında biliyorsun biraz.ilk gece nasıl aldıysan yine o şekilde dene canım.kendini kastığın için acıyor.inan böyle.arkadaşlar merhaba ben daha bugün siteyi keşfettim ve üye oldum. 8 aylık evliyim. ilk gece deneyimim oldu kızlık zarım yırtıldı sadece onunla kaldık. ilkinde canım çok acıdı ve hep öyle olacak diye çok korkuyorum. o kadar korkuyorum ki bacaklarım titriyor ve ağlamaya başlıyorum. 8 aydır eşimle hiç ilişkiye girmedik. artık o da bende bu durumu kaldıramıyoruz. birşeyler yapmak istiyorum. Lütfen bana yardımcı olun. Ankaradayım doktor tavsiye edebilirseniz sevinirim. çalışıyorm ve izin almam sorun oluyor, maddi yönden çok sıkıntı içindeyiz o yüzden kendim bişeyler yapmak istiyorum.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler...
hayır canım orası dar değil küçük değil.tamam mı.ilk olduğunda da ben farkında değildim yani birden oldu. o zamanlarda çok korkuyordum. eşim bişey yapmayacağına söz vermişti ama birden oldu işte...tam bir kabustu ya çok ağlamıştım. şimdi çok deneme yapıyoruz ama yok sonu hep hüsran. olmuyor bir türlü. aklımda beynimde hep şu var. orası çok küçük ve hiçbişey sığmaz. bu konunun konuşulması bile beni çok geriyor. bilmiyorum doktora gitmelimiyim yoksa kendim mi bişeyler yapmalıyım?kendimi rahat bırakamıyorum hiçbir zaman. bacaklarım kilitleniyor. tam 8 aydır bu şekilde. bu durumdan kurtulmak istiyorum ama imkansız gibi geliyor.
ilk olduğunda da ben farkında değildim yani birden oldu. o zamanlarda çok korkuyordum. eşim bişey yapmayacağına söz vermişti ama birden oldu işte...tam bir kabustu ya çok ağlamıştım. şimdi çok deneme yapıyoruz ama yok sonu hep hüsran. olmuyor bir türlü. aklımda beynimde hep şu var. orası çok küçük ve hiçbişey sığmaz. bu konunun konuşulması bile beni çok geriyor. bilmiyorum doktora gitmelimiyim yoksa kendim mi bişeyler yapmalıyım?kendimi rahat bırakamıyorum hiçbir zaman. bacaklarım kilitleniyor. tam 8 aydır bu şekilde. bu durumdan kurtulmak istiyorum ama imkansız gibi geliyor.
canım bende ankaradayım.bence devlete git.özele falan gerek yok masraf etme.zekai tahir burak yada etlik yada başka hastaneler ama dediklerim kadın hastalıkları hastanesi daha iyi olur.önce bi muayene olmak istiyorum aslında bende ama nereye gitsem bilemedim. ankarada yaşıyorum. internetten araştırdım lina kadın sağlığı diye bir yer buldum. daha öncede bekarken adet düzensizliğin için oraya muayene olmuştum. temiz bir yerdi. duyan var mı ya da başka bir yeri tavsiye eden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?