Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhabal arkadaslar ben 8 aylik evliyim ve vajinusmus hastaligim vardi ben bunu sonunda yendim gece tam anlamiyla icime alabildim ilkdefa kadin oldugumu hissettim cok korkuyordum ve korkulacak hicbsii yokmus bunu anladim darisi sizlerin basinaa insalllahhhh allah hepinizin yardimcisi olsun

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. yeteramabukadar[/TD]
[TD]24 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. minel_[/TD]
[TD]10 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. ceylinnila[/TD]
[TD]14 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. hobby85[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.karadenizki[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. vaybay[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10. ashkk[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.melekmina[/TD]
[TD]18 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12. serap41[/TD]
[TD]21 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13. eccemmm[/TD]
[TD]24 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14. mila1[/TD]
[TD]25 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15. ozlemcik06[/TD]
[TD]30 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16. korkaktavsan [/TD]
[TD]6 nisan :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.kuvakvak[/TD]
[TD]3 mum = 13 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.eftelya081[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. serap7[/TD]
[TD]9 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. combo[/TD]
[TD]9 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. melisasafak[/TD]
[TD]8 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10. diyar6635[/TD]
[TD]3 tam parmak = 10 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11. nrhs[/TD]
[TD]3 parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12. milkshake_[/TD]
[TD]1 parmak[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tebrik ederiz canım kurtulmuşsun darısı diğer vajili arkadaşların başına inşallah o zaman halaylar sana gelsinn te te te

tebrikler canım.Allah başka dert vermesin.

arkadaşlar merhaba ben daha bugün siteyi keşfettim ve üye oldum. 8 aylık evliyim. ilk gece deneyimim oldu kızlık zarım yırtıldı sadece onunla kaldık. ilkinde canım çok acıdı ve hep öyle olacak diye çok korkuyorum. o kadar korkuyorum ki bacaklarım titriyor ve ağlamaya başlıyorum. 8 aydır eşimle hiç ilişkiye girmedik. artık o da bende bu durumu kaldıramıyoruz. birşeyler yapmak istiyorum. Lütfen bana yardımcı olun. Ankaradayım doktor tavsiye edebilirseniz sevinirim. çalışıyorm ve izin almam sorun oluyor, maddi yönden çok sıkıntı içindeyiz o yüzden kendim bişeyler yapmak istiyorum.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler...

hoşgeldin canım.korkma sen aslında tam vajinismuslu sayılmazsın bence.deneyimin olduğu için aslında biliyorsun biraz.ilk gece nasıl aldıysan yine o şekilde dene canım.kendini kastığın için acıyor.inan böyle.

ilk olduğunda da ben farkında değildim yani birden oldu. o zamanlarda çok korkuyordum. eşim bişey yapmayacağına söz vermişti ama birden oldu işte...tam bir kabustu ya çok ağlamıştım. şimdi çok deneme yapıyoruz ama yok sonu hep hüsran. olmuyor bir türlü. aklımda beynimde hep şu var. orası çok küçük ve hiçbişey sığmaz. bu konunun konuşulması bile beni çok geriyor. bilmiyorum doktora gitmelimiyim yoksa kendim mi bişeyler yapmalıyım?kendimi rahat bırakamıyorum hiçbir zaman. bacaklarım kilitleniyor. tam 8 aydır bu şekilde. bu durumdan kurtulmak istiyorum ama imkansız gibi geliyor.

hayır canım orası dar değil küçük değil.tamam mı.
sen önce bir dr a git.muayene ol.anatomik açıdan bir şey yoksa bura sayesinde yenersin.ki yoktur da zeten .çok büyük ihtimal kastığın için acıyor.korkma inşallah geçicek.seni anlıyorum.zaman kaybetme muayene ol.

canım orası hiç küçük değil içi bomboş we genişleyebilen esnek bi yapıya sahip. acı ağrı hep kastığımız için oluyor.kendini rahat bırakabilsen ne kadar da kolay girdiğini görceksin. bence doktorlara gereksiz yere para yatrmaktansa kendin yenmeyi dene. sen acı hissettiğin için hep acıyacak sanıyorsun.bunu aşmak için parmak egzersizi yapmayı dene.ya da aparat hazırla kendine onu almaya çalış. görceksin acı falan olmayınca eş denemesinde de rahat olcaksın.

önce bi muayene olmak istiyorum aslında bende ama nereye gitsem bilemedim. ankarada yaşıyorum. internetten araştırdım lina kadın sağlığı diye bir yer buldum. daha öncede bekarken adet düzensizliğin için oraya muayene olmuştum. temiz bir yerdi. duyan var mı ya da başka bir yeri tavsiye eden?

canım bende ankaradayım.bence devlete git.özele falan gerek yok masraf etme.zekai tahir burak yada etlik yada başka hastaneler ama dediklerim kadın hastalıkları hastanesi daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…