Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kimseden ses çıkmıyor yeni liste düzenlemeyi düşünüyorum mayıs ayından itibaren aylık listeler yapacağım ondan öyle demiştim ben , sende cecemm gibi oldun desene kızz

kimseden ses çıkmıyor yeni liste düzenlemeyi düşünüyorum mayıs ayından itibaren aylık listeler yapacağım ondan öyle demiştim ben , sende cecemm gibi oldun desene kızz

günaydın kızlar nasılsınız

günaydiin ben iyi degilim ya bi parmakdayim ya iki parmagi nasil iceri alim aciyor morelim cok bozuk artik hic yapasim yok disarda cocuklu genc kiz veya kadin görünce onlar yapti nasil iyiler ben niye yapamiom oluyo yada 13-15 yasindaki almanlar yapiyor yaa -.-

canım acı varsa kendini kasıyorsun demektir nefes alıp vererek gevşemeyi dene ,olmuyor yine parmakda zorlanıyorsan eğer kendine aparat hazırlamanı öneririm ben belki daha rahat devam edersin egzersizlere , mesela mum ile deneyebilirsin bundan sonraki aşamaları

arkadaşlar merhaba ben yenı katıldım aranıza banada yardım edın lutfen benım sorunum da vajinismus ama ben parmak egzersi yapıyorum 3 parmaga kadar alıyorum pens denemesnde çok korkuyrum anladım oraya bişeyler girecegini ama nedense o aşamaya gelince ben çok korkuyorum bir kere başını aldım hemen geri çekildim çok korktum ben ne yapıcam böyle allah aşkına bana yardım edın kızlar....

hoşgeldin korkak 22 aramıza
3 parmak alabiliyorsan eğer pens için hazırsın demektir, biz 3 parmak alabilenlere deneme yapmalarını öneriyoruz bizlerde o aşamalarda denedik çünkü.
Sana rahat olman için şunu önerebilirim denemeyi yaparken sen üstte ol eşin altta, hatta sırtın eşine dönük olsun çünkü penis yönü popya doğru olmalı en doğru pozisyon bu oluyor ilk deneme için . Vaji... girişine pens başını yerleştir sonra yavaş yavaş oturmaya çalış nefes alıp ver bu arada rahatlamaya çalış parmak egzersizi gibi düşün kasma kendini, zaten bir bakmışsın kendiliğinden girivermiş çok kolay olucak bak görüceksin , belki biraz yanma yapabilir ama bak bu çok normal kendini geri çekme çıkarma dışarı pens biraz bekle sonra tekrar devam et olurmu?

söylediklerını hepsini uyguluyicam artık yetti canıma olsun bıtsın kurtulym ya korkmam ısteemıyrum artık cesrtlı deglm

söylediklerını hepsini uyguluyicam artık yetti canıma olsun bıtsın kurtulym ya korkmam ısteemıyrum artık cesrtlı deglm

korkacak birşey yok hepimiz yaptık sende yapabilirsin , bu gece cesaret et kendini motive et yap kurtul sonra bize gelip yaz ben gelin oldum diye seninde halaylarını çekelim burada bizlerde

Canım niye olmadı anlatır mısın bizde sana yardımcı olalım

anlamadım gitti egzersiz yaptım bi kaç gün 8 cm i sonunakadar değil ama ilerlettim 2 boğum kadar dün eşimle denedik üstte bendeim ama ucunu bile alamadım kayıyo diğer taraflara ve sanki bendeki giriş kısmı yok kapı duvar.... ben bu lanet şeyi yenemicem o beni bitiricek ağlamaktan gözlerim şişti

merhaba kızlar...best canım selam...kımse benı sormamıs mı ayol :)) bayadır yoktum egzersız de yapamadım bugun denemeye gecıcez dırek oncesınde son mumu alıcam. ölcecek bısey de yok fakat penise pek yakın degıl onu gorebılıyorum. yınede denıcem bıktım artık.

ne önerırsınız? kımse detaylı anlatmamıs nasıl yendıgını hangı pozısyon hadı anlatın :)

canım selam hoşgeldin
dene dene bişicik olmaz 4 günde yenenler var sende yenebilirsin kız
ben üstte denedim canım sırtım eşime dönüktü ,p... vaji girişine yerleştirdim yavaş yavaş oturdum giriverdi zaten kendiliğinden
sende öyle dene en kolay pozisyon bu bence ilk deneme için hem kontrol sende oluyor istediğin an durup devam ediyorsun
yanma olabilir sorun değil normal bu biraz bekle sonra tekrar devam et

tatlım bende oyle denıyorum hatta yatagın ıcıne gomuluoduk yerde denedık tovbe tovbe :)) ama yamuk yumuk gelıyo bana yerlestıremıyorum o pozısyonda.bıde sen oturmaktan korkmadın mı? sonucta mumu falan hep kendımız yerlestırıorduk ya_

korkmadım canım çok rahat oldu benim için zaten ben bunu yapacağım bugün bitecek dedim kendi kendime , inat ettim neticede de öyle oldu , zaten kendi giriveriyor sen anlamadan yolunu buluyor pe...

korkmadım canım çok rahat oldu benim için zaten ben bunu yapacağım bugün bitecek dedim kendi kendime , inat ettim neticede de öyle oldu , zaten kendi giriveriyor sen anlamadan yolunu buluyor pe...
kız kısa kısa yazma bana ya detay lazım dıyorum ee bende neden pıt dıye kayıvermıyor anlamadım.mum da oyle degı
l mum gırıyor ama penıste korktugumdan mıdır nedır hıc ılerletemıyorum ama bugun bıtmesı lazım yarın ıse baslıyorum cunku

sınavım var saat 2 de bir yandan ona çalışıyorum ondan kısa yazıyorum aaffolaaaa

sen penisi jelle önce ama çok bol bol da sürme hani tutuncada vıcık vıcık olup kaymasın tutamazsın kayar yönlendiremezsin bazı kızlar ondan da şikayatçi oluyor çünkü, sonra dizlerinin üstüne çömel p... vaji girişine yerleştir sonra yavaşça oturmaya çalış bacaklarınla kendini yönlendirirsin gerekirse (sırtın eşine dönük olsun en rahatı bu dediğim gibi ) nefes egzersizlerinide unutma oturmaya çalışırken rahatlamana yardımcı olur gevşersin , yavaş yavaş otur arada yavaşça yukarı çık sonra tekrar otur ama penisi hiç tamamen dışarı çıkarma tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…