Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen bilirsin ama ben egzersizleri yapıp sonra eş denemesine geçmeni tavsiye ederim.en azından 2 parmak yapıp öyle geçsen...kafanda bitirdiysen yeneceğine eminsen dene.

komar diye bir arkadaş vardı çok merak ediyorum ne oldu acaba? iyi haberlerle gelir inşallah tabi herkes inşallah burda bebek haberleri paylaşır bizimle.

Son düzenleme:
arkadaşlar birde egzersizlere gerek kalmadan başarabilirsiniz diye inanıyorum çünkü doktor bana da egzersiz önermişti.ve ben inanın bana çok ümitsiz bir vakaydım ama gerek kalmadan kurtuldum çok şükür darısı hepinizin başına inanın bana yendiğinizde bunun için mi korkmuşum diyeceksiniz

arkadaşlar ısrarla tavsiye ettiğim birşey de tam korkupta kendinizi kastığınız an besmele çekip ayetel kürsi okumayı dener misiniz? tabi en doğrusu başlamadan önce okumak ama benim aklıma korku anında gelmişti.

komar diye bir arkadaş vardı çok merak ediyorum ne oldu acaba? iyi haberlerle gelir inşallah tabi herkes inşallah burda bebek haberleri paylaşır bizimle.

çok sağol aklında tutmuşsun ne güzel.eşim iki gündür yok,ben sanırım hatamı anladım.onu düzelteceğim ama yine olmamasından da çok korkuyorum.o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki,hep aynı sahne beni çok yoruyor artık.sana daha garip birşey söyleyeyim.geçen ay tedavi gördüm ben,tam uygulamadan çıkışta denedik neredeyse tamamını üstelik alttayken aldım ama hemen panikleyip ittim malesef,ondan sonra da bir daha olmadı.canım mı yanıyor ?hayır,yandı mı?hayır!ama ne altta cesaret edebiliyorum artık ne de ben yerleştirebiliyorum.tam bitti derken bunlar olunca çok yıldım.kontrol bende üstteyken başarabilirim herhalde,o yüzden uğraşıyorum.ne olur desteğinizi esirgemeyin.alabileceğim her akla ihtiyacım var

İnşallah canım inşallah yeneriz.

inşallah yeneceğiz cnm ben 2 gündür egzersiz yapıyorum bakkal mumuyla 7cm filan denk geliyor girişte biraz problem yasadım ilk gün ama 2. gün cok az bir problem yaşadım ama sunu anladım iş beyinde bitiyor.bugun mumu kalınlaştırmayı düşünüyorum sizcede doğru bir karar mı olur? ve başarabilenlere soruyorum sizce ne zaman denemeliyim eşimle ve nasıl denemeliyim cevap veren olursa şimdiden çok teşekkür ederim...egzersizlerden bile korkan arkadaşlarada diyorum ki hiç korkmayın gerçekten 3 4 gün önce bunu yazacaksın deselerdi inanmazdım :)

artık gelin haberleri almak istiyorum
hadi kızlar, egzersizleri bırakmayın, inanınca yapamayacağınız şey yok:13:
sorusu olan varsa yardım edeyim

canım inan bana cesaret vermek için söylemiyorum ama sen benden daha iyi durumdaymışsın ilk etapta ben o kadar ilerleyememiştim.ama olduğu an beynimde bitirdim inan canında yanmıyorsa hele sen başarmışsın. her zaman nete girebildiğim sürece yanındayım inşallah yardımcı olabilirim.

ben çok cesur ama malesef sadece bu konuda o kadar korkak olmama rağmen yaptıysam inanıyorum herkes başarır.

dualarım seninle bu dert başında olan herkese dua ediyorum.. :) yenmek için neden regliyi bekledin canım? kişisel bir nedeni mi var?

öyle diyelim canım beklemek zorunda kaldım maalesef ama şükürki oldum artık bittiği gün bende gelin olacağım inş. dualarınızı eksik etmeyin...

yazdıklarımızı denedın mı canım merak ettım. çünkü olacak diye tutturdugun zaman oluoda ben de olacak olacak dıe dıe 4 günde yendım :):):) hangı aşamadasın suaaan??

tamam minel cavplarını bekliyorum yardımın için çok teşekkür ederim.

canım şunları söleyim

1) yeni gelen arkadaşlarda faydalansın inşallah bizlerde ynı yoldan yürüdük ve başardık şuan burda olan herkes egzersize başlayan herkes yüzde yüz yenecek önce buna inanın
2) aslında egzersizle 10 cmde yüzde yüz yeniyosunuz ama oraya parmak vb. bişi girdirerek bir defa bile denedkten sonra inanınca başaran arkadaşlarda oldu ki bende 2 parmakta yenmiş biriyim,
3) acı yüzde yüz kasılmaktan oluyor anotomik bi sıkıntımız yok yine yüzde 99 umuzun yok diyeyim
4) orası çok dar diil biz öle sanıyoruz 5 kilo çocuk doğuran bacılar anneler var di mi :)
5) bende sizler gibi serçe parmağımı dahi alamayıp yok hayatta girmez diyordum ve bu korku yüzünden tam bir buçuk yıl eşimle bi kaç deneme dışında deneme yapmadım ve içeri hiç itmesine 1 cm dahi izin vermemiştim
6) yapacağınız başaracağınız şey çok ama çok kolay bunu yapan herkes gibi ya bu muymuş senelerime mal olan veya aylarıma günlerime mal olan şey bu kadar basitmiymiş tüh be allah kahretmesin diceksiniz bizler gibi :)
7) buna inanırsanız hemen şuanda bile başarırsınız sadece pnsin hemen sönmemesi gerek belki bir ilaç sağlayabilir bunu ve sizin alacağınız tek şey bi tane jel o jeli iyice vajene ve pnse sürerseniz hı birde en öneml olan şey benmde 2 ay önce öğrendiğim popoya eğimli yön olayını bilirseniz inanın cuk diye giriyor jel sonrası deniceksiniz ama acıyo ay acıcak falan diye çekmeden ben başardığım gün 1 saat uğraştım yönü tutturamıyoduk eşim yine olmıcak bırakalım demişti ben dedim olacak hayır diye bıraktırmadım yani bunu siz yönetin üstte olun inanın girecek o an kasılmaktan canı acıyan olabilir yoksa acı yok inanın yok
8) birde şu çok önemlialt pozisyonda yenmek istiyorsanız bacaklarımız kapayıp zorlaştıryoruz biz açabildiğniz kadar açın o zaman inanın kolay giriyor meğer ben kapatarak canıımın daha çok acımasına neden olmuşum hep ve kapadınızda girmesi imkansız zaten
9) eşiniz azcık ittiğinde girince takıldığı bi yer varya hıh işte orda sakın ama sakın bırakmayn orası kilit nokta eğmli şekilde aşağıya doğru itrese zaten pns yapısı itibariyle o yönü buluyor ilerliyor yani bana şu an yazması çok kolay geliyor tabi ama bende sizin oldunuz yerdeydim bende ağladım sızladım yok olmıcak dedim doktora gitcektim 5 binlira istediler 180 lira muayene ücreti verip gerisine gidemedim ve burayı buldum sadece inanarak yendim arkadaşlar o doktorların yaptırdığı burdak süreci hızlandırıp 2-3 günde dilatörlerle yani aparatla çalştırmak hiç farkı yok orda hatta gidince b kaç arkadaşla tanşmştım 3-4 yıllık evli vajili diyrum acaba onlar yendiler mi :) inşallah yenmişlerdir
10) son olarak hepinize başarılar diliyrum yeneceksiniz biliyorum er yada geç inşallah erkenden olsun inş ama inş tüm canı gönülden dularım sizlere gitsin,allah yardımcınız olsun sadce harekete geçin yeter

bi arkadaşın yazdını azayım 40 yıldır yapıyomuş gibi konuma geliyosunuz utanarak yazıyorum ama öyle kızlar :)

minelcim süper anlatmışsın canım.yenmiş biri olarak kesinlikle onaylıyorum.veeeeeeeeeeeee diyorum ki;

biz yaptık sizde yaparsınız.

minelcim süper anlatmışsın canım.yenmiş biri olarak kesinlikle onaylıyorum.veeeeeeeeeeeee diyorum ki;

evet canımcım saol aynı dediğin gibi biz yaptık onlarda yapar çünkü hiç birimiz diğerimizden farklı deiliz doğaya karşı gelemezsiniz kızlar ya yapacaksınız ya yapacaksınız işte o kadar başta tembel cecem :)

aynen başta cecem.o artık reglden sonra kesin yenecek söz verdiona tam gaz yükleniyoruz.sonra diğer kızlara

ooo senin bitmiş bile bence biraz daha gayret ben tek boğumda zorlanıyorum

Az önce denedik ve yine olmadı eşim onu istemediğimi düşünüyor. Kapıyı çekti gitti canım cıktı ağlamaktan, bi daha beni arama bitti 6 aydır yeter dedi ne kadar kötü olduğumu anlatacak kelime bulamıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…