Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben yeni gelinim :) 23 günlük evliyim :) İnşallah bizde tam anlamıyla çift karı koca oluruz. Eşime sırtım dönük üstte yüzüm dönük üstte denedim p. içime aldıktan sonra yön verirken kayma oluyor o zaman problem çıkıyor. Ben alttayken kendimi daha rahat hissediyorum cts günü de daha iyi oldu. Ben bi süre akışına bıraktım zaten bgn regl oldum biraz beyin beden olarak dinlenelim ilk günlerimizin keyfini çıkartamıyoruz girsin girsin diye diye :) o kısma odaklanınca keyif alamıyoruz. Üstteyken içime giriyor biraz daha devam edemiyorum, pat diye oturamıyorum. zaten girsin düşüncesiyle ıslaklıkta olmuyor ama şunu söyleyebilriim kuiflex kas gevşetici ve spazmol ağrı kesicinin çok faydası var. İlişkiden en az 1 saat önce alınsın. ben aldım yarım saat sonra denedik tmm olmadı ama biz pozisyonu yakalayamadık ben rahattım :) hele ilacın etkisi 2-3 saat sonra gösterdi ben o anda pamuk gibiydim. eşim minderi de altına aldı ben koltuk kenaarına yatak kenarına geçtim 2-3 cm giriyor o kadar...

ya canım nasıl ya inanamıyorum ya çok üzüldüm neden oldu canım ya şok oldum her şey yolundaydı ama

Herşey yolundaydı canım.

Çarşamba günü kahverengi bir akıntım geldi. Gece acile gittik bebeği göremedi dotor. Keseyi gördü fakat bebeği göremedi. Perşembe sabahı kendi doktoruma gittim kalbi durmuş dedi. Cuma günü de kürtajla alındı canım. Kafam durmuş durumda. Çalışmıyor resmen. Ne hissedeceğimi nasıl davranacağımı bilemiyorum. Dengesizleştim

canım ben yendim bu derdi yenelide 1 ay olmadı daha çok bi sorun yaşamadım ama tek sorunum zevk alamıyorum bu zamanla değişecekmi

canım zamanla düzeliyor bnmde 2 ay oldu şuan yani gitgidde zevk alışı artıyor hala yüzde yüz diyemem ama ilk aya göre çok çok iyi seninde zamanla düzelecek ve isteksizlik vardı bende oda geçti diyebilirim ne kadar sık olursa o kadar etkiliyor

canım benim ya çok üzüldüm bende çok alşmıştım hamileliğine allah hayırlısını versin üzülme nolur arkadaşımda hamileydi aynı senin yaşadını yaşadı kalbi durmuş alındı onunda yani bunu sık duyuyorum bu aralar canım burdaki baya hamile arkadaş düşük yaptı allah hayırlı zamanda yine nasip eder inşallah dualrım seninle canım kendini hırpalama allah doğrusunu bilir hayırlısını verir demekki böylesi gerekmiş

Saolasın canım benim. Zaten Rabbimden gelen birşey olduğu için teselli buluyoruz. Bununla sınanıyoruz ve inş.sınavı geçeceğiz

Bebeğim cennette canım....

baharcımm canım yaa çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun çok üzüldüm ya neden böyle oluyor teker teker arkadaşlarımız bebeğini kaybediyor nazar değiyor Allah sabrını versin canım inş tekrar en kısa sürede bebek sahibi olursun Rabbim yardımcın olsun

geçmiş olsun cnm çok uzuldum ve elabın dediği gıbı kaç arkadaşımızda aynı şeylerı yaşadı çok ama çok uzucu gerçekten boyle olunca bende endışelenıyorum bebeğim için allah korusun

Saolasın canım. Rabbim inş.hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı sıhhatli evlat verir dileyen herkese

geçmiş olsun cnm çok uzuldum ve elabın dediği gıbı kaç arkadaşımızda aynı şeylerı yaşadı çok ama çok uzucu gerçekten boyle olunca bende endışelenıyorum bebeğim için allah korusun

Teşekkürler canım.

Sakın korkma Rabbim bizleri sınıyor ve inş.sen bebeğini sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde kucağına alacaksın.

kızlar baya oldu giremiyorum ya da girsem bile okuyodum sadece ama bu ara dikkatimi çekti herkes çok karamsar yenemeyeceğim yapamıyorum modunda kızlar inanın o kadar basit bişey ki yendikten hele ki alıştıktan sonra bu mu diyonuz düşünün ki ben egzersiz yapmadan yendim siz sürekli beyninize yapamam sinyalleri yolluyorsunuz beynin bize oyunu unutmayın beyninize yapabileceğim sinyalleri gönderin karamsar olmayın inanın ki zor bişey değil yeter ki isteyin egzersizleri yapın ertelemeyin vazgeçmeyin

baharcım çokk çokk üzüldüm yani neler oluyo böyle hamile kalan bütün arkadaşlarımız tek tek bebeğini kaybettii yani senin şu haberin beni onların üzüntüsüyle kat kat daha fazla üzüntüye itti çok fena oldum haberi duyunca ya ama dediğin gibi verende Allah allanda Allah canım tabiki bize sabredip dua etmek düşer üzülüyoruz tabi ama herşeyde bir hayır vardır diyerek inş. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı kucağına alacağın bir evlat nasip eder canım Rabbim sabır versin kolay değil kendine çok iyi bak

kızlarr egzersiz yapanlar sizlere söyluyorum gözünüzde buyutgmz gıbı bişey degil sakın korkmaynn ben size söyle kısa bır özet geçeyip ben aynada bakamazdım ya ıkndgmda açıldıgı gördum dedım bu küçücuk buraya parmk bıle gırmek pens nasıl girecek dedm sonra burraya buldum ve ardşkrn yaptıklarını gördum gelin olup sevıncını anlatanları gördum ve çok duygulandım bnm ne eksiğim var dedim bende yaparım dedim ve jel aldım eczandn eve gldm yapıcaksn dedım kendıme kocanı ve kendını mutlu edıceksn dedm hep yapıcam dedımm ve ıkınarak şerçe parmagımı aldım kendıme guvenım geldı ve sırayla yaptım vajına esnek hemde çok artık penise geldı sıra dedm ve onuda yaptım hiç agrı sızı acı öyleee bekledgnz gibi kan bunlar hep yalan ... olan şu bol jel kullandım ve önce parmagmla deliği buldum üst pozisynda pensı oraya gtrdm ve yavaş yavaş ıttrdm baktım kendı kaybolmuş aa girdimi dedm bumu dedm gunlerımı bunamu harcadım ben dedm giden gunlarıme yandım yanıı sizde zamanı iyi degerlendırrn beynınızde bıtırın bu beynın bır oyunu sizee vajinismusun diger bi yanıda ertelemek hep ertelemk ıstıyorsuzzz sakın yapmayn bunu aklınzdan çkrn acı sızı hiçbir şey yok bunu yenın bıtrn guzel gunlar sızı beklıyo sabah kalkdgnzda butun yüük gıttmş omuzlarınzdan böylee uyanmak istersenz durmak yok ... karar sızınnnn

Son düzenleme:

ah canımya bu nasıl bi acı neden bunu yaşadık bilemiyorum yazamıyorum keşke bilmeseydim okumasaydım herşeyin hayırlısı

Allah sizlerden binlerce kez razı olsun. Hiçbirzaman yalnız bırakmıyorsunuz ve herzaman tutuyorsunuz buradakileri. Rabbimin izniyle kendimi toparlayacağım inanıyorum buna. Meleğim bana çook uzaklardan bakıyor inanıyorum. Cennete cennet çocuklarıyla beraber bunu düşünüp teselli buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…