- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.741
Geçmiş konuları detaylı okuyamadım. Yeni gelin var mı
kızlar nasılsınız sorusu olan var mı
baharım ya hamilelikte sıkıntı mı var noldu?
Bebeğim cennette canım....
ya canım nasıl ya inanamıyorum ya çok üzüldüm neden oldu canım ya şok oldum her şey yolundaydı ama
canım ben yendim bu derdi yenelide 1 ay olmadı daha çok bi sorun yaşamadım ama tek sorunum zevk alamıyorum bu zamanla değişecekmi
Herşey yolundaydı canım.
Çarşamba günü kahverengi bir akıntım geldi. Gece acile gittik bebeği göremedi dotor. Keseyi gördü fakat bebeği göremedi. Perşembe sabahı kendi doktoruma gittim kalbi durmuş dedi. Cuma günü de kürtajla alındı canım. Kafam durmuş durumda. Çalışmıyor resmen. Ne hissedeceğimi nasıl davranacağımı bilemiyorum. Dengesizleştim
canım benim ya çok üzüldüm bende çok alşmıştım hamileliğineallah hayırlısını versin üzülme nolur arkadaşımda hamileydi aynı senin yaşadını yaşadı kalbi durmuş alındı onunda yani bunu sık duyuyorum bu aralar canım burdaki baya hamile arkadaş düşük yaptı allah hayırlı zamanda yine nasip eder inşallah dualrım seninle canım kendini hırpalama allah doğrusunu bilir hayırlısını verir demekki böylesi gerekmiş
Herşey yolundaydı canım.
Çarşamba günü kahverengi bir akıntım geldi. Gece acile gittik bebeği göremedi dotor. Keseyi gördü fakat bebeği göremedi. Perşembe sabahı kendi doktoruma gittim kalbi durmuş dedi. Cuma günü de kürtajla alındı canım. Kafam durmuş durumda. Çalışmıyor resmen. Ne hissedeceğimi nasıl davranacağımı bilemiyorum. Dengesizleştim
baharcımm canım yaa çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun çok üzüldüm yaneden böyle oluyor teker teker arkadaşlarımız bebeğini kaybediyor nazar değiyor Allah sabrını versin canım inş tekrar en kısa sürede bebek sahibi olursun Rabbim yardımcın olsun
geçmiş olsun cnm çok uzuldum ve elabın dediği gıbı kaç arkadaşımızda aynı şeylerı yaşadı çok ama çok uzucu gerçekten boyle olunca bende endışelenıyorum bebeğim için allah korusun
Saolasın canım. Rabbim inş.hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı sıhhatli evlat verir dileyen herkese
Teşekkürler canım.
Sakın korkma Rabbim bizleri sınıyor ve inş.sen bebeğini sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde kucağına alacaksın.
Herşey yolundaydı canım.
Herşey yolundaydı canım.
baharcım çokk çokk üzüldüm yani neler oluyo böyle hamile kalan bütün arkadaşlarımız tek tek bebeğini kaybettii yani senin şu haberin beni onların üzüntüsüyle kat kat daha fazla üzüntüye ittiçok fena oldum haberi duyunca ya ama dediğin gibi verende Allah allanda Allah canım tabiki bize sabredip dua etmek düşer üzülüyoruz tabi ama herşeyde bir hayır vardır diyerek inş. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı kucağına alacağın bir evlat nasip eder canım Rabbim sabır versin kolay değil kendine çok iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?