Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Rabbim taşıyamayacağımız yükü vermezmiş bitanem. Sen de ben de ve bizim gibi olanlarda daha büyük mutluluklar yaşayacağız inş. Hep hayırlısı dedik canım demek ki hayır buymuş.

canm bende okudugumda cok üzüldüm inan çok gecmş olsun inşallah rabbim yeniden nasip eder kucagına alırsın üzülme lütfen sen iyi olda yine nasip olucaktır inşallah ..

canım buaksam yokum zaten evdede yarın aksam hemen baslarım.ıkı parmağı denemekle baslıcam heme cok tskur ederım cevapların ıcın yalnız olmadığımı bılmek cok guzel bısey sen yendın sanırım bu hastalığı nekadar zaman surdu bıraz bılgı verırmısın?

Şu anda regl oluyorum sanki yapamıcakmışım gibi geliyor. Eşime söylemeden kendi kendime denemelere devam edicem. Eşimin beni zorlamaması beni rahatlattı bi ara bana sen kasılıyorsun diyordu onun sözlerinden mi etkilendim sizden mi tabii buranın çok faydası oldu artık ilişki anında daha rahatım, ama henüz tam anlamıyla ilişki olmadı. Denemelere devam edicem eldiven jel alıp devam edicem.

Vakti zamanında tecrübeli biri vaji falan küçük problemler Rabbim büyüklerini yaşatmasın demişti şimdi onu çok iyi anlıyorum, bahar çok üzüldüm gerçekten rabbim dayanma gücü versin...

canm bende okudugumda cok üzüldüm inan çok gecmş olsun inşallah rabbim yeniden nasip eder kucagına alırsın üzülme lütfen sen iyi olda yine nasip olucaktır inşallah ..

Tek tek hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim daha büyük acılarla sınamasın bizleri inş.

Baharcım inşallah seneye bahar ayında bebişinle olursun umudunu inancını sabrını kaybetme Allahım gönlümüze göre versin. Gelecek Bahar çiçekler açarken senin de yuvanda bebek sesiyle dolsun inşallah :)

canımmmmm bnm az kaldı herhalde :) 4. günümdeyim bakkal mumu 6.5 7 cm civarında bişey çapı cok rahat artık. sadece çok çok çok çok az bir acı girişte oluyordu 3. gün 4. gün iyice gitti neden mi Beyinle alakalı çünkü iyice korkmamaya başladım :) hatta bugun mumla beraber dolaştım odalarda :) mumu kalınlaştırmayı düşünüyorum ama bir kaç güne regly olacağım reglden sonramı yapsam sizce kalınlaştırmayı? Ve arkadaşlar şunu söyleyim size kesinlikle sizinde başınıza gelmiştir mumu yada parmağınızı sokarken cok az da olsa acı olmasa bile eskiden kalan bir tepkiyle bacagınızı yada kalcanızı kasıyorsunuz bu mumum yada parmağın girmesini engellemiyor,acıda vermiyor ama ondanda kurtulmaya calısın sadece şöyle düşünün orası delik,,artık benim kadar yapanlar biliyordur birşeyler girebiliyor içine yani demek istediğim en ufak bir kasma yapmayın kendinize güvenin ben 10cmde yeneceğimi düşünüyorum,,eşime dün yaptırdım örnek olarak 10cm mum,,ilk gördüğümde kalın gibi geldi ama sonra dedim ki kendine gel korkacak bişey yok,,çünkü 10 cm milat olarak görüyorum ondan sonra herşey düzelecek ve biraz soktum girişten hiç zorlanmadım ama sonra çektim çünkü ayaklarımı sağlam basıp yürümek istiyorum 8 cm sonra 10 cm sonra allahım kısmet ederse nur topu gibi bir çoocuk :)

canım ya okumasaydım hiç bilmeseydim keşke çok üzüldümmm
bi arkadaşımda aynı durumdaydı iki ay ara verdikten sonra şimdi hamile 6 aylık
inş sende en kısa zamanda bu kötü günlerini atlatır tekrar güzel haberler verirsin

arkadaşlar jel yerine 1, 2 kez bolca zeytinyağı sürmekle vajiyi yenen birini tanıyorum ben.

nasılsınız kızlar? epey oldu yazamadım ,yarın itibariyle egzersizlere başlayacağım umarım başarılı olurum we aşarım bu sorunu tabi sizlerin de desteğiyle :)

Canim yaaaaa RABBİM cok sabir versinnnnnnnn...
Bir dahaki sefere melegini alirsin saglicakla kucagina insallahhhhhhh ...

arkadaşım jele para verme derim ben tabi bu benim bir arkadaştan duyduğum birşey size kalmış ama. zeytinyağı ile bu egzersizlere gerek kalmadan bir kerede kurtulmuşl bir arkadaşın tavsiyesiydi o bahsettiğiniz egzersizlere hiç gerek kalmamış bende denedim ve işe yaradı bitkiseldir zararı olmaz diye düşündüm ve herşey yolunda hamdolsun.

Canım çok geçmiş olsun, öyle üzüldüm anlatamam. Rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda güzel evlatlar nasip etsin inşallah . üzülmemek elde değil ancak metanetini koru, tez zamanda sağlıcakla olsun bebeğin inşallah, bir melek daha gelsin ancak seni bırakıp gitmesin . dualarım seninle...

bu arada bebeğini kaybetmiş arkadaşımız için çok üzüldüm Rabbim sabır versin ve inşallah anne olmayı tekrar nasip etsin.tabi hayırlısıyla cümlemize nasip olsun inşallah.

doğum yaptırırken bile vajina içine ve vajina ağzına zeytinyağı sürüyorlarmış lütfen egzersiz yapan arkadaşlarda eşleriyle zeytinyağı ile bir denesinler olmazsa egzersizlere devam edersiniz inanın bana egzersizin zaman kaybı olduğunu göreceksiniz.

Baharcım canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm inan. Rabbim sabırlar versin, en kısa zamanda tekrar anne olmanı nasip etsin inşallah.

öncelikle herkese merhaba ve burada yorum yapan ve birbirini destekleyen herkese teşekkur ederim çunku egzersiz konusunda beni cesaretlendirdiniz. benim hikayem ;
ben dört yıllık evliyim benim olayımın farklı olması ben bu dort yıl ıcersınde arasırada olsa birleşme yasadım (zorda olsa ) 1. yılımızda ılk beraberlık gerceklestı tabi ben biraz acı cektım ve esımı zorladım ılk olunca hersey duzelecek sandım...ama o kilitlenme hiç geçmedi ya erteledim yada acı hissettiğim için durdurdum. birkaç kezde agrı yasasamda sırf olsun dıye kendımı zorladım bazı pozisyonlarda oldu ama tam bi org yasamadım. sımdı burdan okudukca anlıyorum ki bu kadar uzun sürmesi ve tam birleşmeye izin vermemem tam tedavi olmadan yasamaya calışmamdı.esım herzaman pozitif yaklastı beni hiç suclamadı yardımcı olmaya calıstı ama olmadı . bazen bu durumu unutup normalmiş gibi yasadım ama cogunlukla agladım uzuldum yanı burdakı herkesın yasadıgı kabusları yasadım kımse beni anlayamaz cunku herkes bunu yapıyor ve onlara gore normal dıye kımseye anlatmadık. takı 2 ay once burayı bulup yazılanları okudukca herkes benım yasadıklarımı yasamıs benım hıssettıklerımı hıssetmıs,dusunduklerımı dusunmus yanlız olmadıgımı anladım. 2 ay boyunca sessızce okuyorum sizlerle bazen guluyor bazen aglıyorum.
basarı hıkayeleri sayfasını okurken yenmıs olanlara okadadar sevındımkı bende yapabilirim dedim sayenizde..
kulak pamugu ıle basladım ,bebe yagı ıle serce parmak ve ısaret parmagı denemelerı yaptım 2 boguma yakın aldım ama ben parmakta cok gerılıyorum kasılıyorum mum duyunca ona gecmek ıstedım rahat oldu kasılmam gectı mumu bırkac gunde bır pecete yardımıyla kalınlıstırmaya calısıyorum 1,5 parmak kalınlıgına geldım.ama ben hergun yapmıyorum canım ıstedıkce yapıyorum bu bır hata sanırım ve sızlere sorum parmağa alışmam mı gerekıyor ıllakı yoksa aparatla da sonuca ulaşabilirmiyim. es parmagında daha kotu oluyorum daha cok kasılıyorum bunu yenmek ıcın parmak sartmı ??
bebe yagı mantar yapıyor dıye okudum ultrason jelı bulamadım bugun ınternetten sıparıs verdım umarım hızlı gelır.,
beni her halimle kabul eden cok sevdiğim eşimi dahada gec kalmadan mutlu etmeyı herseyden cok ıstıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun
ben burda yazılanları uygulamaya calısıyorum umarım bende tamamen yenerim ne olur yardım edın banada..

cnm içeride acı yok ilk girişte biraz acı var.değiştiriyim mi aparatı.kasmıyorum ama yine de ilk girişte çok az acı oluyor.aparatı değiştirme vaktim geldi mi anlayamıyorum.yardımcı olun lütfen

canım ilk girişte zorlanman normal, eğerki kendini hazır hissediyorsan 8 cm. aparatına geçebilirsin. en azından bir denersin baktın olmuyor iyice alışana kadar diğer aparatınla devam edersin. kegel egzersizini unutma canım çok faydası oluyor. birde ıkınmanı tavsiye ederim. Rabbim kolaylıklar versin.

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım inşallah yenersin bu durumu. ben bu siteye başvurmadan önce yaşadım vajiyi ve benim gibi durumda olan arkadaşlara destek olabilir miyim ki diye bu siteyi buldum ve bugün ısrarla söylediğim gibi doktor egzersiz seansları söylediği halde ben uygulamadım jel aldım baktım işe yaramıyor zeytinyağı denedim ve ilk de oldu şimdi söylesen belki parmak egzersizi yapamam ama ilkden sonra ikinci kezde zeytinyağı kullandım sonra istemiyorum dedim korkacak birşey yokmuş birde doğal haliyle denedim ve oldu birden bire olmuyor tabi biraz uğraşman gerekiyor ama zihnini rahatlattığın an ne ağrı kalıyor ne birşey.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…