- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #152.781
Rabbim taşıyamayacağımız yükü vermezmiş bitanem. Sen de ben de ve bizim gibi olanlarda daha büyük mutluluklar yaşayacağız inş. Hep hayırlısı dedik canım demek ki hayır buymuş.
Vakti zamanında tecrübeli biri vaji falan küçük problemler Rabbim büyüklerini yaşatmasın demişti şimdi onu çok iyi anlıyorum, bahar çok üzüldüm gerçekten rabbim dayanma gücü versin...
canm bende okudugumda cok üzüldüm inan çok gecmş olsun inşallah rabbim yeniden nasip eder kucagına alırsın üzülme lütfen sen iyi olda yine nasip olucaktır inşallah ..
Baharcım inşallah seneye bahar ayında bebişinle olursun umudunu inancını sabrını kaybetme Allahım gönlümüze göre versin. Gelecek Bahar çiçekler açarken senin de yuvanda bebek sesiyle dolsun inşallah :)
kızlarr egzersiz yapanlar sizlere söyluyorum gözünüzde buyutgmz gıbı bişey degil sakın korkmaynn ben size söyle kısa bır özet geçeyip ben aynada bakamazdım ya ıkndgmda açıldıgı gördum dedım bu küçücuk buraya parmk bıle gırmek pens nasıl girecek dedm sonra burraya buldum ve ardşkrn yaptıklarını gördum gelin olup sevıncını anlatanları gördum ve çok duygulandım bnm ne eksiğim var dedim bende yaparım dedim ve jel aldım eczandn eve gldm yapıcaksn dedım kendıme kocanı ve kendını mutlu edıceksn dedm hep yapıcam dedımm ve ıkınarak şerçe parmagımı aldım kendıme guvenım geldı ve sırayla yaptım vajına esnek hemde çok artık penise geldı sıra dedm ve onuda yaptım hiç agrı sızı acı öyleee bekledgnz gibi kan bunlar hep yalan ... olan şu bol jel kullandım ve önce parmagmla deliği buldum üst pozisynda pensı oraya gtrdm ve yavaş yavaş ıttrdm baktım kendı kaybolmuş aa girdimi dedm bumu dedm gunlerımı bunamu harcadım ben dedm giden gunlarıme yandım yanıı sizde zamanı iyi degerlendırrn beynınızde bıtırın bu beynın bır oyunu sizee vajinismusun diger bi yanıda ertelemek hep ertelemk ıstıyorsuzzz sakın yapmayn bunu aklınzdan çkrn acı sızı hiçbir şey yok bunu yenın bıtrn guzel gunlar sızı beklıyo sabah kalkdgnzda butun yüük gıttmş omuzlarınzdan böylee uyanmak istersenz durmak yok ... karar sızınnnn
canım ya okumasaydım hiç bilmeseydim keşke çok üzüldümmm
bi arkadaşımda aynı durumdaydı iki ay ara verdikten sonra şimdi hamile 6 aylık
inş sende en kısa zamanda bu kötü günlerini atlatır tekrar güzel haberler verirsin
Herşey yolundaydı canım.
Çarşamba günü kahverengi bir akıntım geldi. Gece acile gittik bebeği göremedi dotor. Keseyi gördü fakat bebeği göremedi. Perşembe sabahı kendi doktoruma gittim kalbi durmuş dedi. Cuma günü de kürtajla alındı canım. Kafam durmuş durumda. Çalışmıyor resmen. Ne hissedeceğimi nasıl davranacağımı bilemiyorum. Dengesizleştim
canım cevabın için tşkür ederim. nu sıteyı bulduktan sora zaten vajınamı ıncelemeye basladım ben aynayla ve o delığı ılk defa gordum dıyebılırım:)nasıl bır cahıllık bılemıyorum.ve hıc korkmadan serce parmaımı jelsız soktum oldu zaten asağı doru ıtınce kayıyo dırek.aksama yıne onu denedım dıer gun ısaret parmağımı.burda kus seklındede deneme oldunu okumustum oyuzden ole denemek ıstedım gırmedı.jel almaya hıc fırsatım olmadığı ıcın bende aklıma geldıkce jelsız egzersızlerı yaptım canım hıc yanmadı. bıde su normal denemeler gerceklesse:S jelle hıc esımle denemedım bende cok kuruluk var sanırım konstre olamıyorum oyuzden kaynaklanıor.bırazcık vajınamı esnetsem enazından ucunu azcık alsam gerısını ahllerım dıye dusunuorum.artık beklemekte cok yordu.bu aksam evde yokumda yarın aksam ıkı parmağı denıcem canım bakalım...
Herşey yolundaydı canım.
Çarşamba günü kahverengi bir akıntım geldi. Gece acile gittik bebeği göremedi dotor. Keseyi gördü fakat bebeği göremedi. Perşembe sabahı kendi doktoruma gittim kalbi durmuş dedi. Cuma günü de kürtajla alındı canım. Kafam durmuş durumda. Çalışmıyor resmen. Ne hissedeceğimi nasıl davranacağımı bilemiyorum. Dengesizleştim
Herşey yolundaydı canım.
cnm içeride acı yok ilk girişte biraz acı var.değiştiriyim mi aparatı.kasmıyorum ama yine de ilk girişte çok az acı oluyor.aparatı değiştirme vaktim geldi mi anlayamıyorum.yardımcı olun lütfen
öncelikle herkese merhaba ve burada yorum yapan ve birbirini destekleyen herkese teşekkur ederim çunku egzersiz konusunda beni cesaretlendirdiniz. benim hikayem ;
ben dört yıllık evliyim benim olayımın farklı olması ben bu dort yıl ıcersınde arasırada olsa birleşme yasadım (zorda olsa ) 1. yılımızda ılk beraberlık gerceklestı tabi ben biraz acı cektım ve esımı zorladım ılk olunca hersey duzelecek sandım...ama o kilitlenme hiç geçmedi ya erteledim yada acı hissettiğim için durdurdum. birkaç kezde agrı yasasamda sırf olsun dıye kendımı zorladım bazı pozisyonlarda oldu ama tam bi org yasamadım. sımdı burdan okudukca anlıyorum ki bu kadar uzun sürmesi ve tam birleşmeye izin vermemem tam tedavi olmadan yasamaya calışmamdı.esım herzaman pozitif yaklastı beni hiç suclamadı yardımcı olmaya calıstı ama olmadı . bazen bu durumu unutup normalmiş gibi yasadım ama cogunlukla agladım uzuldum yanı burdakı herkesın yasadıgı kabusları yasadım kımse beni anlayamaz cunku herkes bunu yapıyor ve onlara gore normal dıye kımseye anlatmadık. takı 2 ay once burayı bulup yazılanları okudukca herkes benım yasadıklarımı yasamıs benım hıssettıklerımı hıssetmıs,dusunduklerımı dusunmus yanlız olmadıgımı anladım. 2 ay boyunca sessızce okuyorum sizlerle bazen guluyor bazen aglıyorum.
basarı hıkayeleri sayfasını okurken yenmıs olanlara okadadar sevındımkı bende yapabilirim dedim sayenizde..
kulak pamugu ıle basladım ,bebe yagı ıle serce parmak ve ısaret parmagı denemelerı yaptım 2 boguma yakın aldım ama ben parmakta cok gerılıyorum kasılıyorum mum duyunca ona gecmek ıstedım rahat oldu kasılmam gectı mumu bırkac gunde bır pecete yardımıyla kalınlıstırmaya calısıyorum 1,5 parmak kalınlıgına geldım.ama ben hergun yapmıyorum canım ıstedıkce yapıyorum bu bır hata sanırım ve sızlere sorum parmağa alışmam mı gerekıyor ıllakı yoksa aparatla da sonuca ulaşabilirmiyim. es parmagında daha kotu oluyorum daha cok kasılıyorum bunu yenmek ıcın parmak sartmı ??
bebe yagı mantar yapıyor dıye okudum ultrason jelı bulamadım bugun ınternetten sıparıs verdım umarım hızlı gelır.,
beni her halimle kabul eden cok sevdiğim eşimi dahada gec kalmadan mutlu etmeyı herseyden cok ıstıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun
ben burda yazılanları uygulamaya calısıyorum umarım bende tamamen yenerim ne olur yardım edın banada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?