Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ah canımya bu nasıl bi acı neden bunu yaşadık bilemiyorum yazamıyorum keşke bilmeseydim okumasaydım herşeyin hayırlısı

Rabbim taşıyamayacağımız yükü vermezmiş bitanem. Sen de ben de ve bizim gibi olanlarda daha büyük mutluluklar yaşayacağız inş. Hep hayırlısı dedik canım demek ki hayır buymuş.

herşey çok güzel olacak inşallah aynen böyle inancını kaybetme canım öpüyorum...

off canım çok üzüldüm valla ama unutma bebegım Herşey Allahtan. Allah daha büyük acı vermesın... bak şükrettt iyiki onun yüzünü görmeden henüz doğurmadan kaybettın.her zaman bir kötüsünü düşün.toparlanmaya bak. inşaalah olacak bebegınız

Rabbim taşıyamayacağımız yükü vermezmiş bitanem. Sen de ben de ve bizim gibi olanlarda daha büyük mutluluklar yaşayacağız inş. Hep hayırlısı dedik canım demek ki hayır buymuş.

inancım biraz ayakta tutuyo ama neden yaşadık neden bebegimize kavusamadık keşke böle olmasaydı unutamıyorum hergece rüyamda dengem çok bozuldu unutamıyorum

Saolasın canım...

RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER...

inancım biraz ayakta tutuyo ama neden yaşadık neden bebegimize kavusamadık keşke böle olmasaydı unutamıyorum hergece rüyamda dengem çok bozuldu unutamıyorum

Ben hastaneye gittiğim gün sabah rüyamda yeni doğmuş bir kız bebeği emzirdim. Hem de sütümün aktığını gördüm. Rabbim belki bana teselli verdi belki de umut verdi. Anladım ki inancımız olmasa kendimizi toparlayamayız. Neden ve niçin diye sorgulamayalım bitanem. Ağlarken hep isyan etme isyan etme diye kendime telkin verdim. Düzeleceğiz ve çok daha büyük mutluluklar yaşayacağız. Eğer kendini bırakırsan yeniden hamile kaldığın zaman bebeğine sağlam bir zemin hazırlamamış olursun. Kendini toparla ve yeniden eski haline dön canım. Eşlerimizin ve doğacak bebeklerimizin bize ihtiyaçları var.

:) tabıkıde takipteyımmm :):) okudum ama eş denemesi mı yaptın parmak mıydı içeri kaydıgını hissettiğin şey anlayamadım ? :)

Cnm eşim önce parmağını tek parmak yaptı, bana farkettirmeden :) ben bir panik oldum :) sonrada p.. S denedik sanırım oldu gel gitt de , ama neredeydi çözemedim o da anlamamış , yalnız tekrar parmağa cesaret edemedim izin vermedim yapamıyacakmıyım bi daha dün hiç denemedim

bebeğim eş denemesi için erken ama eş denemesı yaptıgınzda elinle süreklı kontrol et. veya eşin kontrol etsin. ama kontrol sende olursa tabı daha özgüven verıo ve daha kolay olur ilşki.. ya bak varya bu korkunu bı atsan olacak ta. benım gibi kaç kişi daha hep aynı şelerı yazıo yendıkten sonra. inan ki korkutgumuz kadar zor bişey değil. hatta zor da değil. sen bi kaç gün kendi parmagınla deneme yap süreklı yap. gece uyumadan özellıkle parmagnı vajına girişinde saga sola dogru hareket ettır. ben varya o şekılde esnettım. bıde kaslarını da tanıyosun. çünkü çok korkaktım oyle dırek yapamazdım. hep azdan çoğa dogru gıttım. öyle bir esnedi ki. esnedı derken oyle baktgında yıne de delik görünmez . Allah oyle bı yaratmışkı oyle balon gıbı düşün. balonun agız kısmını ne kdar açarsan okdr açılır. aynen vajına da oyle. benım baya bı esnek oldu egzersızler sayesınde. sana da esnetmenı önerırım.. bır an once at korkularını. oradan kocaman bebek cıkıo. bir parmak dediğin şey ne ki. hissetmıyosun bıle parmagı denedıgınde bu egzersızlerı yapa yapa penis denemesı senın ıcın çok basit olacak.bak sana daha ne dıyım o kadar korkaktım parmagımı dokunamıodum dıorm ama eş denemesı yaptıgımzda girdiğini bıle anlamadım şok oldum. kendılıgınde oluo. hanı bı uğraş da gerektırmıo. aparatları denerken bıle daha çok uğraşım vardı. deliği arıyodum nefes alıodum arada beklıyodum falan ama eş denemesınde orası zaten doğal olarak kaygan oluo ve uyarılmış da oldugun ıcın bı bakıosun olmuş :)

Vakti zamanında tecrübeli biri vaji falan küçük problemler Rabbim büyüklerini yaşatmasın demişti şimdi onu çok iyi anlıyorum, bahar çok üzüldüm gerçekten rabbim dayanma gücü versin...

kızlar merhabalar...

bende 1 bucuk yıldır o hastalığı cekıyorum..ilk baslarda hıc kafama takmadım zaten cok denememızde olmadı esım cok anlayıslıydı.zamanla denemeler oldukca tabıkı ılıskıye gıremedık ama benım korkum gectı artık hıc bısekılde korkmuyorum.gecen hafta formu buldum ve yazıları okudum uye olmadna once. ogun evdeyken serce parmağımı soktum ve gırdığını gordum asağa doru kayan ıcı bombos bıseymıs.sora ertesı gun ısaret parmağımıda denedım oda gırdı.parmaımı kus seklınde yapıp deneyım dedım onda zorlandım alamadım. bu aradı ben bu egzersızlerı jel veya baska bısey kulanmadan yaptım.jel alıp ıkı parmağı yenıden denıycem.kızlar cok zor bırseyya. artık ıyılesmek ıstıyorumm.erteleye erteleye bu zamana geldım .alalah hepımızın yardımcısı olsun ınss..

canım parmagını küs şeklınde değil de 1 parmak yapmıssın ya şimdi de 2 parmagını bırleştır de yap. hıc jel kullanmadan yaptıgına gore jel kullandıktan sonra rahatlıkla yenersın.. dediğim gibi günden güne parmak arttır. 3. parmaga geldıgınde hazırsın demektır.. ama istersen yne de bekleyıp aparat ta yaparsın onu da denersın. işine garantıye alıp eş denemesıne geçersın

canım cevabın için tşkür ederim. nu sıteyı bulduktan sora zaten vajınamı ıncelemeye basladım ben aynayla ve o delığı ılk defa gordum dıyebılırım:)nasıl bır cahıllık bılemıyorum.ve hıc korkmadan serce parmaımı jelsız soktum oldu zaten asağı doru ıtınce kayıyo dırek.aksama yıne onu denedım dıer gun ısaret parmağımı.burda kus seklındede deneme oldunu okumustum oyuzden ole denemek ıstedım gırmedı.jel almaya hıc fırsatım olmadığı ıcın bende aklıma geldıkce jelsız egzersızlerı yaptım canım hıc yanmadı. bıde su normal denemeler gerceklesse:S jelle hıc esımle denemedım bende cok kuruluk var sanırım konstre olamıyorum oyuzden kaynaklanıor.bırazcık vajınamı esnetsem enazından ucunu azcık alsam gerısını ahllerım dıye dusunuorum.artık beklemekte cok yordu.bu aksam evde yokumda yarın aksam ıkı parmağı denıcem canım bakalım...

iyi bak sen de benım gibi cesaret alablıosun böyle yazılardan. ben de senın gıbı bu sayfayı okuyup baya bi cesaret toplamıştım.bu arada jel yoksa bebe yagı veya arko krem falan da kullanablırsın. sen çok kötü bi sevıyede degılsın ama. kuru bı sekılde bıle rahatlıkla parmagını alablmışsın. 2 parmaga çok rahat çıkablırsın. ya zaten orayı esnetme oyle ayları falan almıyo . bı 2 gün süreklı parmak egzersızyle baya bi esneme gösterıyo. kaç yıllık evlısın sen?

canım 1 bucuk yıllık evlıyım hıc ustune dusmedık bız esımle hıc sorun etmedık zaten vardıyalı calısıo oyuzdende cok sık gorusemıoduk.her egzersızı banyodan cıktıktan sora yaptım ben cok kolayda aldım ama es denemesınde basarılı olamıorum.artık bebek ıstıyorum bende ama bu hastalık varken nasıl olucak atlatmam lazım haletmem lazım.bugunde uye oldum buraya bole konusarak daha cabuk atlatabılceımı dusunuorum.

merak etme istersen 2 günde bile atlatıp bebek yapmaya başlarsnız :) dediklerimi dikkate al. bak hiç bir şeyin kalmayacak. hemen bugun başla 2 parmaga. bide mum al. etrafını prezer.....'le sar. o boyutla başla. sonra alıştıkça peçeteyle etrafını sar. tekrar prez..'le sar. boyutunu arttır sürekli. 1 buçuk yıldır gözumde buyuttugum şey bumuymuş dıyeceksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…