Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben önceleri bebe yağı deniyodum buarada arkadaşlar zeytin yağı önermişti gerçekten zeytinyağı daha etkili melisa zeytinyağı yendiğini söylemişti sağolsun komarda öyle demişti zeytinyağı ile ilk denememde oldu tabi öncesinde egzersizlerde var ben vajiye hem Gleitgelen hem zeytin yağı hemde eşimin penisine zeytinyağı sürerek denedim tavsiye ederim

kızlarrrrr süpersiniz ne güzel pazarts bu böle cnm rabbim başka det vermesin halaylar sanada gelsinn:119:::119:::119:::119:::119:::119:::119:::119:

çok sevindim canım Allah başka dert vermesin gelinlerimiz artmış bu hafta ne güzel en kısa zamanda Rabbim bizlere de nasip eder inşallah :118:

Rabbim başka dert vermesin canım bize de dua et hayırlısıyla yenelim artık...

kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok tebrık ederımmm biliyodum yapabılceğını ınanaıyodummmm artık cok guzel gunler senı beklıyorr rabbim istediğin zamanda bır bebek versin inş:119::119::119:

canım tebrık ederımmmm allah baska dert vermesin inşallah

kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok tebrık ederımmm biliyodum yapabılceğını ınanaıyodummmm artık cok guzel gunler senı beklıyorr rabbim istediğin zamanda bır bebek versin inş:119::119::119:

canımmmm sende sitede ilk elimden tutanlardansın çok teşekkür ederim iyi dileklerin için sağol amim diyelim canım

çok tebrik ederim. bu dertten kurtulan herkes için çok seviniyorum. çekilecek acı değil çünkü. çok çok sevindim. Allah bize de nasip etsin inşallah

gözünaydın canım. tebrik ederim. çok sevindim senin adına. darısı başımıza. dualarınızı eksik etmeyin.

çok tebrik ederim. bu dertten kurtulan herkes için çok seviniyorum. çekilecek acı değil çünkü. çok çok sevindim. Allah bize de nasip etsin inşallah

canım seninde iyi haberini bekliyorum ve yapacağını biliyorum çok az kaldı olacak seninde hiç merak etme düzelecek sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum

canım seninde iyi haberini bekliyorum ve yapacağını biliyorum çok az kaldı olacak seninde hiç merak etme düzelecek sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum

düzelecek mi gerçekten? ben bu haftasonu umudumu bayağı yitirdim aparatta 8 cm i alıyorum bugün 10cm e geçtim ama anca yarısını alabildim. o tıkanan bir yer var ya ordan geçiremedim. aparatları yaparım diyorum ama eş denemesinde napıcam? artık o kadar çok istiyorum ki bitmesini,böyle yaşayamıyorum. Allah kimselere göstermesin bu derdi. herkes yensin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…