Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay öyle söyleyince içim bi hoş oldu bayılacak gibi oluyorum melisa egzersize ilk başladığım zamanlara döndüm sanki

hayır hayır öle bişi yok cnm istesende dönemezsin artık :) geçti bitti . artık kanamayacakta bidaha. yapabilirsen tavsiyem serçe parmağınla dene cnm yeterki moralini bozma...

hayır hayır öle bişi yok cnm istesende dönemezsin artık :) geçti bitti . artık kanamayacakta bidaha. yapabilirsen tavsiyem serçe parmağınla dene cnm yeterki moralini bozma...

sızın nekadar oldu veya yendınızmı bu ılletı jel krem kullanıyormusunuz benım neler yapmam lazım sımdı

sızın nekadar oldu veya yendınızmı bu ılletı jel krem kullanıyormusunuz benım neler yapmam lazım sımdı

1 ay oldu bnm cnm. ve ben sadece burdaki kızlar sayesnde yendm.
yapacağın tek şey egzersizlere başlamak... parmağınla yada aparatla... hangisi sana daha kolay geliyorsa.parmakla yapacaksan serçe parmağınla başla cnm. alıştıkça dğer parmaklara geç.muhakkak kayganlaştırıcı jel kullan.
parmağımı alama diyorsan. kendine aparat hazırla.ilk aparatınıda kulak çubuğundan hazırlayabilirsn cnm. kulak çubuğuna peçeteyi sar. streçle. o şekilde yapabilirsn cnm ama muhakak öle yada böle egzerszlere başla cnm başka yolu yok inan. aklna takılan ne olursa çekinme utanma sor burda yanıtlayan biri muhakkak olur :)

kızlar 10cm kalınlık boy da 8-9 cm alabildim bugün 4 kez. kızlar orası inanılmaz esnedi. iki gündür çok zorlanıyordum çok kalın gelmişti, girmicek herhalde dedim ama oldu. umutlanıyorum galiba:) şu eş denemesinde paniğim azalır mı artık kızlar? biraz daha çalışıcam 10cm le iyice rahatlasın diye, yanmam geçsin diye olur mu?

komar gerçekten mi hazır mıyım? bugün 10cm i 4 kez alabildim umutlandım şimdi:) lütfen olsun artık, biraz daha yapıcam 10cm. evet eş denemesinde sıkıntı var

komar gerçekten mi hazır mıyım? bugün 10cm i 4 kez alabildim umutlandım şimdi:) lütfen olsun artık, biraz daha yapıcam 10cm. evet eş denemesinde sıkıntı var

canım bencede 10 cm 4 kez almışsın çok iyi bir ilerleme bak ben 10 cm lik aparatı alamamıştım hemde hiç. çok kaldı olacak sakin ol cnm

kızlar bana yardım etmeye çalışan herkese çok teşekkürler. bu aralar çok yoğunum, hem misafirim vardı şimdi de cumaya kadar öğretmenlerin eş durumu tayini var, tayin isteyeceğim onla uğraşıyorum o yüzden msjlarınıza cevap yazmayı unutursam bana kızmayın. yoğunum ama egzersizleri bırakmayacağım. sizleri de hep haberdar edicem, eş denemesi için hem cesarete hem yardıma ihtiyacım olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…