- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.841
ondandır cnm diorm ya moral en kötü kösteğimiz oluo işte toparlanmaya çalış lütfenbilmiyorum ki zaten kanı görünce çok moralim bozuldu belki de dün ondan hiç alamadım korktum
ya ben ne yapayım tam 7 yıl oldu bu illetle yasayalı olmuyo dun bı heycan yaptım sımdı ıse olmuyo yapamıyorum tam 1 saat ugrastım ve bıratım dun hıc canım acımamıstı bugun bırazcık acıdı
Allah en kısa zamanda nasib etsin inşallah canım hepimize de...
yasemina da görünmüyor hiç bu aralar onun da 8cmde kanaması olmuştu sanırım dimi?
ya okadar bıktımkı boyle yasamaktan artık yasamaya gucum kalmadı öldüresım var artık kendımı ya yok olamakıstıyorum görunmez olamk
Allah korusun canım öyle deme Allah kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemezmiş dua edelim hep birlikte inşallah yeneriz
bende öle hatrlıorm cnm aparatın kalınlaşınca zarın yırtılmıştr.
yasanmıyo boyle ama
ay öyle söyleyince içim bi hoş oldu bayılacak gibi oluyorum melisa egzersize ilk başladığım zamanlara döndüm sanki
kımse krem kullanmıyomu
hayır hayır öle bişi yok cnm istesende dönemezsin artık :) geçti bitti . artık kanamayacakta bidaha. yapabilirsen tavsiyem serçe parmağınla dene cnm yeterki moralini bozma...
sızın nekadar oldu veya yendınızmı bu ılletı jel krem kullanıyormusunuz benım neler yapmam lazım sımdı
melodika sen hazırsın.kendini çok zorluyorsun,hatta mahfvediyorsun ama hazırsın.eşimle hiç hatta hiç beraber egzersiz,aparat,parmak falan yapmadık.burdakilerin çoğuda yapmadı diye biliyorum.sana söylemiştim oturarak almana hiç gerek yok aparatı.çok yıpratıyorsun kendini.inan ki bu kadarına yazık.ne olur ikiniz içinde bu kadar zor olmayacağını bil.en zorunu yapıyorsun.şimdi yendim ya ben,bak avesra da aynısın söylemiş,eşime yine aparat yerleştirtemem.düşün yendiğim halde tedirgin olurum.senin tek ama tek sıkıntın son aşamadaki pozisyon bence.onu birimize iyice anlat.yanlış yaptığın ne onu bulalım sen onu düzelt.çünkü eğer bu kadar zor bir şeyi yapabildiysen yani oturarak,eşin yerleştirerek falan senin tek engelin son aşamada kalmış.kime istersen,yenen birine ayrıntılı anlat.hazırsın inan
komar gerçekten mi hazır mıyım? bugün 10cm i 4 kez alabildim umutlandım şimdi:) lütfen olsun artık, biraz daha yapıcam 10cm. evet eş denemesinde sıkıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?